willma
|
Bety upa, ko sem prebrala me je minilo vso moje veselje Naslednji moment sem si rekla, da ni pravice na tem svetu. Hja, baje je za vsako stvar nek razlog, toda včasih nekaterih razlogov ne rabimo sprejet ali razumet. Želim ti veliko pozitivnega! Kar pa se mojega pregleda (NS) tiče je sledeč: Vse skupaj kaže na stanje zelo vredu. Nosečnost po UZ je 12t in 2dni, velikost otroka je cca 5,7cm, riziko za DS je 1:3633 (zelo nizek), srce, srčni utrip (162bpm), želodec, mehur, obe roki (z vsemi preštetimi desetimi prstki), obe nogi, vse vidno in normalnega razvoja. Edino kar me je mal zaskrbelo je, da so ob posteljci vidni hematomi, toda je doktorca rekla, da vse kar lahko povzročijo je, da se otrok pač nebi preveč "zredil". Kar mi glede na to, da je Žan imel čez 4 kg ob porodu, pač predstvlja prednost. Dojit že znam, ga/jo bomo pač potem "poredili". Aja, za spol je še mal prezgodaj, toda Pelkičeva bi stavila na punčko, če bi morala PDP je ocenjen na 16.06., bom videla, če mi ga bo moja G spremenila. Upam, ker jaz sem si zračunala celo 18.06. in sem bližje 16. kot pa 13. ps: UZ filmček smo posneli, ga bom objavila na mojem blogu.
|