|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
5.12.2007 10:26:53   
julci
Makala nisi nam zamorila,ampak je lepo če še kdo drug pove svoje mnenje.Jaz sama vem da sem Mihana skoz vzgajala ,da je bil dober do vseh neglede na videz,.poreklo....Je  v vrtcu bil zraven njega en fant z downivim sindromom,da ti povem kako rad ga je mel moj Miha,še dans stopi do njega in ga pozdravi,če ga vidi.In to se mi pri njemu dopade.Ko ga je lani sošolc zbadu z opeklinarjem,je bil tk prizadet in v stiski,da je v šoli v trenutku popustil,ni pa hotel povedat.
Jaz sama pri sebi vem da ga vzgajam v dobri veri,da bo pošten do sebe in soljudi,da bo znal  cenit vse kar ima.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
5.12.2007 10:31:10   
hanna1
makala,zdajle sem šla pogledat tvoj album in ti lahko sam čestitam,ker si vzgojila tako krasnega fanta . user posted image user posted image user posted image za take mame in ni čudno,da je mala Lana tak dobrovoljček,še očke se ji smejijo user posted image user posted image user posted image .Krasna družina ste in mislim,da ati ni zastonj ponosen ob svoji user posted image

natasaom----zdrži----- user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
5.12.2007 10:36:31   
makala
Julci ne sekiraj se. Tud pr nas so še vedno padci, stiske, pa je zopet vzpon in sreča. Pa ko že mislmo da smo na konju, pa spet operacija in zdravljenje. Veš po tolk letih začneš jemat vse za dober. Boš vidla tud tvoj sonček bo znal cent življenje in ljudi, zato ker je že velik dal skoz. Jaz pravim, da za vsako rit palca raste, mislm na tiste, ki se izživljajo in  norčujejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
5.12.2007 10:58:46   
julci
Veš Makala saj kar se Mihanove opečene roke tiče,smo mu lepo povedli da,ko bo nehal rasti mu bojo presadili  kožo,če bo želel.naj se sam odloči.
Drugač maš pa kot je že Hana rekla krasno družino.
Vam morem šetopovedat.Zadnjič sva s svakinjo vozičkale in prideva do skupine 9 letnih fantov.Pa vidima kako eden pretepa veliko mlajšega fanta.Batine so letele povsod,po glavi,trebuhu.........Pa se ustavima,da sma se zraven umešale,ker to pač ni način.Sem  vprašala tavečjega pretepača,kako bi se njemu zdelo,če bi se ga jaz lotla,ker sem tolk večja od njega.Veš kaj mi je rekel.Da ga kr tk tepe,ker ga lahko,ker je njegov brat.Haloooo.Žalostno da vidiš kaj takšnega..

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
5.12.2007 11:08:26   
makala
user posted image

naša Lana je dobila bumbo stolček in se ga zelo razveselilauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
5.12.2007 11:15:50   
julci
Kakšna režulika je.se vidida uživa v stolčku.A se obnese.Jaz sem ga že pred časom gledala panisem vedla a bi ga nabavla al ne.Zdaj jo pa čez dan dam včasih kr v fliperja,pa je tud srečna,ko lahko sedi po mostom.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
5.12.2007 11:24:23   
hanna1
Bravo za Lano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
5.12.2007 11:26:59   
makala
Mi smo kr zadovoljni z bumbotom. Sicer je Lana zdej še mal majhna,čez 1 mesec bo pa že bolj. Sicer pa v njem uživa in opazuje okol sebe.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
5.12.2007 14:12:07   
julci
Dan a se vse potepate.Midve sva dans brez avta,posledično pa tud brez vozekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
5.12.2007 16:40:20   
julci
No dans nas je paže 3x vrglona drugo stran.grem kuhat segedinar za jutri,da bom fraj.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
5.12.2007 17:23:11   
KT
makala kapo dol, sonček kar sije iz oči vseh vas. Veliko ste dali skozi, verjetno vas veliko še čaka, a vse odtehta, ko vidiš srečne ljudi okoli sebe, ki jih imaš in te imajo radi.  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
5.12.2007 19:37:00   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

že 35 ... kaj pa kake kapljice, si mu kaj probla dat?  ... čeprav se pa res lahko pridružim novembrkam ... najbrž o tem tam na veliko razpravljate ...

NELI-PRIDRUŽI SE NAM TAM-BODI DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image KER kod vidiš imam vsak drugi dan ali še manj časa za rr zdaj ko je moj bolan je pa še slabše ker sem za vse sama
Jaz mu dam tu-in tam koroške kaplice,ga nena nekaj dosti šraufa,samo pri mleku sem to opazla,ko sem ga pila in ko sem špinačo jedla ker da tašča mleko not(saj jaz tudi)Pravijo da jih najbolj začne 6-7 teden ,no mi smo zdaj 6t pa ni panike,ker prvega je tako da je zeleno kakaluser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
5.12.2007 20:01:31   
majrim
samo da vas malo pozdravim....imam generalno kuhinjeuser posted image ......ponoči pa že dva dni veselica v pravem smisluuser posted image ...zbujanje na eno uro,nespanje...boljše,da ne naštevam....user posted image user posted image user posted image ...zgleda,da so na pohodu še zgornja dva zobkauser posted image ...
...aja,kakšen je ta stolček bumbo??...kaj pa fliper julciuser posted image ...se vidi,da nisem nič na tekočemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
5.12.2007 20:03:54   
Laubica
Makala -mi je uspelo malo nazaj prebrat in ti moram rečt da sem čist ganjena -ti moraš bit pa res vredu ženska ker si toliko dala skozi in tvoj sin,no sem solzna-imaš ČUDOVITO družino,pa Lana-kakšen smehec lepi jeuser posted image
ZALA IN HANA ČESTITKE ZA POL LETAuser posted image user posted image user posted image
Punce
ko ste že pri takih krhkih temah,moram povedat da imam doma sina ki je tako čustven ,tako nežen glede takih stvari in do sočloveka da sem ZELO PONOSNA NANJ-on je že v vrtcu imel v skupini 3otroke z posebnimi potrebami in že vzgojiteljica mi je takrat rekla da še ni videla fantka tako malega in tako čustvenega -kako on tem otrokom vedno pomaga in jih brani.In pol je šla z njim ena punčka v šolo in tudi v šoli jo on vedno in povsod branil.Nihče do letos ko so v 3. razredu je ni vabil na roj. dan razen moj in še ena punčka ki je tudi z njima bila v vrtcu,moj je pa vedno rekel da njo bo povabil in učiteljica je rekla da je moj sin navadil otroke njo sprejemat -ker njega imajo sploh punce rade in ker je moj tako rekel so tudi njo sprejeli.  Pa  njegov najboljši sošolec je največji in najdebelejši,revček še jecla in očala nosi in v prvem razredu ga je moj sin branil ko je za 2 glavi manjši od njega ko so ga iz 4 razreda hotli natepst,je bila njegova mama tako ganjena da se je jokala.No da zaklučim-mi je zdaj nerodno ko sem to pisalauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
5.12.2007 20:05:28   
Laubica
Majrim-tebi pa hvala za tisto-se vidi kdo je caricauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
5.12.2007 20:59:45   
makala
Že 35 hvala ti za lepe besede.user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
5.12.2007 21:42:32   
stephany
Zala in Hana - čestitke za dopolnjenih 6 mesecev! Klemen pa pošilja vsaki po en poljubček.

user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
5.12.2007 21:50:58   
julci
Že 35 daj svojmu sinu cmoka od mene,ker je tak junak jaz temu pravim.user posted image Naj ti ne bo nerodno glede tega kar si napisala,bodi ponosna da imaš tako čustvenga sina.On bo znal tud kasnej poskrbet za svojo družico.
Ne vem mene ful boli ko slišim da se otroci med seboj  zmerjajo.Ti povem jaz sem v OŠ bila skoz debela(sem še zdajuser posted image user posted image )ampak mene ni upo nihče zbadat,ker sem se postavla zase,tud buško je ker faso,če je mel jezik predolg,zato pa mi veliko pomeni da se otroci med seboj lepo menijo in se ne zmerjajo.

Majrim fliper je pa to.Glej slikco.sicer se uporablja v banji ,lahko ga pa daš tud na gladko površino ,da se vakumsko prilepi in ga maš za stolček,dokler se ne navadi samostojno sedet.
user posted image
user posted image Na blazini sicer ni varno,če pa imaš na tleh,da se prilepi,pa lahko kamot  sama sedi .

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
5.12.2007 21:54:08   
julci
Zala se vsem zahvaljuje za  čestitke in pošilja vsem poljubčke.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
5.12.2007 21:59:34   
neli99
živjo punce ...user posted image

danes pa en šopek miklavževih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z mamice, ki gredo čez težke preizkušnje s svojimi sončki in mamice, ki imajo tako srčne otroke ... sem se ene parih dobila solzne oči. punce , ponosna sem na vas ... le tako naprej!

natasaom sporoča,da psiholog pravi, da hana prekaša vrstnike v razvoju ...user posted image user posted image user posted image

že 35 ... če bo cajt pa res pridem med novembrke ... nekako pa se mi zdi da najprej pašem sem ... pol pa zmanjka časa za druge ...

se pa zavedam, da kolike lahko še fašemo ... da se ni za veselit prekmalu ... sploh ker je že zdej občutljiva - če ne podreva kupčka, jo zvija in joka pol en čas.

julči, če bo sila ... user posted image  ... nisem pozabila da si mi obljubila kapljice, računam mal na to.

mi smo pa še kar v redu ... razen da se nas loteva en prehlad ... sine pol ni bil tok bolan, je pa moj čist bogi in mene tut žgečka po grlu ... mala ma pa mal zabasan nos ... bomo videli.

jutri mamo paronažno, pa prvo kopanje, pa tehtanje ... veliko novega ...

pridne bodite ... user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
5.12.2007 22:15:04   
neli99
a joooooo ....user posted image  pa res s porodom pride teta raztresenost in teta skleroza ...

zala in hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in koš user posted image user posted image user posted image  za pol svečke!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
5.12.2007 22:25:08   
julci
julči, če bo sila ... ... nisem pozabila da si mi obljubila kapljice, računam mal na to.
Neli ti kr povej če boš rabla kaplice.

Natasaom sem pa tk vedla da maš doma super deklico.user posted image user posted image za tvojo Hano

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
5.12.2007 23:00:36   
viator
Zala in Hana, čestitke za dopolnjenih 6 mesecevuser posted image user posted image in seveda mamicam tudiuser posted image user posted image .
Kolk sta fletni na slikicah, sploh tam, kjer sta skupaj. Prava bonbončka.

user posted image user posted image user posted image user posted image Makala, tvoja zgodba me je ganilauser posted image user posted image user posted image vsem skupaj, čudovita družinica ste. Res kapo dol, kako se znate spopadat s problemi.
Lana pa že lepo sedi v bumbotuuser posted image user posted image user posted image .

So me razžalostile prebrane zgodbe o nasilju in zmerjanju...tudi pri nas smo se že spopadali s tem, pri starejši hčerki, v šoli. Z možem sva šla takoj v šolo in k sreči sva naletela na razumevanje razredničarke in ki je celo zadevo vzela resno in vse skupaj se je umirilo.  Ampak se mi je pa srce trgalo, ko sem gledala kaj hči prestaja user posted image user posted image .
Kar zmrazi me, ko vidim, kakšnih krutosti so sposobni otroci user posted image . Mene take ful prizadanejo...
Ampak ko pa človek prebere tvojo zgodbo že 35, kakšnega krasnega sina imaš in  kako tudi Julčin Miha fejst poba z občutkom za soljudi..potem mi je pa lažje pri srcu.

Mi smo bili dopoldne kar nekaj časa brez elektrike...pišuka, kakšna tuga. Še dobro, da imam zaenkrat štedilnik na plin...

Ja julči, Antiflat  so tiste kapljice- sem kar mal žalostna zaradi tehle spominskih lukenj...joj, včasih sem imela res dober spomin, zdej pa tkole..user posted image
Tale fliper pa zelo dobro zgleda, sploh za v bano se mi dopade.

Majrim...moraš bit pa zmatrana, upam, da bosta zobka kmalu zunaj in da bodo noči potem bolj mirne.

Natasaom - user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano. Moram rečt, da me rezultati niti malo niso presenetili.

Neli, že kopanje, iiiii super. Kej pofotkej ta pomembni dogodek.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
5.12.2007 23:12:25   
julci
Viator tale fliper je v vodi bomba,sploh če se kopajo v tavelki bani ali pa v tuš kadi.Jaz je v mali  banjici nisem mogla več držat,ker me zapestje tolko boli ,pa ne vem od česa.Tako pa jo dam v fliperja in mala uživa.Sem ji pa hotla kupit medvedka,ki je kot ležalnik,pa bi ga glih mela 3 tedne,ker je do 8kg.

ja to nasilje v šolah.sploh kar se je v Mb-ju dogajalo,groza.Jaz ne zastopim kaj delajo starši,da pustijo,da se jim otrok tako obnaša.Lahko pa tud doma poberejo,saj ne veš.
Jaz vem da na igrišču naš ni bil brez nadzora do 6 let,kasneje pa smo gledali skoz okno,da smo ga kontrolirali kaj dela.Nažalost pa vidim otroke stare 4,5.....let,ko so sami zunaj brez nadzora.Tako se pa potem začne,ko ni kontrole.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
5.12.2007 23:48:38   
hanna1
Sem pozna a ne user posted image user posted image user posted image .Joj tale Miklavž,kaj je meni vse dons zagodil,to ni res.Grem kupovat za M.....itak zadnji čas,pa mamo imam zravn,pa itak sem bila že v k user posted image u,ker sem kuhala kosilo za vse bice poleg.....pa zadnji trenutek,pa mama me priganja in ko grem po slušalke za rač. za sina,tako odfrčim iz trgovine,da pozabim BA kartico kar tamuser posted image user posted image user posted image .Peljem mamo domov,hitro nazaj ,pa tankat vmes in ko hočem plačat ugotovim,da nimam kartice user posted image .sem imela mamino kartico,ker sem pooblaščena in sem plačala z njeno,česar še nikol nisem nardila do zdaj.Jao punce,če bi vidle moj ksiht,ko sem jaz to ugotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Doma sem takoj klicala dol,sam itak nobenga več ni blo,ker se že jaz zadnjo minuto šla ven preden so zaprli user posted image Pol se pa doma sine zlepa ni spokal spat in ko je končno zaspal,jaz pa sem začela darilca pripravljat,sem ugotovila,da sem knjigico,ki sem jo kupila Hani----taka plastificirana,mehka,ki piska,------pozabila v mamini vrečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...danes pač ni moj dan,kaj pa naj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?