|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
4.12.2007 15:12:22   
Laubica
Natašom-samo če pa mlečni izdelki šraufajo malčke,jaz ne jem nič mlečnega-zadnjič sem popila šalco kakava je malega skoraj raztrgalouser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
4.12.2007 15:23:07   
natasaom
laneno seme ima velik vlaknin-mogoče ga pa ne bo šraufalo.pojej zjutraj vsaj eno žlico pa pol vsak dan dodaš eno,če ga ne bo zvijal.teb bo pa sigurn pomagal.jest sem imela res hude hemeroide pa zaprta sem bla.ko sem šla na vc sem jokala pa vpila zraven.porod ni bil tako hud kot moje kakanje...me kar zmrazi ko se spomnim...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.12.2007 16:02:45   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

mene pa nekej zanima. kdo ma zdej roj.dan..miha al blaž????

Oko sokolovo, pišuka, dobr da si opozorila.
Evo še en dokaz, da so moji možgani totalno zarjaveli...seveda r.d ima Miha od Julci, Blaž je že praznoval, a ne Hanna1.
Torej oprostita Julci in Miha eni stari smotani babniciuser posted image user posted image ...in pa še enkrat VSE NAJBOLJŠEEE MIHA!!!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
4.12.2007 16:08:57   
viator
Ej Neli, kolk je lepo tole brat o vaju s princesko. user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni kej, cartanje z otročki je neki najlepšega na tem svetu.
Tole s šivi se bo pa tud porihtalo, glavno da ni kej hudega.
Pa kaj pol, če si se zjokala, dej no...to je tud treba, za dušo.  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
4.12.2007 16:11:30   
natasaom
izjava dneva: mami: hana huda sem nate!!
                     hana:a te kakat tišči?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
4.12.2007 16:17:26   
julci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tej izjavi sem se pa naglas nasmejala.user posted image user posted image user posted image Tvojo pupiko bi pa res rada spoznala.Prava faca.

Viator hvala za čestitke,ni kaj za pomotouser posted image user posted image user posted image

Neli vglavnem da ni kaj narobe,solze so pa za olajšanje.Pa ni kaj če jočeš.Jaz tud.
Svojo Natašiko pa lepo cartaj in razvajaj.Jaz svojo malo tud carkljam,kdo pa jih nebi te naše male zakladke,tavečji so pa itak že prevelki da bi se pustli cartat.user posted image Čeprav taj pa taj mi pa še uspe.user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 4.12.2007 16:18:18 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
4.12.2007 16:21:23   
natasaom
,mene še zdej smeh lomi...sestri je pa danes rekla,da ji bo miklavž kuhinjo prinesu,ker je toooooolk pridna.pa jo sestra vpraša kaj pa kitaro pa ji reče:ja,teta vsega pa res ne morem imetuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
4.12.2007 16:24:19   
julci
No a zdaj vidiš kako pametno punčko maš,kako ti strokovno vse obrazložiuser posted image ,a ni sestri povedala,da nekaj more pa še Božiček prinest.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
4.12.2007 16:26:18   
viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le po kom se je to dete vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
4.12.2007 16:42:07   
natasaom
user posted image moja je-moja user posted image ....teta nima denarčkov ker ima reg.zdej ji je pa ful hudo...sam ji čez let tolk da,da ji nebi smel bit...sem jo je okregala.sem pa zdej tud od dragega zvedla,da še ni fertik..tko,da bo jutri miklavž v kranju okol hoduuser posted image ..bova šle midve za 2dni,jutri imava itak psihoteste..bogi zdravnikiuser posted image

aja ati bi rad dokončal adaptacijo,da lahko računa

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
4.12.2007 18:07:02   
pikica36
pridne ste ni kaj!!user posted image
vse najboljše Mihanu, user posted image ,
mali nataški pauser posted image user posted image jauuuu,kk bi jo mal pocartala, pa ko zakleto nihče tu v naši  bližini od poznanih nimauser posted image

na laneno seme tudi jaz prisegam!! če ga ne moreš t jogurtom pa ga samo v vodo namoči čez noč in potem to vodo spij, ali pa v katero koli drugo hrano ga tud lahk zmešaš.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
4.12.2007 18:07:42   
pikica36
aja .... punce pazite da vas jutri kakuser posted image  ne ugrabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
4.12.2007 18:10:27   
natasaom
en lep p0ozdav od haneuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
4.12.2007 18:12:04   
natasaom
fgeeeergggggvvgvvg    bfffdfffgfvfffffzb ,llčollllllččž

user posted image  hana vas pozdravlja

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
4.12.2007 19:08:01   
natasaom
no,tko!odločitev je padla..sedaj bom ugasnila računalnik in ga ne prižgem do petka-ker me ne bo doma-al pa vsaj do četrtkauser posted image

glejte,da boste miklavžu nastavle ta velik pehar-jest grem namreč zato počivat..pa zrihtat se v kopalnicouser posted image ....
lepo se imejte-če bo pa kaj novega mi pa urgentno javteuser posted image

pa-pa

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
4.12.2007 20:21:38   
hanna1
čeeeer user posted image user posted image user posted image

jaz bila zelo pridna,da mi je ena že pobegnla,pa ravno sem jo hotla vprašat,kje  bo nastavla peharček,spodaj al zgoraj user posted image user posted image

neli zdaj pa res ležat ,ubogaj zdravnike,bo pol bolj fajn,ko boš lahko skakljala okrog,pa koš user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sinčka,da bi se lepo počutil ob svoji sestrici in še eno veliko user posted image za malo princesko,da bi mami še naprej uživala ob njej.

Kera je že nekaj govorila o EMŠO user posted image ,bljah,kako nadležna zadeva.Še dobro,da mi na čelu ne piše kako pozabljiva semuser posted image in si mora vsakdo gor prit,da je mene treba včasih večkrat dregnit,a mam mogoče prepih v glavi user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
4.12.2007 21:31:44   
KT

user posted image user posted image user posted image  BRAVO Hana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
4.12.2007 21:51:01   
neli99
čer ... mali spi, veliki spi, mala spi, evo mene user posted image

sem e napočivala, celo mal spala, zračila šive, pa še kakala ... čeprav natasaom (a tega hudiča si ti tut fasalauser posted image ) ... tut jst ne vem, če ni blo lažje rodit kot tole kako v wc odplaknit. to pa je blo ... tut jst tulila zraven, pa ene parkrat probala, pa se držala z obema rokama za zid wc.ja ... no pustmo podrobnosti ... šivov pa ne bom več gledala ... pol se sam sekiram. kar je je. bom pa tiščala noge skup še ene par dni. user posted image

bom zjutrej donat pila, pa pol šla po semenčka če ne bo bolš ... se moram pa najprej kregat samo sebe: jem banane, pa čokolado ... pol pa evo ...

že 35 - moja pediarinja je rekla, da je problem pri mleku: mleko sir skuta smetana ... da jogurte pa lahko ... da je že tok predelan mlek, da to ne zvija tok.

sem mela pa jst tut neke plane bit pridna pazit na prehrano ... pa punce to jst ne morem. me je včeri tok bolela glava ... sem si ob 1h pop skuhala kavo ... pa to brez mleka ne gre ... pa mala ni protestirala ... danes je tašča skuhala ješprenj s fižolom ... pa se mi ni dalo zbirat ven , sem jedla ... pa ni nič kaj jokala ...

čeprav pravijo, da se to začne v 3. tednu ... bomo videli.

kdaj so vaš fasali krče - takoj al po 3 tednih?

hanna a ti že ves čas piješ kavo? pa ostale?

je pa tole dete res za dušo ... tako da že 35 - nujno še enega in tokrat nujno punco .user posted image .. res je nekaj na tem ... res je manj problemov z njimi.

zdej pa raj pošljem .. mi ful liijo ven meče ...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
4.12.2007 21:54:29   
neli99
že 35 ... kaj pa kake kapljice, si mu kaj probla dat?  ... čeprav se pa res lahko pridružim novembrkam ... najbrž o tem tam na veliko razpravljate ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
4.12.2007 21:57:42   
stephany
Pozdravček vsem!

Moj sonček je končno zaspal, ati tudi, jaz pa hitro malo RR prečekirat. Spet ste bile pridne čvekice.

Neli - super, da ni nič narobe s šivi. Še kakšen teden ali dva, potem bo pa že boljše... Pa lepo je slišat, da je tvoja princeska tako pridna, le uživajte!

S Klemnom sva bila danes pridna, sva vozičkala dve uri. Je bilo tako prijetno na sončku. Mali je nekaj časa spal, mami pa čvekala z mamico Alenko (njen Domen je pa pridno spal).

Zvečer smo šli pa na obisk k moji prijateljici, ki je pred kratkim postala mamica - njen Domen bo 14. star en mesec. Čeprav ima skoraj 4 kg, se mi zdi lahek kot perešček. Pa saj ni čudno, v primerjavi s Klemnovimi kg. Kako lepo je stisniti k sebi tako malo štručko!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
4.12.2007 22:01:18   
stephany
Neli - Klemen je imel krče od treh tednov do treh mesecev in pol. Sem mu dajala Koroške kapljice, pa Kuminov sirup, pa pri hrani sem pazila, pa vse skupaj ni veliko pomagalo. Je moral to dat skoz, revček, potem je bilo pa dobro.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
4.12.2007 22:08:25   
natasaom
user posted image  ne zdržim..hana spi user posted image user posted image  mami si je mogla pa lase razčesat...pa kmetije glih nebi gledalauser posted image
nelli kr laneno seme-je bolš kot donat! ma men je blo najbolj boleče po porodu it na wc pa dojit...ja,ja bradavice sem imela razklane na polovici.teklo ven kri,gnoj,mlek..fasala mastitis-patronažna mi je rekla pa da nej en lekadolček uzamem,jest pa 41vročine.pa em zgubla mlek..mi je blo hudo.nisem pa vedla,da bi lahko probala dojit vsak dan mal user posted image .to je hudič,če nimaš nikogar,da bi kaj pomagal

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
4.12.2007 22:10:45   
natasaom
štefka-a niso srčki?men je v nedeljo tud kr medl...sem merkala 4m starga

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
4.12.2007 22:31:45   
hanna1
Sem danes imela Hano poskusno malo v varstvu pri stričku in tetki,ko sem pomagala mami user posted image user posted image .Sploh ni bilo problema user posted image ,problem je nastal,ko sva prišli domov in je bilo treba spat user posted image .Se je uro in pol vrtela po postelji,stokala,mahala,vmes še izdatno posračkala,pa ni ne spala in ne bedela.Je pa res,da sem se jaz pregrešila in jedla fižolovo juho - mmmmmmm,pa segedinar doma,vmes pa še eno mandarino - pa saj sploh ni čudno,da jo je kar sukalo po postelji....,če mama nima v glavi user posted image
neli jaz sem bolj počasi začela s kavo,najprej eno malo dnevno in pol sem šele spila malo večjo kavo,zdaj pa jo lahko brez skrbi pijem...mi je brat popoldne meril pritisk,pa sem mela 99/68,srce mi je pa skor pop user posted image ,sem mela 98 utripov/min user posted image --sem se pa res dobro usedla  po delu

aja,pa to kar bi morala na začetku...en velik user posted image vsem mamicam in njihovim otročkom,ker bo treba spatuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
4.12.2007 22:41:23   
natasaom
user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?