|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
4.12.2007 23:00:37   
viator
   Ojla punce,

evo mene, končno mal mira v bajti.

Ja glede krčev (to je pa moje področje), pri Lari so se začeli šele okrog 1 meseca, trajajo pa še kar (11.12. bo že 5 mesecev)user posted image user posted image , ampak je pa res, da je kakšen dan že OK in da ni več večurnega  dretja skupaj, ampak tam do ene ure. 

Torej trend je pozitivenuser posted image user posted image user posted image .
Se mi pa zdi, da hrana nima glih veliko vpliva. Nekaj časa  časa nisem jedla skoraj nič, sam piščanca pa riž, pa take kozlarije...pa je bilo isto hudo. Tako da jem vse, tud kavo pijem - brez tega pa ne bi zdržala, lahko mi ves futer vzamejo, sam kafeta pa ne dam.

Kapljice sem probala sab simplex, pa vetrovne...pa ni bilo glih kakega učinka. Ampak pri nekaterih otročkih delajo, tako da je za probat. Sploh ene avstrijske naj bi bile v redu - samo zdejle se ne spomnem imena (evo Hanna 1 jest jamram glede spomina, imam kar ornk težave - ne vem al je demenca al so hormoniuser posted image ).

Je pa zanimivo, da sta imeli krče tudi obe starejši punci -  Urška je nedonošena in zahirana, ko je pa do hrane prišla, je pa reva jedla in se blazno redila, ker je manjko not spravljala. Nekaj podobnega se je zgodilo tudi pri Lei, prvi mesec je dobila premalo na teži, ko sem ji začela dodajat...krčiuser posted image . No ampak pri obeh so se nehali okrog 3 mesecev.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
4.12.2007 23:02:13   
viator
Na tolk dolg sem pisala, da ste vse ušleuser posted image user posted image user posted image .
Pozdravčke vsem in mirno noč!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
4.12.2007 23:03:52   
viator
Natasaom, razturita jutri dohtarje na psihotestih. Glede na to kaka faca je Hanauser posted image user posted image , zna biti zabavno!
Zdej grem pa res spat.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
4.12.2007 23:06:13   
julci
Čer
ko že glih debatirate o hrani med dojenjem.Jaz sem od samga začetka jedla vse brez izjeme,tud fižolo,grah ,.......,tud 2 kavi na dan spila,al pa kakšno še zraven,pa ni blo problema.Je pri treh tednih dobla kolike,pa sem šla po Antiflat kapljice v Avstrijo,pa je blo kr dobro.Sem se držala navodil babice,ki je rekla da tud če bom jedla eno vrsto hrane,bo mala mela glih tk kolike.
Je pa Zala od goste hrane že jedla segedinar,sicer brez mesa,ko bi jo vidle kako ga je mlaskala,pa ni bilo problema.Naša smrklica namreč noče jesti,če ji posebej skuham.Pol ji pa pomalem dam tisto kar jemo mi.Je pa jedla že ribe,krompirček na vse mogoče načine,zelenjavico.

Neli če bo mela Nataša kolike tipa grem iskat v Avstrijo te kapljice,dfa nevta mele problemov.

Natasaom sem pa tk vedla da ti ne boš ugasnala računalnika za 3 dni dol.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
4.12.2007 23:11:06   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ojla punce
Kapljice sem probala sab simplex, pa vetrovne...pa ni bilo glih kakega učinka. Ampak pri nekaterih otročkih delajo, tako da je za probat. Sploh ene avstrijske naj bi bile v redu ANTIFLAT-SO ZAKON- samo zdejle se ne spomnem imena (evo Hanna 1 jest jamram glede spomina, imam kar ornk težave - ne vem al je demenca al so hormoni )vAMA pomagam da nevta preveč možgančkov naprezaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
4.12.2007 23:13:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Natasaom, razturita jutri dohtarje na psihotestih. Glede na to kaka faca je Hanauser posted image user posted image , zna biti zabavno!

Bi bla jutr ena muha na steni,da bi se ji nasmejala.Dobro zrihtita

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
4.12.2007 23:14:17   
julci
Haloooooooooo jaz mam kr solo,ker ni nobene čvekice.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
4.12.2007 23:15:49   
natasaom
Natasaom sem pa tk vedla da ti ne boš ugasnala računalnika za 3 dni dol.user posted image user posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image   ti me kar zajebavej...jest sem pa odvisnikuser posted image

viator bova-hvala..popoldan greva pa na miklavžauser posted image    julči a lahko še od maja slikco pošljem??

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
4.12.2007 23:18:09   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image   ti me kar zajebavej...jest sem pa odvisnikuser posted image e pa sma že dveuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
4.12.2007 23:22:17   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a lahko pošljem sliko od maja tudi? tolk časa te bom spraševala,da me boš poslala nekam

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.12.2007 23:23:30   
julci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a lahko pošljem sliko od maja tudi? tolk časa te bom spraševala,da me boš poslala nekam
ti kr pošljiuser posted image A Maj mu je ime.Moj moški soimenjak.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
4.12.2007 23:27:44   
natasaom
maj je ja-pa to je tolk nežen fantek.naša hana ga užge-on se ji pa opravičiuser posted image

sta taka kot zakonski paruser posted image ...on da njej vse igrače-on njemu NIČ.pa skoz se objemata pa lupčkata...no,ja midve s prjatlco se zajebavava da bomo v soroduuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
4.12.2007 23:29:39   
julci

maj je ja-pa to je tolk nežen fantek.naša hana ga užge-on se ji pa opravičiuser posted image

sta taka kot zakonski paruser posted image ...on da njej vse igrače-on njemu NIČ.pa skoz se objemata pa lupčkata...no,ja midve s prjatlco se zajebavava da bomo v soroduuser posted image
Ga more Hana že zdaj navadit,da bo plesu,tk ko bo ona špilalauser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.12.2007 23:33:03   
natasaom
itakuser posted image ..
2 tedna nazaj mi je jokala,da jo v vrtcu tepejo-otroci!pa sem ji lepo razložila,da če jo kdo udari,ga naj kar nazaj,da se ne sme pustit..
rezultat:mami dons sem pa klaro nazaj porinla,a sem pridna?ups-tega ji ne bom več reklauser posted image
zdej razloži,da se tepst ne sme user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
4.12.2007 23:35:27   
natasaom
no,pa jih mam spet 1000 user posted image user posted image
grem spat...ura je že zgodi zjutrej user posted image
lahko noč....pa poln pehar daril jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.12.2007 23:46:34   
julci
To je pa kriza.Jes sem vedno sina učila da se ne sme tepst,dokler no prišel v prvi razred.Takrat se ga je lotil večji sošolec(moj je mel pa 114cm in bogih16 kil)bilje med najmlajšimi,ker je konc leta.Ok pa smo nekot ju umirli do naslednjega leta.V drugem se je taisti spet spravil nanj in na prvošolčke,zraven je mel pa pomagače.Halo.Prvič jesam povedu doma in sem rekla da če se to še 1x naredi grem v šolo.Čez par dni je pa vse skupaj vidla moja mami in me je klicala.Njeno kuhinjsko okno je namreč obrjeno k vhodu v šolo in smo malega kontrolirali.Sem skor popi.la.Naslednji dan sem šla v šolo in neredla cel halo.Tk da so klicali staršev šolo in so rekli da bodo ukrepali,če jih doma ne bodo vzeli v roke.Takrat sem potem doma rekla Mihanu,da če ga kdo trešči naj ga nazaj,vendar pa nikol ne sme prvi začet kakšne kregarnije.Lani sta potem spet mela en komflikt,ker se je Miha pri 2 letih opekel po roki in se mu pozna.Ta smrkovc gaje pa začel zmerjat da je opeklinar.Sem spet bla v šoli.Takrat smo meli razgovor vsi skupaj,jaz,Miha,razredničarka in on smrkavc.Takrat sem mu tud povedla,da kako se more norca delat in žalit druge,sam pa ima doma prizadeto sestro,on in njegova mama pa naglušna.Tk da sem vpričo razredničarke rekla,da če mu še eno žal besedo reče,da se ne bomo več menli na šoli ampak na policiji.Pol je pa zgleda zaleglo.To smrklovje.Po mojem doma sploh vedli niso,kaj jim dela v šoli.ker jih slučajno osebno poznam.
No zdaj sem se pa razpričala.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
4.12.2007 23:48:12   
julci

no,pa jih mam spet 1000 user posted image user posted image kolko pa si jih prej mela
grem spat...ura je že zgodi zjutrej user posted image
lahko noč....pa poln pehar daril jutriuser posted image user posted image enako,pa fajn nastaj Miklavžkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.12.2007 23:49:03   
julci
Ja nč grem jes tud tutaajauser posted image user posted image
Natasaom jutr lepo zrihtita s Hano,pa oglas sečimprej.

< Sporočilo je popravil julci -- 4.12.2007 23:59:05 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.12.2007 7:08:35   
KT
ZALA & HANA
user posted image za pol svečke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.12.2007 7:48:28   
hanna1
VSE NAJBOLJŠE,DRAGI DEKLICI ZA 6 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Daleč tja v prihodnost se življenja cesta vije
Naj med potovanjem na vaju ves čas sonce sije!
Za pol leta besede moje bosta prejeli,
in da vajini srečni zvezdi ves čas bi žareli

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.12.2007 7:59:40   
natasaom
pol svečke!!!!1user posted image user posted image user posted image  juuuuuupppppiiiiii!!!! vse najboljše!!!!

dobro jutro...no,hvalabogu se je ati odloču,da rab mal počitka in da gre danes domovuser posted image ...sicer sam do sobote ampak bo hana imela miklavža vsaj doma.to je pa tud nekej...zdej se mi pa ne mudi tolk,ker mi ni treba pakirat..pojstle pa cotuser posted image    pijem kavico in se psihično pripravljam na hanine psihoteste..

julči  sam še najino debato pokomentiram..mene so v oš skoz zajebavali da sem japanska buba..in to mi je rekla tov.v prvem razredu.men je to ostal.nikol se nisem znala postavt zase-zame se pa tud ni noben.ta tov,je imela hčerko isto staro na vozičku in je hodila na pomožno šolo.ne vem kako se je lahko delala norca iz mene-ker imam samo poševne oči.zato ne bom dovolila,da bo hana pustila,da jo kdo pipne...moram jo naučit,da se bo znala postavt zase pa tud če useka nazaj!
tvoj miha je imel 19kg v prvem?naša jih ima sedaj user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.12.2007 8:12:31   
hanna1
dobro jutro...no,hvalabogu se je ati odloču,da rab mal počitka in da gre danes domovuser posted imagebravo ati..sicer sam do sobote ampak bo hana imela miklavža vsaj doma.to je pa tud nekej...zdej se mi pa ne mudi tolk,ker mi ni treba pakirat..  kr vzem si čas....pojstle pa cotuser posted image    pijem kavico ..a b še zame kej pršparala....in se psihično pripravljam na hanine psihoteste.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.12.2007 9:50:52   
natasaom
no,midve počas greva.pa prosim držte pesti,da nau dohtar ven ušu....sem ji rekla,da mora vse povedat kar jo bo vprašal pa mu je rekla,dabo povedala kako pljuva daleč user posted image .....pa sploh ne pljuva-pred mano očitno!groza me je kr strah...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.12.2007 9:52:53   
julci
Najprej vse najboljše in najlepše moji ZALI in Hanini HANI,
bodita še naprej takšni zlati deklici.
user posted image

n
atasaom
tvoj miha je imel 19kg v prvem?naša jih ima sedaj
Miha je mel to na koncu prvega razreda,prej jih je mel še manj.Zato pa se ga je vsak lotu.Tk da je kr prav,da svoji Hani rečeš da se postavi zase.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.12.2007 10:11:23   
makala
Tud jst se moram mal vključt v debato.
Moj Matevž se je rodil z zajčjo ustnico. Pri 5. letih je izgubil sluh in vid zaradi ????. 2 leti so delal preiskave, a brez rezultatov zaradi česa se je to zgodil. Na koncu: baje od cepiva proti ošpicam???user posted image
Do sedaj je bil že 19 x operiran.
No to hočem povedat: da smo ga skoz vzgajal, da ni revček, da ni bogi in da je tak otrok kot ostali. Razvil se je v enga super fanta z res pravim karakterjem.
V osnovni šoli je bilo kar nekaj učiteljic, ki so se skušale mal izživljat nad njim, vendar se nismo dal. Za vsak sem šla v šolo. Pa mi ni žal.
Celo OŠ je bil odličnjak in sedaj obiskuje 3. letnik gimnazije. Nauču se je, da je zlo socialen, zna prsluhnt in je zelo priljubljen. Veliko je pretrpel in mi z njim, pa ravno zato zna cent življenje.
Zato drage mamice, najprej smo starši, da se potegnemo za svoje otroke in da se zavedamo, da so nedotakljivi. Upam, da vas nisem preveč zamorila.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?