nana35
|
Pozdravljene!! Klaja imaš prav,te zgodbe niso zdaj ravno primerne in tudi jaz sem jo prebrala,zdaj pa sem vsa obremenjena in si tipam trebuh in ga opazujem,prav tako mi vleče kožo na vse strani,da ima premalo prostora in sem čisto panična,sem že mislila it zvečer v P na pregled in CTG...skratka ne,žal mi je da sem kaj sploh brala.Sem mislila,da bom pozabila,pa ne morem.No,pol je zvečer bilo konec panike,ker je norel ko sem gledala TV,pa že ko smo bili na obisku zelo glasni ni imel miru. Odločena pa sem,da takih zgodb ne bom brala več NIKOLI!! Koala,jaz teh G sploh včasih ne razumem.Meni se zdi,da če bi res kaj bilo,da bi ti potem povedali,ne pa da kaj sumijo in si povsem prestrašena,potem pa recimo ugotovijo,da je vse dobro...ampak ti pa si se vseeno ful sekirala,nisi spala...imela 1000 misli,saj to tudi ni zanikogar dobro,ne za mamico in ne za . Martinca,velja.Upam,da te ne bo motilo,ker bom vmes kaj skuhala,ker R.pride ob 15.15 domov,pa ima kosilo.Tu in tam bom premešala ali karkoli že, pripravila bom že prej vse,da bova lahko čvekali. Lunca1,tebi pa vse najboljše in najlepše ob rojstnem dnevu,vse dobro in ... !! klepetka,tudi mene ima,da bi pucala in vse tako,pa vem,da bo potem !!Potem mi trebušček otrdeva pa sem vsa živčna zaradi tega in pred mano je še cel dan in še 100 razlogov,zakaj se hočem kar se da dobro počutiti.Če pa se to začne,potem je za mene dneva konec.Ampak vseeno bi rada vse malenkosti še naredila,ker se strašno bojim,da potem ne bo šlo...Mogoče res to na kaj nakazuje,kot praviš... Meni je Magnesola zmanjkalo ,treba je skočit v lekarno,da ga lahko dodam v ,ker zdaj to ne bo to ! Lepo se imejte,dan bo še kar lep in ne preveč mrzel se mi zdi,moram še v lekarno,pa lase umit,pa v trgovino...joj,kdaj bo vse to,pa še kuhanje in tako naprej.