|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
1.12.2007 9:12:17   
nana35
Rubin dobrodošlauser posted image .Na žalost ne verjamem če ima katera julija rok.Poskusi se zraven nas še vključiti v mesec julij-julijke 08.Če se še nisi seveda.Drugače pa kar tukaj ostani in klepetaj tudi z nami,da nas bo več.Me smo vse skoraj na dveh temah.Pa javi se!!

:))

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
1.12.2007 10:49:28   
Marusah
Zgleda, da bo v Mariboru drugo leto veliko user posted image  - kak lepo!!!!

Rubin dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsem!!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
1.12.2007 10:50:52   
Anonimen
Rubin dobrodošla!

Me je pa moja user posted image  včeraj res prestrašila.
Ampak je CTG potem pokazal,da je z njo vse user posted image

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
1.12.2007 11:24:59   
Čmrlika
Hojla srečke nosečke!
Rubin dobrodošla!!!user posted image
Teja27- kaj pa je nardila tvoja user posted image Je hotela malo pohiteti?? Deli z nami, če želiš...No glavno da je vse ok, pa saj tud mora biti pri vseh nas! Ne?user posted image user posted image user posted image  zate še posebaj!
Lep dan vam želim vsem skupaj, pa božajte bušije!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
1.12.2007 13:23:50   
Anonimen
Hvala čmrlika.

Včeraj skozi cel dan nisem čutila gibov mojeuser posted image
samo 5 gibov do večerauser posted image pa še te kot nežno kolcanje.
Pa se m poklicala v P in povedala kaj se dogaja in so mi svetovali,da se naj čimprej oglasim pri njih,da mi naredijo CTG.

Ko so mi pa vse lepo namontirali je pa user posted image postal živahna in je prav veselo brcala.user posted image user posted image

So mi pa potem naročili,da moram obvezno štet gibe ter se v primeru težav oglasiti pri njih.

Upam,da to ne bo prej kot pa na dan Duser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
1.12.2007 14:11:08   
Vrtnica79
Hvala punce za čestitke! Mi se že cartamo doma.

Ja, pa nič se bat tiste ki boste rodile v Mb- res vsa pohvala osebju. Sploh nimam pripomb.

Aja Čmrlika sem ti pozabila čestitat za user posted image . Vse dobro ti želim!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.12.2007 12:41:32   
Marusah
Ja zadnje čase zelo hvalijo MB porodnišnico. Zgleda, da se je osebje malo popravilo, al pa so vse na prijazno smeno pršle rodit user posted image  

Hvala Vrtnica79 za spodbudo za vse tiste, ki še čakamo....

Teja27 tvoja pikica bo pravi mali vražiček, že sedaj malo nagaja mamici user posted image user posted image user posted image  Samo, da je vse vredu!!!!

Lepo nedeljo vsem!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.12.2007 21:10:16   
Rubin.
Ja zadnje čase zelo hvalijo MB porodnišnico. Zgleda, da se je osebje malo popravilo, al pa so vse na prijazno smeno pršle rodit

No jaz lahko povem, za dve leti in pol nazaj:
V porodnih sobah so bile res enkratne babice, nimam kaj rečt. Čez celi porod me je vodila zelo dobro, tako da nisem imela niti enega šiva in tamala je bila res hitro v mojem naročju, samo poslušala sem jo in sledila njenim navodilom in je bilo o.k.
Ko pa sva prišli na odd., pa druga zgodba. Ležim nekje pol ure in živi bog me ne pride pogledat, žejna pa tako da bi se najraje vstala in si sama natočila vodo, a kaj ko se ne smeš vstati. No pokličem sestro po domofonu (ali kako se temu reče) in ona meni: Kaj bi radi? Mislim halo, malo kulture ne škodi. Jaz izredno vljudno: žejna sem, nekaj bi pila. Ona: čaj imamo, drugega ni. No, sej nisem mislila šampanjca. In mi potem s težkim srcem prinese tisti čaj, čeprav bi mi ga morala, takoj, ko sem prišla iz porodne sobe. No, kasneje sem slišala, da je ta ženska skoz sitna in ji je ful muka delati v porodnišnici, ker ji gredo dojenčki ful na živce, porodnice pa se kao obnašajo kot da so v hotelu. (To je razlagala mojemu možu, ko je kot obrtnik opravljal neko delo zanjo in seveda ni vedela, da se je jaz dobro spomnim).
Ostale dnevne sestre so bile o.k.
V nočni izmeni pa tudi nimajo radi, da jih motiš. Imela sem namreč nekaj težav s pristavljanjem tamale in sem jih "zmotla" okoli druge ure zjutraj, naj mi pokažejo kako jo naj pristavim. Sej verjamem, da je njim to rutina in tudi jaz se lahko sedaj smejem, na ta račun, da je nisem zanala pristavit, ampak, ko si tak začetnik, je kriza, ko bi otrok rad jedel, ti pa ga želiš nahranit, pa ne gre.

Možno pa je, da so sedaj delali kakšno rušado ali pa so se sestre spremenile, čeprav dvomim. No vam poročam julija user posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.12.2007 21:14:46   
Rubin.
Je mogoče katera šla samoplačniško na nuhalno svetlino? In kje jo vse opravljajo.

Sem brala, da ene z nuhalne prinesejo cd-je in slikice pa me zanima ali se to dobi tudi v MB?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.12.2007 21:48:46   
Rubin.
No drugače imam podatek o spolu zaenkrat še z NS in to je ,

Čmrlika, kako pa to da so ti že na nuhalni ugotovili spol?

Meni je prvič napovedala spol ginek. pri morfologiji.

Kje pa si bila na NS?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.12.2007 22:07:19   
annnna
lp rubin jaz sem bila pri pelkičevi na gregorčičevi in mislim da smo malo zadaj še vseeno v mb. one v lj dobijo cd s 16 slikami in še slike poleg jaz sem dobila samo 4 slikice za isto cenouser posted image  mogoče moreš posebej rečt tudi meni so že ugotovili spol na ns.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.12.2007 22:09:30   
annnna
drugače pa je tetka zelo prijaznauser posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.12.2007 23:09:52   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Je mogoče katera šla samoplačniško na nuhalno svetlino? In kje jo vse opravljajo.

Jaz sem šla tudi samoplačniško na NS in sicer k Dr.Pelkičevi na Gregorčičevo. Sem tudi dobila slikice in CD in tudi spol mi je prav napovedala user posted image   Mi je rekla, da bomo imeli user posted image  in zdaj jo imamo user posted image  
Danes bi mogla biti stara "že" 2 meseca, če bi bila rojena na PDP, ki sem ga imela 2.10., ampak Zala je mamico že jezila v trebuščku in se odločila, da pride na svet komaj 14.10.

Drugače pa sma se danes čez opoldne lepo potepali zunaj v vozičkom, ko je bil tak lep sonček in toplo vreme. Pol pa k babici na kosilo, kaj hočeš lepšega user posted image
Zdaj pa sem jo tudi podojila in še zaenkrat lepo spančka. Sicer v moji postelji, ampak če jo bom prestavila v njeno posteljo se bo po moje prebudila tako kot ponavadi. Tako, da večinoma spi princeska kar pri meni skozi. Mala me že zdaj mota okrog prsta user posted image  kaj šele bo user posted image  

Vrtnica79  kako ste se namestili doma in kako je mala Vana? Se pridno dojita? Kako pa je Lataša sprejela sestrico? No, komaj čakam, da se kaj vidima, da malo pokleptema po tako dolllgggeeem času in zdaj, ko sva obe mamici user posted image

Aja, glede porodnišnice. Tudi jaz moram reči, da sem bila zadovoljna. Res so bile včasih določene ( ene in iste sestre ) zelo neprijazne in tečne, ampak kaj čmo...So pa bile zato ostale pripravljene pomagati in nam dale mamicam motivacijo in nam vlile dobro voljo. Ene je že bila tako prijazna in mi je veliko pomagala pri vsem pa se ne spomnim več kako ji je ime. Je pa res, da je tudi veliko odvisno od porodnic in nas samih. Saj konec koncev smo v bolnišnici in ne v hotelu. Hrana pa je totalna polomija. Jaz sem rodila v nedeljo in v pon. smo imeli za kosilo fižol!!! Mislim, halo za doječe mamice pa naredijo fižol za kosilo. Pa tut nasploh ni blo dobro za jest, še dobro, da so mi moji kaj prinesli, da sem tu pa tam še kaj dobrega zaužila user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.12.2007 23:43:01   
Pandica
Sem vas še nekaj pozabila vprašati.

user posted image    A ve katera kje se dobijo za kupiti flaške od Tommee Tippee-ja? Jaz jih nikjer ne najdem user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.12.2007 9:23:17   
Čmrlika
Hojla čveke!
Vrtnica79- sem si oddahnila da si taprava...Da ne bi jaz kr eni na ZS nekaj pisala ona pa debelo gledala. user posted image Hvala za čestitke, uživajte zdaj ko ste že doma, pa res se javi kaj na ZS, ko bo čas....
Rubin-Tudi jaz sem bila pri dr Pelkičevi na NS in mi je na moje vprašanje o spolu povedala. Je pa rekla, da je ne smemo držati ful za besedo ker se pa v 14 tednu še lahko zmoti, tako da bomo videli 14.12. kaj bodo rekli na Morfologiji. Drugače pa ti priporočam, da greš k njej. RES, še nisem slišala kaj slabega o njej. Je ful prijazna, vzame si čas, vse mi je vsaj 3 krat razložla...Edino, če boš želela cd, ji moraš še pred začetkom povedat, ker ona sama ti ga ne sme ponudit, niti prodat. Tako, da ga vzami s sabo in opozarjam vzami DVD, ker drugače ne bo nič, ima gospa ta boljšo tehniko, ki ji prime samo dvd-je. Toliko, slikce pa kr sama nardi, takoj, ko vidi pikico v dobrem, fotogeničnem položajuuser posted image  Cena pa je 60 eurov.

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.12.2007 9:24:08 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.12.2007 9:30:31   
Anonimen
Pandica, jaz sem vidla flaške od Tommee Tippee-ja v baby centru-v City-ju.
Pa mislim da jih majo tud v Leclercu-samo ne me vzet ravno za besedo. Kaj pa v Pikapolonici si pogledala?

Rubin, tudi jaz sem bila na NS pri dr.Pelkičevi. SEm pa takrat dobila samo slikice,plačala sem pa tudi 60€

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.12.2007 9:49:24   
Vrtnica79
Ojla!

No, pa ste se le malo razpisale ko me ni bilouser posted image . Mi smo vredu in se pridno dojima. V P še nisem imela dosti mleka in mi je Vana scuzala na obeh straneh da se je najedla. Zdaj pa ima dovolj samo eno ziziko, pa še te včesih ne sprazni do konca.
V sredo imama še pregled v P ker je imela zlatenico in se posledično ni kaj dosti zredila. Je bila bolj zaspana. Tako da upam da bo vse vredu. Držite pestiuser posted image .
Je pa pridna tudi ponoči. Zbudi se samo ko je lačna. Čez dan ima obdobje okoli popoldneva ko se razživi in je en čas budna. Pol pa tak spet samo spi in je.

Čmrlika, saj sem skoraj že pozabila na tebeuser posted image , se res dolgo nismo videli. Se morama zmeniti za kakouser posted image  da malo vidim kak si kaj! Ali se počutiš dobro? Veš, sem mojemu povedala da sma se "srečale"  in te pozdravlja.

Pandica ja Lataša je lepo sprejela Vano. Mi pomaga previjat in dojit- tako da mi drži zizikouser posted image . Ko bom lahko šla ven te pa tak pokličem da se malo vidimo po 100 letih. Veš kdaj si bila nazadnje pri nas- ko se je rodila Lataša; se spomniš?

Aja, pa v album sem dala nekaj slikic če hočete videt! Geslo je moje ime.

Lepo bodite, se tipkamo..............

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.12.2007 10:48:53   
nana35
Pandica,flaške imaš V Arielu in Baby centru,pa tudi v Pikapolonici.Kako jih ne najdeš??Zdi se mi da jih imajo povsod.Jaz sem jo kupila v Arielu,gledala pa sem jih tudi v BC in,tu imajo celo za pupe in fantke posebaj.

Vrtnica,jaz bi tudi pogledala tvoj zaklenjeni album,pa žal ne vem kako ti je ime in zato tudi gesla ne vem,sem pa brala pri decemberkah,da se tako odklene.Lahko??Prosim??Bi rada tvojo pupiko videla.user posted image

Rubin,NS sicer nisem plačala,ampak za spol nisem takrat spraševala,ker sem od drugih slišala,da ni realno,ker se še ne vidi dobro in da ne povejo radi.Mi je pa dr.Pelkičeva ko sem bila v bolnici povedala v 18.tednu.Moje mnenje je,da je bolje počakati do morfologije,ker do takrat ne veš,če slučajno pričakuješ kaj druga in potem spet dobiš drugo inf.Seveda pa se ne zmotijo vedno,saj sta le dve možnosti za spol in včasih je res.user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.12.2007 14:36:56   
Vrtnica79
Nana35, sem ti poslala ZS!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.12.2007 14:47:43   
Pandica
Vrtnica79  ne vem, če sem bila jaz nazadnje pri tebi, ko se je rodila Lataša? user posted image   jaz se res ne spomnim, me mogoče že malo skleroza daje user posted image   saj veš leta so tu... user posted image   Sem pogledala slikice in moram ti povedati, da je Vana prava lepotička, kakor seveda tudi Lataša, skratka vsi ste luštni user posted image
Super, da se dojita in vama Lataša pomaga pri tem opravilu user posted image  

Nana35  sem šla pogledati na spletno stran od Baby centra in res piše, da imajo te flaške. Hvala, bom šla še v trgovino pogledati, če jih imajo, da sprobam še te. Zdaj imam sicer Aventove in sem zadovoljna z njimi, ampak bom še te probala, da vidim kak so. Sicer pa itak flaško rabimo minimalno, samo za par minutk na dan, ko mala pije čajčeka.
Kako pa se ti počutiš? A fejst brca user posted image   v trebuščku?  Kaj boste imeli user posted image   ali user posted image   ?

Kje pa ste vse ostale?
Zdaj mi je pa dolgčas, ko mi je mala malo zadremuckala user posted image   , ker sploh nisem vajena, da mi čez dan kaj spi. Ima skozi okice kot čukec, zdaj pa sma se leže podojili in je kar zaspala zraven. No, bomo videli kako dolgo bo trajal ta spanec zdaj.

Nič, lepo bodite pa napišite kaj nosečke in mamice user posted image  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.12.2007 14:49:10   
Čmrlika
Vrtnica79-ja imaš prav, se morava res kaj zmeni za kak klepet, je že nekaj časa minilo...Vračam pozdrave tvojemu dragemu! Uživajte v carklanju... Aja pa krasni ste na slikicah...Lepa družinica, Vana pa je taka prava lepotička!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.12.2007 15:48:06   
nana35
Vrtnica,hvala za geslo,slikice sem pogledala.Vaša mala Vana pa se mi zdi kar močna.Pa večja pupa je tudi lepa,mislim,da sta si kar nekoliko podobni.Imaš lepo družinico,kmalu jo bom imela tudi jaz!!user posted image

Pandica,meni so že te flaške na videz všeč,moja prijateljica pa uporablja samo te,ker pravi,da ima dudica tako obliko kot mamina zizika in njena mala edino iz te rada je.Počutim se kar ok,odkrito povedano,komaj že čakam da grem v Rim,upam,da bo hitro minilo.Včasih imam težek trebuh,včasih se počutim ok,včasih pa kot omica.Komaj že vstanem iz kavča in res sem zelo okorna,trebuh pa imam res zelo velik,tako da mi je že pošteno napoti. Brca ,pa še kako včasih,da sploh ne morem verjeti,da se misli kaj umiriti.Sicer ne vedno,saj more malo ajat,ne?Imeli pa bomo user posted image .

Kaj ti bo dolg čas,malo greš na RR,pa je že čas mimo in lahko spet dojiš,kajne??user posted image

Toliko za zdaj,pa pišite!!

Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.12.2007 17:31:04   
petea
Rubin, jaz bom rodila konec junija, predvidoma 26. Tako da nekje blizu tebe ... user posted image

S Pelkičevo na NS sem bila tudi jaz v prvi nosečnosti zelo zadovoljna, vse pokaže, vse pove, je res fajn. Tako da grem čez 3 tedne spet k njej na pregled. Saj ne zato, ker bi me skrbelo za bebiko; bolj za to, ker je to dejansko prva priložnost v nosečnosti, da tudi moj dragi vidi, kaj nastaja ...  user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
3.12.2007 17:49:42   
koala
Vrtnica maš pa zdaj dve taki lepotički, da bi človek kar obe bojel in požulil kar čez ekran,Ajaja bo ati imel dela ko bo treba snubce naganjatuser posted image

Rubin tudi jaz ti lahko dr.Pelkičevo samo priporočam, pri naju se je ful potrudla, vse pokazala in razložila, nama natisnila nekaj slikic, nekaj jih je zapekla na dvd, kre pa je eden nekaj nagajal in se ni in ni hotel spečt (sem hvala bogu imela dva s seboj) mi je še enkrat UZ nardila in potem tisti filmček posnela. Tako da res vse pohvale, je vredno svojega denarja.

Pandica glede flašk so ti že punce odgovorile, meni so te tudi simpatične. Pocrkljaj Zalo in počohaj Alana v mojem imenu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
3.12.2007 19:16:27   
annnna
pa daaaaj jaz pa nisem vedla to za cdeje oz. dvdje, da jih moreš zraven prinest. škoda mi je res žal...od kod pa ve to veste al sem jaz res čist mimouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.