|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.12.2007 19:33:45   
mergetka
Morm rečt, da si se zelo potrudila!

Jaz sem do sedaj  dobila 4 kg (24 T).

In punce - glede kil - to je res čist od vsake posameznice odvisno. Srečala sem nosečko, ki se je do 16 T zredila 15 lkg in je rekla, da ni panike, da se je pri prejšnjih dveh nosečnostih vsakič za 30 kg do konca in ji je šlo ful hitro dol. V 2. mesecih je imela nazaj svojo postavo (sicer je res srčka, user posted image ).

Zdaj moj mali ful miga in sem kr boljše volje...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.12.2007 19:44:52   
mergetka
 Katy13
Pred časom ste nekatere omenjale, da imate vnetja. Pa me zanima, kako to izgleda (sama ga še nisem imela). Nekje 2-3 dni me spodaj srbi in občasno peče. Ne vem ali je to vnetje ali ni.

Mislim, da je to vnetje, ker mam zadnje dni tudi sama podobne znake. In imam neke svečke, ki se hranijo v hladilniku, grem pogledat: NATRII TETRABORATIS, vagitoria 20%. Predlagal mi jih je G in mi dal bel recept. Imam jih kar na zalogi, ker v nosečnosti pogosto prihaja do vnetij. So pa tudi za močnejši beli tok (oz. proti user posted image ), jemlješ jih pa 3,4 dni in bi moral bit boljš.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.12.2007 20:19:10   
jagoga
Ursi84, na spisku, ker je zapisan kraj - Ali želiš da napišemo kraj kjer bomo rodile ali od kje smo doma?
Moj obseg trebuha je 96 cm in + 5 kg

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.12.2007 20:23:07   
ursi84
Jst mislim, da smo pisale kraj bivanja

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
4.12.2007 20:29:11   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: miska_32

Ursi84, bravouser posted image  za seznam. Hvala user posted image  da si se tako lepo potrudila.

Bravo bravo bravo... da dopolnim OT 100cm

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu miska_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.12.2007 20:40:50   
Katy13
Pozdravljene user posted image

Najprej vesela novica, moj sladkor je v mejah normale. user posted image

Azzura - hvala ti za priporočilo za vnetje, grem jutri v lekarno in bom kupila in preizkusila.

Tudi vsem ostalim hvala za priporočila, bom najprej preizkusila to kremo, ki ni na recept, če ne bo bolje bom pa šla h G po recept.

Urši84 - te moram pohvalit, res super seznam. Moj obseg je 97 cm.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.12.2007 20:52:09   
max81
ursi84, super seznamček, dopolni mi pa OT 90cm, sem pa drugače 2user posted image , ne prvičuser posted image

naša žabica spi, jest ma mal na RR, pol pa pred tv gledat Hausauser posted image user posted image user posted image , tastar je šel pa na eno predstavitev, kako priti doo denarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za posratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
5.12.2007 7:23:30   
perp
Dobro jutro so user posted image . Ste dobro spale? No jaz bolj tako, sem se celo noč zbujala. Sem si včeraj zvečer vstavila Floragyn svečko (malo vnetja), me je najprej kar malo peklo, čez urco sem šla na WC in je bil vložek kar nekaj rjavkasto-rumen. Še dobr, da imam jaz mojga user posted image , ker me vsedno zna tko dobro potolažiti in pomiriti (kljub temuu, da nima dosti pojma o medicini). Hvala ti. Sem nato celo noč dežurala na WC, če bo še kaj rjavkastega prišlo, no pa k sreči ni nič. Sem klicala prejle G, pa mi je sestra rekla, da je to od svečk. Da ni panike, če se bo še ponovilo naj se oglasim.

No čez pol urce se odpravljam v LJ na pregled za sladkorno in kot sem včeraj opisala na posvet za možnostjo okužbe s Hepatitis A. VEM, da je vse ok.

ursi84, enkraten seznam. Moja sprememba -  če sem prov razumela imaš kot mesto v seznamu napisano mesto poroda, drži? No mene spremeni iz Postojne v Ljubljano. V petek imava 3D UZ in če ne bo dete spet v taki pozi, izveva za spol, končno!!!

Ali morda katera ve, kateri del telesa je žlička?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.12.2007 7:24:34   
lucalu
Dobro jutro vsem srečkam user posted image !
Kako ste kaj? Tu je vse pod kontrolo, razen mraza...
ursi84 za dopolnitev seznama: OT 95 cm, +8 kg.
Punce uživajte in pišite! user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.12.2007 7:26:30   
lucalu
perp žlička je v prsnem košu, nekje med prsmi, je taka koščena pikica... ki jo lahko zatipaš...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.12.2007 7:28:18   
perp
A sej res, lucalu hvala za osvežitev osnov anatomije. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.12.2007 7:53:04   
*medica*
dobro jutro souser posted image ..
mater ste načvekale ..eno uro sem rabla da preberem vse..user posted image vse črke so se mi že pomešale..user posted image user posted image
no v pon.sem imela pregled..moram rečt da so rezultati super...G me je zelo pohvalila..cuker je rekla super kaj to pomeni ne vem vidla sem samo tam 4.1 da mam..kri zelo vredu pa voda tudi ..nikakršnih posebnosti..tako sem bla vesela ..no ma je pa tud grajala..in to zaradi kg..punce sama nisem mogla vrjet ko sem stopila na vago v enem mesecu sem se zredila za celih 5kg...user posted image user posted image skor sem v nezavest padla..ampak tko da bi mi blo ful vidno ni samo trebuh mi fajn raste..prav sram me je blo ..zj moram pa še bl pazit kdaj in kaj jem..user posted image ..dodatinih vitaminov al pa kej ne jem..sem na začetku jemala centra med mami..in ga bom pol verjetno še jemala ko bom dojila..če bom seveda..aja G sem spet vprašala za spol pa je rekla da mi še kar nemore čist potrditi da je fantek...čeprav sem se že pripravila na user posted image ..

no včeraj sva z mojim barvala otroško sobo..v tako marelično oranžno..ful sva se lepo potrudla..sm bla pa ful utrujena..no dones imava za dokončat par stvari..pa bo otroška že pripravljena za najinega malčka..

ursi84 seznamček je fenomenalenuser posted image user posted image user posted image ..mislim da smo pisale mesto kjer bomo rodile..k meni pa lahko dodaš še 25let(no imela bom20.12.r.d.in jih bom takrat dopolnila) za OT pa še? ker se nisem še zmerila..

no zaenkat se imejte lepo ..užiivajte

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.12.2007 8:11:34   
lucalu
*medica* user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljen pregled!!!
Za kg se pa ne sekiraj... bomo že hujšale drugo leto... user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.12.2007 8:18:19   
Špela100
Urši super si uredila seznam, ampak Špela100 je sedaj 2. noseča, doma imam pa že najstnico.

Drugače ste pa take klepetulje, da vas sploh ne dohitevam s pisanjem in še z branjem težko...user posted image user posted image user posted image

V torek imam pregled, pa se vam javim, berem pa vas...

(odgovor članu miska_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
5.12.2007 8:53:54   
Dinki
HOjla user posted image ...mater punce smo pa res že prave nosečke, s takimi obsegi trebuškov user posted image ...tolk sem vesela, da nam gre vsem dobr, da se vse kokr tolk dobr počutimo in da so rezultati pri G dobri. Jaz imam naslednji pregled šele 18. dec. mi je pa sedaj lažje čakat kot prej, ker čutim brcike malega in to mi je znak, da je z njim vse OK.

Ursi84, res si lepo zrihtala seznam. Vse čestitke, da ga imaš voljo dopolnjevati. Jaz sem za kraj napisala kraj bivanja, leta pa toliko kolikor šele bom, tko da meni ne bo treba nič spreminjati user posted image .
Medica, midve ga bova pa lahko skupi nazdravile, ker imava RD ena za drugo. Bravo strelka user posted image
Jaz sem danes OK, sem vesela ker jutri ne delam. Sem si vzela dopust, ker imamo jutri podelitev diplom...pa čeprav sem diplomirala že maja. No, pa nič hudega, bom mela vsaj lep spomin na lep dogodek z mojim trebuščkom user posted image .
Sem pa včeraj od moje prijateljice (od nje je tista previjalna miza) prejela kar nekaj bodijev in žabic, pa pleničk še zapakiranih.....sem šla od nje čist vesela....hvala ti bejba!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.12.2007 8:56:48   
florc
Urši84 res super seznam. To si se pa res potrudila za nas marčevkeuser posted image user posted image user posted image . Evo pri meni lahko napišeš +5kg, OT :?, si bom zmerila in sporočim. Drugače pa imam tudi jaz full veliko izcedka, k je bele barve samo se tako čudno trdi, da je k ena skutka al kako bi se temu rekl, samo dokler me ne peče ne bom silila predčasno k ginekologu. Itak imam pregled 19.12.2007. Zanima me ali vam ginekologinja po morfologiji še dela UZ ali ne več. Jaz bi tako rada, da bi svojo malo pikico še kdaj videla na UZ pred porodom, pa ne vem če nam sploh pripada. Pa še za potrditev spola bi vprašala, k me full matra. Pa sej po eni strani je pa bolje da ne vem kaj in kako.

Pridno čvekate moram pohvaliti, jaz sem brez interneta doma ker renovirava stanovanje in gostujem pri tašči, zato vas berem samo v službi pa še tja bolj malo hodim k imam skoz eno sranje. Sedaj imam nor prehlad in se ne dam. Hodim v službo, ker me moj življenjski projekt matra. Ta doktorat mi bo sigurno naredil sive lase.

upam da posije kaj sončka, da grem na kakšen sprehod pa bo današnjidan lepši

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.12.2007 9:17:25   
Azzurra
Ursi84,

lep seznam, in ker si tako pridna, ti bomo zdaj vse naložile novo delo user posted image

Meni se je prištelo eno leto, tako da piši 33 (samo ne okol govort), pa kraj napiši Koper (sem mislila, da napišemo kje bomo rodile, pa sem nameravala rodit spet v Postojni, no, ma sem pa Koprčanka), trenutno 27 tednov in 3 dni, kile so nekje +5, OT nazadnje 97 cm, spol user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.12.2007 9:26:32   
Sonnja
jutro še od mene!urši seznam je res super lepo pregleden moj ot je 106 cm.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.12.2007 10:17:03   
san
urši kapo dol, res si se potrudila za seznamček
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj obseg je danes97 cm, se mi zdi da se je za en centi zmanjšaluser posted image . mogoče zato, ker je merjen zjutraj, pa še nisem toliko pojedlauser posted image .

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
5.12.2007 10:39:14   
Čakajoča
user posted image

Katy 13 na sliki se sicer dobro ne vidi. Mere previjalne so 84x90x76! Stane pa, če posebej kupiš okoli 100€. Samo informativno, če te zanima!

Drugače sem pa jezna kot PES!!!!user posted image user posted image   To otroško sobo iz Toysa sva naročila pred 3 tedni in jo imava že doma! DAnes pa je izšel nov katalog, pa je znižana za 50€! Joj, kako sem jezna, sama na sebe!

Tiste, ki ste iz MB (no, lahko ostale tudi) POJDITE V ARIELA NAD OBIJEM! Kakšna znižanja imajo - da ne moreš verjet! Čeprav sva v Ikeji že kupila odejico in vzglavnik, si včeraj nisem mogla kaj, da ne bi kupila. Komplet posteljnine. Odejica, vzglavnik, prevleka za vzglavnik in obroba. Znižano od 60€, dala pa 12€. Je pa takšna odejica,  da ne potrebuje posteljnine, ker se lahko pere.
Se  vam splača iti pogledat.

Tudi moj trebuh se je začel premikat. Včeraj mi je bilo tako žal, da ga user posted image  ni mogel videti, ker je bil zunaj.

Ursi84 resnično si se potrudila za naš seznam. Kapo dol! Vse pohvale in čestitke tudi iz moje strani!user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa se trenutno prekriva streha! Držite pesti, da še ta teden ne bo dežja!

Lep mariborski sonček vam pošiljam!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
5.12.2007 11:10:13   
san
no, da nadaljujem od prej, ker je nekaj vmes prišlo.

sem hotela še dinki čestitat za diplomo (pa čeprav za nazaj) in florc - zelo si pridna, da že doktorat delaš. jst se magisterij delat pripravljam...

jaz bi pa danes morala na cukr pregled in sem zjutraj čisto pozabila in si seveda belo kavo naredim, pa tamalo preganjam vmes za šolo in potem mi kapne... aaaa... bi morala biti teščauser posted image . in pol sem si fino še zajtrk privoščila in tako bom šla na cukr jutri, danes grem pa samo kri dat.

a nasy so že računalnik odklopil, da se nič ne javi?

imam v glavi, da sem prej hotela še nekaj napisat, ampak zdej mi je že ušlo zgledauser posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
5.12.2007 11:11:33   
san
aja, s sobotno ikeo pa ne bo ničuser posted image , ker ima dragi za delatuser posted image . no, sej je ful priden, sam jaz bi pa tolk že šla.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
5.12.2007 11:12:50   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Komplet posteljnine. Odejica, vzglavnik, prevleka za vzglavnik in obroba. Znižano od 60€, dala pa 12€. Je pa takšna odejica,  da ne potrebuje posteljnine, ker se lahko pere.
Se  vam splača iti pogledat.

Ti bi lahko za nas nabavila te komplete in jih potem poslala na primorsko user posted image user posted image user posted image  
Uh, mate srečo...to je res za kupit!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
5.12.2007 11:15:20   
Lona76
Dober dan vsem!

Joj kok ste se razpisale! Me par dni ni bilo, pa sem kar nekaj časa porabila da sem vse prebrala.
Ursi user posted image user posted image za lep seznam. OT in kg sporočim jutri.
Drugače je pri nas tako tako, naki se me je lotil en prehlad, upam da ne bo hujšega.
Ko se pogovarjate o previjalnih, jaz sem si dala v prvi nosečnosti delati previjalno. in sicer je visoka 90 cm ima 4 globoke predal in je globoka 60 cm, široka pa 100 cm. Na njej pa je deska 100 x 100. Sem tako zadovoljna z njo, ker je tako velika da sem lahko sina še dve leti starega brez problema gor previjala.
Aja naslednji pregled imam 12.12. in komaj čakam.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
5.12.2007 11:17:50   
ribica85
Pozdravljene souser posted image !
ursi84 res vse čestitke za seznamuser posted image je ful lepo narjen in pregledn.
za dopolnitev: OT 94cm.

jst grem pa dans z mojimuser posted image na 3D ultrazvok in že komi čakam! Ga mam pa šele ob 17.45user posted image .
upam da se bo spet vidu spol, da potrdimo da bouser posted image .pa da bo seveda vse ok.
a katera ve kolk časa pa traja ta pregled? da ni končan v 10min?

no pridne bodite še naprejuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......