|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.12.2007 14:22:06   
Sonnja
San hvala user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
4.12.2007 14:23:13   
Dinki
kolk klepetaš. več kot klepetaš, več jih imaš

he, he, res je. Ne sam Mercator in Spar, tud RR ima sistem zvestobe user posted image user posted image user posted image

Jagoga, glede železa bo pa očitno čist držal, ker sem ravno včeraj prejela tablete z železom na podlagi krvnega izida....zdej mi je pa vse jasno....kmalu bom k ptička, ponovno polna energije user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
4.12.2007 14:24:05   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu - ali je možno v lekarni kupit kakšno mazilo za vnetja, ker G imam šele 20.12. in mi ravno ni, da bi šla prej tja. Če bo potrebno bom seveda šla.

Katy, na žalost ne vem (na srečo še nisem imela vnetja do zdaj)... ti bodo pa sigurno tudi v lekarni znali povedat.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
4.12.2007 14:25:11   
san
jaz sem pa danes imela pregled in je bilo vse ok. na hitro smo pogledali malčka v trebuhu in poslušali srčkauser posted image . še vedno ima lulčkauser posted image . zmerila mi je višino do kod sega maternica, posteljica se je sedaj premaknila in je zadaj, mali pa je že obrnjen na glavo. urin in hemoglobin sta bila super in kar ne morem verjet, ker drugače mi je vedno primanjkovalo železa. vse skupaj sem pridelala 7 kg. mene vedno opomne, da moram pazit, da ne bi šla več kot kilo na mesec gor, ker se boji, da ne bi zatekala in imela težav s pritiskom na koncu, ker zna biti to nevarno za plod. je rekla, da mi drugače ne bi težila, ker sem do sedaj pri obeh nosečnostih šla lepo brez problemov nazaj dol, ampak se boji, da ne bi zopet prišlo do komplikacij na koncu in jo čist razumem. jaz se trudim, da se ne bi basala s hrano in res poskušam zdravo jest. ampak men kile zdej zadnje dva meseca kar letijo gor, pa mam občutek da manj jem, kot prejuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
4.12.2007 14:29:18   
lucalu
san user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljen pregled in za tako dobre novice!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
4.12.2007 14:32:47   
san
aja katy, jaz mislim, da je to kar vnetje, kar opisuješ, ker tako zgleda pri meni kadar ga imam. sedaj ga že približno 3 tedne nimamuser posted image

dinki, ko poješ tableto, spij čez limonado ali pa pomarančni sok, ker se železo potem hitreje in v večji količini absorbira v telo. jaz sem sicer imela retafer tablete v drugi nosečnosti in se mi zdi, da sem jih mogla vzet pol ure pred jedjo s c-vitaminom.

jaz sem danes prav slabe volje, ker sem si tako želela v ikeo in ker včeraj ni šlo, sva mislila danes po pregledu it, pa se je zavleklo in sem dve uri čakala, pa še tašča je neki imela težave, da smo ji prepozno povedal, da bi pobrala sina iz vrtca in je vse skup v vodo padlo. me prav zanima če mi bo uspelo prit do marca tjauser posted image . zdej moram lubija prepričat, da greva kar v soboto z otroci, pa ne vem, če bo uspelo, ker do sedaj, kadar sva šla, je bila takrat vedno mega gužva.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
4.12.2007 14:40:26   
Dinki
ampak men kile zdej zadnje dva meseca kar letijo gor, pa mam občutek da manj jem, kot prej .

San, kako zelo mi je to znano. Tud jaz ne jem nič več, pa mi kile bolj letijo gor kot na začetku. Sva pa pridelali enako kg do sedaj. Hvala ti tudi za nasvet glede železovih tablet. Pa zakaj to nobena sestra al pa tisti v lekarni ne znajo povedat? Si spet mislim, kolk je super, da vas mam user posted image
Glede sobote in Ikee je pa res kar mal katastrofa, sam ti vseeno privoščim, da uspeš svojega prepričat.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
4.12.2007 14:49:23   
Sonnja
meni je za železo dala tri sirupe če je kaj boljše ne vem ker me sploh ni ponovno preverla mi je pa tudi omenla da c vitamin hitreje absorbira železo v kri.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
4.12.2007 14:56:40   
san
lucalu, hvala zaa čestitkeuser posted image

dinki, men se zdi, da kar mal pozabijo povedat al se jim pa ne da. je pa meni to moja G povedala, no ona je itak zlata, mi vedno še kakšne domače recepte za zdravljenje pove. tudi omenila je takrat, da znam imeti težave s trdim blatom, pa jih na srečo nisem imela preveč. ne vem pa, če je to pri vseh železovih tabletih.

sonnja, to je pa čudno, da ti ni pogledala krvi, meni je takrat na vsakem pregledu preverjala, kakšno je stanje.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
4.12.2007 15:02:37   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

mene zanima kaj so te zvezdice pod našimi nicki?mam sam enouser posted image

Večja klepetulja kot si, več jih boš imela....user posted image user posted image user posted image .. šteje število postov....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
4.12.2007 15:13:07   
Azzurra
TISTE KI STE DOBILE ŽELEZOVE DODATKE...koliko ste imele vrednost v hgb v krvi?
ker meni moj ginekolog nič ni dal, čeprav mi na izvidu piše ANEMIA in sem po prvem porodu imela tudi precej veliko pomanjkanje železa in so me potem držali v bolnici dokler se hgb ni dvignil na 99, pa še sem se slabo počutila. zdaj me me je moj ginekolog itak poslal na napotnico k drugemu, ki me ima čez zaradi teh  mojih protiteles, ta pa spremlja samo protitelesa in me odkar sem pri njem še ni dal v laboratorij, niti za urin, niti za kri, niti za sladkor...mah...kaj pa vem...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
4.12.2007 15:24:09   
san
pri ženskah je vrednost od 125 do 150 g/l, pri moških je pa več. zdej eni še pri 120 nič ne dajo, drugi pa že. jaz sem imela v drugi nosečnosti okoli 100 in sem zato dobila železo, pa še potem sem ga jemala pol leta po porodu, ker sem med porodom izgubila 2 l krvi.
v tej nosečnosti sem ga imela pa 120 in 125, danes pa kar 136, kar je fantastično zame.

azzura pri tebi je pa res še posebej čudno, da ti ga ne preverijouser posted image . jaz bi mu pa kar sama rekla oz. vprašala zakaj te ne da v laboratorij.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
4.12.2007 15:29:13   
max81
madona dones ste pa kr pridne čveke, mi2 čakava, da ati pride dam, da končno pojemo kosilo, ker sem že pošteno lačnauser posted image ...jest sem jih v prvi nosečnosti dobila +17, je pa res da sem ful zatekala, pa še poletje je blo ful vroče, zdej bo pomoje malo boljše, ko bo zima in bo hladno

jest mam kri ok, hemoglobina mam 137, ga mam vsakič ko pridem dat kri večuser posted image , pa ne vem kako to

mali-a brca sto na uro, se mi zdi, da ful bolj čutim kot v prvo, se mi zdi da bolj zgodej, al pa kr mal pozabim kako čas beži, ko mi družbo dela ena pupika nagajivauser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
4.12.2007 15:44:40   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: san

azzura pri tebi je pa res še posebej čudno, da ti ga ne preverijouser posted image . jaz bi mu pa kar sama rekla oz. vprašala zakaj te ne da v laboratorij.

ma, to smo že takoj razčistili. kar se tiče protiteles - je ni stvari, ki bi jih lahko preprečila ali ustavila ali zredčila, nobena zdravila, nobena moja aktivnost ali pasivnost - to je stvar med mojo in otrokovo krvjo.
v laboratorij me vedno pošlje z napotnico za protitelesa, od tam pa gre kri direktno na oddelek za transfuzije, tam pa teh pregledov za železo, cuker itd ne delajo. pa še grem navadno v laboratorij na odvzem v času rednega pregleda, te pa imam ponavadi po 12. uri, tako da nisem niti tešča.
ma zdaj naslednjič ko grem, mu bom rekla, če ne pa bom splošno zdr vprašala, me bo sigurno poslala ona. sicer pa se še kar dobro počutim. no, če se ne motim, ne vem zakaj imam v spominu, da imam hgb 113....nisem sigurna, to bi blo pa verjetno že za kako žlico sirupa, bljakkk....user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
4.12.2007 15:56:07   
ursi84
Živijo klepetilje!!!

Jst sem glih iz sprehoda prišla, je tako lepo vreme zunaj, da kr vabi. Drugače pa sem včeraj imela pregled pri G. Dobila sem injekcijo, ker sem Rh neg. Nejca sva pogledala na UZ - je še vedno z glavico navzdol, izmeril mi je velikost maternice (do kje sega): 31 cm. Dobila sem novo slikico, pa polno enih listkov, ker moram dat kri do naslednjega pregleda (8.1.08). S kilažo sem na +9,8 kg user posted image . Jutri grem pa na socialno oddat za paket oz. denar, pa k zobarju... V četrtek pa začnem z MŠ , juhuhu user posted image .

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
4.12.2007 15:59:26   
eva78
Diana5, glede naraščanja kil +10 kg(26.teden)

KAty 13, glede glukoznega testa, te bodo v primeru,da je pozitiven poklicali za kake 2 dni in te poslali dalje na 100g glukozni test. Tako je bilo vsaj pri meni in ker je ta pokazal preveč sladkorja - imam nosečniški diabetes in sem zaenkrat pristala na strogi dieti. Upam,da bom z dieto vzdrževala sladkor,da ne bo potrebno inzulina. Tako ,da se zdaj spopadam s tem, kaj naj sploh jem.

Glede vnetja - lahko bi bilo to. Mene vsakič spremlja še veliko izcedka, ter manj peče in srbi. ZA glivično vnetje bi ti lahko  pomagale Floragyn svečke - brez recepta v lekarni.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
4.12.2007 16:12:45   
lucalu
eva78 user posted image  meni je resnično prav žal zaradi tvojega diabetesa... to pa verjetno res ni prijetno. Stroga dieta sredi nosečnosti... user posted image
Drži se, misli na user posted image  in upaj na najbolje!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
4.12.2007 16:43:30   
perp
Ma ve ste nore danes. Sem rabla pol ure, da sem vse prebrala. Tudi jaz imam veliko novičk. Včeraj sem bila pri G. Tehtnica je pokazala +7kg (25. teden) - pa se mi zdi, da ful pazim na hrano, pa tudi športam veliko. No pa tudi ogromnega trebuščka že imam (to ziher tudi nekaj šteje), no pa joške so tudi kar zrastle.
Hemoglobina imam 129, me je pohvalila, da dobro - kvalitetno jem. Urin je ok, za toksoplazmozo sem še popoldne šla v laboratorij dati kri.

Ja, tudi jaz sem RH-, moj gre jutri dati tudi kri, da mu ugotovijo, če je tudi on neg. ali poz. Če je pozitiven, sem Ursi84 tudi jaz na vrsti za injekcijo (A je to v 28. tednu, a ne?)

Naše dete je še vedno v taki čudni pozi, da me ubistvu z ritko brca ??? in zato še VEDNO ne vemo kaj bo. Mislim, ti mali navihanček. Že zdej nagajaš.user posted image  

No jutri imam pregled za sladkorno, upam da ne bo problemov. Potem moram pa žal še na Infekcijsko kliniko na posvet, saj sem ta vikend ugotovila, da je moj oče, ki je bil prejšnji teden v Srbiji, tudi v mestu NIš, kjer razsaja hepatitis A. Ker pa imamo mi začasno skupno kopalnico, sem zagnala paniko je grem jutri tja na posvet.

Tudi jaz sem v kadrovski in drži, da nima predsedovanje EU nobene veze z podaljšanjem porodiške, škoda a ne? Res pa je, da moramo vse izkoristiti 10 (ali več) dni dopusta za leto 2008 že v letu 2008, drugače nam zapade. Tudi jaz bi raje bila 2009 marca s tamalim še doma, ker je tolk težko dobiti vrtec med letom.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
4.12.2007 16:57:56   
lucalu
perp za dobre novice čestitam user posted image user posted image user posted image ! Za vse ostalo pa držim pesti, da se izteče kar se da najbolje!!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
4.12.2007 19:03:38   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted image , user posted image
user posted image Ursi10 , 1.user posted image , user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image
TENDAI , 2.user posted image , user posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: ??, + 5kg)
user posted image sonček* , 2.user posted image , user posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 32 let, Postojna, user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted image , user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT:??, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted image , user posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image , user posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image , user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted image , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted image , user posted image
user posted image sonček08 , 1.user posted image , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 112 cm, + 4 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image , user posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image , Jesenice, user posted image
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT:94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted image , user posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka , 2.user posted image , user posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image meryy , 1.user posted image , user posted image

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted image , user posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted image ( user posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted image , user posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 1.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 1.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT:??, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT:??, +5 kg)

21.3.08:
user posted image   nika29 , 2.user posted image , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted image , user posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted image , user posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: ??, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted image , user posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT:??, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Postojna, user posted image ,  (OT: ??,  +7 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata , 1.user posted image , user posted image
user posted image Katiandi , 2.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image

27.3.08:
user posted image Zofy , 1.user posted image , 26 let, ljubljana, user posted image
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image , user posted image

28.3.08:
user posted image Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image , ( OT:??, +7 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT:??, +4,4 kg)
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , user posted image

30.3.08:
user posted image hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image mergereta , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

68 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

* user posted image : 21
* user posted image : 18

user posted image Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
4.12.2007 19:16:06   
mergetka
Čao,  nosečke!

Jaz sem pa danes tak nikakve volje ...user posted image Neki me hoče glava bolet in kr neki............................

Sem bila pa danes pri G in je z mojim user posted image user posted image vse OK  in zato kr ne vem, kaj mi je!!! Pa sej bo že boljše...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.12.2007 19:20:16   
meryy
oj evo mi smo tudi s pregleda. moj user posted image je tud že na glavi ! G je morala z uz totalno pri sramni kosti gledat da smo ga pokukali. meni se zvečer ko ležim na levem boku zna kr bunkica nardit kot bi z glavo ali z ritko ven tišču . pol pa če bunkico pobožaš pa začne brcat ven haha z mojim se kr reživa user posted image znam met čist kriv trebuh. kilogrami so na 7+ jaz mislim da smo ok ampak moja G pravi da je to preveč da je treba vedno mislit kako bom pa to pol dol dala!. moj trebušček je pa iz dneva v dan večji se že kar bojim madona sej če bo šlo tko naprej me še raznese! vse mate full velik hemoglobina jaz mam samo 109 pa mi je le rekla da naj začnem meso jest kakšnih tablet pa nič nisem dobilauser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.12.2007 19:22:12   
ursi84
 No tako, sem sedaj 2 uri urejala nov seznam, ki upam, da vam bo všeč. Prosim, da si ga ogledate in mi posredujete manjkajoče podatke, da bo popolen. HVALA!!

Pepr: ja v 28. tednu se dobi injekcija, če si RH-neg. in user posted image za uspešen pregled

Eva78: user posted image za nosečniški diabetes. Pa sej boš s prehrano vse to urejala

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.12.2007 19:28:37   
lucalu
mergetka user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!
ursi84 full lep seznamček... res si se potrudla user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.12.2007 19:33:23   
miska_32
Ursi84, bravouser posted image  za seznam. Hvala user posted image  da si se tako lepo potrudila.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......