|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.12.2007 10:40:12   
Dinki
Jagoga, HVALA user posted image ....vsaj ena k mi je odgovorila user posted image ....sej se mi je prec zdelo ne sam too good to be true, ampak tud mal nesmiselno, torej zaradi predsednikovanja v EU....
Je pa fajn vedt, da mamo tud eno kadrovnico med nami, torej če boš kaj zvedela, nam boš verjetno tudi povedala. Hvala še enkrat.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
4.12.2007 10:44:09   
Čakajoča
Diana 5 jaz sem do 23. tedna pridelala 4 kg. Doma pa se mi je tehtnica pokvarila, tako, da izvem naslednji teden na pregledu, koliko sem šla spet gor.  

jajoga tudi jaz imam te bone in to kremo. Meni osebo zelo diši, user posted image  pa ne. Sem pa že pri drugi plastenki (eno sem že porabila). TRenutno sem mažem kar z mandeljevo kremo.

Katy 13 kakšno previjalno pa pravzaprav ti iščeš?

Danes grem po borduro za Nikovo sobico! li je to že katera kupovala v MB? Kje bi imeli največjo izbiro (Obi, Bauhaus, Baumax...???)!

Uživajte!

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
4.12.2007 10:50:18   
Dinki
Danes grem po borduro za Nikovo sobico! li je to že katera kupovala v MB? Kje bi imeli največjo izbiro (Obi, Bauhaus, Baumax...???)!

jaz sem jo že kupila user posted image  v Baby centru imajo kar nekaj luštne izbire.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.12.2007 10:54:13   
jagoga
Jaz sem pred tremi leti kupila komodo od Alplesa (ful dobra in uporabna), s 5 predalniki (model  oz. kompletna spalnica je še vedno v prodaji) z merami široka 100 cm, visoka 88 cm in globoka 55 cm. Na njo pa sem položila kupleno previjalno desko, ampak večjo (60x80) s trdnim dnom in 10 cm visoko stransko obrobo, kot jo ima Dinki na slikici - ker tisto je le oblečena spužva. Previjalna deska mi pa spredaj in zadaj gleda čez komodo cca 10 cm. Jo pa ne zamenjam za nobeno otroško previjalno mizo,ker jo bom lahko kasneje uporabila kjerkoli v stanovanju za pohištvo, saj je iste barve kot ostalo pohištvo v dnevni in v spalnici. Punce nikar pa ne kupujte tistih plastičnih previjalnih stojal, ki imajo spodaj banjico za kopat, tisto je uporabno le kakšna dva meseca, potem pa ne moreš več otroka v tistem kopat in istočasno to zapret dol in pol še previt/obleči na tisti podlogi. Lahko pa se bo našla kakšna, ki pa ji je to odgovarjalo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
4.12.2007 10:55:34   
ek76
Pozdrav iz posavja!
Vidim, da govorite o porabi dopusta. Jaz ne vem več kaj naj naredim. Avgusta sem direktorju oddelka povedala z nosečnost in kdaj bom začela kuristiti ure in dopust. Imam namreč 204 ur za kuristit in 14 dni dopusta 2007. Potem bi z božičem nehala delati, do tu vse lepo in prav. Vendar do danes še nisem dobila menjave (tehnološko delo), poleg tega so me pa dali še v inventurno komisijo končnih izdelkov, kljub temu da bom  takrat na dopustu. Oporabi dopusta 2008, sploh ne upam razmišljat. 
Kjub temu, da mi je bilo že avgusta vse odobreno je sedaj vse padlo v vodo. Očitno nihče ni pomislil, da se bojo ti 4-5 tako hitro odvrteli. Ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.12.2007 11:10:09   
Azzurra
uh ek76, ni lepa situacija. stopi do kadrovske in poskusi se pomenit. mislim...ti ne zrihtajo nadomestila, te dajo v inventurno komisijo...kaj pa če bi ti recimo iz danes na jutri pristala (bognedaj, da ne boš razumela narobe - ampak nosečnost je včasih nepredvidljiva) recimo na bolniški, kako bi se potem znašli?

meni so po prvi nosečnosti tudi enkrat servirali, češ "si zmanjkala kar naenkrat in nas pustila v težavah", pa je bilo tako, da me je dala splošna zdravnica zaradi izvidov v bolniško pičlih 8 delovnih dni pred nastopom dopusta. kot da teh 8 dni bi kaj spremenilo??? imela sem zamenjavo, ki sem jo uspešno uvedla, spisala sem cca 60 strani podrobnih tehničnih navodil za uporabo programa, prepustila delo v celoti in jo zadnje dneve samo še nadzirala...pa še ni bilo dovolj v redu, tako da vem o čem govoriš. samo fora je v tem, da če se ne dogovorite, bo tebi ta dopust propadel.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.12.2007 11:44:19   
jagoga
EK76, jaz ti tudi svetujem, da se še enkrat umirjeno pogovoriš najprej z vodjo oddelka glede izrabe dopusta in ur. A takrat ko si naštepla 204 ur si pa bila dobra za izkoriščanje. Glede menjave pa si ti ne beli glave, to je njihova skrb in ne tvoja. Saj ni noben dolžan, da si sam poišče zamenjavo. Ko so te imenovali v inventurno komisijo so verjetno pozabili, da moraš izkoristiti tudi dopust in se nakoncu poskušaj še o tem pogovoriti. Vedno se najde kakšna rešitev, le s polno vrečo potrpežljivosti začni to reševat, če ne te bo prehitel čas in ti bodo še to očitali.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.12.2007 11:48:06   
ribica85
Pozdravljene souser posted image !

vidim, da govorite o pridobivanju kg...jst sm v 23tin3d in sm pridobila 7kg.
se mi zdi da sm vse kg pridelala zdaj v zadnjem mesecu

Dinki jst sm dobila železove tablete Retafer od krke 100mg. jo morm pa zutri na tešče pojest s pomarančnim sokom, da se železo lažje absorbira v telo.

jst bom pa kupila previjalno k ma spodaj še banjco, vse skupaj je pa pritrjeno na komodo s tremi predali, tko da k je ne rabiš več, banjco enostavno snameš dol in maš komodo. Jo bom pa kupila v Arielu.

lepo se imejte še naprej
pa pauser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.12.2007 11:49:59   
Katy13
Kako ste si naredila, da imate spodaj ikone za ZS, album, e-mail ipd. ?

Čakajoča- v svoj album sem dala skico previjalne mize, ki sem si jo zamislila. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.12.2007 12:05:12   
lucalu
Pozdravljene punce!
Katy13, tudi ti imaš ikone, ampak tebi nevidne... ker pač ne boš pošiljala sebi ZS, maila, itd... user posted image
Drugače je tu vse pod kontrolo, se ravno odpravljam na sprehod... Bodite pridne, pobožajte trebuščke in še naprej tako pišite...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.12.2007 12:28:44   
Dinki
Dinki jst sm dobila železove tablete Retafer od krke 100mg. jo morm pa zutri na tešče pojest s pomarančnim sokom, da se železo lažje absorbira v telo.

Men so pa rekli, da jo moram takoj po obroku prežvečiti?! Pa se mi skoz na zobe prime...mi ni dobra user posted image . Skoz sem mela tko dobro kri, zdej jo je pa moj mali pingič čist "ponucal" user posted image ....sam, da bo zdravo dete moje....

Katy13, dobro mizo si si zamislila.

Jagoga, točno vem o kateri komodi od Alplesa govoriš, ker jo ima enako moj prijatelj in takoj ko sem jo videla sem mu začeta težit, da bi bila idealna za previjalno mizo user posted image , da ti ne govorim kakšen pogled mi je spustil user posted image ...nič mu ni bilo jasno. Je pa fajn, da si povedala da je še v programu....me zanima kolikšna je cena...

Ek76, tudi pri meni je podobno v službi. Še danes nimam zamenjave in še danes ne vedo kdo me bo sploh nadomeščal. Že vidim, da bo na koncu čista panika, vendar se zares poskušam ne obremenjevati s tem, ker je to njihova krivda in ne moja. jaz sem jim povedala pravočasno. Ti se pa zaradi koriščenja vsekakor pogovori s svojim šefom in kadrovsko. Pa tud, ne razumem kaj so te dajali na inventuro ko pa si user posted image ??? Poskusi, prijazna beseda zmeraj pomaga, če ne pa pojdi na grdo. Želim ti veliko sreče pa sporoči kako boš zadevo uredila. Me držimo pesti.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.12.2007 12:47:09   
Katy13
Lucalu - hvala, ker si mi povedala, da se moje ikone tudi vidijo. Ja, saj je čisto logično, da ne bom sama sebi pošiljala. user posted image

Dinki- hvala glede mnenja o previjalni mizi. Sama si želim veliko previjalno mizo, vendar je sedaj cena temu primerna. En mizar je rekel cca. 200 evrov (še čakava na predračun), drugi nama je dal predračun 300 evrov. Ravno zaradi tega razmišljam, da bi kupila komodo in tako prišla malo ceneje skozi. Ne boi rada dala zelo veliko za previjalno.

Pred časom ste nekatere omenjale, da imate vnetja. Pa me zanima, kako to izgleda (sama ga še nisem imela). Nekje 2-3 dni me spodaj srbi in občasno peče. user posted image  Ne vem ali je to vnetje ali ni.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.12.2007 12:56:16   
Arabela
Kot berem sem očitna zmagovalka v nabiranju kilogramčkov...user posted image user posted image user posted image

Moje počutje pa kot da bi me povozil vlak... nos zaštofan, oči bolijo... zdaj sem spravila malecko spat pa grem ovčke štet tudi jaz..

Pozdrave vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.12.2007 13:09:59   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pred časom ste nekatere omenjale, da imate vnetja. Pa me zanima, kako to izgleda (sama ga še nisem imela). Nekje 2-3 dni me spodaj srbi in občasno peče. user posted image  Ne vem ali je to vnetje ali ni.

Katy13, to bi lahko res bilo vnetje (ponavadi je znak, da srbi in peče)... najbolje pa je, da vprašaš G. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.12.2007 13:23:19   
Dinki
Dobro jutro,sm zgleda najbolj zgodna,sm se morala mal prej vstat mam mš ob 10-ih

Sonnja, dej nam mal napiš za nas, ki smo 1. user posted image  kako je kaj v materinski šoli. Zveste kaj pametnega? A hodiš to v Lj.?
Hvalauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
4.12.2007 13:28:14   
jagoga
Dinki, aprila 2005 sem dal za njo 40.800,00 SIT. Kakšna pa je zdaj cena pa ne vem. Ampak komoda ni kar iz enih iverk skupaj zbita, ampak ima dvojno dno in zraven smo dobili še dodatna vrata, ker jo lahko preurediš tako, da ima dva predala in spodaj vrata. Se jo da kasneje res porabit, še za kaj drugega.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
4.12.2007 13:31:24   
jagoga
Dinki, sem šla na stran od Alplesa - spalnice glej spalnico Balada,če sem prav prilepla link, ti bo odprlo slikico, kjer je na levi strani ta komoda.

http://www.lagea.com/images/spalnice/balada13_velika.jpg

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
4.12.2007 13:37:18   
Katy13
Lucalu - ali je možno v lekarni kupit kakšno mazilo za vnetja, ker G imam šele 20.12. in mi ravno ni, da bi šla prej tja. Če bo potrebno bom seveda šla.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
4.12.2007 13:42:05   
max81
helov souser posted image , o kilogramčkiuser posted image , jest sm na 64 kg oziroma na +6 kg, se pa od zadnjega pregleda nisem zredila ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ginekologa sm imela včeraj in je zaenkrat vse ok upam, pa, da tako tudi ostane
opažam pa da zadnje par dni sem ful utrujena, pa vse me boli, tamala bi pa samo hodila in hodila..u glavnem nič ni pri miru, sva pa skoz same in bi mi pasalo, da bi bil moj kšn dan doma, ker se takoj pozna, če jo ma  mal on načezuser posted image , da si jest malo odpočijem

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
4.12.2007 13:58:44   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu - ali je možno v lekarni kupit kakšno mazilo za vnetja, ker G imam šele 20.12. in mi ravno ni, da bi šla prej tja. Če bo potrebno bom seveda šla.

Canesten krema.... s tem namažeš pa bo bolje..... mene občasno peče pa mi ta krema pomaga, pa tudi g. mi je rekla da lahko... ona pa mi je dala svečke Canesten...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
4.12.2007 13:59:02   
Sonnja
Dinki sej sem js tud prvičuser posted image , meli smo od 10. do 11. v četrtek mam spet.meli smo psihološke vaje in je bila zelo prijetna predavateljica al ka je,je pa fajn ker je sam eno uro da ti ni že tečno sedet tam in je hitro minalo sem iz velenja tk da tu hodim v MŠ.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
4.12.2007 14:00:34   
Dinki
Jagoga, hvala. Ja, je točno ta komoda user posted image ....se bom pozanimala koliko stane ko bom v Lesnini. Dvomim, da je še zmeraj taka cena, saj je Alples znan po svoji kvaliteti, pa tud cene so šle od tvojega nakupa že krepko gor. Je pa res super komoda za previjalno, sam še tisti okvir se gor naštima....
Hvala ti.

Max81, tudi jaz sem zadnje dni čist zbita, niti do 10h ne zdržim, na da bi zaspala mal že pred TV-jem....čist sem ko en hrček...res vas moram vse user posted image , ki ste poleg tega še mamice prav pohvalit, da zmorete vse. Res bravo user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
4.12.2007 14:06:33   
jagoga
Tiste, ki ste zelo utrujene in brez energije, je lahko posledica pomanjkanja železa, ker je to prvi znak.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
4.12.2007 14:10:02   
Sonnja
mene zanima kaj so te zvezdice pod našimi nicki?mam sam enouser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
4.12.2007 14:14:56   
san
kolk klepetaš. več kot klepetaš, več jih imaš

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......