Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 19:02:43
|
|
|
|
LuNa73
|
KAHLO, jaz ugotavljam, da si ti še ena tistih redkih srečnic, ki hodjo v službo.... Bi vama gor prpopala smaijlekkiodkimujezglavo, smajlekkižugasprstom, smajlekkizeloresnoresnopadevkrohot!!!!!! a ste skice...jst sam upam, da vama januarja, ne bo zmanjkal energije in idej.... Aja Kahlo, jst sem ugotovila, da ti sploh ne rabiš več mentorstav, ker si zelo samostojna in modra postala. Tak, da si lohk ti kiri mentorca... a vela?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 19:18:50
|
|
|
|
sunny24
|
Kahlo...itak da sem tudi tebe štela v teh 40%. Sicer bi blo bolš kar 100%, tako, da bi se vse za neki časa znebile te (sm full jezna nanjo). Pa veselo vsem!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 23:19:06
|
|
|
|
nicnic
|
Danes je ta grda packa prišla k meni... tako, da jo ne pričakujem 1.1.08, malo pred RD! Joj, bi bilo to najlepše darilo! Malo sem žalostna, ampak ne preveč. Imam polno kolegic nosečih, pa sem vesela zanje, ampak ne razumem kako lahko zanosijo sam, da se sprehodjo mimo moževih gat?! No ja, takšno je življenje!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 23:54:58
|
|
|
|
sandra74
|
Tudi mene med Stavnica pa 23%
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 7:51:20
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro pupe Evo sem že skuhala , pa še z nasmehom je Gantar sem brala da nama ponujaš sobo....jaz mislim da bi midva kr en poligon rabla Luna73....ja jaz hodim vestvno v službo....sproti porihtam papirčke.....čeprav jih zadne cajte nekaj dost nimam ....a se mi zdi da mi že žugajo za vogalom.....k pribito ti povem da se bodo tik pred prazniki vsuli na mojo mizo....je vsako leto ista pesem tak da kakega presenečenja ne bo.......kaj se pa tiče menstorstva si pa me zdaj kar mal šokirala......pol nimam tlko pojma o tej O in vsem kar spada k njej k ti..........kakšna modrost..prosim te....edino kar je modro pr meni je pisalo k ga uporabljam mam občutek da se hočeš svoje funkcije otrest!?!?!? Sunny24...sem tud razmišljala o 100% a bi bila verjetno prehuda.....tak da se kar pridružujem tvoji stavnici nicnic tako poskocna vilinka k si ti .......bo pa nas ja januarja posula s prahom srečk noseč....upam da bo za vse....sploh pa ne smeš bit žalostna ker je prišla tvoja , ker ti je namenjeno najlepše darilo za RD kar si ga želiš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 7:54:03
|
|
|
|
KAHLO
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26 % - Erin 40 % - sunny24, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 8:01:39
|
|
|
|
pufika
|
ojej, a to s korenčkom res drži...jest sm ga pa ravn zarad tega bolj jedla se mu pa ta mesec čist odpovem kaj pa še spodbuja... moj je že na ananasu napovedujem vojno in je ne bo 4.1.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 8:16:01
|
|
|
|
sunny24
|
(korenček) Jutro punce! A ste že začele s treningi , da bomo pol za januarja fejst znale in da ne bo spet te smotane ? Zgleda, da nam res primankuje dovolj znanja v , ker drugače, bi bile že vse v prvem poskusu . Lep dan vam želim , jst pa spat, ker sem celo noč delala, tko, da v bistvu nočka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 8:22:46
|
|
|
|
KAHLO
|
pufika jojjjjjjjjjjjjjjjj bog ne daj, tud pogledat ga ne smeš....korenčka mislim sunny24 ja bomo mogle en seminar vžgat okrog vsega tega da bomo v januarju 100% Jaz bi tud skočila nazaj med rjuhe.........!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 8:23:59
|
|
|
|
KAHLO
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26 % - Erin 40 % - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 10:19:25
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro, vsem navijačicam in soborkam. Tako, moja teta se je danes poslovila(upam, da za dolgo časa) še dobro, da imam tako kratke obiske in od danes naprej napovedujem maraton . Prijeten dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 10:24:21
|
|
|
|
KAHLO
|
dajmo witto
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 10:25:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto 01.01. - jazzz27 01.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 05.01. - Sončnica24 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin 27% - oktavija 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 10:42:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Luna73....ja jaz hodim vestvno v službo....sproti porihtam papirčke.....čeprav jih zadne cajte nekaj dost nimam ....a se mi zdi da mi že žugajo za vogalom.....k pribito ti povem da se bodo tik pred prazniki vsuli na mojo mizo....je vsako leto ista pesem tak da kakega presenečenja ne bo.......kaj se pa tiče menstorstva si pa me zdaj kar mal šokirala......pol nimam tlko pojma o tej O in vsem kar spada k njej k ti..........kakšna modrost..prosim te....edino kar je modro pr meni je pisalo k ga uporabljam mam občutek da se hočeš svoje funkcije otrest!?!?!? ja ti hodiš vestno v službo, mi pa hodimo delat nisem nisem te šokirala... sej pa že dolg nisem kej pametnega povedala in napisala... pa je mogoč boljhš, da sama sebe vodiš, kot pa da naletiš še na eno tako kot sem jaz ... sej tam v ozadju bom še vedn ..te pa kr tak pa čist pa za vedn tud ne bi izpustila iz rok lubica moja, jaz o vsem tem nimam kaj dosti pojma.... vrjemi, da ga maš več ti.... .... jst sem sam mal improvizirala... veš, tist ko padeš v trenutku v določeno situacijo, pa si je treba na hitrco izmislt rešitev ...pje, ka če bi pa mele me impro ligo???? Sem pa zelooooooooooooooooo vesela, ko si nazaj tok nasmejana in za štose.... kot v "starih" časih ... spet mamo na RR nazaj TEBE! Vsak dan mi polepšaš.... Aja, pa delanje seznama ti gre fantastično od rok ... pa si se zadnjič nekej bunla, da to ti ne bi zmogla ....Vse se zmore!!!!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 5.12.2007 10:44:25 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 10:51:37
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73 zdaj si me pa ornk dobila...... kaj se tič ehodit v službo...pa jaz res vestno hodim v službo in tud delam...je pa res da mam na ekranu zmeraj prostorček za RR....tako da lahko spremljam....dogajanje.......pa kaj čem če sem tak dobra da pošlihtam stvari en dva tri in pol moram počakat da me kdo na novo zaposli s kakšno zadevo Daj daj kaj nimaš pojma....če avgusta pa septembra tebe ne bi bilo in tvojega vodenja na poti do , jih tud nebi septembra zagledala.........!!! tako da....če se že hočeš umaknit .....glej da boš zmeraj nekje blizu...ker zgleda da mi prinašaš tud srečo tak da bom jaz kar vso breme na teme prenesla...in če ne bom zagledala teh tako močno zaželjenih boš ti kriva OH KJE SO TISTI STARI ČASIIIIIIIIIIIIIIIII,NEKJE DALE DALEČ (v pravljični deželi)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:04:12
|
|
|
|
pufika
|
luNa73 se moram s tabo strinjat..KAHLO seznam ti gre super od rok witto blagor ti ko lahko že maratončkaš jest moram še čakat 4 dni še nč ne bom za miklavža dobila k mu ne morem nastavit pa veliko da se vojščaki primejo tiste, k ste bl izkušene...a je res, da če odnos dlje traja, da je večja šansa da bo rozika, če so pa tahitri je pa rozek?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:04:42
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO OH KJE SO TISTI STARI ČASIIIIIIIIIIIIIIIII,NEKJE DALE DALEČ (v pravljični deželi) Glede na dogajanje tukaj gor, bi rekla, da so spet na pohodu ! Veš lubica, morem it delat, ker sem v službi... vmes pa še kej pokukam gor
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:12:04
|
|
|
|
KAHLO
|
pufika se trudim....vzdrževat....saj zdaj k še ni navala novih bork je vredu witto jaz mu nastavit kaj mam ampak, iz te moke še ne bo kruha..... mogoče bom lahk dedku mrazu drgače pa vsem želim da jim danes miklavž prinese čim več kvalitetnih in obetajočih Luna73 .....mal še te moram špiknit drgač jaz pridem v slubžo ob 7.00 in začnem delat ne ob 11.00 Drgač pa nima veze.....sam da te berem ...oz. vse berem pa mi polepšate dan...pa še prej mi mine....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:15:19
|
|
|
|
KAHLO
|
pufika tist k sem pisala wittu je blo namenjeno tebi ......no tak je če več stvari na enkrat delaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! Vidim, da ste se kar mal naklepetale. Jst sem vas mal od ozadja gledala, sam sedaj se vam pa pridružujem. Sem pa kar malo slabe volje, k nism včeraj nč vadla za januar oz že za konec tega meseca. Saj vete, če je eden mal utrujen pa mal slabe volje, pol ga ne spraviš nikamor. Razen spat.... Tako, da upam da bo danes kaj bolje. Močno si želim , saj hočem januarja ogledat . Dejte mi nekaj povedat. Sej o tem je bilo že ful veliko govora, sam me vseeno zanima, a je takrat, k imaš o.... veliko sluzi ali ne? Če mi to odgovorite, bom vam ful hvaležna... KAHLO... lepo to, da rabita poligon... midva sva si ga pa kar sama naredila tako da... sam kaj ko ga ne uporabljava vsak dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:17:37
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Luna73 .....mal še te moram špiknit drgač jaz pridem v slubžo ob 7.00 in začnem delat ne ob 11.00 Drgač pa nima veze.....sam da te berem ...oz. vse berem pa mi polepšate dan...pa še prej mi mine.... Dvober da se kle gor špikama, ker če bi se mogle kam drgam ... pa se ne bi več smejali . Ti sam nastavli vsem možem, ker če eden ne bo zadovoljil tvojih potreb, jih še lahk vedn drugi.... jst govorim o miklavžu, dedku mrazu, božičku, hudičku... da ti prnesejo pričakovano darilo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:19:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar bo danes kaj bolje. Močno si želim , saj hočem januarja ogledat . Dejte mi nekaj povedat. Sej o tem je bilo že ful veliko govora, sam me vseeno zanima, a je takrat, k imaš o.... veliko sluzi ali ne? Če mi to odgovorite, bom vam ful hvaležna... Lahko jo maš ogromnoooooooooooooooooo tak da misliš da bo poplava tam doli, lahko maš pa sušoooooooo.... ene špika, druge sploh ne vejo kaj je to špikanje.... pr vsaki posameznici je drgač
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:26:06
|
|
|
|
KAHLO
|
Pufika variante da bi dolžina vplivala na spol še nisem slišala vem pa da obstaja nek kitajski koledar....kjer lahko razbereš kdaj moraš da bo ali pa . Gantar tud jaz sem bom decembra borila z utrujenostjo od mojega ker ga vidim samo zvečer k pride se naje in pol že skoraj spi!!! tak da se moram ornk trudi za ampak sem mu že rekla da hočem da je januarja obratno Kaj se pa tiče sluzi, pa je mene lunca (mentorica) naučila....da ja k je una lepljiva prozorna sluz pol ga je treba sto na uro
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:29:28
|
|
|
|
KAHLO
|
Lunca....vsem tem bradatim možem bom nastavla ..... sem se že vstrašla VSEM MOŽEM!!!!! si lahko predstavlaš kakšno zdraho bi nardila v tem pravljičnem času....bi me vse borke lovile po ljubljani da o tem če bi preživela sploh ne govorimo Gantar drgač pa tud k luna pravi.....jaz sem mela takrat sušno obdobje pr princeski...pa je mi je ratalo zagledat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Katero imeMeggiKatero ime bi izbrali za fantka?Marcel (
20%)
Žiga (
43%)
Anej (
37%)
Število vseh glasov: 365Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!