Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:30:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Kaj se pa tiče sluzi, pa je mene lunca (mentorica) naučila....da ja k je una lepljiva prozorna sluz pol ga je treba sto na uro Da te ne bi jst sanjala..... Tukaj si preberte debate o tem... ja Kahlica moja, sem jst o čem drugem tebe poučevala, ne pa o sluzi, ki je ni blo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda,da moram počakati še eno . Sej se mi je zdelo da sem imela od ned-tor O... Joj, pa sem vse zamudila . Ampak kakor jst sebe poznam, imam skor vedno pri O veliko sluzi, da sm potlej čist mokra . Ej, hvala punce LuNa73... mentorstvo ne smeš zapustiti. Ker bi te tudi jst mal rabila. KAHLO... dajmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:34:34
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73 Upss...pol sem pa mal zamešala!!! Gantar no zdaj si lahko prebrala kaka panika je bila k ni bilo nikjer nobene SLUZIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! ampak je vseeno večina pisalo da so mele ta žnoder tam spodaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 11:56:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Sploh ne morem verjet, kako ste pridne, mater, sem brala pol ure, da sem sploh čez pršla!!! Vidm, da se mate ful fajn in da je ćist praznično vzdušje tle gor!! Noro! Ja, dans se nastav Miklavžu punce moje!!! Ha, ha - jaz imam še enga Sv. Možeka (no ni glih Sv., pomaga pa, vsaj upam, da bo, da bom mela ) med Miklavžom in Božičkom . In ga bom kar jaz obiskala v ponedeljek!! JJJuuupi, komaj čakam. Tako, da danes pa jutri bova z še pridno , ker se je glih končala (yesssssssssssss), pol pa mormo mal une k plavajo na mer pustit, da nebojo čist grintavi k jih bo un dobri mož gledov! a ma še kera pregled? Ok, za vse moje solzice, k ste jo dobile uno tečko, vam pošiljam en velik in ste zelo dobrodošle, da vas mal v dobro voljo spravmo!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:01:58
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Škoda,da moram počakati še eno . Sej se mi je zdelo da sem imela od ned-tor O... Joj, pa sem vse zamudila . Ampak kakor jst sebe poznam, imam skor vedno pri O veliko sluzi, da sm potlej čist mokra . Ej, hvala punce nč se bat, bo že! Če imeš zmer sluz, ko imaš O, pol boš kmal . Men se je zgodilo to, da ko nisva z lubijem načrtovala sem zmer mela O in še sluz zraven...zdej k pa hočeva, da bi imela , pa sploh več ne opažam sluzi. Tako, da ni panike. To M še počakaš potem pa veselo na delo!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:02:34
|
|
|
|
KAHLO
|
Jazzzzzz.........ne pozabi na ananas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Škoda,da moram počakati še eno . Sej se mi je zdelo da sem imela od ned-tor O... Joj, pa sem vse zamudila . Ampak kakor jst sebe poznam, imam skor vedno pri O veliko sluzi, da sm potlej čist mokra . Ej, hvala punce nč se bat, bo že! Če imeš zmer sluz, ko imaš O, pol boš kmal . Men se je zgodilo to, da ko nisva z lubijem načrtovala sem zmer mela O in še sluz zraven...zdej k pa hočeva, da bi imela , pa sploh več ne opažam sluzi. Tako, da ni panike. To M še počakaš potem pa veselo na delo!! Sej glih tega me je strah, da sedaj pa te sluzi ne bo... ko bi vsaj bila, da bi potlej veselo po postelji skakala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:14:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Luna73 Upss...pol sem pa mal zamešala!!! Gantar no zdaj si lahko prebrala kaka panika je bila k ni bilo nikjer nobene SLUZIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! ampak je vseeno večina pisalo da so mele ta žnoder tam spodaj ... ti si res en moj žnoderček... jst se zdejle tak režim da se prav hojsam (guncam) po stolu... dober da ni direktorja ... ker drgač me pošlje kr na Pohorje...am, tam ni več tega... no, me odpele tja, kjer je plac za take kot sem jaz - včasih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:15:41
|
|
|
|
nicnic
|
Kahlo, ne bit huda, ampak sem bila včeraj huda matematičarka... ne pričakujem jo šele 4.1.08! Sploh ne vem kje sem dobila 1.1.? Si pa sploh ne predstavljam kako je delat 1.1. test s prvim jutranjim urinom?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:16:54
|
|
|
|
nicnic
|
Ja, pa da ne boš še enkrat popravljala - dodam še stavo 26%.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:24:54
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto 01.01. - jazzz27 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 05.01. - Sončnica24 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:26:48
|
|
|
|
KAHLO
|
nicnic...........to z jutranjim urinom na 1.1...bi pa tud mene zanimalo .....mah tud jaz pa matematika nisva najblše prjatlce....se zgodi kaj čmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:30:04
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73 veš kam nas lahko peljejejo ene take k neumnosti stresajo v Hrastovec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:50:20
|
|
|
|
jazzz27
|
Ženske, bom jaz poročala, kako je s 1.1. delat test na sekretu, k bom odštevala zadnje sekunde starega leta!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 12:57:48
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzzz.............ti boš pa ob prestpu v novo leto jokala od sreče hmmmmmmmm......nevem no mogoče bi pa blo dobro da ne bi preveč alkohola pila.....če boš šla v duplem v novo leto
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 13:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... daj še mene tja na stavnico. Jst pa stavim na 35%. jazzz27... takrat bo pa ratal...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 13:05:48
|
|
|
|
jazzz27
|
ne skrbi, sem ga mela včer preveč za celmesec naprej, sva se z mojim srčkom čist napila, najbrš od sreče na moj zadnji dan M! Ah, kozarček najbrš bo samo za nazdravt! Dobr si to napisala, da bom jokala, sam od česa pa še res ne vem, jaz upam na +, lahko pa bom od -. Tako da prpravte se dekleta in žene, ker bo prvi novoletni dan poplava!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 13:07:23
|
|
|
|
*erika*
|
navijam da bo januarja cem vec noseck.veliko srece in se vec
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 13:33:00
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto 01.01. - jazzz27 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 05.01. - Sončnica24 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 13:39:53
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzz27 jokala sigurno ne boš od žalosti...pač pa od veselja....za nazdravt pa ti je odobreno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 14:39:02
|
|
|
|
murkica
|
KAHLO- Daj še mene prosim na seznam navijačic. Vidim, da nekatere že pridno trenirate, da boste v formi za mesec januar. No tako je tudi prav. Najboljše, da si naredite kar urnik vadbe, ki naj bo seveda čim pogostejša in čim daljša , da boste res v formi. V glavnem z novim letom verjamem, da se bodo začele nove stvari, dobre stvari, ki vam bodo prinesle same lepote in že sedaj vam želim, da vam bo leto 2008 ostalo v najlepšem spominu, saj boste takrat postale srečke nosečke. Aja stavnica: jaz stavim na 30%.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 14:41:53
|
|
|
|
jazzz27
|
da bi vsaj bilo tako, bomo vidli, kaj bo pr dohtarju! Sem polna pričakovanj ...se mi zd, da sedaj vsaj vidim en žarek al pa vsaj črico .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 14:43:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Murkica....sem zasledila na drugem forumu da si neka žalostna........ne bit.......jaz mislim da smo se zdaj spet znašle v tistih dnevih ....k se nam v misli prikradejo pretekli dogodki....k smo ble nosečke in vsak dan z veseljem pričele....to mormo zdaj tud počet in sicer zato da bodo dnevi prej minili in bomo šle prej v nove borbe..... Zato pa je treba vneto vadit....tak kot si napisala Gantar za tebe isto velja.........ne bit žalostne....zdaj bo vse vredu.....bosta vidli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 14:46:19
|
|
|
|
KAHLO
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto 01.01. - jazzz27 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 05.01. - Sončnica24 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.12.2007 14:47:17
|
|
|
|
KAHLO
|
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
ksenciste zadovoljni s svojim življenjem?
partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?da zelo zadovoljen/a (
40%)
da zadovoljen/a (
27%)
še kar zadovoljen/a (
27%)
nezadovoljen/a (
5%)
zelo netadovoljen/a (
1%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!