Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 9:29:01
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro, vsem skupaj. Prav lepo vas je videt, kako, človeka spravite v dobro voljo. Kahlo. brez problema, da si bom poživila delila z ostalimi borkami, ampak jast nevem katera so za poživila , A mi lahko malček namigneš ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 9:34:01
|
|
|
|
KAHLO
|
Witto mislim da bo jih večina za............sam da se bo prijelo K_a_t_j_a naty13 to je tako različno... jaz nisem imela nobenih znakov pa sem zagledala , tako da najbolše da se pustiš presenetit in ne preveč mislit na to, da te ne bo pol una rdeča zezala....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 10:17:36
|
|
|
|
witto
|
ok. razumela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 11:06:55
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmmmm .....danes pa so januarske borke bl zaspane oz. švoh.....ali pa v akciji upajm da slednje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 11:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo borke in navijačice, pa še vse ostale! Končno sm se prebila do sem. Veš KAHLO, je treba mal it ven, k je veseli december... tako da nism mogla bit cel dan na RR. Lahko pa ti rečem, da bi z veseljem bila. Sam pol imam občutek... že tako se zna naredit... da bom imela glavo kvadratno od tega monitorja. Poleg tega moram pa možeku kosilo kuhat, da pol lahko vadiva . ker s praznim želodčkom mu glih ne gre dobro od ... . Drugače pa vidim, da imajo punce danes ful dela, k si bolj sama gor. . SEj sedaj sm se ti pridružila. Upam, da bom dobra družba...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 11:24:57
|
|
|
|
KAHLO
|
joJ GANTAR.... jaz pa najbrž že imam kvadratno glavo...............se grem raje hitro pogledat Joj ja jaz bi tud šla malo ven...pa moram tu sedet....lih neke hude gužve nimam ta teden v službi in mam na sumu da me zna to delo k ga zdaj ni doletet tik pred prazniki....in bom pol spet vsa brezglava laufala okrog in rihtala te papire sigurno bom na sred decembra zgledala nekako takole ti si odlična družba tu sploh ni debate Jaz še tutam kaj čem danes skuhat....nekaj odličnega mora bit....da bo pol lubi še bl poskočen pr
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 12:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kahlo, dej se hitr kej dobrga spomni za kuhat, ker jst sem brez ideje... Nekaj takšnega, da bo pol zvečer pod rjuhama ... . Kar komaj čakam, da pride iz šihta, da bova vadila . Sam upam, pa, da ne bom kaj zbolela, ker me neki grlo boli in sm mal čudna . Ampak bolezen mene ni nikol ovirala pri , tako da nebo problemov.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 12:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a se vam lahko pridružim? Nočem je več (zdej pa čist zares) videti 04.januarja . Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 12:30:07
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar tuhtam sto na uro.....ampak pr nama bo zgleda spet piščanček v ponvi zadensal , priloga bo zelenjavca...........obvezno brez KORENJA ampak za sladico pa bodo oreščki z medommmmmmmmm............da bo korenjak sit in nabit energije........joooooooj...gantar spet se je začelo to metanje midva sva včeraj lih razmišljala....da upava da nama bo postelca zdržala še do renovacije stanovanja ....če ne se bo treba drgače znajt Anonimna dobrodošla, je res ne bo...boš vidla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 12:31:41
|
|
|
|
KAHLO
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 26 % - Erin 40 % - sunny24
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 13:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem že skuhala... cvetačko pa krompir. Zame bo dobro... KAHLO... si bosta morala predčasno kupit novo posteljo, da bo zdržala. Hvala Bogu, da imava midva novo... ker vem da ta stara nebi zdržala pol tolk ne kot nova.... Kaj pa kad... si že pomislila...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 14:02:52
|
|
|
|
Balonchy
|
Jaz bi tut za vas navijala... Čimveč in ... Zdaj pa hitr ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 14:13:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar.....je nimama.....tuškabino....sam je moj skoraj 2-metraš.....pa se nama nekak ne izide bova mogla kaj novga pogruntat.... mama full malo prostora...ker živiva zdaj v eni mickeni garonerci....tak da dost variant ni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 14:14:41
|
|
|
|
KAHLO
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25% srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 26 % - Erin 40 % - sunny24
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 14:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja KAHLO, kolk si pa ti velika? Veš, tud midva glih v banji ne moreva počet vragoli, pa tud pod tušem ne. Jih pa v dnevni. Sam morava bit previdna, da sedežne ne popackava... Sicer pa tla tud niso tolk slaba, res da so trda, ampak se že da pomagat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 14:35:01
|
|
|
|
oktavija
|
Kahlo in Gantar full me v smeh spravljata.... Jaz bom danes mojemu kr pasulj skuhala pa bo tudi dober.... Jaz bom pa zelenjavno juhico brez korenčka jedla, ker imam post... Drugače pa kako sta? Danes so vse tako žalostne in jih moremo mal tolažit me ki smo vesele a ne? Vsem žalostnim
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 14:47:41
|
|
|
|
sasa78
|
Preden še jaz vstopim med borke me ta mesec uvrstite še med navijačice. Lepo prosim!!! Za vse borke pa želim da vam tokrat uspe!! . LP
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:06:07
|
|
|
|
sončnica24
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:07:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem se kar dopisala in sicer, mi je decemberska O pobegnila tako da sedaj pridno trenirava in upava da bo uspelo, čim prej. Vsem ostalim pa želim veseli december in lep začetek novega leta
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:07:45
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar jah, na tleh......hm midva dnevne nimava nimava...sedežne ....k še najina sobica ni bla polna razne navlake (bo treba popucat) sva midva ta vesele "urice" preživljala kdaj tudi na tleh seveda sva prej dobro podložila Oktavija kaj naj ti rečem saj vidiš kako naju z Gantar spet meče.......sploh nimava cajta pomislit na žalost.....drgač pa te podpiram pri tvoji misiji - nudenja tolažbe....jaz jo tud...če zasledim da jo kdo rabi.... kaj se pa tiče tvoje zelenjavne juhe....pa pazi da slučajno korenčka not ne pomočiš................za lubija si pa pasulj skuhala si rekla......pol bosta danes mal prevetrila pr vaju haaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:09:03
|
|
|
|
KAHLO
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:10:26
|
|
|
|
KAHLO
|
Soncnica24 dobrodošla.......ampak da te ze zdaj opozorim glej da se ti to zdaj pri drugi O ne zgodi....k te bomo mogli naseskat ....k tu smo zato da zmagamo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:19:51
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oktavija kaj naj ti rečem saj vidiš kako naju z Gantar spet meče.......sploh nimava cajta pomislit na žalost.....drgač pa te podpiram pri tvoji misiji - nudenja tolažbe....jaz jo tud...če zasledim da jo kdo rabi.... kaj se pa tiče tvoje zelenjavne juhe....pa pazi da slučajno korenčka not ne pomočiš................za lubija si pa pasulj skuhala si rekla......pol bosta danes mal prevetrila pr vaju haaaaaaaaa Brez besed sem!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:21:31
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Soncnica24 dobrodošla.......ampak da te ze zdaj opozorim glej da se ti to zdaj pri drugi O ne zgodi....k te bomo mogli naseskat ....k tu smo zato da zmagamo Nebo nebo, brez skrbi, pri prejšnji oz. tej ki je sedaj pobegnila, še nisva niti načrtovala, zdaj sva se komaj odločila, tako da je ta sedaj prva, pozabla pa 100% ne bova ne jaz in ne on, imava že izračunano kdaj bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.12.2007 15:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija... pasul? jst mislim, da ti danes ne boš imela nč šans pr svojmu... Drgač pa tako kot je KAHLO rekla... brez korenjčka... KAHLO... Zgleda, da ti bom morala mal sobo posodit, da bosta bolj sproščena...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)
Slabo. (
33%)
Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!