Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:39:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ledenka daj mi še to zaupaj....kako ta seznam nardiš.....k me full živcira k me ni med borkami pa še prej sem napačno letnico navedla.....še kar to 2007 tolčem..... seznam narediš pa tak, da pri tazadnjem postu s seznamom stisneš citiraj, pobrišeš quote spredaj in zadaj, pa se noter napišeš upam, da sem te prav napisala, da je 19.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:40:46
|
|
|
|
KAHLO
|
ledenči.......letnico res tolčem napačno....ampak datum pa sem napisala ta prav 29.1.08, ne bi pa imela čist nič proti če bi na datum k si ga ti določila zagledala , čuj nevem če nisma midve kaj v žlahti...same neumnosti nama po glavi hodijo.....z datumi pa tud lih nisma na čistem.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:43:16
|
|
|
|
KAHLO
|
evo pa še mirabelo mi je uspelo not stlačit dobrodošla med nami mirabela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:44:25
|
|
|
|
KAHLO
|
svaka ti čast....komaj prišla pa že obvladaš situacijo ampak jaz bi vseeno mela raje datum 29. 1. 2008
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ledenka... mislim, da nisem na ta pravem koncu foruma, da bi lahko o tem govorile. Sicer pa sem domišliji pustila proste roke, tako da...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:46:17
|
|
|
|
KAHLO
|
To mi delaj ledenka Pa smo prišle na skupno vejo..................
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:51:20
|
|
|
|
KAHLO
|
HMMMM ....pol bomo pa začel pit kofe s cimetom in pir..pa še ananas za okus....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 14:51:27
|
|
|
|
ledenka
|
mirabela, sem te razumela, da hočeš bit navijačica, je to res? gantar nič ne bom rekla, bi blo preveč ... KAHLO, tak, pa maš 29.1. sem prej delala po spominu, pa sem očitno pobrkljala. torej, seznam, ki sem ga zdaj nazadnje objavla, je tazadnji in se naj vnaprej uporablja drugače bo zbrka!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:04:13
|
|
|
|
KAHLO
|
Ledenka kaj si rekla si rekla....samo še ta seznam naprej furamo Oktavija....saj hmmmmmmmm...ananas ....sem ...no v glavnem nima veze...bo ledenka rekla da sem packa ...drgač pa očke zapreš pa sm pogoltneš pa je....sam da bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:12:55
|
|
|
|
Erin
|
- Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:13:16
|
|
|
|
KAHLO
|
no zdaj bi pa še mela toti ticker....podobno k ma oktavija.............scier sem ga že mela pred nekaj meseci ampak sem naslov založila...........pol pa ne bom več težila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:13:35
|
|
|
|
Erin
|
Mal popravljam ker ste pol navijačic pozable ...joooj, spet se vtikam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:14:13
|
|
|
|
KAHLO
|
Ja ERIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN, kako lepo .................da nas še prideš pogledat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:14:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO no zdaj bi pa še mela toti ticker....podobno k ma oktavija.............scier sem ga že mela pred nekaj meseci ampak sem naslov založila...........pol pa ne bom več težila www.lilypie.com
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:15:18
|
|
|
|
Erin
|
a vas lahko?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:16:20
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, sam Sash nisem napisala sej veš, mi blond prameni udarjajo ven kahlo, ampak kaka zaščita je šele ananas joj, moram na wc, drgač bo lužca
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:16:26
|
|
|
|
KAHLO
|
Erin ....rabimo eno k nas nauči!"!!!!! Ledenka že obvlada...sam ti si stara mačka....(pa ne mislim dobesedno stara).....pa veš za vse te zanke k nas čakajo pri sestavljanju tega seznama.... Evo Ledenka, Oktavija...zmenmo se da velja zdaj ta od Erin seznam....so tud do zdaj vse navijačke napisane...upam pa da zdaj res ne bo zbrke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:19:42
|
|
|
|
KAHLO
|
Erin....MADONCA..........te eni pogrešamo UPam da uživaš v vseh svojih znakih nosečnosti.......držim pesti da boš čez v rokcah pestvala ...zdravega bebija!!!! p.s. jaz bom vesela če boš kaj poročala...kako kaj rase miškolin tam not
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:20:51
|
|
|
|
Erin
|
Ananaaaaaaaaaas njami, sem ga dons jedla...menda majo deci dobro spermo če ga velik popapcajo Vi kar delajte seznamčke, me včasih prime da ga še nardim pa saj vam vsem tko dobr gre, svaka čast...edin kerga mal pozabte ampak bo že še 1x povedala če se kaj takega zgodi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 15:22:05
|
|
|
|
KAHLO
|
Ledenka še sam za to bom packa....ta ananas vložen in narezan na rezine z lukno v sredi sem jaz mela v misilh k un stim. obroček (je bil bl napenjen pospeševanju k nosečnosti) tak zdaj sem pa verjetno na rr-u zaznamovana kot packa .........drgač sem pa jaz tud blond
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!