|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
4.12.2007 14:13:17   
lonapo
Ojla Junče,

z malim sva ravno s sprehoda; komaj čakam četrtek da bom vidla a bom še na bolniški ali grem v službo (sej ne vem kaj bi  rajši); mi imamo tudi sonček, samo ful je mrzlo, ta teden si grem še dvoje nos. hlače kupit, pa ziher tud kakšno tuniko. Počutje kar uredu razen obvezne jutranje bruhice.

Kolk ve kaj sadja pojeste pa zelenjave. Jaz ful malo, mi sploh ne gre dol- mogoče en jabuk na dan pa pri kosilu malo solate.

Willma user posted image user posted image user posted image , ful si dobr napisala.

Uživajte!!

Držim pesti za vse pregledeuser posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.12.2007 14:14:45   
willma
Taly upam da si boljše, mislim kar se tiče tvojih glavobolov.
Morda pa bi res lahko imela povečana količina krvi med nosečnostjo kakšne veze s tvojim stanjem. Ma, saj vseeno, samo, da najdeš rešitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.12.2007 14:17:31   
lidijajenko
OJLA user posted image .

Kako ste, nekaj časa me ni tukaj gor pa vidim,da ste prave klepetulje, kolk časa bom še rabla da vse preberem........
no pa na delo.....user posted image user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.12.2007 14:20:45   
fragola
Vidim, da nas je kar nekaj na strani, hitro klepetat!!!

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.12.2007 14:21:14   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: willma
Kaja08 jaz ti lahko delam družbo do 3h, če me hočeš user posted image

JA ITAK!!!! No, sej pri nas Miklavža praznujemo samo toliko, da dobimo sladkarije! Lani sem šla prvič na Miklavževanje v Škofjo Loko, pa je tako grozn zgledal, da sem kar rajše šla - uni hudiči so se ganjal naokol in z biči tepl ljudi in to tako, da je folk po tleh padal - mislm, to sploh ni več luštn in fletn!!
Drugače sem pa jaz v 1user posted image  in še prav naivno berem vse nasvete, pa vsake tolk paniko zganjam, da me ima moj že kr poln kufr user posted image  Ampak, sej to vse vzakup vzame, pa je user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.12.2007 14:21:38   
willma
Kolk ve kaj sadja pojeste pa zelenjave. Jaz ful malo, mi sploh ne gre dol- mogoče en jabuk na dan pa pri kosilu malo solate.

Lonapo meni se sedaj hoče malo več sadja, kot se mi je pred nosečnostjo. Na zelenjavo pa sem tako ali tako nora, razen na svežo papriko in kumarice, pri njih mi preveč želodec štrajkauser posted image Kisle paprike in kumarice pa so njami!
Sploh mi bolj kislo in slano zadnje dni paše. Kislega sem vajena, da pa mi slano paše, to mi je pa čisto nekaj novega, ker sem bolj tip človeka, ki je praktično nesoljeno hrano.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.12.2007 14:21:49   
Anonimen

Taly upam da si boljše, mislim kar se tiče tvojih glavobolov.
Morda pa bi res lahko imela povečana količina krvi med nosečnostjo kakšne veze s tvojim stanjem. Ma, saj vseeno, samo, da najdeš rešitev.

Ja,mi je bolje. Hvala bogu. Na vsake tolko se mi kri ulije in to je to.Tudi zdravnica je rekla, da je verjetno to zaradi povečanega krvnega obtoka. Nimam pa kaj drugega kot spiranje in sprehod. Jupi.user posted image

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.12.2007 14:23:39   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Jaz kar precej sadja pojem - v službi zih najmanj 2 jabolka in eno banano, potem pa še doma pomaranče ali pa mandarine - odvisn, kaj imava v špajzi. Zelenjave pa bolj malo - ali se mi ne da terbiti solate al pa jeva kakšne špagete in podobne stvari, kjer mi pa itak razen solate ne paše druga zelenjava.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.12.2007 14:27:14   
Kaja08
Kaj pa ve kej jeste, če se vas loteva prehlad? Mene je danes zjutraj začelo boleti grlo in se že cel dan filam s čaji in medom. Predvidevam, da Coldrexa nosečke ne smemo jest, aspirina itak ne, kaj pa potem ostane? Samo čajčki, limonce in med ter upaš, da bo vse minilo??? Pliizzz, nasveti, nasveti!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.12.2007 14:28:01   
willma
Drugače sem pa jaz v 1 in še prav naivno berem vse nasvete, pa vsake tolk paniko zganjam, da me ima moj že kr poln kufr Ampak, sej to vse vzakup vzame, pa je

To je pa že moja 5.user posted image , bi že lahko kaj bolje vedela. No, pa recimo, da je 2. user posted image in se mi pol oprostiuser posted image
Hej, jaz tudi kdaj za prvi moment vzamem kakšen nasvet preveč resno, ali pa ga najprej sprobamuser posted image
Sem pa drugače tipična user posted image s hormoni, ki prav tako testirajo toleranco mojega možauser posted image
Ko imam spet kakšen svoj "napad", mi mirno reče ja, lubica saj vem, hormoni.
S tem da tudi tega več ne upa rečt, dokler sem še pod vplivom, raje počaka, da se pomirim in se potem oba smejivauser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.12.2007 14:35:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Kaj pa ve kej jeste, če se vas loteva prehlad? Mene je danes zjutraj začelo boleti grlo in se že cel dan filam s čaji in medom. Predvidevam, da Coldrexa nosečke ne smemo jest, aspirina itak ne, kaj pa potem ostane? Samo čajčki, limonce in med ter upaš, da bo vse minilo??? Pliizzz, nasveti, nasveti!!

Točno tako. Samo limono, čaj, medek. Ostalo prepovedano.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.12.2007 14:35:37   
Kaja08
Ja, sej moj tud samo kima in si misli svoje user posted image  Verjetno se še ne zaveda v popolnosti, da bo to moral prenašati še 6 mesecev user posted image  Ah, ampak za naše zdrave user posted image  se vse pretrpi!
Danes ponoč me je pa ful v trebuhu zabolelo in ko sem se prijela, je bil kar čudn občutek - kot da bi bil en del neki čudn napihnjen. A je možno, da sem imela kakšen krč?? Ker ko sem se obrnila in mal pomasirala, je bilo pa spet vse ok. Ohjoj - evo, že paniko zganjam user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.12.2007 14:36:46   
fragola

Kaja meni je rekla zdravnica da nosečke lahko pijemo lekadol in seveda čaj, med kot si sama že napisala!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.12.2007 14:36:48   
willma

Kaja08 jaz sem točno to vprašala mojo G in mi je rekla, da če so bolečine ali teperatura, potem naj vzamem kakšno polovičko lekadola, drugače pa navaden čaj, počitek in prebolet, če seveda gre za nahod oz. virozo. Če imaš preveliko tele.temp. potem vzameš pol lekadola in čim prej osebnemu zdravniku.
Drugače pa čaj, med, sadje. V sadju je dovolj vitamina C (že znano zakaj je dober) in beta karotena, ki pomaga pri obnovi sluzi. Predvsem sedaj priporočam pomaranče, mandarine, klementine, kaki,... Ja, pa ne pozabi za vezavo betakarotena pojest kakšen kruh z maslom ali margarino oz. nekaj masnega pač.
Mimogrede: žajbelj ni primeren za nosečnice!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.12.2007 14:39:24   
fragola
veste tudi moj pravi, da sem malo obsedena, vse berem vse pregledujem o nosečnosti, potem začne on en dan neki brat in je reku, da tle opisujejo nosečnost kot bolezen ne kot nekaj kar bi blo lepega! sej po eni strani ma prav!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.12.2007 14:40:17   
Anonimen

Kaja08 jaz sem točno to vprašala mojo G in mi je rekla, da če so bolečine ali teperatura, potem naj vzamem kakšno polovičko lekadola, drugače pa navaden čaj, počitek in prebolet, če seveda gre za nahod oz. virozo. Če imaš preveliko tele.temp. potem vzameš pol lekadola in čim prej osebnemu zdravniku.
Drugače pa čaj, med, sadje. V sadju je dovolj vitamina C (že znano zakaj je dober) in beta karotena, ki pomaga pri obnovi sluzi. Predvsem sedaj priporočam pomaranče, mandarine, klementine, kaki,... Ja, pa ne pozabi za vezavo betakarotena pojest kakšen kruh z maslom ali margarino oz. nekaj masnega pač.
Mimogrede: žajbelj ni primeren za nosečnice!

Lekadol lahko ja, samo jaz raje nebi, ker itak ne pomaga pri prehladu.user posted image  Škoda da ga vzameš za prehlad. Preležat je treba, pa da se fajn prepotiš. Žajbelj je pa res nevaren, ker izloča strupe iz sebe, sploh prevret.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.12.2007 14:40:52   
Kaja08
Hvala, punce za odgovore. Se že dva dni tako bašem s sadjem, cedevito in vitamini, da me že skrbi, da bom hipervitaminozo dobila user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.12.2007 14:43:09   
Anonimen

Hvala, punce za odgovore. Se že dva dni tako bašem s sadjem, cedevito in vitamini, da me že skrbi, da bom hipervitaminozo dobila user posted image

Ja, s cedevito se malo meji,edino to. Ker ima res veliko vitaminov v sebi. 1 kozarec kot pol kile pomaranč.user posted image Baje. Ti se samo lepo založi in to je to.user posted image  Pa pred tv ali tu na RR. user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.12.2007 14:43:11   
willma
Danes ponoč me je pa ful v trebuhu zabolelo in ko sem se prijela, je bil kar čudn občutek - kot da bi bil en del neki čudn napihnjen. A je možno, da sem imela kakšen krč?? Ker ko sem se obrnila in mal pomasirala, je bilo pa spet vse ok. Ohjoj - evo, že paniko zganjam

Meni so na ginekologiji rekli, ko sem šla urgentno na pregled, ker sem imela dva dni čudne krče, da so krči med nosečnostjo tudi povsem normalen pojav. Razlogi: maternica se veča; prebavni sistem je upočasnjen; maternica počasi umika črevesje; prehrana,...
Dokler niso krči hudo boleči, stalni, ni krvavitve, ni večjega razloga za skrb.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.12.2007 14:44:50   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

veste tudi moj pravi, da sem malo obsedena, vse berem vse pregledujem o nosečnosti, potem začne on en dan neki brat in je reku, da tle opisujejo nosečnost kot bolezen ne kot nekaj kar bi blo lepega! sej po eni strani ma prav!

Sej moj tud vsake tolk ironično vpraša, kaj kej nosečke pravjo. Ampak, ko sem pa na začetku nekaj krvavela, je pa takoj letu na internet in po forumih iskal odgovore user posted image  
Jaz to tako vzamem - tiste negativne stvari (SS in podobno) raje prezrem in ne preberem, ker pol res lahko paniko zganjam, ostale stvari pa z veseljem berem. Tako vsaj vidim, da se tudi ostale soočate z istimi vprašanji in dilemami - vidm, da nism jst nora, ampak da so to čisto realna vprašanja, ki se porajajo nosečkam, še posebej nam, ki smo prvič!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.12.2007 14:47:52   
willma
Taly res je, med nosečnostjo je najbolje če ne jemljeno nikakeršno zdravilo. Saj sem rekla, razen če so bolečine ali temperature, potem je najboljše lekadol kot kaj druga. Upam, da me ni katera narobe razumelauser posted image

Z vitamini pa je tudi boljše, če smo previdne, ker se tudi z vitamini lahko hitro predoziramo, kar potem sproži ravno obraten učinek kot ga želimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.12.2007 14:50:24   
willma
Tako vsaj vidim, da se tudi ostale soočate z istimi vprašanji in dilemami - vidm, da nism jst nora, ampak da so to čisto realna vprašanja, ki se porajajo nosečkam, še posebej nam, ki smo prvič!

Mislim, da bolj vsem tistim, ki si res iskerno želimo donosit zdravega otroka in ne samo tistim, ko ste prvič user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.12.2007 14:50:42   
fragola
Tako vsaj vidim, da se tudi ostale soočate z istimi vprašanji in dilemami - vidm, da nism jst nora, ampak da so to čisto realna vprašanja, ki se porajajo nosečkam, še posebej nam, ki smo prvič!

Se strinjam steboj, vse je novo zato imamo na stotine vprašanj!!
Verjetno, kakšen krat so tudi smotana vprašanja, ma če smo potem pomirjene ni važno!user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.12.2007 14:54:18   
Kaja08
Ja nč, zdej pa grem. Bom mal prej šla iz službe - grem po vitamine, limone, čajčke, da zatrem tale potencialni prehlad v kali!! Se čujemo spet danes popoldne ali pa jutri! Lep dan vam želim!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.12.2007 14:54:52   
willma
Verjetno, kakšen krat so tudi smotana vprašanja, ma če smo potem pomirjene ni važno!

fragola zame ne obstajajo smotana vprašanja, samo smotani ljudje, ki si ne upajo vprašat!

Joj, ženske še 1h in 45 min do NS, jaz mam že tremo.
aaaaaaaa
Spet ga bom videla user posted image meni gre kar na jok. Tokrat bomo UZ celo posneli na DVD. Pa možek in sinek gresta zraven. Prava banda smo žeuser posted image

< Sporočilo je popravil willma -- 4.12.2007 14:56:21 >

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?