|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
4.12.2007 9:47:08   
pikica*
Aha, Magi*, ti si potem še v enem kosuuser posted image .

Ja, jaz sem bila prvič na B oddelku in bom zdaj kar ponovila vajo. Je pri Nives kar lušnouser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.12.2007 9:55:40   
Mat3ja22
Dobro jutro

Danes pa sem jaz po dolgem času spala tako kot je treba, obiski WC-ja vsako uro in pol niso všteti zraven, ker to je itak nujnouser posted image .
jaz sem imela pa danes vsaki čas druge sanje, 2X sem sanjala o atiju (enkrat da je iz balkona v 3. nadstropju padel user posted image , drugo rundo, pa da jo hotel splezat gor in je zgleda še enkarat padel m pa obakrat je rešilec bil, pa.....user posted image v glavnem full čudne sanje) sem pa sanjala tudi da sem rodila punčko, potem pa čez nekaj časa še eno punčko user posted image , skratka čudno čudna noč.

za mojega za r.dan nisem dobila tiste smrekice, ki sem jo iskala, tako da sem mu naročila tle na forumu od ene (Nalepke) majico z napisom PRVIČ OČKA. dobila pa naj bi jo jutri al pa pojutrišnjem. v glavnem upam, da ne bo na koncu brez darila ostal user posted image user posted image

Magi - a ti noge tud kej otekajo. ker mene je ginekolog po tem, ko je videl moje noge in gležnje, ki jih ni blouser posted image , vprašal če me kaj koža srbi. sem rekla da ne, ampak me je vseeno poslal na neke jetrne teste, ki sem jih mela včeraj.

Pikica - Miklavž naštima darila jutri zvečer, otroci pa jih tko potem dobijo 6.12 zjutraj

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.12.2007 9:58:32   
ElaM
Magi*, jaz sem tudi mislila, da že dihaš bolj pospešeno.user posted image
Raho in Loncica imata danes pregled. Tako, da držimo pesti.user posted image

Jaz sem bila prvič tudi na B oddelku, je bilo prav fajn. Je bilo par medicinskih bratov.user posted image  Hec. Je pa res, da ko sem odhajala, mi je eden rekel, pa upam, da se kmalu vidimo. Jaz pa njemu: "ja, pa jade." No, toliko o zarečenem kruhu.user posted image  No, samo če bi mi eden rekel, da bom čez leto in pol spet v P, bi ga vprašala po zdravju.user posted image

Tale moj otrok se je tudi umiril oz. so gibi veliko bolj počasni, revica nima več prostora.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.12.2007 9:58:54   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Aha, Magi*, ti si potem še v enem kosuuser posted image .

Ja, jaz sem bila prvič na B oddelku in bom zdaj kar ponovila vajo. Je pri Nives kar lušnouser posted image .

pikica*, a lahko zbiraš oddelek? ker meni je bilo tudi všeč. pa Nives sem si zapomnila, ja. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.12.2007 10:03:48   
Magi*
Mateja, jaz imam malo otečene gležnje in roke, ampak nič posebnega (ne zgledajo več koščeni). me tudi tam koža nič ne srbi. samo po trebuhu me srbi za znoret, sam to ni od zatekanja. user posted image  to je od premale kože, ki kar prosi, da bi jo mali že odrešil.

ElaM, ampak ta B oddelek so meni drugače vsi skritizirali, pa nikdar nisem štekala zakaj user posted image  prav dinamično je bilo. OK, pustmo to kako zmedene smo bile nove mamice in potem si dobil dve nasprotujoči si informaciji, pa si čist zablokiral. ampak vse to je pozabljeno. bile je res prijetno, kakor se pač v bolnici da biti prijetno. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.12.2007 10:04:31   
pikica*
ElaM, meni je tudi Nives ob odhodu domov rekla, da se vidimo čez tri leta in sem si mislila, da se ji je skisalouser posted image . No, in evo me....čez manj kot dve leti bom spet tamuser posted image .

Magi*, ja, oddelek lahko izbiraš. Mene so v porodni vprašali, če imam kašno željo glede oddelka (pa sploh nisem pričakovala, da je to možno) in je mož rekel, da bi šla pa k Nives, če je možno (jaz je do takrat nisem poznala). In so rekli, da bodo preverili, če je kakšna postelja prosta. V glavnem....vprašat ni greh. Mogoče bomo imele pa vse skupaj žur na B oddelkuuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.12.2007 10:10:22   
Raho
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, besna sem. CR mi je zaradi tistega betežnega otroka prestavila iz petka na ponedeljek. Da se izognemo možnim komplikacijam. Nekomu bom zavila vrat. 100%.

CTG zaznal 2 popadka. Pa kaj je to proti večnosti.

Grem se hladituser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.12.2007 10:23:06   
t*e*j*k*a
Čestitke NosečkiL za punčko!!!!

Želva jaz ti brez skrbi odstopim prednost!!! Sam ne predolgo čakatuser posted image !!! Pa ne se sekirat če do sobote ne bo nič, bo pa drug teden mogoče, tolaži se s tem da user posted image itak more prit venuser posted image !!

Raho smola za CR, pa tko si mela fajn vse splanirano!!

Tiste ki mate dans pregled se držte, tiste ki pa mislite rodit pa sms-ajteuser posted image !!

Men se zdi da ste vse že v nizkem štartu pa komi čakate. Zgleda da bomo na koncu res samo še Lana38, sade in jaz ostale tle gor!!

Glede oblačil za domov iz P bo naš mel oblečeno bodi z dolgimi rokavi (toplejši), plišaste žabice, ki se zapnejo čez rame, dve kapici, jopico, copatke, in pa topel kombinezon. Zraven pa še dekico za pokrit ko bomo do avta šli zunaj. A se vam to zdi premalo, kr se ostale ful več cotk napisale.

JAz sem si tud današnji dan zastavila za delavnega - morm mal diplomo spet it skup spacat.

ČAo

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.12.2007 10:31:36   
lana38
Vidim, da ste nocoj kar spale. Jaz sem spala ponoči, pa potem spet še eno rundo, ko je Blaž odšel. Moj user posted image  pravi, kam le daješ to spanje. Pa kaj naj. Delat ne smem nič, potem mi je pa dan predolg. Če sem do sem prišla, potem res ne bi zdaj rada predčasno rodila.

Ayo, dobro si to zorganizirala glede obiskov.user posted image

Raho, ponavadi, ko vse splaniraš, potem nič ne drži. Pa saj 2-3 dni sem ali tja. Na koncu, ko boš imela svojo princesko pri sebi, ti bo čisto vseeno, kateri dan je prišla na ta svet.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.12.2007 10:44:43   
ElaM
Raho, saj mogoče se pa Živa odloči, da prej pride. Samo je pa folk res neodgovoren za pop.... Moj ima enega sodelavca, ki je prišel z bolno malo gledat T., ko je imela ena 2 mes. Vljudno ali ne, sem popokala malo in šla iz hiše. ne vem, a jim je prebilo, a jim ni. user posted image

Magi*, Pikica/, katera sestra je Nives? A je stara ene 45, svetla in malo bolj močna? Poimensko ne poznam nobene, je bilo pa lani ogromno enih praktikant in praktikantov. Se pozna, da sem rodila med počitnicami.user posted image
Je pa verjetno tudi v P, enako kot povsod, kar seješ to žanješ.Če se normalno obnašaš, so tudi oni do tebe ok.

Meni sta pa danes starša podarila aparat za masažo nog.user posted image  Sem prav vesela, ker mam slabo prekrvavitev, ga grem sprobat, mogoče pa kaj pospeši.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.12.2007 11:09:47   
vetrnica
Dobro jutro še z moje strani

Dans sm uspela po včerajšnji neprespani noči kr dolgo potegnit user posted image . No, dogaja se pa še nič posebnega. Pač trebuh dol tišči in na čase otrdeva, kaj drugega pa ne. Moram zgleda počakat, da vsaj vse novembrke prej rodijo (mislim, da sta še dve) user posted image . Sicer pa moj user posted image pravi, da bi blo najbolš okrog  Miklavža.  No, saj to pa ni tako daleč user posted image . Bomo videli, če ga user posted image že zdaj upošteva .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.12.2007 11:10:43   
pikica*
ElaM, Nives je glavna sestra na oddelku. Ponavadi je hodila zraven ob vizitah. No, vsaj pri meni je bilo tako.
kar se praktikantk tiče, je pa po moje tako, da so tam skozi celo leto. Jaz sem rodila januarja in jih je bilo vsak dan veliko. So se učile nege otrok. Pa so bile ene revce tako boge, da je bilo joj. Pri meni se je zgodilo celo to, da je ena revca, skoraj skupaj padla, ker je po nesreči zbila s poličke (ki je nad previjalno) tiste škarje za odrezat ščipalko s popka in so padle čisto poleg Zojine glave. Se je tako ustrašila, da sem jo na koncu jaz mirila. Al se mi je  kar zasmilila.  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.12.2007 12:01:06   
Magi*
ja, ja, oberšvester Nives, taka mal za zajebancije. user posted image  skoz nasemjana, poskočna ... jaz sem bila sprva mal šokirana, sem bila prepričana, da cimro pozna. potem sem pa videla, da je do vseh taka. ja, meni je tudi obljubila snidenje. user posted image

kako čas leti, ko se zabavaš. je že skoraj poldne, meni je celo ratalo skompletirati dokumentacijo za carino. sem dobila naročeno kozmetiko. iz Hong Konga v 9. dneh! zdaj mi pa sam še DDV udarjo in dobim kremice, da bom lepa mami. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.12.2007 12:05:45   
ElaM
Potem je to verjetno ta, katero jaz mislim. A je svetlih las?
Spakirala sem darilca za Miklavža, zmasirala si noge, pa malo pospravila.
Čakam, da se zbudi mala, da greva malo na sonček. Gledam po tehle sosednjih hribih in je sneg že zelo nizko. Punce, zima se bliža.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.12.2007 12:34:41   
Magi*
ja, svetle lase ima;) (se mi zdi user posted image )

čaki, Miklavž nosi iz 5. na 6., a ne? potem ne bo prepozno, če darila zavijem jutri. user posted image  nimam papirja namreč.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.12.2007 12:37:17   
t*e*j*k*a
Zima se bliža ja!! December je pa že tukiuser posted image . A dans ne bo nobena šla v Rim?

Jaz sem tud dans že likala in na sprehodu bla. Pol sem šla pa neki za dipomo skup pacat pa ni blo volje. Tko da grem zdej še enkrat probat.

Dans sem za foro štela gibeuser posted image . Vedno se mi je zdelo da je ful živahen in nisem nikol štela. No dans em naštela 10 gibov od pol osmih do dvanajstih. Je pa res da je zvečer še bolj živahen kot zjutraj. Tko da mislim da mu je notri prav lepo in da se mu nikamor ne mudi.

Jaz vedno moški spol uporablam za user posted image . Ful pričakujem fantka. Sma se včeri z mojim pogovarjala, kaj pa če ne bo fantek. Pa sm rekla da more bit, kr imava moder kombinezončekuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.12.2007 12:39:30   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

kaj pa če ne bo fantek.

je, če pa ne bo, bo pa punčka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
4.12.2007 13:18:23   
Vrtnica79
Oj,

se vam malo javim da me ne pozabiteuser posted image .
Joj, ko berem vaše zgodbice o neprespanih nočeh, otečenih nogah, tiščanju dol,.... mi je prav fajn da je to za manouser posted image - malo vas moram jezit- boste vsaj prej šle rodit.

Ah, meni je trenutno dolgčas, Vana spi, Lataša je v šoli, ati pa v službi. Skuhano že imam, pospravljat nimam več kaj. Še dobro do obstaja RR.

Ja, bi se malo updejtala če lahko: -6kg( še 10 imam odvečnih), 92 cm ( še kakih 30 odvečnih)user posted image user posted image user posted image

No, uživajte kolikor boste lahko
NosečkaL- ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.12.2007 13:25:33   
DANVARI
evo se še jaz malo javim, da sem še vedno tukaj. Danes sem bila še po zadnjih Miklavževih nakupih in ČISTO V VSAKI TRGOVINI so me vprašali kdaj bo. No in potem ko jaz njim, da moram do petka vse zrihtat, mi je ena celo rekla, da je videt, ker imam pa že res nizko trebuh user posted image user posted image user posted image Vam rečem nekje med koleni.user posted image user posted image user posted image

V glavnem to noč spala nisem NIČ. Vse me boli, tamala je itak spet bolna in doma user posted image , baje virozica... a dejte ga srat no. No in današnji šoping je samo pospešil otrdevanje trebuha, ki je bilo itak že vso noč. Mož je v službi že v nizkem štartu, nikol mi ni tko hitro dvigoval telefona user posted image user posted image user posted image pa ga mal zezam zdej user posted image user posted image user posted image
Držte se!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.12.2007 13:28:38   
DANVARI
u Vrtnica79 dobro da si me spomnila, še moj apdejt:

39t 5/7, +14kg, 125cm

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.12.2007 13:29:57   
t*e*j*k*a
Jaz pa  pogrešam Foxino! Me je Vrtnica79 spomnila na njo kr se hoče updejtatuser posted image .

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.12.2007 13:32:59   
baby27
Ojla user posted image
Najprej vsem novim mamicam cestitkeuser posted image user posted image user posted image
Jst sm tud se vedno tukiuser posted image
Vceraj sem bla cisto gnila, sla sem na en kratek sprehod in komaj nazaj prsla, ker me tko dol tisci, pa kolki me bolijo...v glavnem sla bi ze enkrat pouser posted image user posted image , ceprav mojuser posted image pravi naj se malo pocakam ker ga kar malo grabi panika, vsaj jst mam tak obcutek, ceprav on ne priznauser posted image .
Jst pa ponoci ful dobr spim, za razliko od takrat ko sem v sluzbo hodila(ocitno je bil kriv stres in ne nosecnost kot sm na zacetku mislila) je zdej carsko...sam ene 2X grem lulat in to je to.Sam sem pa zato ze ob 5.30 pokonciuser posted image .

Nas user posted image bo iz P tud sla podobno oblecena kot vsi ostali...body, zabice,plisat kompletek, dve kapici, copatki, pa zimski kombinezon.Upam da ne bo takrat prevec mrzlo.

Jst mam pa v ponedeljek CTG(drugic), pred 14 dnevi ni blo nobenga popadka, zdej pa upam da bouser posted image .Sam ta moj zdravnik je tok povrsen in mi je vsakic muka, ker moram kr vlect besede iz njega in sem vcasih besna ko user posted image .

A je katera slucajno slabokrvna in jemlje zelezo?Jst namrec ze celo nosecnost in si skoz sama cekiram hemoglobin pa mu pol tja nesem izvide, ker mi on ni nc kej velikrat pregledoval krvi(hemoglobina)user posted image .Splosna dr je rekla da je to zame pomenbno da mam dobro kri, ker bom prej k sebi prsla po porodu...mal m je strah kaj ce zgubim veliko krviuser posted image

19.12.2007 je posijal soncek.To je nasa Mia, nasa najvecja sreca

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.12.2007 13:50:08   
Magi*
jaz tudi zdaj mojega mal hecam po telefonu. najbolj je bil pa prejle smešen:

govoriva po tel. pa me vpraša: a maš ti še en telefon al ga mam jest (mu je vmes zapiskal)?
pa nadaljuje: zdaj moram pazit, da kakega klica ne spregledam.
sem mislila, da se bom polulala od smeha. halooo, saj si z mano na telefonu.
on: aja, sej res. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
4.12.2007 13:51:49   
Magi*
baby27, a maš slučajno za Bežigradom ginekologa?

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.12.2007 14:01:26   
baby27
Ne ni za Bezigradom, a mas ti tud podobne tezave s svojim?

19.12.2007 je posijal soncek.To je nasa Mia, nasa najvecja sreca

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?