|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
3.12.2007 11:01:33   
Arabela
San, se mi zdi da sva si kar precej podobni...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
3.12.2007 11:03:12   
san
user posted image user posted image user posted image nas hormoni in dajejo

margaretka sem vidla slikco tvojga bušija.. lep jeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
3.12.2007 11:11:51   
jagoga
Jaz se običajno pa kar zadržim in se nočem z ljudmi kregat (mislim tako z neznanci, doma  in v službi pa kar povem kar njim gre). No tašči sem običajno tudi tiho in vse požrem, ko pa ji kaj rečem, pa je vsa šokirana.
San hvala za link že listam in gledam, kaj bi vse jaz imela.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
3.12.2007 11:19:32   
lucalu
mergetka user posted image  full lep trebušček!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
3.12.2007 11:24:26   
jagoga
tudi jaz sem šla pogledat tvoj trebušček Mergetka, lušten je.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
3.12.2007 11:35:42   
mergetka
Ojla vsem souser posted image .

Hvala za pohvale za bušija user posted image in informacije o vrtiljaku. Pol res škoda, ker ni na baterije. Pa cene? Kar ne morem verjet, da je v Avstriji vse tolk ceneje. Komi čakam, da se bomo kaj odpravili... V baby centru sem gledala posteljnino (sam prevleke in tist za okrog posteljice) in je blo vse res tko lepo, sam 35 tisoč sit??????

Moram vam povedat, da sem tak vesela, ko čutim brcanje in ker sem že v 24 tednu (23 in 2 dni)! user posted image user posted image user posted image . Jutri mam pa G.

Aja, sem vas hotela vprašati (ne vem, če ste se že menile o tem), a jeste kake dodatke, npr. omega 3 sirup, pa Centramed Mami itd. ?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
3.12.2007 11:37:36   
*BellaLuna*
Me ni bilo čez vikend doma, pa sem se komaj prebila skozi vse pisanje. user posted image

Mi bomo imeli pa Lukca (obema daleč najlepše moško ime, vem pa, da bosta tašča in tast skočila v luft, ker imata ene predsodke do tega imena, zato tudi imena pred njimi ne omenjava), če bi bila punčka, bi bila pa Lara. So nama pa obema všeč kratka imena, pa tudi kratek priimek imava.

Sonnja dobrodošla tudi na tem forumu.

Midva opreme in vsega ostalega nimava še nič. Bo treba zdaj počasi začet malo gledat in nabavljat, ampak se kar malo bojim tega, ker meni je vse všeč in je potem težko izbrat.

Stanovanje nisem pa še nič okrasila, sem pa včeraj zvečer naredila adventni venček, tako da imamo vsaj nekaj deembrskega vzdušja.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
3.12.2007 11:39:03   
jagoga
Jaz ne pijem in ne jem nobenih posebnih preparatov. Prve tri mesece, sem jedla tifol (folna kislina), zdaj pa pijem samo magnesol in za žejo kakšno cedevito. Ostalega nič, za železo pa poskušam s hrano notri prinašat (pa ne vem koliko sem kaj uspešna).

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
3.12.2007 11:46:05   
jagoga
Moj je tašči (svoji mami) povedal, kako bomo dali ime za oba spola (kakšnega spola ni povedal), pa je imela kar hitro nekaj za pripomnit za fantovsko ime in je hitro dala svoje predloge. Pa jih ne bova upoštevala. Če bi zvedla kako je ime ob rojstvu, se ne bi kaj dosti sekirala, ker ji bi bilo bolj pomembno, da ima vnuka, ime bi se pa že počasi navadla, še vsi so se ga. Smo pa izbrali čista klasična imena. Popačenko pa se najde prav na vsako ime. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
3.12.2007 11:50:24   
mergetka
Ja, sej to, men tud skrbi, če user posted image dobi vse potrebno.
Eni rečejo, da se iz raznih preparatov itak ne absorbira velik, sam zdaj, ko ni ravno velik svežega za dobit (npr. od mame z vrta, ampak sam tist v trgovini, kjer ne veš, kaj dobiš). Mogoč za vitamine še gre, ker so tud v sadju (pač dobiš še kaj drugega zravenuser posted image ).

Glede omega 3 pa jih nimaš kje dobit, če ne ješ dobolj rib user posted image ...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
3.12.2007 11:51:06   
Sonnja
BellaLuna hvala!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.12.2007 12:08:19   
Čakajoča
mergetka tudi jaz moram pohvalit tvojega bušija. Kot da bi imela majhno žogico. Super!
Kar se dodatkov tiče, jem od 3. meseca (do 3. meseca Tifol) dalje Neo Vin kapsule, ki mi jih je priporočala G, ker vsebuje vse, kar nosečnice potrebujmo (železo, jod, vitamine, folno, ribje olje...)!

Lucalu govorila si glede posteljnine za zibelko, če sem te prav razumela! Priporočam ti, da ne kupuješ več posteljnine za zibelko, ker je ne boš potrebovala! Zibelko uporabljaš samo par mesecev. Se ti ne splača. Sploh če imaš 2 posteljnini že doma. Raje kupi posteljnino za posteljico. Tam jih boš več potrebovala. Samo nasvet. Ne poznm otroka, ki bi bil več kot 3 mesece v zibelki. Pa še ful so drage te posteljnine za zibelko. No, sama se odloči. Samo svetujem.

Tudi meni je trebuh zrastel (pa tako je že velik), sem se včeraj merila okoli trebuha. Imm že 112! Kaj si ti nor! Verjetno sem med vodilnimi med marčevkami. Moram se spet slikat!

V sredo pa začnemo urejevat sobico za Nika. Komaj čakam!

Lep dan, kljub dežju!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.12.2007 12:15:06   
lucalu
Hvala Čakajoča... sej itak vem, da ne bo več kot 2 meseca v zibelki... In, če je ne bi dobila, je ne bi nikoli kupila, ker se mi zdi nesmiselno... se že itak zdaj odločam ali naj jo sploh uporabljam, ali naj kupim kar takoj posteljico... user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.12.2007 12:24:02   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Azzurra, ti bi tistemu tipu odgovorila, men je pa voda odtekla, pa popatke imam na vsake tri minute, če hočete pa lahko tudi prisostvujete pri porodu, bom glasovala, da ste najboljša babica.
No, to sem samo pripomnila, njemu pa verjetno bi bila tiho, kot zadnjič ko je mene in ostalih deset v vrsti, en tip prehitel v laboratoriju. Pa se nisem hotela z njim dajet, premalo energije za to (verjetno mi bodo odkrili, da imam prenizk hemoglobin in da zaradi tega ni energije za kregat).

Ma sej sem mu neki zabrusla nazaj, samo me je prav pisano gledal...še potem ko sva se srečala na parkirišču je imel faco nekaj pripomnit, ko sem zlagala vrečke v prtljažnik. Parkiral je pa res napačno - pri vsem prostoru, ki je bil na voljo je on zaparkiral kar nekaj vozil.

Drugače pa sem bila večkrat v Grazu v Ikei kot v Padovi. Posteljo za naju sva šla iskat v Graz, ker imajo italijani manjše mere, midva pa potrebujeva 220 cm dolžine, ker je moj dragi pač velik....kot sem že rekla...nimam se kaj dosti čudit, da je tudi ta otrok v trebuhu pač....velik user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.12.2007 12:24:09   
Arabela
Jaz že celo nosečnost, pa tudi ko sem dojila, jemljem Centramed mami.... predvsem zaradi sebe, ker mali dosti porabi mojih vitaminov pa jih ostane premalo zame...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.12.2007 12:36:05   
Azzurra
Sem pripopala slikico, dala sem jo kar v album, kjer imam ze sinckovo slikico iz 3D.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.12.2007 12:44:46   
lucalu
Azzurra user posted image user posted image user posted image  luštkan user posted image ! Tak drži rokico, ko moj. user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.12.2007 12:49:46   
Azzurra
Tu je še ok, ker drugače se je pa skrivalo to dete kot nevemkaj, in to z nogicami! Če pa so nogice zbežale, pa z rokicami. moj dragi je rekel, da je ta kopija sinčka, pa sem si prej pogledala in tudi meni se zdi, da je res...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.12.2007 12:50:55   
lucalu
Sem tudi jaz htela pripomnit, da se mi zdi, da sta si podobna... user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
3.12.2007 12:53:44   
Katy13
Pozdravljene souser posted image !

Danes sem šla na glukozni test. Pričakovala sem ful nagravžen okus, pa moram reči, da meni ni bilo problema popiti in mi niti ni bil slab okus, pač bolj sladkana voda. Jutri bom poklicala k G in povprašala za izvide.

Drugače sva danes z user posted image  kupila voziček. Tako, da je ena stvar manj za kupit. Prav tako sva šla k mizarju in se pozanimala za previjalno izo in nama je rekel, da bo prišla cca. 200 evrov. Dinki - ti si omenila, da sta kupila komodo v Ikei, ali imaš kakšno slikico in kakšna je cena, ker tudi sama razmišljam, da bi kupila navadno omaro in potem samo dodala previjalni del. Aja, pa mere, če mi lahko poveš.

Tiste, ki hodite v Ikeo, ali imajo samo to kar je v katalogu, ali je tam večja izbira. Saj ne, da ne bi imeli velike izbire, sam v katalogu ni ravno previjalnih miz.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
3.12.2007 13:22:03   
Arabela
V ikei je večja izbira....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
3.12.2007 13:29:42   
jagoga
Jaz sem pa zdaj pripravljala eno pecivo - linške rezine (jih imam ravno v pečici), pa sem eno uro stala in to delala, pa me že taki krči v maternici dajejo, da je joj, sem se mogla kar prisiliti, da se malo vsedem oz. uležem.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
3.12.2007 13:45:23   
Dinki
Hojla čvekice user posted image ....
jaz pa moram potrkat, da zaenkrat mam same dobre izkušnje glede moje user posted image  in pomoči ljudi okoli sebe....se mi zdijo vsi prav osladno prijazni, tko da moram velikokrat rečt, da sem le user posted image  in ne bolana user posted image ...se pa seveda najdejo (tako kot ste pisale ve) kakšni psihiči, sam to so pa itak bolniki k bi vam isto rekl tud če bi ble na berglah - brezobrazni ljudje brez občutka.

Katy13, jaz previjalne mize še nimam, niti komode iz Ikee. Bom pa kupila čisto obično komodo kot je ta spodaj in dodelala zgornji del (ta slika je od komode od moje prijateljice, ki jo je dodelala sama.)

[/link][link=http://mail.google.com/mail/?realattid=f_f8fpqvq5&attid=0.2&disp=inline&view=att&th=115f5a4e7fde1368]
Ikea nima zame nobene primerne komode, ker imajo višine 70 ali pa 100, jaz pa želim imeti 90 (kot pult v kuhinji). Odvisno je koliko si visoka.
Glede previjalnih miz, pa jih v Grazu ni nič več kot jih je v katalogu, to ti povem iz prve roke. Vse skupaj imajo 5 različnih miz, v katalogu pa so 3....

Azzurra, mater maš skoz srečo, da ti tolk lepe slikice naredijo user posted image ...se pa res vidi, da gre za navezavo bratec-bratec oz. bratec-sestrica user posted image .

Aja, pa še to, Mergetka user posted image  za tako lep buši, tud ti si bolj pri majhnih trebuščkih user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
3.12.2007 14:03:51   
san
jaz sem na začetku jemala tifol, potem pa začela elevit in imam še dva, potem pa si bom kupila neke tablete, kjer imaš posebej eno tableto z vitamini, folno... in posebej globulo omega 3 maščob. sej ne vem, če je potrebno, ker res pazim, da se različno in zdravo prehranjujem, ampak sem imela v drugi nosečnosti pri porodu defektno placento in sem posledično izgubila precej krvi. na Pušenjakovem forumu sem enkrat prebrala, da je v takem primeru dobro do konca jemat folno kislino in jo tokrat bom - ne vem pa, koliko to res pripomore k temu, da bi bilo potem vse okuser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
3.12.2007 14:11:43   
Dinki
Joj, kaj sem jaz to prilepila, kar en link user posted image
bom poskusila še enkrat sliko previjalne prilepit...upam, da bo tokrat ratalo....

[link=http://mail.google.com/mail/?realattid=f_f8fpqvq5&attid=0.2&disp=inline&view=att&th=115f5a4e7fde1368][/link]

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......