|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
3.12.2007 14:14:56   
Azzurra
Ej, Dinki, verjemi, da sta to edini dve slikci, ki sta kolkor tolko spodobni. Še ginekolog ni bil zadovoljen, pravi, da navadno naredi dosti lepše posnetke. No, ma je že ok.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
3.12.2007 14:15:56   
Dinki
ne, ne gre....sorry Katy13, sem ti jo res hotela pokazat, ker je ful lepo narejena. Očitno je prevelika slika, saj gre za osebno sliko (slikana doma)....gre pa za komodo s predali višine 90 cm.

Glede dodatkov...tudi jaz sem na začetku jemala Tifol, vendar samo do konca 3. meseca, sedaj pa že nekaj časa jemljem dodatek za user posted image  Hipp Natal Aktiv....je prav okusen user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
3.12.2007 14:28:44   
jagoga
Azzurra, kdo pa ti je delal 3D UZ v Postojni?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
3.12.2007 14:33:30   
san
joj azzura, kakšna luštna slikca - tko je srčkano deteceuser posted image

nasy javi se na raport o predavanju na MŠuser posted image
kako je bilo?

glede previjalne...jaz si bom tudi omislila samo zgornji previjalni del, ki ga bomo montirali na eno staro komodo, ki jo že imam. sem videla v ikei, da se da kupit samo zgornji lesen obod za previjalno. če mi bo v živo všeč, ga bom kupila, notranjost (tisto peno) pa že imam, še od hčere.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
3.12.2007 14:41:09   
Azzurra
san user posted image  hvala

jagoga, dr. Likar je bil tako prvič kot drugič, ne vem če samo on opravlja 3D ali je bilo naključje.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
3.12.2007 15:11:21   
Katiandi
Prej je deževalo in sem šla na sprehod, zdaj pa sonce sije, mene pa glava boli user posted image ! Drugače mi je pa uspelo spečt kruh in ga še toplega probat. se mi ful lušta kakšnih keksov, sem hotela tudi naredit nekaj, pa nimam jajc doma!
Drugače pa ne jemljem nobenih dodatkov, ampak mislim da bo treba nekaj vzet glede omega 3 maščob. Sem brala, da je treba jest mastne ribe v zadnjem tromestru, ker se razvijajo možgani, da bojo naši user posted image  pametni!
Bom morala mal rib vpeljat v prehrano, drugače pa kakšne kapsule. Sam ko ne poznam mastnih rib, razen krapa?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
3.12.2007 15:16:43   
Dinki
Azzurra, glede dopusta 2008. Sem se pozanimala pri nas v kadrovski in so mi rekli, da lahko prenesem letni dopust v 2009, vendar ne v celoti. 10 dni ga moram pokoristiti že letos pred porodniškim. Juuupiiiii, to mi je všeč, se mi je že skrajšala doba iz slabih 3 mescev še dela, na 2 in pol user posted image . Hvala ti, da si me spomnila na to. Ah, kaj bi jaz brez vas user posted image

Zdej mi je pa sodelavka rekla še eno zadevo...sem rekla da bom vprašala vas, če ste tud kej mogoče slišale....da naj bi nam zdej ko bomo precednikoval v EU podaljšali porodniški dopust user posted image  je katera slišala kaj takega al je to spet ena trača?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
3.12.2007 15:57:33   
Katy13
Dinki, vem kako je to s temi slikami, sem imela tudi jaz zadnjič probleme. Spomnila sem se, da lahko daš sliko v svoj album. Seveda, če se ti s tem strinjaš. Samo predlog, ne silim.

Sploh ne vem kaj naj naredim glede te previjalne. Me je prej user posted image  klical, da nama njegov šef posodil previjalno mizo (narejena po naročilu) dokler ne bova spravila gor dva user posted image . Sama bi raje videla, da bi jo lahko odkupila. Bomo videli kakšna je in če se bo dalo zmenit za ceno.   

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
3.12.2007 21:15:01   
Anonimen
punce, dajte mi povedati koliko ste se dosedaj zredile, jaz sem se že 6 kg in je ginekologinja rekla naj začnem zadevo bremzati oz. malo nadzorovati.

Pa že od prej imam ful preveč kil. Je pa res da jem pa niti nisem lačna, bolj jem, ker sem doma ker imam že dva otročka, tako da je to bolj iz kake navade kot iz neke hude lakote...

koliko kil ste šle pa ve gor do sedaj?

(odgovor članu Katy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
3.12.2007 21:26:47   
marita
Diana 5: v 27 t 2/7 imam plus 5 kg. Računam, da jih bo na koncu +10 ali +12. V prvi nosečnosti sem se tud na koncu bolj redila, tako da zdj pričakujem naval kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
3.12.2007 21:56:50   
Arabela
Jaz jih imam že +15, pa mi moja ginekologinja ni nič rekla... sem se tudi v prvi nosečnosti zredila za 27kg, pa je v približno v 7mesecih vse šlo dol... sem prišla na minus kg, brez diete, samo malo bolj aktivna sem bila... tako da mislim da sploh ni panike...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
3.12.2007 21:58:07   
Arabela
Pa da ne boste mislile da se ful bašem s hrano...user posted image user posted image .. enostavno sem manj aktivna kot drugače, ker me vse takoj začne boleti... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
3.12.2007 23:32:29   
jagoga
Diana5, jaz sem se do 25 tedna zredila za 5 kg. V prejšnji nosečnosti sem imela največi porast kilogramov med 20 in 30 tednom, potem pa se je zadeva umirila oziroma nakoncu še ustavila tako da sem pridelala 12 kg. Ampak to je od vsake posameznice zelo odvisno, kako ji niha. Jaz tudi opazim, da klub temu, da ne jem večjih količin in da sem se včasih pred nosečnostju tudi s kakšno sladkarijo pregrešila, mi niso nikoli kg tako rasle kot mi sedaj (po pol kg na teden). Telo absorbira čisto vse, kar dobi, ker veliko tudi potrebuje, gibanja pa je tudi manj. Vem pa kako se počutiš, ko te je G na to opozorila. Mene je prejšna G še pošteno nadrla (dobesedno), da če mislim s takim tempom nadaljevati (v enem mesecu sem se zredila za 3,5 kg), da bom končala pri 30 kg. Še danes se jo spomnim in sem še zdaj užaljena, saj sem se zelo nazaj držala in veliko vode spila.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
3.12.2007 23:51:19   
jagoga
Ali ima katera od vas bone za nosečnice od DM? Jaz sem zadnjič vletela v DM (ker grem bolj poredko), pa so delali reklamo za to kljižico z boni za nosečnice, pa sem izpisala tisto pristopno izjavo. In sem si kupila na podlagi tistih bonov eno kremo ( babylove - massage creme)proti strijam. Ali jo katera uporablja? Meni tako nagravžno smrdi, da mi je kar slabo in si venomer po nanosu umivam roke, ker imam občutek da mi še nekaj ur potem dlani in prsti smrdijo (kot tiste prve tedne, ko nam je vse smrdelo -  še mehčalec). Kakšno meneje imate o njej, če jo uporabljate?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
4.12.2007 8:11:11   
Sonnja
Dobro jutro,sm zgleda najbolj zgodna,sm se morala mal prej vstat mam mš ob 10-ih jagoga js mam tiste bone pa mi tudi smrdi kremica drugače si je pa fajn kupit za masažo presredka sm čula od tistih ko so si masirale da niso ble šivane.
lep pozdrav.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
4.12.2007 8:14:34   
Dinki
Diana5, jaz sem se do 24. tedna user posted image  zredila za +7 kg in se mi ne zdi veliko. Poleg tega mi G ni še nič rekla, sem celo enkrat vprašala sestro, pa je rekla, da je moje gibanje kg čisto normalno. To je res čudno kako so si različni G glede tega.

A glede podaljšanja porodniškega dopusta pa ni nobena nič slišala?

Katy13, bom poskusila dati previjalno mizo v moj album in ti javim.

Jaz sem včeraj prejela klic od G, ker sem dala kri in vodo prejšnji teden, in sem dobila tablete za kri Ferrum Lek 100mg. Gre za železove tablete. Jih katera še jemlje oz. pozna?

lepo se mejte....

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
4.12.2007 8:15:26   
Sonnja
Arabela js jih mam že +12 pa me je moja gin ful napizdla pa bla nesramna na uz mi je kazala lej kok sala maš sm misla **** bopli me ..... povej mi kk je otrok pa moj je bil zravnuser posted image  pa mi je rekla da bom do konca pa tak naredlauser posted image , pa mi je moj reko da naj se ne sekiram.mal si me potolažla če si tak hiter dol šla s kilami, sej se zdj ne sikiram sam v tistem trenutku me je prizadelo.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
4.12.2007 8:20:11   
Dinki
In sem si kupila na podlagi tistih bonov eno kremo ( babylove - massage creme)proti strijam. Ali jo katera uporablja?

Tudi jaz imam te bone DM in poznam to kremo. Meni osebno ne smrdi, niti ne diši. Jo pa uporabljam vsake toliko, ker se mi zdi, da je fajn ker je zlo mastna. Mam pa raje drugače mandljevo olje ali pa karitejevo maslo.
Sonnja, za presredek sem pa tudi jaz že slišala, da ga je zlo fajn mal masirat s tistim oljem, sam jaz se to kar ne spravim user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
4.12.2007 8:54:24   
Sonnja
ja js se tud namažem po tuširanju, za masažo presredka pa je baje najboljš zadnji mesec ali zadnja dva,js se še nism spravla me je pa strah šivanjauser posted image  in si bom verjetno kupla tisto olje.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
4.12.2007 9:24:17   
jagoga
Dinki, jaz delam v kadrovski službi pa prvič slišim, da bi se kaj takega obetalo. Res, da sem v taki organizaciji, da smo vedno zadnji, s pridobivanjem informacij takšnega kova. Ampak težko verjamem, da bi se kaj takega zgodilo, saj ni zakonske podlage za to, razen če zakon spremenijo. Kr tako v tri krasne pa ne bi dodajali kar nekaj dni,.samo zato, ker bomo predsedovali EU. To je en vrgel kost, zdaj so pa vse nosečnice skočile od veselja.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
4.12.2007 9:25:08   
Dinki
Katy13, mam slikico v albumu. Upam, da ta moja prijateljica ne bo jezna, ker sem objavila njeno mizo user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.12.2007 9:52:13   
Katy13
Dinki - hvala za slikico. Tudi sama bi imela nekaj podobnega, le malo širšo bi imela.

Glede kg, sama sem 23t+3d in sem pridelala 4,4 kg. Tudi sama upam, da se ne bom zredila preveč v user posted image . Bomo videli, saj kg zadnje čase kar letijo. user posted image

Poznam to DM knjigico popustov, vendar ne poznam omenjene kreme. Sama uporabljam Afroditino dnevno in nočno kremo (nočnaje tudi v tej knjižici). Nočna je zelo mastna, dnevna pa je manj mastna.

Glede te kreme za masiranje presedka. Meni je ravn zadnjič rekla ena kolegica, da si je ona pred obema porodoma masirala in je ful pomagalo in ni bila šivana. Kolikor je ona rekla, da si začneš amsirati 2-3 tedna pred porodom. Sicer ne vem, če je ravno to olje (lahko, da imajo še kaj podobnega), ker ona mi je omenjala kapljiceuser posted image  Sama bom poskusila, ko bo čas za to. Poskusim lahko, če bo pmagalo bo user posted image , če ne pa bom vedela da je larifari.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
4.12.2007 9:54:05   
Katy13
Aja, pa še to. Tiste, ki ste bile na tem glukoznem testu in je bil pozitiven, ali so vas poklicali od G, ali ste morale same vprašati za izvide?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
4.12.2007 10:17:18   
Katiandi
Js sm v 24 tednu pa sem pridelala okrog 5kg. Se pa rajši malo manj teham, ker se morm prpravit, ko gor stopim, da me ne na rit vrže, ker imam že od prej preveč kil.
Drugače bi pa js cele dneve jedla čokolado pa kekse, kr sanjam o njih, taki s kremo  in čokoladnim oblivom. Se mal pregrešim, samo na srečo vaga ne pokaže velik - možno da je pokvarjena! Se pa imam toliko v rokah, da grem vsak dan na sprehod enkrat ali dvakrat.
Dinki, je ful lepa previjalna. Jaz ne morem imet široke, le okrog 55cm, ker nimava prostora. pa sva mislala, da bova jo sama nardila, vendar bova kupla jo verjetn v ikei - kr tako odprto pa jo bom z blagom oblekla ali pa kupila košare, da bom lahka kr not zlagala pa da se ne bojo vse cotke vidle.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
4.12.2007 10:34:35   
Dinki
Katy13 in Katiandi....gre torej za čist navadno komodo (ne vem točno koliko je široka, je pa globoka 60 in visoka 90 cm kar je zame najbolj pomembno, torej da ni ne previsoka, ne prenizka (je pa odvisno od višine posameznice). Potem pa je njen user posted image  naredil ta okvir, toliko velik da pride notri blazina za previjanje, ob strani - na desni, pa ima še podaljšano stranico, kar pravi da je tudi zakon, ker imaš takoj pri roki odlagalno površino. Če ima katera možnost imeti še širšo, je seveda toliko bolje. Tudi jaz bi jo imela. Bom šla mal v lov za temi komodami in vam javim ko kaj izvem. Sem jih pa že gledala v Ikei in nisem našla primerne višine. Imajo le višino 70 ali 100.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......