|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
3.12.2007 20:23:10   
Anonimen
Zima07, midva sva bila pri njej na napotnico. Čakala nisva nič, dr. je bila prijazna, sestra tam tudi. Tako, da z moje strani same pohvale, pa sem kar tečna mamica. To je tako kot pri dr. Strahovi (sicer nima veze z alergijami, ampak sam za primerjavo odnosa), ki dela NS v Domžalah slišala ogromno pripomb, po drugi strani pa ogromno pohval... kaj pa vem. user posted image

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
3.12.2007 20:34:59   
Žabika
tinaaja: Lupus bi znorel! Bravo Aja in seveda Brina!

alergije: madona koliko je tega. Tudi Hani očitno nekaj ne paše, ker ima že kar nekaj časa lišaj na ličku, pa malo hrapave rokice in nogice, ampak po posvetu s prijateljico otroško dermatologinjo, sem ji nehala dajat kaki (imela sem občutek, da se je takrat začel pojavljati ta flekec) in je rekla, naj 3 tedne počakam, pa da bova videli. Se pa ne obremenjujem preveč s tem, ker drugih težav ni. Mogoče je kaj prehodnega, in bo samo od sebe minilo. No sem pa tudi P vprašala za mnenje, takrat ko je imela Hana šesto otroško bolezen in mi je rekla, da če je flek okrogle oblike, da potem to ni znak alergije na hrano, ampak le ena občutljivostna rekreacija; npr. moška brada, ....

dskubin: Draž je pa res faca! On gre kar k dedku mrazu - tako bo res zihr ja! user posted image

bolezni: vsem bolančkanim koš pikapok in čimprej zdravje nazaj! Pa se mi zdi, da jih je spet nekam veliko bolanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
3.12.2007 21:04:32   
dskubin
On gre kar k dedku mrazu - tako bo res zihr ja

Ampak pazi, to morš met posebno opravo user posted image

user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
3.12.2007 21:08:38   
amy26
Bodi tako prijazna in porocaj, kako bo slo..Me prav zanima, ali bo dejstvo, da greste v samoplacnisko ambulanto, kaj vplivalo na njen odnos

tudi jaz sem že slišala za to, da je dr.Vodušek zelo prijazna če greš samoplačniško, če greš pa preko napotnice kot smo mi, je pa kar uradna in te odpravi če se le da čimprej

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
3.12.2007 21:18:43   
thaiss
ANJA hvala, smo dobili!!

dražuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
3.12.2007 22:59:28   
draja
Ne morem verjet, da smo padle na drugo stranuser posted image . Res, da so ble Gospodinje, ampak vseeno mal neznačilno za nasuser posted image .

Zdaj pa le kaj napište, da bom imela zjutraj za ob kavi kaj bratuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.12.2007 7:54:47   
tinaaja
Draja, upam,da imas kaksno revijo doma, da imas kaj za  brat ob kavi user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.12.2007 8:09:59   
erna14
user posted image jiutrouser posted image

no vcerajsnji dan v sluzbi je potekal super,domov sem prisla spocita,nic utrujen z novim znanjem...super je bilo.kati oprosti sam ti nisem mogla sporocit kok je vceri ob 10 zvecer sedu big mac pa vanilijev shakeuser posted image .se bom v bodoce potrudila da te sproti obvescamuser posted image
thaiss-nam ni nc pomagala materina dusica pr hropenju,sem prebrala nekje na rr da je super ce das cvetove KAMILIC V BOMBAZNO KRPO in segrejes na radijatorju in potem das na prsa,pa cim vec inhalacij delaj v kopalnici.user posted image user posted image user posted image
tinaaja-hehe kok je mala facauser posted image user posted image
dskubin-kako mas ti ze samostojne otrokeuser posted image user posted image user posted image
draja-no pa sem nardila mal zaloge za branjeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.12.2007 8:58:21   
draja
Joj punce pa kaj je z vami? Jaz pa celo noč komaj čakala jutro in kavico ob RRuser posted image .

Naša noč - povem vam samo podatek, da je bila najdaljša runda spanja 45 minut in da smo od 6-ih do 7:30 bedeli, pol pa še za pol urce mrknili. In zakaj že? Aja, nimam pojmauser posted image .

Anja, Amy kam sta šli na bioresonanco? Jaz bi šla kje v LJ, če se da.

Erna super, da je bilo včeraj fajn v službi!!!!!

Tinaaja ti si pa tud zgovorna tko kot včasihuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.12.2007 9:40:22   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Anja, Amy kam sta šli na bioresonanco? Jaz bi šla kje v LJ, če se da.

Spet se vmesavamuser posted image -Mi smo bili tukaj: http://freeweb.siol.net/czb/o_nas.html - Priporocam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!!

Ste pa res presenetljivo NEzgovorne marcevke-da niste kaj prevec k januarcicam kukale user posted image ?!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.12.2007 9:53:53   
A-N-J-A
Draja-mi smo hodili v Lj.Podutik(blizu slaščičarne Kresnička)
Tea Rome gsm041 899 732
Jaz ti toplo priporočam obisk bioresonance,boš vidla točno na kaj je Živa alergična pa še hitreje jo boste odpravli-alergijo namrečuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.12.2007 9:59:42   
amy26
Anja, Amy kam sta šli na bioresonanco? Jaz bi šla kje v LJ, če se da.

draja, jaz sem bila tukaj http://www.energijski-center.com/
vič-murgle se mi zdi

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.12.2007 10:24:48   
draja
Punce hvala za linke in imena centrov za bioresonanco!

No tko, mi smo zadostili naši P in ponudili Živi 1 (poudarjam 1) žličko adaptiranega mleka (tokrat smo vzeli znamko Hipp), ker bi naj Živa po mnenju P brez problemov pila adaptirano mleko. No, reakcija je bila takojšnja - takojšen izpuščaj okrog ust + nenormalno mencanje po učkih, da je imela čisto rdeče in otekleuser posted image . sem jezna ko user posted image  in to v prvi vrsti nase, ker se še pustim prepričat zdravnikom, da so pametnejši od meneuser posted image . k... jih gleda doktorje!!! Samo še na svoj materinski čut se zanesem in na nič in nikogar drugega!!!!

sem se odločila, da preden gremo na novo testiranje k privat pokličemo še dr. na PK ki je Živo že obravnavala, da vidim najprej kakšno je njeno mnenje in predlogi. se mi zdi bolj pametno kot pa takoj leteti k drugemu in vse na novo razlagati. Bioresonanca pa sigurno pade. Glede na to, da sem zelo, zelo blizu Kresničke doma, bomo šli najbrž kar v tale center.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.12.2007 10:34:28   
A-N-J-A
draja -ne se hecat s tem mlekom,da ne bo kakšne hujše reakcije.Jaz sem včeraj presedela cel dopoldan pri dr.,ker smo dali Boru spet eno zdravilo,po katerem se je men zdel ful čuden in pikast(nisem pa bla ziher a je to od zdravila ali od bolezni).Zato sem mu ga dala v zd. domu in smo opazovali če  bi prišlo do reakcije.No na srečo ni prišlo in mu ga lahko dajem.
Ko boš klicala Teo vprašaj če bo ona delala BR,ker takrat ko smo mi hodili je učila eno zdravnico.Sam men je Tea boljša,res ful obvlada.Pa mal ji pojamri da je ful hudo,da te prej vzameuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.12.2007 10:35:40   
TeDyBear
Tudi jaz toplo priporočam bioresonanco, mi hodimo k Mojci Abruč na Jesenice. Hodi mož, zaradi kandide (je imel nemalo težav, k sreči izzvenevajo), tja voziva tudi ta sregnjega G:, zaradi imunodeficita, astme in alergije na pršico, jajca; vmes sva pa lahko brezplačno pripeljala tudi Jurija, ko je imel težave z driskami, da je pogledala kaj mu paše in kaj ne; je pa ona 1 mesec pred uradno medicino odkrila, da je jurij alergičen na kravje mleko in pšenico. Tko. Se splača, vsaj veš, kako in kaj naprej user posted image

Midva  z Jurijem sva imela včeraj spet pregled v razvojni (vsake 2 meseca, ker je nedonošenček user posted image ) pa naju je dr. Veličkovič "zjagala" domov - fuuul je bila navdušena nad malim, kako lepo sam vstaja, leze, se spušča, ima sredino, ni več asimetričen - skratka, vse super, tako da nama ni treba več hoditi na preglede. Samo to je rekla na koncu, da ko bo hodil, naj se pa le prideva pokazat, ampak tko, brez napotnice user posted image

Zdaj bi se pa meni čvekalo, pa nobene nikjer???user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.12.2007 10:44:18   
A-N-J-A
TeDyBear -jaz bi pa sam brala,pa nobene od nikoder.A niso smotane tele marčevkeuser posted image .Jaz dajem danes življensko pomembne informacije,pa mogoče še kakšen filmček od naših dveh prilimamuser posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.12.2007 10:48:33   
TeDyBear
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja, jaz imam pa ravno zdaj čas, ko tamali malo več spi (čudež, že eno uro!!!), otroka sta v šoli, mož ima dnevno in ga ni do 18h, stanovanje sva včerej naredila generalno, kosilo skuhala že zvečer (golaž)... Skratka, čvekala bi :)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.12.2007 10:53:14   
TeDyBear
Aja, če ima katera preveč časa user posted image user posted image user posted image , se tudi mi priporočamo za kakšen glas user posted image user posted image user posted image
http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/glasuj.php?GalleryMediaId=238&GalleryDataId=238

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.12.2007 11:02:40   
draja
Anja nikakor več ne mislim dati nič mlečnega. Tudi te žličke danes ne bi, če me ne bi včeraj P prepričevala, da to sigurno ni alergija in da nam ne da nove napotnice, ker za to ni potrebeuser posted image . Zdaj bom lažje vztrajala pri nadaljnih preiskavah in zahtevah, da naj Živo malo resneje obravnava. Zdaj ni nobenega dvoma več, da je prav kravje mleko vzrok težav in ne npr. sojin lecitin ali kaj drugega, ker je enako reagirala na 3 različne izdelke!

TedyBear bravo za Jurija!!!

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.12.2007 11:04:02   
A-N-J-A
Moj se je pa zbudu,pa zahteva 100% pozornost.Revček tok piska ga kar težko poslušam.Tvoj jurij pa dobi moj glasuser posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.12.2007 11:07:52   
A-N-J-A
Aja punce a veste da sem Zappa že prodala,Loola je skor šla ampak se je ženska pol premislila je najdla Ppuser posted image .
Zdaj ko bi šla pa lahko po Buggsterja sem pa bolanauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.12.2007 11:26:21   
erna14
draja-jaz k dam tamalmu exinaks bimbi-ameriski slamnik se mu tud vcasih ne vedno nardijo fleki okol ust,kaj menis user posted image .tole za zivo bi pa jaz p poklicala in ji povedala,naj vid da se je zmotila,da bo drugic 2 x prmislna predn bo podala kakrsnokoli diagnozo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.12.2007 11:37:24   
Dajadada
Draja, se čisto strinjam s tabo. Zanašaj se na svoj materinski čut. Ti spremljaš in opazuješ živo vsak dan in sigurno takoj vidiš, ko je kaj narobe. P vidijo otročke za 5 minut in so najbolj pametni. Nanašajo se na izvide, čeprav vedo, da so že dostikrat bili napačni.

Naša noč je bila kar o.k., tri bujenja, enkrat ornk kašljanje, ob 6ih auf. Ima že nekaj časa naštimano budilko ob 6ih. Kaj bi mami dala, da bi jo lahko premaknilauser posted image . Se zbudi par minut preden zazvoni očkova budilka. Zgleda, da ga hoče zjutri videt preden greuser posted image . Zadnjič je tako jokal, ko je očka odšel, da sem ga komaj umirila.
Kako pa bodo klicali vaši očkate: ati ali oči? Mi skos govorimo oči, ampak ne vem, kako se bo tako naučil govoriti ata, tata. Zdaj ko je začel z mama, mama, ga očka pospešeno uči ata, tata (se počuti malo zapostavljenegauser posted image ). 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.12.2007 11:53:01   
A-N-J-A
Kako pa bodo klicali vaši očkate: ati ali oči?

Definitivno očiuser posted image .Pri nas je bil nalprej ata,pol doooolg časa ači,zdaj pa očiuser posted image .

TUKILE si pa lahko ogledate našo pevko.No mal bo treba še treniratuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.12.2007 12:01:17   
Pikca
Kako pa bodo klicali vaši očkate: ati ali oči? Mi skos govorimo oči, ampak ne vem, kako se bo tako naučil govoriti ata, tata. Zdaj ko je začel z mama, mama, ga očka pospešeno uči ata, tata
he he, naš je pa začel govorit ATAuser posted image , pa skoz ga učim mama, ampak on vztrajno atauser posted image . Živa ga je na začetku klicala ata, pa smo mu nekaj časa govorili oči-ata, pol je pa prešaltala na oči Bojanuser posted image  (ker ga jaz pač kličem po imenu)

drgač pa nimam cajta čvekat, sam mal sem vas na hitro preletela...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.