|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
3.12.2007 12:46:03   
dskubin
Pupe, a kerga od vaših user posted image fuuuuuuuuuul boli izraščanje zob? Zgleda, da ma Diti zelo nizek bolečinski prag in ne more nič - najmanj pa spat. Niti sama revca ne more bit, se igrat, si kr naprej grebe po dlesnih. Ma pa vse belo, se vidijo zobje skoz, pa sm zadnjič vidla kak dan prej, preden je 2kica skozi pršla je imelka prav plavo bulo, mislim, jst se nič ne spomnim, da bi draž take otekline po ustih mel. Pa nč ji ni prišla najprej š****, ampak kar cela žagica naenkrat. Calgel ne pomaga, zaspi (vsaj za neki cajta) edino po žlički Calpola, samo to ji dam ponoči, ko mi nič druzga ne pomaga. Čez dan bi se pa samo nosila - a to ona mene malo nateguje? Ker z Dražem nismo meli nč problemov.

Smo pa dobili še 2. 2kico zgoraj, zdej smo uradno krvosesi (zgoraj samo dvojke, spodaj pa 1 enka v sredini) user posted image

In smo se premaknili na listi čakajočih še mal nazaj user posted image

Živa - 0 zobkov
Jernej - 0 zobkov
Špela - 2 zobka
Tjaša - 2 zobka
Svit - 2 zobka (zdej ocitno cakamo okle k tok casa ven lezejo)
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Matia - 2 zobka
Žiga (sezam) - 3 zobki
Jure (jjasna) - 3 zobki
Nejc - 3 zobki
Diti - 3 zobki
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov
Maks (Kr_enamami) - 6 zobkov
Žiga (K_a_t_i) - 6 zobkov

No evo, sem jo obupala okol nosit pa solze brisat, pa sem ji dala pol žličke Calpola in po 10 minutah se ona lepo sama igra. Ne vem no, njo očitno res tko boli, ampak ne bi je pa rada navadla kar na medežije za vsak drek.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.12.2007 12:58:39 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
3.12.2007 13:31:05   
amy26
naša je tudi še vedno brez zobkov, tako da smo pomoje glede na abecedo kar na prvem mestuuser posted image

Ela(amy) - 0 zobkov
Živa - 0 zobkov
Jernej - 0 zobkov
Špela - 2 zobka
Tjaša - 2 zobka
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Matia - 2 zobka
Žiga (sezam) - 3 zobki
Jure (jjasna) - 3 zobki
Nejc - 3 zobki
Diti - 3 zobki
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov

za Ditiuser posted image user posted image user posted image  da bi bilo izraščanje zobkov čimmanj boleče

pa za Živo od Pikce kup user posted image  da se čimprej pozdravi

Ela je pa ene 14 dni hropela, ful naglas, danes ko sem jo šla pokazat k P pa začuda nič, pljuča čista, očitno je pomagala materina dušica ki smo jo mazali

Draja, vaše nočke so pa res kar nekaj, upam da se stanje popravi, naše so tudi zelo slabe zadnji teden, kr naprej zbujanje in bedenje, danes je bilo bolje, upam da so bile krive mandarine ki jih je prejšnje dneve jedla, ker včeraj je ni jedla, pa je takoj bolje spala.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
3.12.2007 13:41:55   
Anonimen
Jure spi, tko da imam 5 minut za RR.

V glavnem v sredo smo imeli tretje cepljenje, veliki smo 74 cm, težki 9 kg. Iz četrtka na petek ponoči pa je Jure zbolel, najprej je imel visoko vročino, drug dan pa še smrklčka in rdeče grlo. Poleg vsega tega kr naenkrat rastejo prva zg. dva zoba in leva dvojkica (desno dvojkico že imamo), še malo pa bodo prebili dlesen. No, lahko da so že, ampak ne pusti niti odpret ust. Nič ne je, niti zize niso dobre. Dobro, da vsaj vodo rad pije. Ampak je pa tečkan za znoret. Za vsako malenkost tuli, ne samo joka. Spat ne more, ker ne more spat brez dude, nosek je pa zamašen. Dva dni smo fajn prakticirali Baby-vac, ampak sedaj ga morejo trije držat, da mu spucamo noska.
Tko, da imamo noro. Ampak kar me jezi... da nisem hotela Jureta nič ven v mraz nosit, zaradi cepljenja, da se ne prehlasi. Skratka pazim nanj 100 na uro. Pol pa pridjo obiski, kašljajo, smrkajo in rinejo v Jureta in ta pol zarad tega zboli. Drugič jih bom že na vrati nakurla, če bo kdo prišel tak na obisk. Pa zamera gor ali dol. Sedaj noben ne vidi kako hudo je Juretu. Matr, pa eni res nimajo vseh čistih!

No, mal sem si mogla olajšat dušo....

Pa za vse sotrpine našega Jureta , pa za njihove mamice.
Pa še koš lupčkov za vse, ki so te dni praznovali.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
3.12.2007 13:44:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Noče mi naredit pikapok in objemčkov...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
3.12.2007 13:46:06   
erna14

Noče mi naredit pikapok in objemčkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sm jih jaz zate nardilauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
3.12.2007 14:13:01   
Encijan
Tele alargije so pa res smotane, mi smo po urgiranju torej tudi dobili pisne izvide, kjer je razvidno da gre za alergijo na kravje mleko 1 (upam, da to pomeni, da ni huda!?). Pri nas pa do nedavnega kakšnih opaznih problemov ni bilo, po Hippu 2 je dvakrat takoj po obroku dobila lise okoli ust, ki so po pol ure izginile (potem ga nismo več dajali), po Aptamilu 2 pa ni bilo opazne reakcije.  Adaptirano mleko sem začela uporabljati za mlečno žitne kašice po 4 mesecih izključnega dojenja, potem ko sem na začetku nekaj časa dodajala 1 večerni obrok (Aptamil PRE).

Pred 2  tednoma so se ji spustile pikice po vratu in trebuščku, takrat je P potrdil, da gre najverjetneje za alergijo in naj čim prej poskusimo dobiti izvide in naj izključimo mleko in jajca . Smo torej na dieti in potem se čez par dni po lepo pozdravljeni kožici na trebuščku spet spustijo pikice. Sem mislila, da sem kaj zatupila pri dieti, opazujem in pikic je bilo 2. dan še več. Grem pokazat k P in pravi, da so vodene koze. Torej imamo norice! Kje smo jih dobili, nimam pojma, so pa na srečo bolj v blagi obliki, saj jih ima (sicer full) le po trebuščku in ene par po hrbtu. No, zdaj je že 7. dan in imamo že krastice! Predvidevam, da ta teden zato ne bomo cepljeni (upam vsaj!). Pa še kako vprašanje se mi poraja. Npr. ali je normalo., da dojen otrok dobi norice? Ali je še ka drugega mora v igri. Nizek IgG ali kaj podobnega? Mi je P omenil to testiranje, sicer le v kontekstu, da je ful drago, zdaj pa ne vem, ali ga lahko zahtevam ali ne?

Grem danes k P zaradi recepta za Pregomil, pa ga bom še tole povprašala.

Nič, moram tamali dat za jest, šibam...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
3.12.2007 14:41:12   
A-N-J-A
Sam da se javim:
-Bor bolan(bronhiolitis)
-mami bolana(grlo,pljuča,kosti,ma ni da ni)
-oči bolan(isto kot mami,sam trikrat hujš-itakuser posted image )
-Ela za enkrat edina zdravauser posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
3.12.2007 15:21:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Ela je pa ene 14 dni hropela, ful naglas, danes ko sem jo šla pokazat k P pa začuda nič, pljuča čista, očitno je pomagala materina dušica ki smo jo mazali

Matia je tudi začel hropet, pa me zanima kje bi dobila to materino dušico???? THX

Jjasna če boš Jureta tako čuvala pred mrazom, vremenom itd bo samo še slabše, prvi bacil ga bo okužil. user posted image
ANJA`s family user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
3.12.2007 15:44:00   
tinaaja
A kako se brina zabava?
http://www.youtube.com/watch?v=XCMoKcNSZc8

Aja se malo manj user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
3.12.2007 15:58:37   
thaiss
Brina & Aja user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
3.12.2007 16:29:08   
malecka_mateja
[
Ela(amy) - 0 zobkov
Živa - 0 zobkov
Jernej - 0 zobkov
Špela - 2 zobka
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Matia - 2 zobka
Tjaša- 3 tobki
Žiga (sezam) - 3 zobki
Jure (jjasna) - 3 zobki
Nejc - 3 zobki
Diti - 3 zobki
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov

evo ponoči dobili tretji zobek!danesmo meli tudi P
75 cm in 10720 so nove mere!vse teste opraviliz odlično!Tako da super!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
3.12.2007 16:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jjasna če boš Jureta tako čuvala pred mrazom, vremenom itd bo samo še slabše, prvi bacil ga bo okužil. user posted image

Ne, sej drugače greva ven in sva veliko zuni, sam tisti dan ko je imel cepljenje in naslednji dan nisva šla ven, da ne bi blo kaj narobe. Pa so nam bacile prinesli kar domov.

Erna, hvala za pomoč.user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
3.12.2007 16:39:47   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
A kako se brina zabava?

Lušni sta. Aji pa zgleda kar paše, če kar tam stoji. K naš muc in kuža kar mrkneta, ko zagledata oz. že ko slišita otroke user posted image .

thaiss - a Matičko ni nič boljš? user posted image A si se mogoče kaj slišala s tejčico? Se res že dolgo ni oglasila. Pa soncek78 tut ne, navadno se javi vsaj ob praznikih, če se dans ne bo, me bo skrbelo še zanjo.

Evo našga divjaka, kaj se spomni (btw, balon je namenoma tam gor) - še dobro, da je vzel svojo "kratko" metlo, drgač bi še kaj pobil.

user posted image

Da bi mi pritisk še bolj narasel, je poskrbel ravnokar. Najprej me je spodil s kopalnice, je rekel: "Pusti me pi meju". In ga pustim na WCju. Pridem čez 2 minuti user posted image in najdem tole:

user posted image

Evo, zdej se pa nekam odpravlja. Se je vsedu na avto, dal kanglico na glavo in rekel:
"Mama adijo, bodi pidna! (kaj neki to pomen, a da nisem skoz?). Gem k dedku Mazu."
"Kam greš?"
"K dedku Mazu. Ne bo nič pinesu dajila. Nisem pidna. Samo Diti bo pinesu dajilo."
Zdej pa ne vem, a če misli, da gre tja, bo kar sam darilo vzel al kaj user posted image

Danes mi bo poču film, sta oba tok tečna. Sej ne vem, najboljš bi blo, da jih odvlečem ven. Klinc pa vreme.

Aja, pa dedek Mraz išče Noddyja v avtku, a ga je ker palček slučajno vidu v kaki štacuni?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.12.2007 16:51:28 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.12.2007 17:03:15   
draja
Tko, da poročam kaj smo opravili z našo P. No, po njenem mnenju izpuščaj okrog ust, ki po pol ure izgine ni alergijauser posted image . Sama se kot kar hud alergik ne strinjam, pa tudi na infekcijski kliniki so mi zatrdili da je to tipična alergijska reakcija. Encijan, žal mi je da imate potrjeno alergijo, kljub temu pa sem bila vesela tvojega posta, saj je samo še potrdil moje prepričanje, da je takšen izpuščaj znak alergije.
No, naša P tudi ni zaskrbljena zaradi bruhanja v loku, pravi, da ji morda pač ni kaj pasalo (me veseli, da me drugič ne bo skrbelo). Nove napotnice nam ne namerava dati, ker je mnenja, da novo testiranje ne bi pokazalo nič več, kvečjemu manj. dala nam je kup napotkov glede uvajanja GH, kar že itak vemo, je pa mnenja, da naj Živi kar ponujamo adaptirano mleko - seveda postopno. Ok, to je to.

Jutri se bomo naročili samoplačniško k privat alergologinji. Če nič drugega rabim en ornk pogovor z enim strokovnjakom. ponoči sem namreč razmišljala tudi o pšenici, ki je tudi pogosta alergija.Morda pa to povzroča Živi krče in krvave nitke tudi ko sem jaz na dieti brez mleka in jajcuser posted image ???? Ne vem, ugibam, razmišljam,.... skratka rabim en pogovor v miru z enim fajn strokovnjakom.

Jure, Bor (+ mamica in oči), Živa od Pikce, Matia, Diti, Špela in vsi ostali bubicani ali s težavami zaradi zobkov en kup user posted image user posted image user posted image .

tole je pa nagrada za Ajo, ker je tako potrpežljiva user posted image (user posted image )

Dskubin tole je pa zate, da boš lažje zdržala z obema razgrajačema user posted image  (pssst, sem ti notri malo rumčka zlila user posted image ).

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.12.2007 17:26:22   
tinaaja
Draja .. kaj naj recem user posted image user posted image user posted image le pojdite na posvet samoplacnisko, zgubit nimate kaj.  

Dskubin -ja mulc na kvadrat user posted image user posted image user posted image

Jjasna, jaz bi bolne obiske samo ven poslala.. No sem pa res zaradi brininega stanja bolj obcutljiva na to user posted image

Matrina dusica - just zastopnice

Encijan -user posted image za alergijo

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.12.2007 17:46:28   
sezam
Kati -  a si mal važna z dopustom user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
jaz moram pa DDV obračunat pa papirje pošlihtat

Joj ne me spominjat na to user posted image

Anja - user posted image user posted image user posted image user posted image   da se čimprej pozdravite

pikca - user posted image user posted image  za Živo

tinajaa - boga Aja user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.12.2007 18:00:21   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Jutri se bomo naročili samoplačniško k privat alergologinji. Če nič drugega rabim en ornk pogovor z enim strokovnjakom. ponoči sem namreč razmišljala tudi o pšenici, ki je tudi pogosta alergija.Morda pa to povzroča Živi krče in krvave nitke tudi ko sem jaz na dieti brez mleka in jajcuser posted image ???? Ne vem, ugibam, razmišljam,.... skratka rabim en pogovor v miru z enim fajn strokovnjakom.

Oprosti, ker vpadam, ampak vseeno: Katerega alergologa pa si izbrala?

Pozdravcek!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.12.2007 18:03:25   
amy26
Sama se kot kar hud alergik ne strinjam, pa tudi na infekcijski kliniki so mi zatrdili da je to tipična alergijska reakcija.

se strinjam s tem, pikice okoli ust so tipičen znak alergije, je pa dobro to da hitro zginejeo, pri nas pa včasih traja en dan da zgine včasih par ur
glede bruhanja v loku, pri nas je to tudi znak da je na tisto hrano alergična seveda če jo vso izbruha

Anja, tudi za vasuser posted image user posted image  da se čimprej pozdravite

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.12.2007 18:10:25   
Dajadada
Se še jaz zapišem med bolančkane...jaz pa možek na izi prehlajena, nejc pa malo bolj...najbolj me skrbi to, da hrope...da ni kakšen bronhiolitisuser posted image  Spet laufa babyvac 15x na dan, pa inhlacije, pa obkladki na prsih...kaj naj še naredim nimam pojma. Do P še nismo šli, bom vidla kaj bo noč prinesla. Upam, da izboljšanje.

Anja, bronhiolitis...kakšni so znaki, hropenje je sigurno eden od njih, a ne? A to skos hrope, al samo občasno? Ker naš hrope, pol pa zakašlja pa je v redu. Zgleda, da ma zabasano grlo, pol pa zakašlja in mu pride to ven...samo kaj ko pol to spet pogoltne doluser posted image .

Kati, a ste si premislil, greste namesto na tenerife na lanzarote? Kak to?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.12.2007 18:22:31   
Dajadada
Thaiss, materina dušica http://www.naturaljust.si. Lahko jim pošlješ mail, pa ti sporočijo kontakt najbližje zastopnice. 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
3.12.2007 19:19:18   
A-N-J-A
Anja, bronhiolitis...kakšni so znaki, hropenje je sigurno eden od njih, a ne? A to skos hrope, al samo občasno? Ker naš hrope, pol pa zakašlja pa je v redu. Zgleda, da ma zabasano grlo, pol pa zakašlja in mu pride to ven...samo kaj ko pol to spet pogoltne dol .

Ne hrope skos,tko kot praviš ti.Ponoči se nič ne sliši.Pa malo piska ko diha.Jaz sem tud prvič zdravnico učila da ma to šmkeljuser posted image .Ampak naš je zgleda nagnjen k temuuser posted image  ni zdaj nujno da ma Nejc tud.Naš ma tud vročino,pa mal hitrejš diha.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.12.2007 19:21:51   
draja
Zima07 šli bomo kdr. Vodušek Plevnik:
http://www.pirs.si/slo/podjetja/izkaznica/6733/pediatricna-in-alergoloska-ordinacija-plevnik-vodusek-vesna-dr-med/

kati dobro ste izbrali dopust!!!! I tata bi sine!

Dajadada bogi Nejkouser posted image . Upam, da ni bronhiolitisuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
3.12.2007 19:24:56   
A-N-J-A
Thaiss jaz ti lahko zrihtam Justuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
3.12.2007 19:38:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Kati, a ste si premislil, greste namesto na tenerife na lanzarote? Kak to?

Lanzarote je bla prva izbira, potem pa smo razmišljali o Tenerifih, ker je let iz Gradca (na Lanzarote iz Munchna). Ampak - Tenerifi imajo največ dežja in povprečno 3C nižje temperature od Lanzarote. Zdaj smo se odločili, da zdržimo vožnjo do Munchna in to je to! (verjetno bomo pa šli gor 1 dan prej, da ne bomo nervozni in se bomo lahko po potrebi ustavljali).
Nejc, hiter se pozdravi!!!!

Drugače pa se našem tudi pogosto sliši, da ima smrkelj nekje pri grlu. Ampak, ko se odkašlja, je dobro. Jaz mislim, da se to nabere, ko joka. JE pa res, da mu ne teče iz nosa. TOK, TOK, TOK

Vsem bolančkom pikapoke!!!

A sem že omenla, da je Draž faca? user posted image  user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
3.12.2007 20:04:16   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Zima07 šli bomo kdr. Vodušek Plevnik:
http://www.pirs.si/slo/podjetja/izkaznica/6733/pediatricna-in-alergoloska-ordinacija-plevnik-vodusek-vesna-dr-med/

Bodi tako prijazna in porocaj, kako bo slo..Me prav zanima, ali bo dejstvo, da greste v samoplacnisko ambulanto, kaj vplivalo na njen odnos ( http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2121322 ) user posted image  ...

Lp!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.