Pandica
|
Nana35 če si dovolj močno želiš dojiti ti bo uspelo, boš videla Jaz sem si tudi celo nosečnost želela, da se boma polno dojile in uspelo nama je Ti si samo v P pridno pristavljaj otročka, ker s tem, ko ga pristavljaš se tvori mleko oz. na začetku imaš mlezivo. Sem pa jaz imela v P 3 dan takšen naval mleka, da sem se preoblačla po par krat na dan in skozi mi je ven teklo... zize pa trde, ko kamen . Joj, sem si morala full pumpati ven. Zdaj pa mala že veliko več poje pri enem podoju, ampak mlekeca še je vedno več kot dovolj Sem prava mlekarica Tako, da boš videla, da bo tut tebi dojenje lepo steklo, kar pogumno! Ja, saj boš videla kako je lepo, ko rodiš in ti dajo tvojega otroka na prsi Jaz sem jokala, ko dež. Joj, kako je to res lepo, boš videla. Marusah saj februar bo hitro tu, boš videla kako čas beži. Super, da se vredu počutiš in pikec fejst brca Moja je mene tut tak brcala, da je blo joj. Kako mi je delala po trebuščku, da nisem mogla verjet kako še lahko sploh tak miga, ko pa je bila tako velika punčka. Ko se je rodila je imela namreč 3900 g in 52 cm In tudi jaz sem bila kar hitro rešena, v 4 urah, po naravni poti in sploh ni bilo tako grozno, me je bilo bolj strah, je pa bil to moj prvi porod tako, da punce nič se bat! Porod res "malo" boli, ampak se da preživet Brez strahu in pogumno. Muzika kako daleč pa si ti z nosečnostjo? Kaj pa boš imela? Ali veš? Tako, zdaj pa moram it, ker se je mala zbudila in je grozna lakota
|