|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
28.11.2007 22:25:37   
Anonimen
Vrtnica je že rodila...

Z velikim veseljem vam sporočam da je moja sestra, ob 10.02 rodila punčko Vano, veliko 45,5 cm in težko 2860 g.user posted image Porod je potekal zelo hitro, saj je rodila v 1 uri.   Obe sta ok in se pridno cartata. Več vam bo povedala sama, ko se vrne domov. Čestitke mamici, atiju in sestrici Lataši!

No, to je kopirano iz Rodili smo..

Vidim, da ste kar pridne, nekatere tako ne veste, kdo sem jaz, no sem jaz odprla temo, pa dolgo nazaj nehala pisati.. user posted image

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
28.11.2007 23:02:21   
Skye
Še tukaj...vrtnica iskrene čestitke za tvojo pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
28.11.2007 23:03:01   
Pandica
Vrtnica79 iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Vane še tukaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
28.11.2007 23:16:14   
Pandica
Skye  dobrodošla še z moje strani user posted image  Ni res, da smo vse proti koncu user posted image   , jaz sem že "rešena" user posted image   Moja Zala je stara 1 mesec in 14 dni user posted image  Joj, a ti pa kar dva? Čestitam user posted image  

Je pa res, da se javljam kolikor mi moja punčka pusti, ker ona bi bila priklopljena 24 ur na dan na mojo ziziko user posted image  

Danes sem jo res se mi zdi skoraj cel dan dojila oz. imela na zizi in, ko sem se prej tuširala mi je mleko ven teklo kot za stavo tako, da je res to kaj so nam povedali v MŠ za dojenje in mleko. O povpraševanju in ponudbi. Da več imaš otročka na dojkah, več je mleka. Sem si po tuširanju morala iti kar ven še malo ščrpat, pol pa še Zali dat malo ziziko, da jo je še malo spraznila user posted image   Zdaj pa aja ko polhek...pridna moja pupika user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
29.11.2007 7:50:08   
nana35
Vrtnica,čestitke za punčko,upam,da sta dobro in veliko lepega vam vsem želim!!user posted image

:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
29.11.2007 7:54:06   
nana35
Pandica,upam,da bom tudi jaz lahko dojila mojega pikeca,ko pride na svet.Seveda se bom trudila za to čimbolj.Seveda ga že nestrpno pričakujem in se ga neskončno veselim.Takrat bom najsrečnejša mama na svetu!!

Me veseli,da imaš tvojo piško tako rada,ker kar vidim s kako ljubeznijo pišeš o njej.Joj,skoraj ga ne morem dočakat...še malo...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
29.11.2007 8:43:02   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Vrtnica je že rodila...

Z velikim veseljem vam sporočam da je moja sestra, ob 10.02 rodila punčko Vano, veliko 45,5 cm in težko 2860 g.user posted image Porod je potekal zelo hitro, saj je rodila v 1 uri.   Obe sta ok in se pridno cartata. Več vam bo povedala sama, ko se vrne domov. Čestitke mamici, atiju in sestrici Lataši!

No, to je kopirano iz Rodili smo..

Čestitke mamici in Vani, ter seveda celi družini!!!! user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
29.11.2007 8:48:14   
Marusah
Dobro jutro mariborske user posted image in mariborske mamice ...

Joj, jaz se kar pozabim javit tu pri vas, sem bolj aktivna na forumu "Februarčice".

Drugače pa ni nič novega...bužek pridno raste, naš pikec brca ko nori, jaz pa se za enkrat še odlično počutim in nestrpno pričakujem februar.

Lepo se imejte...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
29.11.2007 9:19:43   
muzika
Nana, res se dolgo nisem javila, sem bila ful zasedena. Ampak sedaj sem opravila najbolj tečno stvar in sem zopet tukaj. Naslednji teden začnem z brskanjem po oblačilcih, pranjem, nabavo še potrebnega... Se že veselim. Pa veselega decembra tudi. Bomo pekli, okraševali.... To mi je ful všeč.
Pa napisala si, da te boli križ, ko likaš. Poskusi sede, saj vem, da je najprej čudno, ampak ko se navadiš je pa zakon!!!!user posted image  Odkar likam sede, mi to sploh več ni problem. Se pa spomnim, kako je bilo prej user posted image  , saj imam velike težave s hrbtenico.

Janey, ti si pa aktivna. Si sploh ne predstavljam, da bi delala vse to, kar še ti zmoreš. user posted image

Vrtnica, ja Vana je pa res lepo ime. Pa še (zaenkrat) ne bo vsaka druga pupa imela enakega imena, kar je tudi nekaj.user posted image

Skye, dobrodošla med nami. user posted image

Vrtnica, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image , saj ne morem verjet, da se lahko rodi v 1 uri. Bravo še enkrat!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
29.11.2007 11:57:33   
Pandica
Nana35  če si dovolj močno želiš dojiti ti bo uspelo, boš videla user posted image  Jaz sem si tudi celo nosečnost želela, da se boma polno dojile in uspelo nama je user posted image
Ti si samo v P pridno pristavljaj otročka, ker s tem, ko ga pristavljaš se tvori mleko oz. na začetku imaš mlezivo. Sem pa jaz imela v P 3 dan takšen naval mleka, da sem se preoblačla po par krat na dan in skozi mi je ven teklo... zize pa trde, ko kamen user posted image . Joj, sem si morala full pumpati ven.
Zdaj pa mala že veliko več poje pri enem podoju, ampak mlekeca še je vedno več kot dovolj user posted image  Sem prava mlekarica user posted image   Tako, da boš videla, da bo tut tebi dojenje lepo steklo, kar pogumno!

Ja, saj boš videla kako je lepo, ko rodiš in ti dajo tvojega otroka na prsi  user posted image   Jaz sem jokala, ko dež. Joj, kako je to res lepo, boš videla.

Marusah  saj februar bo hitro tu, boš videla kako čas beži. Super, da se vredu počutiš in pikec fejst brca user posted image   Moja je mene tut tak brcala, da je blo joj. Kako mi je delala po trebuščku, da nisem mogla verjet kako še lahko sploh tak miga, ko pa je bila tako velika punčka. Ko se je rodila je imela namreč 3900 g in 52 cm user posted image  

In tudi jaz sem bila kar hitro rešena, v 4 urah, po naravni poti in sploh ni bilo tako grozno, me je bilo bolj strah, je pa bil to moj prvi porod tako, da punce nič se bat! Porod res "malo" boli, ampak se da preživet user posted image   Brez strahu in pogumno.

Muzika  kako daleč pa si ti z nosečnostjo? Kaj pa boš imela? Ali veš?

Tako, zdaj pa moram it, ker se je mala zbudila in je grozna lakota user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
29.11.2007 13:27:58   
Čmrlika
Vrtnica ČESTITKE še z moje strani, pa vse lepo želim! In sedaj, ko sem prebrala, kako je ime tvoji prvi hčerkici in ko vidim,koliko je stara se mi močno dozdeva, da se pa midve poznava...ALI PA JE NAKLJUČJE PODOBNOSTI...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 29.11.2007 13:28:32 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
29.11.2007 14:20:15   
Anonimen
Vrtnica79 iskrene ČESTITKE tudi iz moje strani.Se je pa tvojiuser posted image
Vani res mudilouser posted image user posted image
Upam,da bo pri nas tudi šlo tako hitro.
Ne bi rada bila ravno čez praznike v P.

Skye  dobrodošla tudi z moje strani!
Kar user posted image user posted image  na en mahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
29.11.2007 14:57:34   
nana35
Muzika,sem te že res pogrešala,sem mislila,da si tudi ti šla že počasi v Avstrijo...Tudi jaz imam težave s hrbtenico,že vse življenje,hvala bogu,da ni v user posted image take sile,sem mislila,da bom bolj trpela,pa to sploh še ni nič!!Bom poskusila sede likat ja,sem razmišljala o tem,saj vem da bo šlo,malo TV pa malo likanje... me že čaka kar lep kupček.Ti pa veselo na delo!!

Pandica,malo me skrbi zaradi dojenja,ker če bom imela CR,potem bom nekaj dni v intenzivni,pa ne bom mogla dojiti kadarkoli.Ali kaj ti misliš??Saj tako pogosto ti pa user posted image tudi ne prinesejo,kajne?Ja edino,če si bom s prsno črpalko,pol bi pa šlo,kajne?Delaš mi še večje lušte po user posted image  ko mi tako govoriš...saj vem,da bom tudi jaz jokala,ker sem ful občutljiva na take stvari,že po TV ko gledam te porode tu in tam,mi solzice stečejo,pa čeprav nisem čustveno vezana.Včasih mi niso,zdaj pa nekaj let že...

Moram do konca skuhat,čas me priganja...si pišemo.Lepo bodite vse!!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
29.11.2007 18:35:44   
Marusah
Pozdravljene....

Danes sem cel dan hodila po trgovinah. Drugi teden imam namreč podelitev diplome in en velik problem - kaj naj oblečem user posted image  Ne splača se mi kupovat ne vem kaj, če imam do poroda samo še 2 meseca. Tako sem tavala od trgovine do trgovine, kupila celga vraga za user posted image , a zase nisem nič našlauser posted image

Skye ti pa kr dva user posted image  - kak lepo user posted image . To bo enega veselja pri hiši user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.11.2007 23:37:11   
Pandica
Nana35  ja, ti samo kak boš imela možnosti pristavi user posted image  , ostalo pa črpaj z prsno črpalko pa bo šlo user posted image   Jaz sem tut mojo malo imela en dan ( 24 ur ) na intenzivni negi na infuziji pa so me VEDNO, ko se je zbudila poklicali za dojenje user posted image  Ponoči in podnevi, vsaka jim čast, ker nisem pustila, da ji bi dajali dodatek, jaz pa polne zize mleka user posted image  oz. takrat na začetku še ni tisto pravo mleko. Ta pravi mlekec naj bi prišel okrog 14 dneva.

Marusah  čestitke k podelitvi diplome user posted image  Si pa res pridna nosečka user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
30.11.2007 9:57:21   
nana35
Pandica,hvala za nasvete!!Se bom držala tega.
Moj user posted image pa že miga po trebuhu!!
Marusah,tudi jaz si že dolgo nisem nič za oblečt kupila,sem si pa sposodila,pa če imaš možnost in ima kaka prijateljica kaj lepega...si sposodi in si prihrani nakupe.Moje mnenje je,da se kaj preveč kupovati res ne splača.Meni pa sploh ne,ker ne vem če bom imela še kakega user posted image ,saj bom aprila že 36 let stara.Tako da bom lahko vse kar imam vključno z cotikami za otročka podarila naprej.Joj,bo nekdo vesel!!

Pišite in lepo bodite v tem mrzlem dnevu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.11.2007 11:20:04   
Marusah
Eh, nekaj bom že na sebe navlekla user posted image . Pa sej morajo razumet, da so sedaj izredne razmeze user posted image .

Danes sem pa kr malo potegnila zjutraj...pa pravijo, da naj bi imele nosečke probleme s spanjem user posted image  Jaz spim kot polh user posted image  Upam, da bo tako še nekaj časa ostalo!!!

Sedaj pa sem pogledala oddajo na RTL- kaže porode in novorojenčke...je prav zanimivo, zraven pa mi je uspelo še polikati nekaj kupčka perila user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.11.2007 11:20:53   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Marusah,tudi jaz si že dolgo nisem nič za oblečt kupila,sem si pa sposodila,pa če imaš možnost in ima kaka prijateljica kaj lepega...si sposodi in si prihrani nakupe.Moje mnenje je,da se kaj preveč kupovati res ne splača.Meni pa sploh ne,ker ne vem če bom imela še kakega user posted image ,saj bom aprila že 36 let stara.Tako da bom lahko vse kar imam vključno z cotikami za otročka podarila naprej.Joj,bo nekdo vesel!!

Nana35 nikoli ne reci nikoli !!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.11.2007 13:23:33   
nana35
Ne pravim nikoli,jaz pravim-verjetno ne.user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.11.2007 15:48:13   
Čmrlika
Ja pa je res mali ta naš Maribor... Sem prebrala v Večeru v mariborski zibelki katee mamice so rodile in se prepričala, da je Vrtnica res tista mamica,s katero
se poznava...Ti pošljem ZS, res bi bilo neverjetno naključje...user posted image  jaz!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
30.11.2007 22:25:22   
martinca
marusah, jaz sem tudi mela pred dobrimi 14 dnevi podelitev diplome. pa sem si kupla oz. sem dobila za darilo za RD nosečniške hlače, zgoraj pa sem imela eno srajčko ki mi je bila še prav od prej. tak da jaz nisem preveč komplicirala. user posted image user posted image pa čestitke za diplomouser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
30.11.2007 22:41:10   
koala
Ćer mariborčanke!

Vrtnica še tukaj čestitke za pupiko, dosti cartanja in malo neprespanih noči želim.

muzika eno vprašanje, ti hodiš na štorkljo, a mi lahko prosim poeveš kej točno to je ker se meni niti ne sanja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
30.11.2007 23:05:09   
Rubin.
Še en lep pozdrav. Sem še čisto sveža nosečka, a se vam lahko kljub temu pridružim?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
30.11.2007 23:08:08   
koala
Rubin dobrodošlauser posted image . Seveda se nam lahko pridružiš, smo vsake čveke vesele.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.11.2007 23:16:02   
Rubin.
A ima kera julija rok?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.