|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
2.12.2007 12:40:06   
brina2006
Punce eno vprasanje, a ste že vse bile v materinski šoli ker meni so nekaj zaj.....user posted image  z naročanjem in sedaj bo verjetno šele januarja to je pa ful poznouser posted image !
Tako da sem zadnje dni cist potrta pa še o bogi janurčici ki je izgubila user posted image se brala .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
2.12.2007 12:57:53   
Marusah
Brina2006 jaz sem že dala MŠ skozi. Sem šla že kr novembra, ker v decembru ne bo časa... Ne vem kdaj imaš rok...če imaš nekje v sredini februarja potem ni problema. Pa tudi, če ne boš uspela na vsa predavanja pridit, se nič ne sekiraj, ker praktično ne povejo nič novega, ker si ne bi mogla na internetu ali pa v revijah prebrati. Če mene vprašaš sta bili pri nas v MB zanimivi samo 2 predavanji in sicer predavanje o rokovanju z dojenčkom, ko nam je fizioterapevtka pokazala nekaj prijemov novorojenčka in predavanje o dojenju ter najpogostejših boleznih novorojenčka. Drugo pa je bilo eno samo nakladanje....potrata časa!!! Kar se tiče previjanja in nege user posted image  ti tako v porodnišnici pokažejo....drugo pa tudi ni tako pretirano važno. Če pa te slučajno kaj zanima pa vprašaš na forumu. Že izkušene mamice rade pomagajo!!! Hvala bogu, da imamo forum user posted image user posted image user posted image

...zato, ne se sekirat. Misli pozitivno in božaj svojga bužija user posted image

Ja, za januarčico je res hudouser posted image ...ampak vsaka slaba stvar je za nekaj dobra in vsaka stvar se zgodi z določenim namenom!!! Mogoče pa s plodekom ni bilo vse o.k, pa je mati narava poskrbela za to, da ne bi trpel vse življenje. Kaj čmo, življenje zna biti včasih kruto....
zato se veselimo vsakega dne posebej in bodimo srečni in zadovoljni s tem kar imamo!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
2.12.2007 13:10:14   
dolenjka
No, iz preventive, da mi ne bi ktera izpisnice iz RR poslala se vam na kratko javljam. Moja basa je srečno prispela in včeraj sva se cel dan potepala. Sva mal črno strelo peljala na sprehod user posted image  Pa mojmu sva šla nove hlače kupit, pa dve majčki je dobil, pa seveda je Tara spet bogatejša za nekaj cotic. Dobila je 1 poletni oranžen body, pa enega lila, pa enega novoletnega za naslednje leto user posted image  No, pa v HM sva našla tak pocukran komplet - rdečo žametno oblekico z Miki miško (Mini miškov bistvu) in za zraven bel body z rdečimi pikicami in mini narisano user posted image  Mater sva usekana user posted image  Bom poslikala in zvečer dala v album, da mi daste 1. nagrado za usekanost user posted image

Sem pa žalosta za januarčico in kar mal depra. Ne bom več brala takih stvari, ker sem pol čist paranoična user posted image

Pa čestitke Mateji za diplomo user posted image  user posted image  user posted image
Bamby, sem vesela da si se javila, sem že hotla tiralico razpisat user posted image

Ajd, grem kidat mal, pa oprat možekove nove cotkice, da bo lep user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.12.2007 14:25:42   
MetiLu
Čav punce, midva sva že s kosila. Mi je tašča dones dala copatke, pa so tok cortkani, da sem rekla naj še kakšne naredi user posted image user posted image

Glede januarke ... jest sem se dones zjutraj zbudila ob ene sedmih in ugotovila, da sem dolgo časa na trebuhu spala (z boka sem se bolj na trebuh ulegla), pol sem se pa kar ustrašla, da sem malega čist stlačila, pa se obrnem in čakam in čakam in se kar ni nič premaknu. Sem se že tko ustrašla. No pol je pa prišla njegova ura, pa se že cel dan premetava čist po urniku user posted image user posted image  
Te slabe novice nam čist nič dobrega ne nardijo user posted image user posted image  samo paniko začnemo delat po nepotrebnem.

Mateja user posted image user posted image user posted image  za diplomco. Komaj čakam, da tud sama doživim ta občutek, da je eno veliko breme za mano.
Brina, midva imava materinsko šolo čez 14 dni.

Dolenjka user posted image user posted image  za šoping. Dej slikce zrihtaj, jest sem firbčna user posted image user posted image

Zdej pa neki alelujo slišim, moram hitro izkoristit, da si ne premisli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.12.2007 15:58:04   
dolenjka
O Meti, bom slikala, obljubim. Za mano je panično popoldne. Mal po tistem, ko sem se vam oglasila sem ugotovila, da je Tara čisto mirna danes. Zjutraj sem imela le 1 lažen popadek, premikov pa nič. In začnem čakat, pa nič. Pojem čokoladico, nič. Panika. user posted image  božam, praskam, se pogovarjam, ona nič. Mi moj prinese Anglesounds in nisem našla srčka. Ravno sem hotla pod tuš in na urgenco, ko se smrka premakne in zaslišim srček. Ta morija je trajala več kot pol ure in pol sem še pol ure user posted image  od nervoze user posted image

A se lahko neki zmenmo? Če katera sliši kaj takega, kot je bilo z januarsko user posted image  naj tega rahje ne piše. Vse imamo strahove in prav je, da o njih govorimo, sam slabih novic s sosednjih forumov pa rajš ne objavljat, sej je dost teh piz**** že po TV in "na ulici" in se itak ne moremo izognit, sam če pa kej ne slišmo al pa premeremo pa tolk boljš za našo psiho, a ne? A sem sebična in čudna? Upam, da ne user posted image

No, zdej pa k lepšim temam!! A ste kej joto kuhale? Mi smo imel včeraj petelinji zajtrk, danes bo pa verjetno jota za popoldansko malico user posted image  in večerjo user posted image

Še vedno kidam stanovanje, ker jutri pride agencija na ogled in poslikat in res ne smem bit packa, a ne? Mater se mi ne da... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.12.2007 15:58:37   
dolenjka
Aja, pa aleluja je danes 2x špilala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.12.2007 16:16:46   
MetiLu
O bejbka, lepo da si se oglasila, sem mislna, da bom spet cel popoldan sama tle gor.

Glede slabih novic imaš prav, ti povem, da smo vse, ki smo za tole zvedle imele danes slab dan oz. paniko zarad user posted image  čist po nepotrebnem. Kaj vse naredi psiha user posted image user posted image user posted image  Oblubim, da jest ne bom več pisala o tem, ker za januarko sem bla jest mal tisti krivec user posted image

Madonca, ti bo pa tvoj pilot čist nafilal baterije user posted image  user posted image  user posted image  
No dej slikce gor, da grem mal preštafnat. Bom jest tud dodala copatke od tašče.

Pri nas jote ni sploh user posted image  že kakšne 10 dni
Se pa tolk več crkljamo, pa še to se naslednji teden ne bomo, ker gre moj na neko usposabljanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in ga ni do petka.
Aleluja je pa zdej vsak dan, mogoče je kakšen dan vmes ni, ampak se nič ne pritožujem. Prejle je bila kar lepa arija user posted image  user posted image

Še neki, spet kompliciram pri diplomci. Sem napislaa cilj v dveh stavkih (po navodilu mentorja), ampak sem ga napisala dvakrat, zdej se pa ne morem odločit, kateri je boljši oz. boljše napisan, sej rezultat je tko enak user posted image  mah, samo del si delam...

Grem zdele mal likat, da tele cote pospravim, pol pa mal u mižule. Se mi že tri dni tko spi popoldan, kaj je to user posted image  Spijem kafe, pa namest da bi bla kot čuk, jest zeham...

A boš zvečer še kej gor al boš prklopljena user posted image  user posted image  ?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.12.2007 18:02:05   
*Naja
Dolenjka- se pridružujem tvojemu "paničarjenju", ker se je to tudi meni zgodilo in 100% je vzrok tista žalostna zgodbica....Jst sem tudi čakala, da se premakne in se seveda pač ni takoj tisti trenutek in potem živčna vojna....pa ležat, pa bauhija božat, pa muziko navijat, pa se pogovarjat z malo bejbo....Seveda me je imela čez slabo urco že poln kufer in je mal zamigalauser posted image user posted image user posted image ....jst pa čist fertik in vesela seveda. Ok, od zdej naprej nič več groznih zgodbic.

Jst sem tudi ravno zaključila seminarsko nalogo, ki je pisni del izpita in gre jutr na pošto. Potem mi jo bo pa itak čist skritiziral, ampak sem se odločila, da mu jo takoj pošljem nazaj, z vsemi popravki, ki si jih bo gospod prfoks namislil...in če mu še vedno ne bo prav, grem pač s tistim kar bo na ustni del izpita...pa bo, kar bouser posted image . ste same pridne šolarke tle gor in ste mi tolk slabo vest nabile, da zdej po dveh letih lenarjenja končno nekaj migam v smeri zaključka študija...ampak 3 izpiti me še čakajo. Vsaj začela semuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.12.2007 18:38:14   
srečka nosečka
dober večer user posted image

Se strinjam, da kakšnih žalostnih zgodb več ne beremo in se po nepotrebnem še same sekiramo. Dajmo biti pozitivne in misliti samo na lepo. Čeprav vem, da vedno to ne gre.

dolenjka - me veseli, da se je tvoja Tara oglasila in pregnala tvoje skrbi. user posted image
lara - za tvojega user posted image  prav tako user posted image
meti - a ti lahko še jaz kaj prinesem za likat? Predvsem teh plavih srajc bi se rada znebila. user posted image user posted image user posted image
mateja - user posted image  za diplomo
februarka - uaaaauuuuu, koliko oblačil. Tvoj user posted image  bo lahko imel prave modne revije.user posted image

Se mi zdi, da se je sedaj začelo to naše obdobje s štetjem gibov. Glede na to, da vas večinoma vaši user posted image  kar lepo pridno brcajo, mislim , da je naša user posted image  med bolj mirnimi. Pa vseeno upam, da bo teh gibov toliko, da bom umirjena.

Sem bila sedaj pridna in sem naredila adventni "venček". Moj je takšen ne-tradicionalen. V bistvu sploh ni venček. user posted image  Pa nekaj dekoracij za kuhinjsko okno, pa pomaranče s klinčki, da lepo diši v stanovanju.
Pravo decembrsko vzdušje, čeprav uživam sama, ker je moj na šihtu. user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.12.2007 19:00:42   
MetiLu
čer punce

srečka nosečka, moj je danes začuda frej, glede srajc, jaz jih ne likam user posted image  pozimi jih sušim v sušilcu in jih takoj ven vzamem, ko so suhe pa zravnam in so čist lepe. Poleti pa izjemoma, če je kakšna res zmečkana, sicer pa ne. Sem to delala od začetka, pol jih je pa tko grdo popakiral, ki jih je nesu na šiht, da so se do postaje tko al tko čist zmečkale user posted image  Sploh pa so iz fajn materiala, ki se ne mečka. Ne vem sicer kje dela tvoj, ampak moj je pri konjih in na rabi imet na rob zalikanih srajc user posted image user posted image  evo, sem celo študijo nardila...

Lara, lepo da smo te spodbudile. Sej mene so tud punce, ko so začele s temo o diplomah. Pa se zdej še meni premika user posted image

Sva pa z mojim začela gledat tisto risanko, ko podganca postane kuhar, po 30 min filma je pa glasu zmanjkal user posted image  in je konec kina za dones.

Razmišljam o večerji. Kakšne ideje?? Jaz bi rižev narastek, pa se mi ga ne da delat.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.12.2007 19:15:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Večinoma je št. 68... Jah, tolk sem jih dobila, pa nekaj sem jih še stran dala... Ko sem kolegici pokazala slikce, mi je rekla, če pričakujem trojčkeuser posted image user posted image ... Vsaj pri cunjicah bom prišparala... 

Februarka, ti si čist nora user posted image user posted image user posted image . Kake trojčke, cel vrtec bi lahko oblekla user posted image .... no, pa če so zastonj - zakaj pa ne!!!!  Bo user posted image  pravi maneken!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jah, modna revija bo, ni kej.
Meti, nimam idej za večerjo, ker sem takooo sita...user posted image Sem prav žalostna. Vsi me hočjo neki pitat, zdej ko sem user posted image in da se jim ne zameriš, pri vsakemu mal probaš, pol si pa tam. Dons sva bla na roj.dnevu od enga fantka 1 leto starega, pa najprej torta pol narezek in vsi-dej jej,zdej morš za dva. Ok, vzameš en kos, potem greva še k našim na obisk pa da mami kuj kifeljčke v pečico, da ja hčerkica pa user posted image ne bosta lačna, potem gre še en meso pečt...user posted image Mislm... In ko rečeš, da ne morš in da naj me nehajo silt, so pa vsi užaljeni...user posted image Poješ kolkor morš, če ne gre, ne gre. Jao, že filozofiram. user posted image
Ja, drugače se pa strinjam glede žalostnih zgodbic... Tudi jaz jo imam že cel dan v mislih in dopoldan, ko sem bla sama, sem brskala po forumu in potem najdla še en kup zgodbic o nedonošenčkih in podobno... Res je kruto, za nas user posted image še bolj, zato raje odmislimo grde misli stran... Nič, zdej pa pod tuš in pred tv... Me user posted image že spet čudn gleda ker sem šla kuj na forum, ko sm dam pršla...user posted image A je to res ful čudn?user posted image

Lepe sanje, se beremo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.12.2007 19:17:37   
srečka nosečka
meti - srečnica, jaz jih moram likat. Sušilca žal nimam, ker ga nimam kam postavit. user posted image user posted image user posted image

Večerja??? Hmmmm, grem tudi jaz v kuhinjo pogledat kaj imamo dobrega. user posted image user posted image user posted image
Sem kar lačna postala, ko si omenila večerjo. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.12.2007 19:25:15   
MetiLu
Mislim, da bo za večerjo spet gres user posted image user posted image user posted image  Ga je dones celo moj možek predlagaluser posted image

Februarka, jest sem tud že mal odvisna od tegale foruma. Se mi zdi, da je to edini "kraj", kjer se vse ubadamo z enakimi vprašanji, si med sabo pomagamo in svetujemo. Poleg vseh zajebancij, ki me spravljajo v dobro voljouser posted image user posted image user posted image  Pa super za cotke, jih maš pa res ogromno - lepo oprane in zlikane  user posted image user posted image

Sem pa gledala po ostalih forumih ... me smo čvekulje na kvadrat  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.12.2007 19:30:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sem pa gledala po ostalih forumih ... me smo čvekulje na kvadrat  user posted image  user posted image  user posted image

To pa itak!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.12.2007 19:31:04   
srečka nosečka
Moja večerja je počasi že na poti proti trebuščku. Je padel kar pruh z majonezo, malo prekajene sv. ribice in sir. Vem, da ni najbolj zdravo. Samo tu in tam paše. user posted image

Nas je kar več odvisnic, jaz še večerjam zraven. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.12.2007 19:46:12   
*Naja
Meti- sem ti že hotla predlagat gres, pa me je tvoj dragi prehiteluser posted image . Jst ga ravno kuham, kriva si pa ti, kr ga non stop omenjašuser posted image . Grem zdej papcat...

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.12.2007 20:09:43   
MetiLu
Pa sva ga snedla - greska user posted image user posted image user posted image  jah jest ne morem pomagat, skoz ga jem user posted image  No tako vsaj dovolj kalcija dobim user posted image user posted image  pa naš mali je čist navdušen nad njim user posted image

Punce, men se strašno spi. Se grem še malo očedit pred spanjem, pa bauhija namazat, pol pa pomojem kar na Dormeo user posted image  user posted image  user posted image

lepo pančite, jutri je ponedeljek user posted image  user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.12.2007 21:09:38   
anariya
Februarka s cuncam sva pa kr blizu, pa tud jest ne vem kaj bo, ker me ginekolog nč ne da na ultrazvok,lp

Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.12.2007 21:19:13   
larisa
Čer,

no tud jaz se strinjam s predlogom, da ne pišemo o tako groznih zgodbah, ker jih že tako dovolj slišimo okrog....

Zgleda da smo res zakorakale v obdobje, ko se začnejo te ''traumice'' z gibi naših user posted image . Jaz upam da mi ne bo nikol več tako kot mi je bilo teh nekaj zadnjih dni, dokler nisem šla kar v P. na pregled in se je potem mulc že tam takoj oglasil in veselo začel nabijat dalje! Tko da očitno tud na to vpliva malo naša psiha, pišuka res na vse vpliva....

No, vidim, da se vse veselo stiskate k svojim user posted image , al pa celo jotice kuhate user posted image user posted image . Grem še jaz user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.12.2007 22:08:12   
Janey
Hajlo hjalo.
Kako ste kaj? Kak hitro mine vikend. Ampak jaz sem brez skrbi, ker jutr ne rabim vstatuser posted image user posted image jeiii

Danes sma bla pridna..sma šetala po pohorju. Je prav fino malo po snegecu pegecu. Pa še nove škorenčke sem krstilauser posted image

V petek smo postali bogatejši za najboljše hlače na svetu. Naš mali Jakec je dobil hlače na naramnice, eno majčko, 3 nove slinčke in kapico z rokavičkami. Pa je h&m spet bogatel na naš račun. Smo že celo bogastvo tam pustili.

Želim vam lep začetek dneva..nič več se ne  bom javljala ob 7 zjutraj. Jupiuser posted image user posted image ..ta tedn me sploh nebo kaj tukaj, ker imam v petek en težek izpit tako da se bom zabubila.

Upam da se vse vredu počutite. Lepo se naninajte in jutri vam želim lep dan

papa

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.12.2007 6:53:18   
vrtnica76
Dober juterček souser posted image !
Pa  je spet ponedeljek tu.Res prehitro mineta tale dva dneva, ko lahko sammal dalj časa poležiš.Čez vikend se ni dogajalo nič posebnega-v soboto sem bila pri frizerju in mam zdej tolk lepo frizurouser posted image .Učeri pa sva s Tamaro mal s praznično dekoracijo popestrili naš domek.Je tko lepo zdejuser posted image .
Danes je pa točno 63 dni do prihoda našega sončkauser posted image .Kar ne morem verjet, kolk čas beži.Se mi zdi, da vedno hitrejeuser posted image .
Se oglasimše malkasnej, če mi bo ratal prebrat tale vaš roman, ki ste ga ustvarle v teh dveh dnehuser posted image .Pa pa.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.12.2007 7:58:08   
misar
dobro jutro čveke. ta vikend hvala bogu niste pretiravale, da sem lahko hitro prebrala, špa še počvekam lahko mal.

ta dva dneva sta pa hitr minila, sobota je bla itak delovna, pol smo obiske dobil, včeraj pa mal petelinjega zajtrka user posted image user posted image user posted image kosilce, pol je dragi na fuzbal oddirjal, me pol še mal v kino peljal, na pa je bil dan okoli.user posted image danes pa spet delat...ah saj se ne bunim, sam še ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ta teden mam še materinsko, komaj čakam, da kaj pametnega zvemo.

uživajte v novem tednuuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.12.2007 8:17:47   
Februarka08
Dobro jutro punčke in vaši bauhiji...
Oh, moj spanec je vedno hujši... Pri vsakem gibu sem se danes zbudila.user posted image Iz levega na desni bok se prevalit je že kar umetnostuser posted image ... Ne vem zakaj me leva ličnica boli kot da bi me en usekaluser posted image , morm user posted image vprašat kaj je počel z mano ponoči...user posted image Sem se ponoč spomnla, da nisem oddala bolniškega lista v službi...user posted image Pozabla!!! Dobr da je čas mislim da 5 dni  od začetka mesecauser posted image . Morm kuj poklicat. Upam da delajo zjutraj... Jao, sam da nau kej narobe...

Lep dan tudi vsem vam, danes bo spet diploma pela, sovražim jo že...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.12.2007 8:23:10   
ŽogiMarogi
jutrčko!

kaki turoben dan, prav za se zavit v posteljico. Ah sej se bomo lahko kmalu, še 18 dni. Juhuuu!

Ta vikend je šu tud meni hitro, sicer pa sej gre vsak.  Mal sva šla v IT na sejem sv. Andreja, se mal šetat in papcat karamelne lešnike. Njamiiii! SAm sva šetala 2 uri in sm na koncu že komi do avta prišla. Pa še nobenega WCja nisva opazila, v barih so pa itak napisal na vrata, da momentalno ne deluje. Jah sej jih razumem pri taki gneči, bi bil WC katastrofalen.

Včeri je bil pa bolj lenoben dan, no razen en venček sem okrasila, tako da je bil večer bolj romantičen ob svečki. Hmmm je prav pašalo, prav spominjalo na lepe decemberske dneve.

Zadnje čase mi tolkrat otrdi buši, da se mi zdi da kar prepogosto. Pa hitro magnesol vzamem. Največkrat, ko začnem hodit. A se tudi vam to dogaja? user posted image  Vem, da se maternica pripravlja, sam vseeno.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.12.2007 8:32:32   
itata
jutro...
sem že nazaj v službici. čet in pet je blo dost, da sem se lepo spočila. boli me nič več, zateguje tudi ne. ko me bo pa spet začel (predvidevam do konca tedna) bom šla pa spet lepo počivat domov ni druge!
vikend je bil sicer relativno aktivnen. je bil otroček skoz z nama (prespi še ne no), tko da se je kar dogajal pa rojstni dnevi od staršev od mojga... sem celo familijo spoznala. moram rečt, da so me praktično vsi lepo sprejeli - fotr od mojga je lepo rekel, da sej počasi se bomo vsi navadili pa bo. edin brat in njegova punca čist ignorirata - ampak ok, dokler mi noben nič ne reče al pa kej, mi je čist okuser posted image  tko da spet napredek! pa otroček se tud zmer bolj name navaja in obrača, tko da zdej ni panike niti sedet pri meni pa se igrat, pustit kej oblečt al pa tko... fajn je zdej res. edin enkrat je začela jokat, ker ji nisem pustila se splazit pod vrati v SOSEDNJO garderobo (neznano) v trgoviniuser posted image  
danes ji bil pa ponoč moj neki nervzen in sva se ful prezgodi zbudila pa se mal crkljala pa imel je "preblisk" in je tko ene 2 ure non stop roko mel na trebuhu in se z user posted image  igral (tko mal požokal trebuh ko je brcal). je blo prav prisrčno - sej drugač ga tud kdaj potipa sam tko bolj na hitro... tko da je blo to zdej res presenetljivo. silim ga pa ne, da naj tipa, bo že sam če bo... joto sva pa itak že zvečer skuhala... tko da štima...

vsem user posted image  za uspešno opravljene preglede in seveda user posted image user posted image  za diplomo z 10! odlično... kako smo pridneuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?