Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Večinoma je št. 68... Jah, tolk sem jih dobila, pa nekaj sem jih še stran dala... Ko sem kolegici pokazala slikce, mi je rekla, če pričakujem trojčke ... Vsaj pri cunjicah bom prišparala... Februarka, ti si čist nora . Kake trojčke, cel vrtec bi lahko oblekla .... no, pa če so zastonj - zakaj pa ne!!!! Bo pravi maneken!!! Jah, modna revija bo, ni kej. Meti, nimam idej za večerjo, ker sem takooo sita... Sem prav žalostna. Vsi me hočjo neki pitat, zdej ko sem in da se jim ne zameriš, pri vsakemu mal probaš, pol si pa tam. Dons sva bla na roj.dnevu od enga fantka 1 leto starega, pa najprej torta pol narezek in vsi-dej jej,zdej morš za dva. Ok, vzameš en kos, potem greva še k našim na obisk pa da mami kuj kifeljčke v pečico, da ja hčerkica pa ne bosta lačna, potem gre še en meso pečt... Mislm... In ko rečeš, da ne morš in da naj me nehajo silt, so pa vsi užaljeni... Poješ kolkor morš, če ne gre, ne gre. Jao, že filozofiram. Ja, drugače se pa strinjam glede žalostnih zgodbic... Tudi jaz jo imam že cel dan v mislih in dopoldan, ko sem bla sama, sem brskala po forumu in potem najdla še en kup zgodbic o nedonošenčkih in podobno... Res je kruto, za nas še bolj, zato raje odmislimo grde misli stran... Nič, zdej pa pod tuš in pred tv... Me že spet čudn gleda ker sem šla kuj na forum, ko sm dam pršla... A je to res ful čudn? Lepe sanje, se beremo!