|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
3.12.2007 7:26:21   
tasyo
Dobro jutro!

Evo, pa je vikend mimo... Ste se me usmilile in niste veliko pisale, tako da sem na tekočem.
Najprej - čestitke Sasy, upam da bo zakon tako lep kot je bil poročni dan! Ko boš dobila slikice, pa le kakšno pripopaj, da vaju vidimo!

Tosja, a ti pa mal treniraš cartanje? Meni je glih včeri reku moj, kako se veseli, da bomo imel eno lutko za cartat pa lupčkat pa stiskat...Pa da naj bo punčka, ker pol se bo dlje pustila! user posted image

Resnično srečna - ne pretiravaj v službi! In oglasi se kaj.

NiLe, upam da ti je učenje šlo in boš danes bolj na izi pred izpitom! Bom pa držala pesti jutri, da bo uspešno za teboj...

Mene sramna kost ne boli, me pa vsake toliko fejst zaboli buši, ko kihnem. Ne za vsako, verjetno je odvisno od položaja - to morajo bit trebušne mišice...

No, moj vikend je bil tudi kar pester - v petek sem bila pri frizerju - in sem super zadovoljna. čeprav me ni veliko postrigla in bo treba pred novim letom še enkrat. Ampak to bi itak šla, ker se strižem na max. 1 mesec. Potem sem se oglasila še pri mojih, pa sem se malo načvekala, v soboto pa se je začelo delo pri hiši. Elektrika se že vleče, se mi zdi, da smo toliko enih stvari naštimali, da bodo povsod eni sami štekarji in vtičnice in alarm, domofon, infra... In ne vem kaj še vse. No, ampak glede navse niti ne bo tako zelo drago, tako da sem zadovoljna. Še bolj sem vesela, ker je mojster dvem odpovedu, da sva midva prej na vrsti - ker pričakujemo mladino! No, je buši končno dobil dodatno vrednost!
In po obisku gradbišča sva šal še malo pogledat, če bi mi v oči padla kakšna majčka, ki bi jo čahko oblekla za silvestrovanje - nimam namreč nič svečanega... - in nisem našla nič user posted image . Na koncu pa sva zavila še v pikapolonico na ogled vozičkov in se končno odločila, kaj želiva. In izbrala čist drug vozek - Concord fusion.  user posted image Je takooooo lahek in fajn vodljiv, pa všeč mi je, ker se da lupinico namontirat ali direkt na športni del ali pa samostojno. V držalu ima integrirano zaščito pred vetrom za nogice, strehica pa je tudi taka, da malega ves čas vidiš, čeprav je obrjen stran od tebe. Zloži se ful enostavno, sedež se pa spusti skoraj do vodoravnega (170 st.). Skratka, naju je prepričal. Ni sicer trikolesnik, sam je tako lahek in fajni, da sva to zanemarila. V bistvu je moj poštudiral, da trokolesnik v njegovo Octavijo brez snemanja koles ne gre...

Evo, konec vikenda je bil pa bolj zoprn. Včeraj sva popoldan šla na en dolgi sprehod ppo mrazu (se je že temnilo), pa mi je postalo vroče, tema pred očmi - skratka, skoraj sem skupaj zlelza in nisem mogla do doma. Si grem že prav na živce! Pa sem rekla, da ne grem nikamor brez flaše vode - in sem jo pozabila doma... Končalo se je tko, da je možek letel domov po avto, da me je stovoril... Groza! Zdaj si še na sprehod ne bom več upala sama.

Zdaj sem pa že predolga za zajtrk, kajne? Božajte trebuščke, vse ki imate MF pa srečno in poročajte - čakam na novičke o prvi deklici! Se oglasim kasneje!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.12.2007 7:31:49   
simvir
Živjo!

Še dobro da nisem imela veliko za prebrat in lahko sedaj še komentiram dogajanje tu gor.

Najprej Sasy čestitke za naziv gospa. Res lepo, da si se imela super, ker ti bo ta dan ostal v lepem spominu. Se je tako lepo spominjat za nazaj. Še enkrat vama želim, da bi se vedno razumela tako kot se sedaj.

Barby lepo, da ste se imeli na praznovanju super in da si tudi ti šla. Drugače pa ob teh tvojih težavah raje malo izpreži, da ne boš šla prehitro v porodnišnicouser posted image .

Tosja sem si ogledala tvoj trebušček in moram rečt da je kar podoben mojemu. Ni kaj, zdaj so res vsak dan večjiuser posted image .

Tasyo ti si pa res boga s temi vrtoglavicami. Upam, da bo kmalu bolje.

Zdaj se začenja decemberska runda MF in pregledov in v sredo sem končno tudi jaz na vrstiuser posted image . Srečno vsem, ki imate preglede že danes.user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil simvir -- 3.12.2007 7:33:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.12.2007 8:47:03   
Roberta69
Dobro jutro!

Moj spanec je bil bolj kratek, od 3h do 7h, ampak nimam kaj, ko sem čez vikend malo "zabušavala" - čeprav je hudič, da ne morem, saj je navsezadnje vikend prav zato, da malce odmisliš delovni teden, jaz imam pa vedno za narediti še to in to...

tosja, verjamem, da je buši lep (meni so nosečnice vse fuuul lepe, pa najsibodo malo bolj ali malo manj okrogle), ampak bi ga rada videla, tko da če mi pošlješ šifro.

Meni je pa včeraj, ko sem se ulegla, prvič otrdel trebuh, ampak to je bilo dobesedno tako, kot bi imela v trebuhu veliko žogico za golf. Če ne bi prebirala forumov, bi bilo čisto prestrašena, ker postane reees neverjetno trd!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.12.2007 9:04:35   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosjauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271 user posted image , bela vrtnicauser posted image , darja33 user posted image , u04111976 user posted image

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. sasy20, Ketrin, resbično srečna

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha,
u04111976

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image Pogrešam sky77

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.12.2007 9:05:17   
u04111976
Roberta - jaz sem že pred časom pisala o bolečini v sramni kosti, ki je včasih prav s..... Ti moram povedat, da mene zaboli čez dan za vsako ko moram dvignat levo nogo, ali ko se oblačim, komaj dvignem levo nogo, me prav zapeče, kot bi mi kdo nekaj prerezal. Pri dvigu desne pa je topa bolečina. Najbolj me boli zvečer, tako da preden zaspim se sploh ne smem premikat, ker se mi hoče zmešat. Pa tudi ponoči se večkrat zbudim zaradi tega ko se obračam. Mi je G rekla, da bolj nizko leži in da bo to zaradi tega.

Tasyo - v H&M sem videla eno ful dobro črno srajco, tako fino, na ruski ovratnik, pa tudi puloverčke-tunike imajo v srebrni in to, tak da mislim da bi se kaj našlo, če že niso prodali-ta dobri kosi res grejo hitro, pol pa sto let traja, da je spet kaj pametnega.

Zdaj nas bo pa kar nekaj za MF - tudi mi. Pregled imamo danes ob 15,30. Uf že komaj čakam. Sporočim.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.12.2007 9:05:39   
scorpiogirl
Je fajn bit še vmes mal frej user posted image

Tasyo, jst tud že nekaj časa ne grem sama na daljši sprehod, ker se mi od začetka user posted image  že vrti ... sicer se mi zunaj to še ni zgodilo, doma pa že večkrat, tko da raje ne izzivam user posted image  aja, še to me zanima ... koliko pa stane ta voziček??? sem šla gledat na stran od Pikapolonice, pa ga tam nimajo user posted image

Violica, pomoje moraš kliknit kar na ikonco Album pod Tosjinim odgovorom, namesto v njenem profilu user posted image

Roberta, Resnično srečna in vse, ki full delate ... kar vzemite si čas za počitek, ste ve sedaj s pikci najbolj pomembne user posted image

NiLe ... že za jutri držim pesti user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.12.2007 9:12:06   
sinskaT
Ojla,
sem že pred vikendom nekaj prebirala, pa zjutraj in sem že vse pozabila kaj sem imela za napisat.
Rada bi zaželela vso srečo v zakonu naši Sasy user posted image , si me kar malo spomnila na najino poroko, ki je bila letos poleti, zdi se mi pa že par let nazaj user posted image , zdaj si pa kar gospa, opauser posted image .
Pa super novičke od Tosje (M) in ostalih, bravo!

Pri meni nič novega. V sob. sva z možekom opravila prvi nakup oblačilc za našega kobacajčka, kok je to enih lušnih zadevic, se je kar težko odločit samo za ene par. Ko zdaj gledam te oblekice mi gre kar na jok od sreče, me je kar zadelo, da bomo RES imeli malega dojenčka....oh, mene zgleda še kar fajn tile hormončki dajejo user posted image .

Že šibam ven na dež, ve se pa lepo čuvajte in lp!

Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.12.2007 9:14:43   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Dobro jutro!

Danes je pri nas vreme žalostno - oblačno, mrzlo, vetrovno...pa se tud sama tako počutim...

Roberta in violica: obe sta dobili geslo!!! Poglejta svoja zs (zasebna sporočila), ki si jih klikneta pod svojim nikom ali moj profil. Oz. kliknita na puščico, ki vama že nekaj dni utripa user posted image user posted image user posted image pod moja ringaraja - kjer se prijavljata! user posted image

Glede cartkanja moje male princeske...Moja nečakinja je za takšno cartkanje že prevelika, saj je stara 10 let.
Sestričnina ta mala princeska pa je pravi cartek...Ker bomo mi dobili pobiča ostaja ona moja princesa... user posted image
Še en teden preden sva zagledala user posted image je bila z nama na počitnicah...teh 5 dni ne bom nikoli pozabila!!! user posted image

Danes je kr nekaj MF! user posted image user posted image user posted image Dobro opravite! user posted image In seveda poročajte... user posted image morda bodo decembrski pregledi prinesli več user posted image !

Jaz pa grem nekaj pojest...

Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.12.2007 9:23:18   
tasyo
Urša, hvala, bom šla pogledat! Po možnosti danes, če bo moj pravočasno doma!

Scorpio, na tem linku boš našla voziček in vse o njem http://www.concord.de/sprachauswahl.html;

Cena je pa podobna vsem ta dragim - sam vozek je 370 evrov + jajček 150 e + košara, katere cene pa ti ne vem povedat, izvem danes (je pa ful fajna, ker je zložljiva, čeprav ima trdo dno, tako da ti potem ne zavzame preveč prostora). Nama je prodajalec rekel, da dobiva 15% popusta na vse. Tako je v NM, za drugje pa ne vem. Sem pa srečala v trgovini tudi eno mamico, ki ga uporablja že 10 mesecev in je super zadovoljna z njim. Mi je demostrirala, kako malega, ki je spal kot ubit, z lahkoto z 1 roko na mestu obrne. Ne vem, če sem že kdaj imela v rokah tako lahek voziček!

Aja, scorpio, še dobro da te vrtoglavice ne mučijo v službi! Ker ob malčkih bi bilo pa precej zoprno...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.12.2007 9:28:04   
Isabellabina
Dober dan aprilčice

Se kar nekaj časa nisem oglasila ,in sem sedaj malo postov prebrala za nazaj.

SASY-Veliko sreče v zakonskem jarmu in dobrodošla v klubu poročenih!

TASYO-ta vrtoglavica je tudi mene spremljala prejšnjo nosečnost .Pri 16-tednih sem skupi zlezla v cvetličarni in sem se zbudila, ko sem bila na poti na urgenco v Ljubljano z rešilcem.Sploh ne vem ,kako se je to zgodilo ,kar naenkrat se mi je zavrtelo in ni me bilo več.Zbudila sem se vsa mokra saj so me delavke močile.No to se mi je ponavljalo skoraj do 4meseca otrokove starosti in nisem smela nikamor it..Šele sedaj ,ko se mi je spet to začelo dogajati mi je G rekla ,da naj poskusim malo bolj slano jest in ,ko začutim, da se mi hoče zavrtet naj se sklonim in dam glavo med noge ali naj se postavim na vse štiri in glava naj mi visi dol .Malo pomaga ,da kri hitreje pride v glavo,poskusi mogoče ti bo bolje.

VIOLICA23-jaz sem pri prvih dveh otročkih uporabljala BEpanthen mazilo za dojke,samo mi ni pomagalo kaj preveč.Pri zadnjih dveh pa sem uporabljala mazilo Multi-Mam Lanolin in ta je bil super ,tudi ,če sem že imela razpokane bradavice me ni skelelo.Vzela sem jo pa sabo že v porodno sobo in sem se že takoj pri prvem podoju začela mazat.

BARBY78 -uh ta zadeva vem da zna bit zoprna ,zato le merkaj se kolikor se lahko in ti želim ,da bo vse vredu.

ROBERTA 69-tudi pri meni se je že začelo otrdevanje trebuha .Najhuje mi je takrat ,ko sem za volanom in moram paziti na cesto obenem mi pa še trebuh nagaja.Zoprna je ta zadeva ,pa bo sčasoma še bolj zoprna ,vsaj pri meni ,ko mi je otrdeval večkrat zapovrstjo.

KATALOŠKA PRODAJA__NECKERMAN-moram vam povedati ,da sem zjutraj dobila paketek in vse kar sem naročila prek kataloga za našga mulčka.Moram reči ,da sem ful zadovoljna ,pajacki so lepi in blago je takšno, kot če bi kupila v Baby centru.

No tolk zaenkrat ,lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.12.2007 9:32:11   
tasyo
Zdaj sem pa tudi jaz uradno v drugi polovici nosečnosti! user posted image

sky se pa res že dolgo ni nič oglasila - upam da nima toliko dela...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.12.2007 10:13:03   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!

Danes je pa res čudn dan, deževen pa temen.

scorpiogirl- hvala ti, zj sm najdla in videla od tosje bušija.

tosja- sem videla sporočilo takoj ko si ga poslala ampak nisem pa mogla videti k sem odpirala gor v tvojem profilu in ne albumu. Res imaš lep buši, že zelo leop viden. Ampak zj se bo vsak dan bolj videl in ga bomo lahko vse s ponosom kazale.

Vse tiste ki imate danes MF pa čimprej poročajte, srčno upam da je kakšna user posted image  med aprilčicam.

Na začetku nosečnosti sem si želela user posted image , ampak mislim da je pri nas tudi user posted image  ker kakor koli pogledam mi kaže na user posted image , še kao stari vrači- "pa čeprav ne vrjamem v njih" mi kažežjo na punčko, ampak sj ni važn kaj je sam da je živo pa zdravo tole naše malo dete.

Lep dan še naprej se še kaj oglasim!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.12.2007 10:26:47   
Ketrin
Juto mačke!

Sasy, se kaj drugače počutiš danes!!! user posted image  Seveda se, zdaj si prava gospa!!!Kako lepo! user posted image

Tosja, hvala za kruheka... Ja, ga kar lep čas že sama pečem! user posted image

Joj, punce, sem pozabila povedat, da sem v petek dobila prvo darilo za našega user posted image ! Svetlo zeleno kapico in nogavičke.... Jojjjj, kok cortik! Vidim, da ste ve že začele nakupovati, joj, jaz sploh ne vem kako naj se tega lotim.... No, ja, če gledam seznam od BC lahko kar takoj za kredit zaprosim... user posted image  Madona kolk enih stvari "kao" potrebuje novorojenček! Za pol sploh ne vem da obstajajo in kaj sploh to je.... user posted image user posted image user posted image

Ufff, danes bodo pa UZ na polno delali... Da bodo naše aprilčice pregledali!!! user posted image Srečno!user posted image

Kekec in mojca, kako je blilo!? Ste zažgali???? user posted image

Barby, ja, danes ob 17. se prižgejo lučke v LJ. Zdaj so tko fensi naredili, kot v New Yorku, ko je čista tema, potem pa točno ob 17 ccccckkkk  se vse lučke prižgejo... In potem vse folk: uuuuuuaaaaa! user posted image user posted image user posted image  Luštno je za videti. Lep ritual!!! Tudi jaz obožujem december, ravno zaradi teh okrasitev, romantično se mi zdi vse....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.12.2007 10:39:35   
tosja
violica - hvala user posted image

Ketrin - jutri bom verjetno v LJ. A mi zaupaš kje je trgovina PP?
Moj user posted image gre službeno na Dunajsko...nisem še čist odločena
- iti al ne iti... user posted image user posted image user posted image
Pa zdaj bi mi kak košček tvojga kruha prišel prav... user posted image

Glede spola - tiste, ki še ne veste...Kaj vam pokaže KITAJSKA KARTA???
Men je uganla... user posted image Najdete jo na www.mama.si user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.12.2007 10:47:19   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image sem pravkar dobila slikco malega junaka, ki je včeraj zagledal luč sveta...in naredil najina prijatelja za starša... user posted image  user posted image  user posted image

Kak cukrček... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.12.2007 11:07:32   
modrookica
čaw punce!
kako ste kaj? Danes je tolk sitno vreme, jst celo noč nisem spala, ker me je tolk trgalo po nogah - ne vem al mam revmo user posted image  ali je to kej povezano z žilami.

Tosja jst bi tud fuuul rada vidla slikco tvojega trebuščka - mi zaupaš kako jo lahko vidim? Ful me zanima kakšen je moj v primerjavi z ostalimi, ki tudi pričakujete aprila.

Aja še nekaj me zanima, ali je tukaj kakšna, ki je iz bližnje okolice ljubljane?
Vsem želim kar se da prijeten dan in da kmalu posije sonček.

Lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.12.2007 11:26:26   
barby78
Morgen aprilčice!
Moram vas mal pozdravit in se mal pretegnat,že itak grem kr v širino.
Berem,da se vas že kar nekaj počasi pripravlja na user posted image .A ni to en krasen občutek.Jaz komi čakam,da gremo po voziček (ne vem še točno kdajuser posted image ) in pol ga bom kar po stanovanju vozla.Zdaj me je kar mal strah,da se ne bi preveč veselila in pripravljala,pol bi pa šlo kaj narobeuser posted image .Srčno upam,da se bo vse izteklo po pričakovanjih.

Vse,ki imate danes M ali pa G pregled,želim vse naj,naj in čimprej poročajte.
Jaz komaj čakam na naslednji torek,ko imam M.Malo še pa bo.

Se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
3.12.2007 12:13:50   
NiLe
Daaan ... ura točno opoldne, zunaj dobesedno ščije, jaz imam kratek predah od učenja ... Punce, ful vsem hvala, ki boste jutri držale pesti zame (ob 17h) ... po tolkih pestkah pa ni user posted image , da ne bom opravila izpita. Sej sem ful jezna nase, ker toliko časa motovilim okoli tega faksa in sem za "darilo" fasala nove  tri izpite, eden je za mano, dva me še čakata user posted image user posted image . Ah, sej bo ...

Danes imam za sabo dokaj prespano noč in sanjala sem, da v naročju držim prekrasno pupiko ... bomo videli v petek na M, kaj pravi G. Vsem tistim, ki imate danes in v naslednjih dneh M in preglede, dobro opravite, same super napovedi in upam, da se nam pridruži tudi kaka user posted image

Vidim, da ste ful zaštartale z nakupom stvari za dojenčka ... no, sej tiste, ki pričakujete prvič je čisto razumljivo ... uživajte, ker je to res nekaj prekrasnega.

Tasyo; super tale voziček, se mi dopade. Kaj pa barve? Ali imajo vse na voljo? Joj, tebi se pa te vrtoglavice kar ponavljajo.

Ketrin; mi ponavadi gremo na prižiganje lučk, ampak če bo danes tako padalo, ne bomo šli. Pa še učit se moram, pol pa telovadba, da se saj malo zrelaksiram ... Bomo pa vsej verjetnosti šli v sredo na Miklavžev sprevod.

Kaj boste pa danas kuhale? Pri nas bo JOTA in puding.

Grem nazaj za knjige user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.12.2007 12:44:38   
katka28
Tosja: tudi jaz prosim za geslo, da vidim koliko zaostajam ;). Kar se napovedi tice bi po napovedih morala imeti dva pupi bomo pa naslednji torek videli, komaj cakam.

Otrdevanje trebuha: ko se mi je to prvic naredilo sem bila cisto panicna potem sem malo brala, da je to normalno ampak vseeno komaj cakam obisk pri G, da me malo potolazi. Nasi otroci se nic ne migajo ali pa in jaz to sploh ne opazim user posted image se mi kaksna zbadanja in kruljenje zdita cisto nekaj normalnega.

Vreme porazno res samo za lezanje in gretje. Mi je moj mozek lepo kamin zakuril jaz pa lepo uzivam ob njem.

Pridno se stiskajte s svojimi busiji, se malo pa jih ne bomo vec imele. Vse, ki ta teden cakate MF veliko srece in dajte zrihtat kaksno pupiko ;).

PA PA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.12.2007 13:29:59   
u04111976
Tosja - meni karta kaže user posted image , pa bomo videli. na NS je user posted image . Upam da se bo danes na MF videlo, drugač bo hudič. Je rekel moj da jo bo mal premaknil, da bo pokazala-on je prepričan da je user posted image .

NiLe - bomo držale pesti!!!! Je res da če predolgo čakaš, da se spomnejo, pa še pripravijo kak izpit, tak da potrudi se še do aprila, da boš pol fraj.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.12.2007 13:43:31   
Ketrin
NiLe saj se (upam) zvečer vidiva, pa ti v živo zaželim vso srečo na izpitu... Če slučajno falim telovadbo....pa saj veš: Razturaj tam tiste profesorje, da bo mir za vselej... user posted image  Meni manjka samo še diploma in to moram uredit do aprila... Upam, da bo buši kaj pomagal na zagovoru.... user posted image user posted image

Tosja, ti odgovorim na ZS kje je PP trgovina.... Obljubim! Zdele sam še par stvaric naredim v službi, k mam spet gužvo, ampak potem pa prideš na vrsto.... user posted image user posted image  Seveda da pojdi z lubijem v LJ, kaj boš doma ždela... Potem pa te pelje še na kako dobro kosilo.... Hi, hi, hi, pa bo spet lep dan.... user posted image  Jaz sem za, da greš v LJ! user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.12.2007 14:11:07   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

sanjala sem, da v naročju držim prekrasno pupiko ... bomo videli v petek na M, kaj pravi G

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz sem dva dni pred MF sanjala da je G našel jajčki user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.12.2007 14:16:10   
tosja
NiLe - pridna user posted image  user posted image  user posted image seveda bo jutri šlo, ko pa bomo tolk pestk držale... user posted image
Za kosilo bo dans ....pizza user posted image
Urša - saj ta karta ni 100% - sam pri men se ni zmotla... user posted image
Držim pestke za vašo user posted image user posted image

Ketrin - kolebam, kolebam... user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem kupila prve stvari za našega pingvinčka... eno majčko in dva bodija na preklop user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
3.12.2007 14:18:10   
Roberta69
tosja, jaz pa ne morem pogledat slike. Ko grem na tvoj album, se odprejo sive slike (ključavnica) in ko kliknem na moj buši, se pojavi stran, da bi bilo treba vnesti geslo (ampak ga nimam kam, ker je tam samo potrdi)???

u04111976, ti pa nič ne privoščim bolečin, po pisanju sodeč so še hujše od mojih. Pri meni izgleda tako, kot da bi ob nekaj udarila.

Kam pa hodite na telovadbo? A kam v Ljubljano?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
3.12.2007 14:36:12   
NaTaŠa*
roberta  pred potrdi klikn pa boš vidla črtico pa tm napišes geslo.
Sem jaz tudi iskala kam se napiše pa sem pol najdela

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......