|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
1.12.2007 16:26:51   
MetiLu
a je res zatišje tle gor user posted image

Punce, vidim, da nas že kar srbijo prsti z raznimi montažami in cotkami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Danes je ravno mami prišla in mi prinesla tri tko noro dobre slike, sva prec naluknjale par sten in imata sedaj splanica in hodnik novo podobo user posted image user posted image  Sicer žal nič v stilu sobic za user posted image , je pa bolj afrika style user posted image user posted image

Tko, da moram mojga malo pripravit na spremembo v spalnici, pa ga počasi probat naštimat, da postlco postaviva user posted image . Midva koška tako ne bova imela, kupila sva taveliko pojstlco 70 x 140, jo bom pa malo s povštrčki obložila oz. pregradila, da se mali ne bo zgubil noter user posted image  

Da še malo pojambram, danes me nenormalno križ boli user posted image  sploh nad levo ritnicouser posted image  ne vem kako nej se naštimam tukaj za mizo, pomojem bom šla kar v spalnico na Dormeo user posted image user posted image

Februarka, tebi zavračajo diplomo zaradi virov, men se pa že na začetku ustavlja user posted image user posted image user posted image  

Pa kje ste šjore dones user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.12.2007 16:32:55   
Februarka08
Evo mene... Danes pa res tukaj gor vlada tišinauser posted image . Čudno, ponavadi vas ni za dohajat...user posted image
Perem zdej že 3 stroj cunj, eden se ravno suši in bo prav zdej suh, tako da grem spet zlagat veselo, sem pa malo takouser posted image , ker ne vem kaj nej nardim, da bi se omare čimprej zdišale - saj veste, kako smrdijo ko so nove... Ne morm dat zdej frišnih cunjic noter, ker bo vse delo zamanj. Pustila jih bom odprte, da se zdišijo, mal jih bom še umila, čeprav ne vem s čim, cotke bom mogla pa nekam naložit, samo kaj, ko ni nikjer placa...user posted image
Oh, groza, nič grem zlagat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.12.2007 18:50:27   
MetiLu
Alooooo, pa kaj je zdej to? A ste vse tok zaposlene, al kaj??

No, jest sem se šla malo pretegnit na moj jogi user posted image , zdele grem pa še zadnjo žehto iz sušilca zložit.

Sem bila produktivna zadnjo urco. Popravila sem cilj diplomce in malo predelala strukturo, tako, da je pripravljeno, da pošljem mentorju v potrditev. Če bo ok, moram spisat le še cca. 20 strani in oddam user posted image user posted image user posted image  Samo nekak se mi zdi, da ne bo čist tko user posted image  V glavnem, upam, da mi pred porodom uspe.

Februarka, meni se je omara "razdišala" po ene treh dneh. Kdaj sta pa sestavljala pohištvo? Vidim, da si bla tud ti pridna dones s pranjem cunj user posted image user posted image  

Jutri greva pa k tašči na kosilo, komaj čakam, da vidim, kakšne copatke je naštrikala. Pa eno kapico ji nesem za mušter, da bo še kapico naredila user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.12.2007 18:52:52   
MetiLu
Larisa, Mlavla kuku, vidim vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.12.2007 19:05:10   
larisa
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Larisa, Mlavla kuku, vidim vaju user posted image user posted image user posted image

opla, dobila si me user posted image   
Ja mal preveč čvekate pa je treba preveč prebrat, pol pa ni časa čvekat!!

Mi smo pa sobico pobarvali danes in sem zeloo user posted image , ker je ful lepo izpadlo...
Včeraj sem šla pa kar v P. se pokazat, ker nisem dobro čutila user posted image  in me je sprejel Pušenjak. Sem mela kar mal treme pred njim....zdej moram pa ful spremljat vsek premik, pa vpisovat v tabelco gibe... upam da bo vse ok. Je pa res carski tale Pušenjak, ful pozoren in ful prijazen!user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.12.2007 19:13:34   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Včeraj sem šla pa kar v P. se pokazat, ker nisem dobro čutila user posted image  in me je sprejel Pušenjak. Sem mela kar mal treme pred njim....zdej moram pa ful spremljat vsek premik, pa vpisovat v tabelco gibe... upam da bo vse ok. Je pa res carski tale Pušenjak, ful pozoren in ful prijazen!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a ne, da je fajn? user posted image  A druzga ti ni pa nič reku? Veš da bo vse ok, boš imela zelo pridnega user posted image  user posted image user posted image

Ja glavnih čvek (Dolenjka, Pina, Suzi user posted image user posted image ) dones ni, pa se da kar nadoknadit v branju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.12.2007 19:41:28   
Februarka08
Ojla, bejbike...
Jest sem tko utrujena, da komaj noge čutimuser posted image ... Cel dan po stopnicah gor dol, cune not, ven, likanje... V glavnem križ mi bo ven skoču... user posted image Sem u sede likala in kar sproti iz sušilca kar je blo, tako da mam 3 stroje cotk za user posted image opranih in zlikanihuser posted image user posted image user posted image user posted image . Matr, sem tko ponosna nase, da je kej... user posted image Nisem jih pa dala v previjalno ampak zaenkrat na posteljo in pokrila z rjuho, potem jih bom pa že notr zložila, ko se bo vse zdišal... Sem jih pa tud mal pofotkala, tko da boste vidle in me mal pohvalile, kako sem bla pridnauser posted image user posted image user posted image . Ampak dam jutr slike v album, ker sem čist preč. Dobr da prsti sami laufajo po tipkovnici, ker drugačuser posted image . Ampak za čvek si vedno moči skup naberemuser posted image .
Lep večer vam želim, zih ne bo nobene več gor, jutri upam da kaj počvekamo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.12.2007 19:48:44   
larisa
A druzga ti ni pa nič reku?

Ma je reku ful enih stvari, čudno je da se user posted image  tolk umiri, ker sem ga prej res ful neprestano čutla, pol pa kar naenkrat ful manj in predvsem bolj nežno, kot prej. Tako da moramo bit pozorni da se mu nebi slabo godilo, ampak dokler na ctg-ju vse dobro kaže itak ni kej ukrepat.  Več sem zvedla o user posted image  na tem pregledu kot pa na vseh pregledih pri svojem G. do sedaj.

Ja pa se res vse glavne čvekice stiskajo s svojimi user posted image  in zato je tako zatišje. pa sej je prav, se bo vsaj RR mal odpočil user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.12.2007 19:50:35   
bamby
Se morem prav malo oglasit. Sem imela ogromno čveka za prebrat user posted image .
Z mano je vse Ok še zaenkrat. Malo sem postala lena, pa se mi včeraj in danes ni dalo nič brat in ne tipkat.

Tudi jaz imam venček narejen in šele na pol okrašen. Letos se mi je ponudila tašča, da mi ga naredi (me je prav nezaupljivo prosila, če ga lahko ona naredi letos), pa sem ji naredila to veselje. Ker pa je moj user posted image  bil danes ves dan pri hiši, zdaj se mu pa tudi ni dalo nikamor iti, je ostal venček še nedokončan. Namreč samo on ve, kje se te stvari za okrasitev v kleti nahajajo user posted image . Ga bomo pa jutri dokončali user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.12.2007 20:08:28   
*Naja
Larisa- in koliko gibov moreš naštet čez dan? 10, kot so nam rekli v MŠ?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.12.2007 20:30:03   
*Naja
A veste, da je eni januarčici umrl bejbekuser posted image user posted image Ful čudn, ker v teh tednih pa že ja preživijo, če se rodijo?!

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.12.2007 21:07:08   
MetiLu
Larisa, super, da si dobila toliko informacij. Tale pUšenjak je res stručko na svojem področju user posted image

Lara, a je bila kakšna s foruma, kaj se je pa zgodilo z otročkom?

O Bamby, čer user posted image  kakšna lenoba je zdej to. Vsaj enkrat na dan se je treba tlele pofočkat!! user posted image user posted image

Naš venček je pa že na mizi, je k sreči tak, da ga konec meseca samo lepo nazaj zavijem, pa bo naslednje leto spet za uporabo user posted image  mi ga je pa tudi lansko leto taščica prinesla. Je res fajn, da tkole poskrbi za tele zadeve. Sama bi najbrž še pozabila user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.12.2007 21:28:15   
MetiLu
joj no, tole me je pa čist zamorilo user posted image user posted image user posted image  2 meseca pred rokom je že drugič zgubila otročka, enega pa že ima. Punca je pa stara 28 let. Prov hudo mi je zanjo user posted image user posted image

Nič pa ne pišejo, kaj se je zgodilo user posted image

Še dobr, da me mali spet žgačka pod želodec, da vem da je ok. Ah te žalostne zgodbe...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.12.2007 23:29:53   
Mateja81
Cao
Meni pa je včeraj uspelo. Sej kr ne morem verjeti da sem koooončno diplomirala. Adijo pamet. Dali pa so mi celo 10. Čeprav bi bila zadovoljna tudi s 6 sam da dobim papirje!!!
Sedaj se pa res začnem sam še dojenčkovim rečem posvečat. No ja pa atiju tudiuser posted image .

Lp, vsem skupaj

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.12.2007 8:45:02   
ella79
evo, danes sem pa jaz t' prva...
mateja user posted image user posted image user posted image čestitam
10 si dobila zaradi buhija user posted image , no pa mal zaradi diplome tudi user posted image user posted image user posted image
Kje ste to brale, da je eni otroček umrl? To je pa res mal čudno, k v teh tednim pa mislim da ja vsi preživijo. Uuuu sem kar žalostna ratala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.12.2007 9:33:00   
*Naja
Dobro jutro....

Ja, mene je tud čist zamorilo tole s to januarčicouser posted image user posted image user posted image . Sem se sredi noči zbudila in potem čakala, če se bo tamala kej začela premikat. In ker se ni, sem bla že čist prestrašena in sem razmišljala same neumnosti. Jst res ne vem, kako bi prebolela, da bi izgubila otročka zdaj, ko ga že tako čutim in sem že tako povezana z njimuser posted image user posted image
Sj vem, da se tudi take stvari dogajajo in da je treba dat take misli vstran....sam je vseen težko, sploh ko slišiš kakšno tako štorijo.

Drgač je pa pr nas danes en tak turoben decembrski dan, ampak mi čist paše. Sem včeraj že smrekico postavila, pa svečke mi povsod gorijo, pa je tak fajnuser posted image user posted image user posted image . Zdej sem ugotovila, da mi na mizi manjkajo sam še kakšni čokolatini, taki lepo zaviti....tega imam v prazničnem času vedno polno nastavljenega. Božič innovo leto gresta skupaj z veeeeeeelik čokoladeuser posted image user posted image user posted image .

Tako, zdej še spijem do konca tole user posted image , potem pa šibava z mojim k taščici na kosilo.

Uživajte...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.12.2007 9:57:41   
*Naja
Sem našla zgodbo od te januarčice.....ko je prvič izgubila otročka....ker to se ji je zdaj zgodilo že drugič, kot je tudi že omenila Meti. Ful žalostno....Ampak treba je biti pozitiven.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.12.2007 10:01:29   
Februarka08
Dobro jutro...
Mateja81 čestitke za diplomo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bla še jest kmal na tvojem mestu... A je težek zagovor? No, lepo, zdaj pa samo še ati in user posted image ... user posted image
Ja, tista zgodbica je res žalostna od januarke... Mi je kar večer zamorila, če ponoči je nisem mogla dati iz misli... user posted image Boga, pa že tako daleč noseča... Jaz si sploh ne predstavljam...user posted image
Sem pa ravno malo prebirala decemberke in je prav fino brat, ker se že tako pripravljajo in so nestrpne....user posted image Komaj čakam, da bo februar... Upam samo, da zdržim to tja...user posted image

Se še kasnej mal oglasim, bom dala potem slikice v album od cotkuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.12.2007 10:23:54   
bamby
Zdejle me je pa čisto zamorilo s to januarčico user posted image . Uboga ona in njen mož user posted image user posted image user posted image . Le kaj je šlo narobe user posted image . Upam, d se nobeni več ne pripeti kaj takega. Po moje se zlepa ne pobereš user posted image .

Mateja, tebi pa res iskrene čestitke za tako dobro opravljeno diplomo user posted image . Sem ti povedala, da bomo vsi držali pesti zate user posted image .

Danes je pa tako deževen dan. Še dobro, da mi ni treba kuhati, ker gremo k mojim staršem na kosilo. Bomo imeli nadaljevanje atovega rojstnega dne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.12.2007 10:43:46   
Februarka08
No, slikice so že v albumu...user posted image Sicer so cunjice zložene po kupčkih, upam da se bo kaj videlo... Morm pa dat še eno slikico notr od ene majčke, pripopam malo kasneje...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.12.2007 10:47:00   
larisa
Dobro jutro...kako turoben dan, potem pa še take slabe novice, grozno. Jaz rajši ne slišim in ne berem o takih stvareh, ker me kar malo preveč potrejo in potem me je še bolj strah za mojega user posted image .

Lara, sicer pozen odgovor, ampak vseeno: našteti moraš res 10 gibov, tako kot pravijo v MŠ, ampak ne smejo bit naenkrat in ni fajn da se začnejo šele popoldan ali celo zvečer. Najbolje je da so razporejeni čez cel dan pa tudi če je na vsake 2 uri po 1 gib....user posted image  ima lahko, tako kot vsak, tudi slab dan in manj brca, ampak če je očiten upad gibov, torej če je bil prej zelo aktiven in je potem kar naenkrat ful manj (seveda da to traja več dni), lahko kaže na to, da se mu ne godi najbolje v trebuščku. V tem primeru je res važno da našteješ 10 gibov čez cel dan. Seveda pa so tudi leni, umirjeni,...user posted image , ampak so skos taki in zato ene ne naštejejo skozi celo user posted image  po 10 gibav na dan, pa to ni nič narobe. (uf sem se pa razpisala,....)

Mateja, iskrene čestitke. Res si lahko ponosna nase, sploh pa da si vse naredila sedaj ko si user posted image !! user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepo nedeljo in obilo dobrot in lepih trenutkov.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.12.2007 10:50:08   
bamby
februarka, imaš pa res veliko cotk za user posted image . Pa je to za celo leto ali samo za prve 3-4 mesece?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.12.2007 11:06:04   
Februarka08
Večinoma je št. 68... Jah, tolk sem jih dobila, pa nekaj sem jih še stran dala... Ko sem kolegici pokazala slikce, mi je rekla, če pričakujem trojčkeuser posted image user posted image ... Vsaj pri cunjicah bom prišparala... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.12.2007 12:29:42   
Marusah
Mateja, čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image  10 si dobila zato, ker smo vse oziroma vsi iz foruma držali pesti zate user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.12.2007 12:34:49   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Večinoma je št. 68... Jah, tolk sem jih dobila, pa nekaj sem jih še stran dala... Ko sem kolegici pokazala slikce, mi je rekla, če pričakujem trojčkeuser posted image user posted image ... Vsaj pri cunjicah bom prišparala... 

Februarka, ti si čist nora user posted image user posted image user posted image . Kake trojčke, cel vrtec bi lahko oblekla user posted image .... no, pa če so zastonj - zakaj pa ne!!!!  Bo user posted image  pravi maneken!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?