|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
30.11.2007 21:06:41   
vrtnica76
user posted image ,a je sploh še kera tu?

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
30.11.2007 21:14:07   
dolenjka
Jaz - še vedno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3252
30.11.2007 21:15:53   
vrtnica76
No,pol pa nič,če se noben noče pogovarjat.Uživajte v jotici lepo pančkite inuser posted image do ponedeljka.Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.11.2007 21:23:12   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz - še vedno user posted image

O,pa res!A maš lonc že pripravljen? Joj,mene pa še cunje čakajo za poravnat.Sem jih ravno prej iz sušilca vzela.Zdej me pa že Tamara preganja za spat jit.Oh,pa te procedure z uspavanjem...najprej molčkat,pol pravljica,pa še nogice zmasirat...pol pa mami pop....tis dobi in od šuba že spi.Ne moreš verjet.Uf mam razvajenga otrokauser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.11.2007 21:24:06   
dolenjka
Sej še mal, pa boš mela dva user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.11.2007 21:44:53   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sej še mal, pa boš mela dva user posted image  user posted image  user posted image

Ja,ne pravijo zastojn,da imamo vzgojiteljice svoje otroke najslabš vzgojeneuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.11.2007 21:51:59   
vrtnica76
Kolk semnekej zlo utrujena.Mam kr mravljinčast trebuh.Ma tolk čudn,sploh ne znam opisat.In user posted image se je tko čudno zasukal čist gor pod želodec me tišči.Bo res treba mal počit.Jutri grem pa k frizerju.Se je treba zrihtat za doma,da maš mal več veselja,ko se v špeglu zagledašuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.11.2007 21:53:51   
vrtnica76
Vidim,da mam že monologe.Zdej pa res grem.V mižule.Pa-pa.

Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.11.2007 21:55:07   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah
Anandrej a tebe malo matematika Zajebava al se že preveč z nami družiš?user posted image  user posted image user posted image
18 + 17 + 38 = 73

Malo manj na joto misli in se bolj posveti seznamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj ti, se mi zdi, da ti bolj na joto študiraš user posted image . Ker če bi dobro pogledala seznam, bi videla, da ima nasa speli 2xuser posted image . Se pa res že dolgo ni oglasila user posted image Upam, da že ni v treh delih.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
30.11.2007 22:05:58   
Februarka08
No, čvekice in čvekač, pridni bodite in uživajte v današnji nočiuser posted image user posted image user posted image ...
Jest grem počasi v sanje, jutri pa upam da začnem cotike prat za user posted image ... Evo, moj spet pravi, da sem bolna, ker čvekamuser posted image ... Sem pa glih na mail nekaj dobila:
MOŠKI SO NAJBOLJ ŽALOSTNA ŽIVAL NA SVETU,
                     KER IMAJO SESKE BREZ MLEKA,
               PTIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN
                            MOŠNJO BREZ DENARJA.
                PODATEK, DA JE KAR 8O% ŽENSK SAMSKIH,
        PA GOVORI O TEMU, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE
ZARADI 10 DAG KLOBASE V HIŠI NE SPLAČA REDITI CELEGA PRASCA. user posted image user posted image user posted image (Prisotni izvzetiuser posted image )

Zdej pa res:

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
30.11.2007 22:09:29   
mlavla
joj sem mislila,da vas sploh ne bom ujela,saj ko sem brala..so strani kar sproti letele....

drugač pa lepo nočko pa fajn joto kuhajte..pri nas je danes ziher ne bo..saj moj vneto gleda Matrico...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.12.2007 8:16:45   
misar
Ja zgodnja jutra vam niso pisana na kožo. Verjetno vse še zabušavate al se pa stiskate z dragimi in si zmišljujete petelinje zajtrke user posted image user posted image user posted image  uffff fovšija.

jaz pa že v službi za računalnikom in spet, namesto, da kaj delam prebiram RR.

babe zbudte se, men je dolgcajt! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
1.12.2007 8:20:38   
Janey
Dobro jutro
Evo mene...sem rabila lep čas da sem preletela vse. Brala sem na 3/4..grem pol z mami v mesto, pa sem še vedno v pižami. Želodček je že polnuser posted image .

Pridne ste ble, da ste tolk čvekale...res ni kaj še malo pa 200user posted image user posted image user posted image user posted image
10 strani na dan natipkamo/teuser posted image user posted image

Jaz sem še vedno vsa grloboleča in zdaj na novo še hripava. Jutri pa res začnem počivat. S čajem se bom pa nehala nalivat, ker nč ne pomaga, samo lulat me tišiuser posted image user posted image

Lep vikend vam želim in bodite pridne.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.12.2007 8:38:29   
Februarka08
Dobro jutro še iz moje strani..
Misar, nisem ti fovš da si na šihtuuser posted image . Naj ti čimhitrej mine...user posted image
Tud jest sem se že najedla, danes imam namen mal cotke prat, sam nimam nobenga, da bi mi jih v sušilca nosu 1 štuk nižje (jaz jih ne smem), tako da to verjetno odpade.user posted image Čist nikol ni nobenga, ko ga rabim...user posted image Povejte, a je treba pajacke tud likatuser posted image ? Saj bi jih, pa kaj ko ne smem nič dvigovatuser posted image . Za plenice in tiste tetra majčke itak vem, da se bojo mogle zlikat, plišasti pajacki in podobno pa mislim, da ni potrebe, ali pačuser posted image ...

Lepo soboto vsem, se beremo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.12.2007 9:30:37   
ella79
dobro jutro souser posted image
danes sem spet bolj slabo spala, sem bila ob petih čist budna, prav tako naša user posted image . Smo pa zjutrej mal potegnil, pa je blo čist OK.
feubruarka, pajackov mislim da ni potrebno likat. Važno je da je tisto, kar pride otročku neposredno na kožo.
Včeri se mi ni dalo po službi še po banjico, k sem itak delala spet 10,5 ur user posted image , tako da upam da bova šla danes z mojmu .
Kar se pranja tiče, jaz začnem ko ostanek doma, se pravi čez dva tedna. more še kej za potem ostat, k drugač si sploh ne predstavljam kaj bom delala cele dneve.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.12.2007 10:26:16   
Februarka08
Punce, a rab kera kej cotkuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Zdej šele vidm kolk jih mam... Od ene sem dobla tavelko škatlo, dve vreči, od druge ta velko vrečo, od tretje tud eno škatlo... Kam bom z njimi? Nekaj sem sicer stran vrgla, je pa veliko uporabnih in vsaj za preoblečt... saj ni nujno, da ima user posted image vse novo... Moj še nič nima, razen ene 8 bodijev... En stroj se že pere, me zanima kolkrat ga bom dons zalaufala...user posted image To bo dela... Komaj čakam da je mimo.
Pridne bodite...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.12.2007 10:37:45   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah
Anandrej a tebe malo matematika Zajebava al se že preveč z nami družiš?user posted image  user posted image user posted image
18 + 17 + 38 = 73

Malo manj na joto misli in se bolj posveti seznamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj ti, se mi zdi, da ti bolj na joto študiraš user posted image . Ker če bi dobro pogledala seznam, bi videla, da ima nasa speli 2xuser posted image . Se pa res že dolgo ni oglasila user posted image Upam, da že ni v treh delih.

....ups, na to pa niti pomislila nisem. Anandrej- OPROSTI!!! Kaj čem, sem pač blond user posted image . Meni so samo številke v oči padle...da nekaj ne štima user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.12.2007 10:46:12   
Marusah
Evo, pa se je začel veseli december user posted image user posted image user posted image . Še malo, pa bomo že smrekico postavljali.

Ella79 jaz bom tudi v januarju začela prat, ko bom na porodniški....drugače tko ne vem kaj bom počela.

Boga Misar, ti moraš pa kr delat...še za vikenduser posted image

Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
1.12.2007 10:52:41   
anandrej
Marusah, pol ti je oproščeno, ker si blond, pol pa, ker si Štajerka user posted image En pir si mi pa vseeno dolžna user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.12.2007 11:06:43   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Marusah, pol ti je oproščeno, ker si blond, pol pa, ker si Štajerka user posted image En pir si mi pa vseeno dolžna user posted image

user posted image user posted image user posted image  ni problema, častim dva pira!!!!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
1.12.2007 12:00:30   
MetiLu
Čav babnce in en pobč!

Za mano je že zelo aktivno jutro. Sem oprala 3 stroje, eno žehto imam v sušilcu in se nikakor noče posušit user posted image
Posesala stanovanje, zbrisala prah, lazanjice so pečene, še solatko operem do konca, vse skupaj spakiram in nesem mojmu na šiht.
Pol grem pa še mami pomagat piškote pečt...

Sej ne da me je začel križ bolet ko hudič user posted image  Jest se res ne znam ustavit. Pol popoldan ko bo treba pa za diplomo kej narest bo pa spet prazna baterija user posted image

Sem pa včeraj dobila ****is. Poslali so mi mikrovalovko s servisa, ker se je pokvarila - krožnik se ni več vrtel. In dobim nazaj "popravljeno", s tem, da se zdej krožnik vrti, greje in taja ne več!!!, ropota kot da jo bo razneslo, pa še obtolkli so mi jo, tako da ima z vrha dve udrtine user posted image user posted image user posted image user posted image  jih kličem hudiče že cel dopoldan,pa se noben na servisu ne jav....

Cotkic še ne bom prala, potem januarja. Bom pa mojga nažulila, da postaviva posteljico. Pomojem bo vse bolj "realno" zgledalo, če jo bova postavila na svoje mesto in malo začela urejat. Včasih še kar nimam občutka, da bomo zdej pa kar trije user posted image user posted image  mal sem smotana...
Aja,pa še adventni venček moram it poiskat v klet, da jutri mizo pripravim user posted image

Je pa včeraj moj srči dal glavo na moj trebušček in je ugotovil, da se sliši bitje srčka našga pamžka, pol mi je pa še bauhija namazu user posted image user posted image user posted image  lušten večer, samo jotice pa ni blo, ker me je zmanjkalo user posted image

Pridne bodite, se vam pridružim popoldan.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
1.12.2007 12:18:16   
Februarka08
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image , že drugič mi je diplomo zavrnila zarad nekih virov... Mislim, totalna polomija. Pošiljam in printam diplomo kot nora na šolo, da bi ja čimprej zaključla, ne me pa jebuser posted image zarad trapastega vira... A lohk, no?
Ok, mal sem se mogla zdret, zdej je že boljuser posted image . V pondelk kličem na šolo in naj mi oni pomagajo, če sem res jest tolk zabitauser posted image , pol pa upam da mi dajo mir. Sem naštudirala vse živo o citiranju literature in virov in mi je kar slabo...

Nič, grem pomagat taščici pri kosilu...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
1.12.2007 12:23:03   
ella79
JAz tudi upam, da danes košek postaviva. Bo kar v otroški sobici, ker v dnevni so itak igralna blazina in ležanik (al kako se temu že reče user posted image ). T pravo posteljico bova potem postavla, k bo naša Ela (mogoče tudi Zoja, če mojga prepričam user posted image ) prerasla košek. Čeprav me posteljica dol v škatli tok mika, k mava vse jogi, kovtrček, vso uno posteljnino, baldahinček, pa bi zdele zelo cort zgledal. Ampak sej v tej bo lahko potem kar nekaj časa, pa naj bo na željo mojga najprej v košku. Pa še za otročka se baje bolj 'varno' počuti v manjši posteljici. user posted image user posted image
Aja upam tudi, da mi uspe danes smrekco postavt. No sej jo sam odvijem, sem jo lani sama naredila. Bom slikco pripopala, mislim da mam od lani še kakšno kje.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
1.12.2007 12:46:22   
mlavla
ojla..jst sem se pa danes spravla pečt skutino pecivo po receptu, ki nam ga je zaupala pina..pa nisem čist prepričana,da mi bo ratal....user posted image
drugač pa že cel dopoldne sestavljava previjalno..ma mi ga je le uspelo nahecat,,ker moj dragi je to drugač mislu sestavljat šele drugo leto (v jan)....user posted image no, ko bo postavljena pa vam privoščim še kakšno slikco...

lepo popoldne

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
1.12.2007 15:33:42   
pina-1
dober dan čvekice.. Kako stge kaj?

pri nas je smrtna tišina... se to že dooolgo ni zgodila. tati in mia drva žagata v sobi ( je tati obljubu da če bo spala bo soba končno rumene barve). jaz sem pa šla v gozd po mah in bršlan,da bom danes lahko nardila venček za na mizo in vrata. sedaj pa z nogami v luftu na kavču meditiram.

Ana je danes nekam mirna in se ne kaj dosti oglaša... NE vem kaj jo daje, vreme ali kaj...

grem sedaj še en kivi napast... vidim da ni nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?