Anonimen
|
No, zdej mam cajt mal več napisat. Dans je bil super dan. Sicer nimam pojma, če sta tamaladva kej dost tulila, pa mi je tud vseen. Dokler sva bila doma, nista. Popoldne sva pa šla na praznovanje obletnice, ki sva jo imela v četrtek in sva se razvajala na tajski masaži, potem na večerji v kitajski restavraciji, potem sva šla pa še na en drink v "najin" lokalček (ta pa nima nič vzhodnjaškega ). In sva se nauživala! Me zanima, kaj bo jutri, ko sem spet sama z mularijo, gre oči na teren. Sicer mi pride popoldne mami pomagat, samo ne vem zakaj se počutim, kot da nimam praktično nobene pomoči od nje. Se kar malo nesramno počutim zaradi tega, samo tko je. Ajvy, sem pogledala slikce in Tarja je prava carica! Najboljša je tam, ko sedi! Freycha, lepe slikce si pofotkala! Samo jaz moram obvezno en album z mojimi slikcami narest, da ne boste misnle, da sm tko kilava v glavo že po defoltu. Kapica, jaz v sušilcu sušim čisto vse. Eni me mal čukasto gledajo, ampak jaz še te penaste puzle, ki jih imamo na tleh, operem v pralnem stroju in fliknem posušit v sušilca. Samo pazim, kateri program uporabim. Pa tudi barvno mešam cunje. IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasonka, sem mogla studirat kaj je tists tretja dvojka v tvojem podpisu, dokler se mi ni posvetlo, da verjetno se 2 kuzeka, a ne? Jap. Zvesta, ojoj, mene bi tud kap, da bi malega osa pičla. Še za Špelo bi me, pa je že večja... Je še nikoli ni. Pupi, se strinjam s tabo glede pumpice. Predvsem pa raje vidim, da se dere med pucanjem noska (btw, sem sprobala na sebi in sploh ne boli), kot da bi se mi drl zaradi vnetja ušes, ki rado pride zaradi polnega noska. Ronči, si ti enkrat spraševala za bumbota, do koliko kil je? No, piše sicer do 10 kg, ampak danes se je Špela, ki ima 11,5 kg, brez problema not zbasala. A_R, jaz ne bi vedla, če ponoči slabo spi, če mi spi čez dan, ker čez dan tako slabo spi, da mi ni treba razmišljat za ponoči. Je pa tvoj Patrick res taki cuker! Res je lep fantek! Baja, verjemi, da bo bolje, ko bo samostojno sedel in potem še plazil in vse ostalo. Bo imel toliko dela in novih stvari za odkrivat, da bo še jezen, če ga boš v naročje vzela.
|