|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
1.12.2007 17:20:00   
Anonimen
Evo nes iz potepanja... smo bili prvič v Izakovem življenju pri tastu in tašči doma. Pa verjetno spet dolgo ne bomo šli, ker sem zgubla malo morje živcov.

No, smo pa pravkar napadli riževo kašico od Milupe... Sem skupaj nardila eno žlico kosmičkov in 25 ml vode... Mali je v sekundi dvajset požrl vse. Sploh nisem folgala nosit v usta. Umazan je bil pa ravno tolko, kolko sem ga sama namazala okrog ust. Vse je skonzumiral in bi še več, pa se mi je za prvič že to zdelo ogromno. Zdaj je pa na vrh pojedel še 70 ml mleka in jaz sem več kot zadovoljna.

Zdaj pa upam, da bo lepša noč...

Aja.... pa pred pol ure sem jokala kot dež. Ko smo prišli domov, ga je v roke vzela moja mami, pa se nekaj pogovarjamo, ko moj foter reče, glej, nekega bauca ma na obrazu... In res... A ni bil bauc, ampak ga je v levo sence pičla osa. Meni se je kar zameglilo... Na srečo je šla rdečina že nazaj, malo sem namazala s kamagelom. Me je blo pa ful strah, ker ga je glih na sence.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
1.12.2007 17:25:22   
Anonimen
Uhh.. Moj je pa od 12h pa do 15.30 spal.. Zakaj že? user posted image

Glavno, da sem lahko med tem časom pospravila, zlikala cote user posted image , in pa kosilo naredla.. Mmmmm...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
1.12.2007 17:33:17   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tarja vsak dan spije 1 dcl komarčkovega čaja, po flaši, ker ji pomaga pri prebavi, pa itak nedojeni otroci morajo piti še kaj drugega kot mleko....vode pa ne mara...tak da kar komarčka prakticiramo.....bomo probali še druge čajčke, samo ne še zdej, da ne bo doživela okusalnega šokauser posted image

Jaz sem ravno danes kupila Hippov čaj z malino in šipkom, ker mi noče čaja pit pa upam, da bo vsaj tega ko je malo bolj sladki. Komarčka pa sem tak 3/4 vstran vlila, ker se trudim pa bolj bogo pije. Upam da ne bo nič narobe, ker je ta novi čaj bolj sladkiuser posted image

Tašonka user posted image user posted image user posted image  za tebe in za tvoja razgrajačuser posted image , pa saj enkrat bo boljše, ne? user posted image

Zvesta, Freycha(jaz bi tudi geslo), Nia, Kapica še user posted image user posted image  za vaju, pa držim pesti, da bo vaše pikece minilo ponočevanje!!user posted image

Gled pumpice, pa smo jo mi kar aktivno uporablali, pa če je to hitlersko la pa ne, ker se mi vseeno smili, da ne more čez nos dihat, pa je malo drenja pol pa je čist OK, ko spraznimo nos. Pa da bi vidle kaj sem ji jaz ven potegnila, se vam ne bi smilili za tisto sekundo drenja. Jaz sem pač bolj zajuser posted image  in to prakticiram!!

Kapica jaz dam skoraj vse v sušilca, samo kavbojke(jih preveč zmučka), pa puloverje in trenerke, aja pa slinčke z plastiko od zadaj ker sem si tri že zasrala tak , mi je celo plastiko skup potegnilo. Glede barve pa jez nisem ekspirimentirala

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
1.12.2007 17:52:27   
julij
Dan!

Končno sma z malo prišle domov. Celi dan sma se potepale. Bile sma pri mojih, pa z kolegico na kavi... V glavnem sobota mi je minila kot šus.

Ana pa nekaj tečnari in noče spat. Zaspana pa tak, da ne more gledat! Jaz bi pa mogla malo pomit po tleh. Pa adventnega bi rada dokončala.

Freycha in Ajvy, tudi jaz bi geslo prosim!
Zvesta, mene bi kap, če bi Ano pičla osa. Kaj ni premrzlo za žužke in podobne bavce?
Kapica, čez čas ne boš znala več sušit brez sušilca. Jaz sem se ful razvadila in mi je muka obešat cote, ko je lepo vreme. Sušim pa skupaj to kar tudi perem skupaj. En stroj opranega perila razdelim na dva dela in dam sušit.
Mateya, kako so minili obiski?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 879
1.12.2007 18:18:19   
Anonimen
julij, očitno jo je mama prinesla not s solato in se je na toplem osa zbrihtala...

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
1.12.2007 18:23:18   
Ronči
Klara ima vedno mrzle rokice zjutraj. Mene to obupno moti, njo pa zgleda da ne, saj lepo spi ( tam 8-9 ur v kosu). Tudi čez dan se ji pogosto shladijo. Razmišljam, da boi ji ponoči dala gor tiste tenke bombažne rokavičke za novorojenčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
1.12.2007 18:24:59   
Ronči
Bogi Izak. Ma barem veš da ni alergičen, vsaj ena dobra stvar user posted image . Mene je pičila lani decembra, pa se alergična (bla sem pa še noseča), ampak ne hudo, sem pa imela oteklino dva meseca!!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 882
1.12.2007 18:58:26   
SANEK1
Mi smo nazaj iz Avt. Crkjeni ko user posted image .
Pa še zdaj nismo kupli vsega. user posted image user posted image user posted image  

Ajvy in Freycha, še meni gesla, prooooooooosimuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.12.2007 19:30:52   
julij
Sanek, zgleda da še boste zapravljali.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 884
1.12.2007 19:39:43   
yudit
Dans pa ste vse nekam šmugnile, mi smo doma celi dan samo spimouser posted image , kaj boma pa nocoj počeli? Mala tud spi že od pol pete ureuser posted image upam da bo pol tud kaj spala ponoč....freycha-jaz bi tud geslo prosimuser posted image   zvesta -bogi Izak kaj pa se nič ni joko ko a je pičilauser posted image , res ubogi evo za Izakauser posted image user posted image zdaj pa grem kavo spit ker mi je tak zadišala in grem kaj slatkega pojest, pol pa grem še malzlikat cotk da  se mi ne nabere polše večuser posted image ok bay fajn bodita

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.12.2007 19:50:50   
Anonimen
ne, yudit, nič ni jokal.. če ne bi ratalo okrog rdeče in če na estu pika ne bi bila belina, sploh vedli ne bi, da ga je kaj šavsnilo...

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
1.12.2007 21:46:52   
Anonimen
A vaši, če čez dan dosti spijo, ponoči slabo spijo ali kako? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
1.12.2007 21:47:55   
Češnca
Kam ste se pa danes porazgubile?! user posted image  spijo, ve pa se stiskate v dvoje, a? user posted image
Mi mamo pa jutri "baby žur". user posted image  Moja mami bo končno praznovala svoj r.d. in gremo na kosilo. Komaj čakam, da se zbere naša širša družina in se user posted image  povohajo med sabo. Na zadnje je bil Anžej star točno 1 mesec.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
1.12.2007 21:49:02   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

A vaši, če čez dan dosti spijo, ponoči slabo spijo ali kako? 

Ti ne morem odgovort, ker Anžej že celo večnost ni kaj dosti spal čez dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
1.12.2007 22:01:16   
nia30.6
čer mame!
joj Zvesta zdaj se mi je kar zaletelo ko sem to prebrala! eno user posted image  za Izaka!
jaz sem tudi danes poskusila to isto kašico, žal mi možgani ne delajo tak kot tebi, sem namreč natančno upoštevala navodila, držala sem se kot pijanec plota!!!user posted image in mi je ostala kar količina mmmmmkak je to dobro,ne vem zakaj je tak ven špukaluser posted image  pa ne vem koliko je pojedel! nekaj sva se trudila, aja pa tak pametna sem bila da sem ga pred tem dala v svežo pidžamo! a ugibate kakšna je?user posted image user posted image user posted image

Angel_Rebelde naš se mi zdi več spi čez dan, no vsaj več v komadu in bolj mirno, to pa zato, ker jaz z njim hodim po 4 ure! zato pa je pol ponoči uzbuna na 2-3 ure!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 890
1.12.2007 22:04:52   
Anonimen
Aja... Moj zadnja dva dni čez dan spi precej veliko, lahko rečem, da se zbudi samo zato, da poje, pa gre nazaj spat, pa ponoči spi lepo.. Mi je malo čudno to, da je to sploh mogoče... Se mi zdi, da se bom hitro ugriznila v jezik user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
1.12.2007 22:05:38   
baja*
da še jaz štemplam...

dopoldan smo bili s tamalim in s sestro na ptuju, dragi je delal. Mater, jaz sem še zdaj tak leva, ko se je treba kam spravituser posted image , kr neka pakiram pa taužnt stvari zravn vlačim, da mi na koncu že skor mine ituser posted image
danes sem dala malemu par žličk korenčkovega soka in ga je sprejel malo boljše kot včeraj jabolčnega, samo še vseeno se je čudil s čim za vraga ga mama pitauser posted image .
popoldne smo bili doma, na obisk je prišel en kolega, jaz sem si glavo oprala, cote zrihtala, pojstlo preoblekla, pol je pa že itak bil cajt za kopanje, dan je minil kot šususer posted image
Mali še vedno na veliko raziskuje svoje telo: najnovejša odkritja so stopala, lulek in desno uhouser posted image . Ko se smeji, ga še vedno kolcauser posted image . Kr naprej govori ne in nej. Končno se je začel tudi obračati iz hrbta na trebušček. Ko leži na trebuhu, pa že ful krči nogice in se počasi spravlja na kolena.

to je to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
1.12.2007 22:08:19   
baja*
A_R naš čez dan spi cca. 2 uri (v treh kosih), ponoči pa nekje 12 ur (zbudi se najmanj 2x za dojenje).

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
1.12.2007 22:20:01   
Freycha
da se še jaz na hitro javim.

Diti sem dala opoldne riževo kašico, katero je z veseljem pojedla, ob treh sem ji dala malo jabolčne kašice in ji je bila všeč. V bistvu je jokat začela, ko je dojela, da je bilo to vse, ob šestih pa spet riževo kašico. Seveda potem vedno dobi še mleko, ker tega dobi eno žlico - toliko, da se počasi navaja na okuse. Sem pa probala s korenčkovim sokom, mi je pa tak fris naredila, da sem skoraj umrla od smehauser posted image

Danes sva probala z bolj trdo vzgojo in sem jo položila na mojo posteljo, ko je bila zaspana, pa sem se zraven nje ulegla in sem hotela počakati da zaspi. Ves rezultat je bil, da je kar hlipala, tako je jokala in čisto je bila znervirana. V glavnem slab začetek "trde" vzgoje.....

Sem pa na poti v posteljo. Danes sem bila spet na telovadbi in sem crknjena. Čisto uničena....... user posted image user posted image

nič babike, fajn bodte, grem v mižuleuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
1.12.2007 22:21:14   
Anonimen
Evo, tako se smejemo, ko jemo user posted image

user posted image

Znam že jesti, a? user posted image

user posted image

Oblizujem si prstke, mmm.. user posted image

user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
1.12.2007 22:38:01   
Češnca
A_R mali je faca, ni kaj! Pa lepo je, po slikah sodeč. user posted image
zvesta verjamem, da si se ustrašla! user posted image  Samo, da ni kakšne hude reakcije!

Zdej je pa že skrajni čas, da se poberem pod tuš pa spat! Sledko spite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
1.12.2007 22:41:12   
baja*
aja, da še jaz komentiram to trdo vzgojouser posted image : ne vem, če sem že pisala, da se je v četrtek na RA mali začel ful jokat, ko mu je P vzela igračko in ga kar pustila ležat na mizi, namesto da bi ga dvignila in pocartala, kot bi to storila mamiuser posted image . Pa je P rekla: O, ti si pa navajen, da kar v sekundi skočijo, kaj? user posted image  Pa sem rekla, da ja, kak začne jokat, sem pri njem in ga dvignem... in je rekla, da se mali žiher nauči, da ne bo vedno še isto sekundo vse po njegovem. Pa da lahko kdaj malo zajokca, samo naj bom obvezno zraven njega. Pa saj vse to že itak vem, sam meni je ful težko to storit. Dobesedno me nervira jok pa tudi jamranje mi živce pipa, zato ga raje dvignem in pocartam. Verjetno si s tem delam medvedjo uslugo user posted image
Jaz sem še vedno mnenja, da bo s cajtom vedno boljšeuser posted image . Npr. ko bo mali samostojno sedel, se bo znal že več sam zamotit in se igrat in smo na konjuuser posted image  (izkušene mamice lepo prosim ne mi zbit morale in se mi samo potiho smejte user posted image  user posted image ).
A_R Patrick pa že obvaladauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
1.12.2007 22:59:27   
baja*
ajvy Tarja je pa prava lepotičkauser posted image . Bravo, kako lepo že sediuser posted image

pravkar sem malega podojila, zdaj grem pa spat

nočko

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
1.12.2007 23:12:16   
SANEK1
Ajvy, se strinjam z ostalimi-res luštna pupa. Prava gospodična.user posted image user posted image user posted image
Pa da ne pozabim, seveda tudi slike iz Lj. srečanja so lepe.user posted image user posted image user posted image
Tašonka, Špeli, mislim no da je na 2 slikah tvoja Špela, če ne se opravičujem, se že na pogledu vidi, da je prava navihanka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
1.12.2007 23:18:20   
Anonimen
No, zdej mam cajt mal več napisat. Dans je bil super dan. Sicer nimam pojma, če sta tamaladva kej dost tulila, pa mi je tud vseen. Dokler sva bila doma, nista. Popoldne sva pa šla na praznovanje obletnice, ki sva jo imela v četrtek in sva se razvajala na tajski masaži, potem na večerji v kitajski restavraciji, potem sva šla pa še na en drink v "najin" lokalček (ta pa nima nič vzhodnjaškega user posted image ). In sva se nauživala!user posted image
Me zanima, kaj bo jutri, ko sem spet sama z mularijo, gre oči na teren. Sicer mi pride popoldne mami pomagat, samo ne vem zakaj se počutim, kot da nimam praktično nobene pomoči od nje.user posted image Se kar malo nesramno počutim zaradi tega, samo tko je.

Ajvy
, sem pogledala slikce in Tarja je prava carica! Najboljša je tam, ko sedi!user posted image

Freycha, lepe slikce si pofotkala!user posted image Samo jaz moram obvezno en album z mojimi slikcami narest, da ne boste misnle, da sm tko kilava v glavo že po defoltu.user posted image

Kapica, jaz v sušilcu sušim čisto vse. Eni me mal čukasto gledajo, ampak jaz še te penaste puzle, ki jih imamo na tleh, operem v pralnem stroju in fliknem posušit v sušilca. Samo pazim, kateri program uporabim.
Pa tudi barvno mešam cunje.

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tasonka, sem mogla studirat kaj je tists tretja dvojka v tvojem podpisu, dokler se mi ni posvetlo, da verjetno se 2 kuzeka, a ne?

Jap.user posted image

Zvesta
, ojoj, mene bi tud kap, da bi malega osa pičla. Še za Špelo bi me, pa je že večja... Je še nikoli ni.

Pupi, se strinjam s tabo glede pumpice. Predvsem pa raje vidim, da se dere med pucanjem noska (btw, sem sprobala na sebi in sploh ne boli), kot da bi se mi drl zaradi vnetja ušes, ki rado pride zaradi polnega noska.

Ronči, si ti enkrat spraševala za bumbota, do koliko kil je? No, piše sicer do 10 kg, ampak danes se je Špela, ki ima 11,5 kg, brez problema not zbasala.

A_R, jaz ne bi vedla, če ponoči slabo spi, če mi spi čez dan, ker čez dan tako slabo spi, da mi ni treba razmišljat za ponoči.user posted image
Je pa tvoj Patrick res taki cuker! Res je lep fantek!user posted image

Baja, verjemi, da bo bolje, ko bo samostojno sedel in potem še plazil in vse ostalo. Bo imel toliko dela in novih stvari za odkrivat, da bo še jezen, če ga boš v naročje vzela.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.