kapica
|
Jooj, kak mi internet pocasi dela. Pa ni kaj z RR, ampak zgleda da nekaj delajo na liniji al kaj, nimam pojma. Tak da zivce gubim . Opoldne sva z malim spet drnjohala 3 urce, vau, kak pase mal energije nazaj dobit. Sedaj me pa glava boli, pa cela sem neka cudna . Prva runda z susilcem je gotova, sem navduisena da sploh en morem povedat . Sem dala na program z manj vrocine, ker sem imela pajacke zraven, pa je tak fajn posusilo. Nic zmuckano, nic scufano, sem sam zlozla pa v omaro. Hotla sem se vprasat, ce lahk dam pisano in belo skupaj not? PA c stvari ki so ze nestetokrat oprane in ne barvajo. Ajvy, sem pogedala slikice, so leepe . Se mi zdi da imamo kr vse podobne slike, na stolcku, v vozicku, v narocju, pri kopanju . Bo verjetno se nasim otrockom dosadno gledat, kolko jih pleckamo . Ce Dinota tako posedem kot Tarja ze sedi, mi bruha. Tud ce je 2 uri od hranjenja. Bo treba se pocakat . Tasonka, sem mogla studirat kaj je tists tretja dvojka v tvojem podpisu, dokler se mi ni posvetlo, da verjetno se 2 kuzeka, a ne? Freycha, jaz bi tud prosla se za geslo od slikic, ker zgleda da je sedaj vec slikic gor, kot prej, ko se ni bilo zakljenjeno. Danes ponoci sva sama, gre moz v nocno, ampak ce bo internet se vedno tak strajkal, adijo, nimam zivcev in cajta za cakanje. Bom sla kr z malim spat. Spet . Sedaj imam mal cajta za sebe, ker se moz ukvarja z njim, taak pase .