ninocka
|
Jeeee, cestitke Kim za 1 mesec Pa mamici tudi, a ne Mi2 sva pa vceraj Rubna dala kopat ze ob 7ih, pol za njim pa Evana. Evan je pomagal pri kopanju Rubna, si je cist rokave zmocu, ko je cofotal po banjici, pol je bil pa ful uzaljen in se je zacel ful jokat, ker mso vodo zlili Vmes, ko sem jst Rubna dojila, je sel se on pod tus, pol je hotu pa spat pri nama v veliki postelji in je bla cela norisnica - skaku je po pojstli, ene parkart je skor na naju z Rubnom prletu, pa skozz se je pod kovtr skrival in kr neki norel. Se sploh ni umiril in zaspal, kot je pr njemu to v navadi. Pol ga je pa moj prenesu k njemu v sobico in je zaspal, pa Ruben tud. Sklep: nikol vec se tko ne kopamo - vedno najprej Evana inpol Rubna, ker se mi bo sicer strgalo Je bil pa Ruben drugac ful priden, ker se je samo podojil in zaspal, nismo meli nobenih borb in joka, kot ponavadi. PA se zdej spi (od eene 8ih zvecer), s tem da se je do 12 se 2x hranil, pol je pa spla 3 ure, potem se je hranil na uro al pa uro in pol, od 9ih pa spi. MA pa tolk zabvasan nosek, ful tezko diha in se mi ful smili Moje spanje: sem ugotovila, da ful boljs spim, kot pri Evanu. Evana sem takrat vsakih 15 min preverjala, ce se diha. Zdej sem pa velik bolj mirna, ker mamo angel care blazino in dejansko spim, zbudim se pa sele, ko zacne jamrat. Nayya, klicemo ga Ruben, ljubkovalno mu pa mi 3je recemo se bubi. Najboljsi je itak Evan, ko se dere MOj moj bubiii . Za Evana tud nimam pomajsevalnice iz imena oz. smo jo imeli, ko je bil dojencek. Dala mu jo je pa takrat 19 mesecna necakinj, ker ni znala rect Evan, ampak je rekla Evi. Nam je blo to tolk lustno, da smo ga vsi tko pol klicali. Od 1 leta naprej ga pa midva kliceva Evan, ful redko kdaj, da mu se recem Evi, ga pa tko klicejo se vsi ostali (navada). Edino klicem pa Evana zabonci al pa moj lupci. Kaj pa vidva - a bo mel kaksno pomanjsevalnico al bo samo Taj? Eh, sej ce mu je vidva ne data, mu jo bodo pa drugi dali Men mami kr neki vsiljuje, da bi bil Ruben Rubi, pa ji ne dovolim. No zdej se je pa bubi zbudu, ga sibam previt in nahrant.