|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
30.11.2007 15:38:17   
Tanayya29
ma sej po teh kapljicah majo sam krčke..no se pa baje dobijo neke nove(mi je danes v lekarni povedala),samo jih nimajo,dobi se jih v eni trgovini v Šk.Loki,jaz jih bom šla verjetno iskat.
No,so pa te D3 bolj prijazne kot AD3...no,tako mi je razložila.Sm kupila ene proti krčkom še,in svetovala mi je,naj janež prekuham v vodi in dam mleko potem...tko kot si ti ninočka pisala...

moj jih še nima krčkov oz. zvečer ga neki matra,pa ne vem al so krčki,ali je tok utrujenuser posted image .Sem kapljice vseen kupla,ampak sedaj bom poskusla najprej z janežom....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.11.2007 15:43:42   
ajtak
Se strinjam, da bi blo fino jit ze ven pa mormo se en teden pocakat preden gremo lahko na cist ta prav sprehod... Sedaj, ko ga nesem za 5min pred hiso mi dam gor tako flis jaknco, bombazno kapico, kapuco in ga zavijem v flisasto deknco. Spodaj ima pa plenicko, bombazen body dolg rokav in plisastega pajaca brez rokavov (to imamo obleceno za notri).

user posted image evo, takole se oblecemo za ven user posted image

Tole kopanje ga je full zmatralo, spi ze od 12h. Kaj bo pa ponoci delal user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.11.2007 15:46:44   
Ilije
Hej!

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

da se se jaz malo javim..toliko stvari, pa se doma imamo tezave z spanjem..user posted image user posted image Noce in noce zaspat samauser posted image ,
SPLOH NE VEMO KAJ NAREDIT....Kakor jo odlozimo dol, zacne kricatuser posted image

Ima katera nasvet

Jaz je preprosto ne bi več silila v posteljico, ampak bi ji pustila spati zraven vaju. Tudi pri nas je podobno, a na srečo šele proti jutri, okrog štirih in takrat naši Ajdi pustim da spi v taveliki postelji. Ponavadi kar na mojem trebuhu, saj enkrat proti jutru v taveliko posteljo prikolovrati tudi Iris (ja imamo gužvouser posted image ) in zaradi tega Ajde ne upam dati na jogi, da je Iris slučajno ne pomečka. Res da nekateri pravijo, da je to razvajanje in ni ne vem kako zdravo, sam user posted image  jih gleda, saj drugi imajo pa spet svojo teorijo, da novorojenček pogreša tistih devet mesecev maternice in da ga z izkazovanjem ljubezni ter cartanjem v prvih treh mesecih ne moreš razvadit.

In tako kot pravi mama11, tudi Ajda tu in tam spi na trebuščku, ker ji tako paše. Me pa zanima mama11 ali povijate široko ali samo v pampersko (zarad termoforja mislim)?

AD3 ali D3 kapljice mi jih še nimamo, ker jih bomo dobil na recept na prvi posvetovalnici.  

IZVIRNO SPOROČILO: že 35
Termofor-KJE SE ŠE TO KUPI-bi tudi mi to uporabli

Jaz sem ga kupila v DMu, so imeli lansko leto takšne luštne, bolj majhne in oblečene v flis, tko kot ti je ninocka za mullerja napisala.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.11.2007 15:52:32   
Tanayya29
ajtak kok sta luštnaaaaaaa.........

termofor super ideja.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.11.2007 18:00:45   
Davana
Vsem, ki še nimate vitaminskih kapljic (AD3, D3) priporočam, da se na posvetovalnici dogovorite le za D3 kapljice.
Kombinacija A in D vitamina povzroča veliki večini novorojenčkov velike krče.
Če vam pediatrinja noče napisat recepta za Plivine  Plivit D3 (in ja, tudi to se zgodiuser posted image ), se dobijo v Avstriji Oleovit D3 kapljice.
Zame favorit!!!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 205
30.11.2007 18:14:28   
Tanayya29
Oleovit D3 kapljice.

Davana mogoče so tele tiste,ki jih prodajajo v Šk.Loki,daje se samo po ena kapljica...?

jah,zdj pa ne vem,men so rekli v Kranju v P.,da naj jih dam od 3 tedna dalje?A mislte,da naj počakam?

grem prav navodila prebrat...

Davana pozabla sem ti rečt,da sem prebrala tvojo zgodbo...samo,da se je vse dobro končalo..kako je ime sinčku?in...dobrodošla!

(odgovor članu Davana)
Neposredna povezava do sporočila: 206
30.11.2007 18:31:46   
mama11
Ilije, ultrazvok kolkov je bil sicer OK ampak mi je patronažna povedala, da je kljub temu široko povijanje prve tri mesece dobra investicija za kolke. Ampak ne tako kot so nas učili v šoli za starše (poleg pamperske še bombažna in previjalna plenica), temveč poleg pamperske le še previjalna plenica. Tako ima ponavadi med kožo in termoforčkom pampersko, povijalno plenico in 2 plasti oblačil.

V LJ porodnišnici mi niso dali nobenega recepta za kapljice, tako da bomo počakali na posvetovalnico. Upam, da bo moč izbrati D3 kapljice, ker sem tudi že slišala, da vitamin A lahko povzroči krče.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 207
30.11.2007 20:37:30   
ninocka
Ajtak, ful sta lustna user posted image user posted image user posted image

Nayya, vidva s Tajem na tisti slikici sta pa tud ful lepa user posted image user posted image user posted image Se mi pa zdej zdis cist drugacna kot takrat, ko si bla noseca user posted image
A tvoj moz ni nic koristil bolniske zate? Ker ce si po operaciji, lahko partner koristi 1 teden bolniske oz. nege zate in je doma. Moj je izkoristil se to in je bil doma mal vec kot 3 tedne user posted image user posted image

Kapljice - jst sem jih pr Evanu skoz pozabljala dajat (mali smo AD3) user posted image Enkrat sem se spomnla, enkrat pozabla...se pa spomnem, da nisem smela predpisane doze dat naenkrat, ampak postopama  - mislim, da je mel predpisano 7 kapljic na dan, pa je blo najprej 2 dni ena kpljica, pa 2 dni 2 itd dokler nismo prisli do 7.

A smo me ze kje objavljale nase porodne zgodbe? Ker se mi zdi, da jih od enih sploh ne vem? Ja, sej ce je blo tam na nosecniskem cveku objavljeno, pol sem jih ziher zgresla, ker sem prve denve doma bolj povrsno brala.

Zdej nimam casa, ampak bom pa jutri napisala mojo. Pa ostale jih tud napiste, boste vidle kolk bo cez par mesecev spet fajn brat te stvari za nazaj, ko ze ful pozabis )user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 208
30.11.2007 20:45:13   
Laubica
Hvala da ste mi povedale za termofor-gremo v nabavouser posted image
D3kaplice sem dobila v posvetovalnici in mora 2 kap. dnevno,mi je pa rekla da če ga bodo šraufale moram povedat mi bo druge napisala in če ga bodo še tiste me bo v Avstrijo poslala po tiste ko je Davana napisala
Žirafa -jaz sem pri prvem imela tak primer in sem ga v svoji postelji imela -ta sin pa ni rad v veliki postelji ampak v svoji,pa še v naročju mu je en čas fajn pol pa začne zendrit ,ga odložim in se vzdihne in umiri(hvala bogu)
Ajtak -lepa slikca,mi imamo doma od 21-22 stopinj in je tudi tako oblečen
Naraščaj-naš tudi non-stop nekaj cmoka in spušča glasove,samo 24 stopinj-bi jaz znorela ,saj to ne moreš dihatuser posted image
Ninočka-tudi jaz sem že 2x strigla nohte,samo kake borbe so to -ker noče bit pri miruuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 209
30.11.2007 22:01:11   
potepinka
Dober večer

Midva imava 1 posvetovalnico 13.12, 10.12 bo Mark star 1 mesec,kapljic še nimava verjetno jih dobiva na posvetovalnici mi je kar groza ko ga že sedaj mučijo krči.
Spanje je vredu prvič se zbudi od 3-4 zjutraj(5ur v kosu spi) kar je super potem pa je dojenje na 2 uri ,danes sva spala oba do 10.15,tak da jutri se moram prej vstat ker nič ne uspem naredit.
Podiranje kupča je pri nama na moji rami in ga ful hitro podre.
Kakanje je skoraj vsak obrok in tekoče.
1 kopanje je prespal skoraj cel popoldan,voda ga res utrudi.
Vglavnem je ful priden ko nima krčev.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 210
30.11.2007 22:19:00   
Tanayya29
Živjo...

ninočka nisem vedela,moj je bil doma 14 dni...ampak sedaj ima bolj fajn urnik,tako,da ne dela več tako kot včasih.Je pa res,da prihaja december...in bo ta mesec bolj mal doma.
Mogoče sem drugačna,ker mam tok kg manjuser posted image .Hvala...
Sem si pogledala tudi tvojega Rubena...super dečko..luškanuser posted image ...kako ga kličete,samo Ruben?Mi ga samo Taj.Cal je tudi fantek od Teje Hegeduš,oz. kAL...Je bil pri nas v vrtcu...

potepinka kaj pa kaplice?kej pomagajo?

stopinje,mi jih imamo max.22,se mi zdi,da postane tečn,če je prevroče...

oblečenega imam pa jaz ravno tako,kot ve pišete....

Lep petkov večer...Nočko....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
30.11.2007 23:09:41   
Davana
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
Davana mogoče so tele tiste,ki jih prodajajo v Šk.Loki,daje se samo po ena kapljica...?

nayya28, jaz sem jih kupila v Avstriji, tako da za Škofjo Loko ne vem, ampak ja, daje se le po eno kapljico. (jaz dajem po 2, ker je moj mali nedonošenček), krči pa so zmanjšani na minimum, ker so kapljice na oljni osnovi.

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
Davana pozabla sem ti rečt,da sem prebrala tvojo zgodbo...samo,da se je vse dobro končalo..kako je ime sinčku?in...dobrodošla!

Hvala za dobrodošlico in ja, glavno je, da sva z Galom oba živa in zdrava.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.12.2007 9:20:19   
Ilije
Dobro jutro punce!

Moram kar na začetku pojamrat, da ne morem spat, ne ponoči in ne zdajle, čeprav so punce ful pridne. Kaj naj naredim???

Drugače pa vam zaželim sončen in ne prehladen prvi decemberski dan.

(odgovor članu Davana)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.12.2007 10:00:12   
mama11
Ja, je grozno, ko ne moreš zaspan, čeprav bi lahko. Jaz moram biti že povsem izčrpana, da hitro zaspim, sicer napenjam ušesa kot zajec, da bi slišala, če bi Tamara pojamrala. Sem pa ugotovila, da mi precej pomaga, če poskušam ležati in zavestno sprostiti vse mišice - začnem pri prstih na nogah in grem postopoma mišico po mišico navzgor. Težko verjeti, da je človek lahko tako zakrčen. Ponavadi mi tako uspe zakinkati vsaj za pol urice.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.12.2007 10:01:43   
jooly
Moja palčica Kim je danes stara 1 mesec user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.12.2007 11:51:13   
Ilije
Čestitke Kim za 1. mesecuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.12.2007 12:00:08   
ninocka
Jeeee, cestitke Kim za 1 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mamici tudi, a ne user posted image

Mi2 sva pa vceraj Rubna dala kopat ze ob 7ih, pol za njim pa Evana. Evan je pomagal pri kopanju Rubna, si je cist rokave zmocu, ko je cofotal po banjici, pol je bil pa ful uzaljen in se je zacel ful jokat, ker mso vodo zlili user posted image user posted image
Vmes, ko sem jst Rubna dojila, je sel se on pod tus, pol je hotu pa spat pri nama v veliki postelji in je bla cela norisnica - skaku je po pojstli, ene parkart je skor na naju z Rubnom prletu, pa skozz se je pod kovtr skrival in kr neki norel. Se sploh ni umiril in zaspal, kot je pr njemu to v navadi. Pol ga je pa moj prenesu k njemu v sobico in je zaspal, pa Ruben tud.
Sklep: nikol vec se tko ne kopamo - vedno najprej Evana inpol Rubna, ker se mi bo sicer strgalo user posted image

Je bil pa Ruben drugac ful priden, ker se je samo podojil in zaspal, nismo meli nobenih borb in joka, kot ponavadi. PA se zdej spi (od eene 8ih zvecer), s tem da se je do 12 se 2x hranil, pol je pa spla 3 ure, potem se je hranil na uro al pa uro in pol, od 9ih pa spi. MA pa tolk zabvasan nosek, ful tezko diha in se mi ful smili user posted image user posted image

Moje spanje: sem ugotovila, da ful boljs spim, kot pri Evanu. Evana sem takrat vsakih 15 min preverjala, ce se diha. Zdej sem pa velik bolj mirna, ker mamo angel care blazino in dejansko spim, zbudim se pa sele, ko zacne jamrat.

Nayya, klicemo ga Ruben, ljubkovalno mu pa mi 3je recemo se bubi. Najboljsi je itak Evan, ko se dere MOj moj bubiii user posted image user posted image . Za Evana tud nimam pomajsevalnice iz imena oz. smo jo imeli, ko je bil dojencek. Dala mu jo je pa takrat 19 mesecna necakinj, ker ni znala rect Evan, ampak je rekla Evi. Nam je blo to tolk lustno, da smo ga vsi tko pol klicali. Od 1 leta naprej ga pa midva kliceva Evan, ful redko kdaj, da mu se recem Evi, ga pa tko klicejo se vsi ostali (navada). Edino klicem pa Evana zabonci al pa moj lupci.
Kaj pa vidva - a bo mel kaksno pomanjsevalnico al bo samo Taj? Eh, sej ce mu je vidva ne data, mu jo bodo pa drugi dali user posted image Men mami kr neki vsiljuje, da bi bil Ruben Rubi, pa ji ne dovolim.

No zdej se je pa bubi zbudu, ga sibam previt in nahrant.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.12.2007 12:33:14   
kanarka
Ola, še glas od mene.

Na forum pridem bolj s težavo, saj sem 100% okupirana z našo pupo. RAvno v tem trenutku, ko pišem imam črpalko priklopljeno, da ne izgubljam časa. Ko končam, grem malo spat, saj so noči bolj kratke.
Krči prisotni, pa ne vem, ali že obstaja kaj takega, da lahko dodajaš tako majhnim otročkom.
Naša Sara je drugač sicer zelo pridna, razen kadar jo mučijo vetrovi. Takrat z njo vsi sočustvujemo in jo pestujemo.
Na teži že malo pridobiva, tako da bo težka skoraj 3 kg, vendar je bolj kot ne na dodatku. Jaz si načrpam le za en njen obrok dnevno, ker več niti časa nimam, da bi črpala.
Ko se bo zbudila, bova šli malo ven na sonček, zvečer pa končno pride moja mama, da nas bo 14 dni pedenala. No, to bo čas, ko ga bova izkoristili, da vsaj malo preideva na dojenje. Upam, da nama uspe.

Žal nisem imela časa čisto nič prebrati za nazaj.
Upam, da ste vse ok in se razvajate s svojimi malčki.

Pozdravček!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.12.2007 12:51:29   
Sulfinija
Evo,punce genarlka urezana,tudi venček je že na najini mizici.Lije pa iz mene kot user posted image .Tkole sedaj bom počsi šla na kosilo,pol pa itam moj pride in grema malo ven na sončeka.

LP

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.12.2007 13:24:51   
ajtak
Hej, mi smo presenetljivo lepo spali glede na to, da je vceraj spal prakticno cel dan (razen vmesnih podojev) zaradi prvega kopanja. Ga tehtam in ugotavljam, da mi kar lepo spije po 60g na obrok, kar je dovolj za to starost. Tako, da je verjetno prislo do odstopanj med vago v P. in to elektronsko od patronazne...

Cakam, da se zbudi in da gremo mal na soncek, je tako lep dan danes user posted image .

Potem bomo pa jedli se mi ostali, danes pecem pizzo, se mi jo je prav zalustalo! A ve full pazite na prehrano? Jaz pravzaprav nic, ker smo tudi v porodnisnici dobili vse- pazim samo, da ni prevec zacinjena in to je to.

LP

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.12.2007 14:43:03   
Tanayya29
ojla...
pozdravček še od naju...jaz sem ta vikend sama,in še pojest ne morem umiruuser posted image ...no,ja sej gre,ampak ravno,ko sem hotla jest se mi začne dret...
tako,da sva kr skupej jedla,on z joške jst s krožnikauser posted image .Še dobro,da imam blazino za dojenje...

jaz kr pazim kaj jem,sicer pa glavno,da velik pijemo....jaz pijem več al manj samo vodo in čaj(tudi za dojenje).Sva pa šla prej v merkator in sva kupla lučke za smrekco...juhu....

ninočka,kličemo ga samo Taj..no,pa vzadnč ga je babica poklicala Tajčiuser posted image ..hehe

nč šibam....mal počivat...

lep dan

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.12.2007 16:29:02   
nemrak
user posted image user posted image ,
ajtak, jaz tudi nisem vedela katero dr. bomo imeli na prvi posvetovalnici.
Prvič te dajo tisti, ki je tisti dan v posvetovalnici in ne pri bolnih otrocih. Tam pa si potem izbereš osebnega pediatra po želji. Ko boš prišla na otroški dispanzer greš desno in tam te bodo pa vprašali kaj želiš in katero posvetovalnico imaš ( prvo, drugo....) ,Ponavadi ima ena dr. te čisto majnhe user posted image , druga dr. pa troletnike oz. petletnike.
naraščaj, kapljice dobiš na prvi posvetovalnici.
Jaz sem prosila za D3, ker naj bi  otročke manj zvijalo. Mi pa imamo krče že brez njihuser posted image .

Ponoči še kar spimo. Zbudimo se 1x na noč. Ponavadi jo previjemo zaradi kakanja. Jo ful moti in ne more spati. Ampak prvo rundo spi tudi do 6 ur zelo mirno. Kasneje zaspi, vendar je nemirna user posted image
Tudi jaz upam, da se sedaj ne bo pokvarila glede spanja, ko sem jo
pohvalila user posted image

ajtak, tudi meni so rekli, da 3 tedne naj ne bi šli ven. Je pa kolgica rodila 16 dni nazaj, pa ji je patronažna rekla, zakaj že nista šla ven. Glede sprehodov je res čisto odvisno od patronažnih. Mi smo šli ven, ko je bila stara 10 dni za pol ure. Pol pa vsak dan več. Sedaj pa noro uživa vzunaj. beri SPI!!!!

Sedaj jo grem pa oblečt, greva ven na pravljično drsališče. Se danes odpre in tavelika je z atijem že šla naprej.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.12.2007 17:07:36   
ajtak
Nemrak hvala za vsa pojasnila glede posvetovalnice. Je res trapasto ko te vsi tako hitro odpravijo in potem nikol nic ne vem... Resnicno ce nebi imela vas RR-jevke bi bila cist v temi. Bi se sla stavit, da je sestra Pavlina pozabla oment tole posvetovalnico na MS, v porodnisnici noben nic ne rece, potem mi pa na odpustu sestra tko btw omeni da moram na posvetovalnico v prvem mesecu- jaz jo pa cudno gledam- Kaksno posvetovalnico?? user posted image user posted image user posted image  Si je tud mogla mislit- baba blesava user posted image user posted image
No, vazno, da sem sedaj narocena.

Se to mi povejte tele D3 in AD3 kapljice- za kaj je to?? Saj vem, da sem ze nekaj o tem brala pa kaj ko mam mozgane ko ementaler user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.12.2007 18:23:23   
Ilije
Ojla!

ajtak  mi smo tudi danes imeli pico, jaz sem jedla tunino s čebulo in sedaj samo čakam, kakšna bo reakcija pri naši mali. Tudi sama ne pazim preveč na hrano, samo sadja v bistvu še ne jem surovega...

nemrak si me prav premamila s tem pravljičnim drsališčem. Upam, da mi uspe mojga prepričat, da bomo tudi mi en dan skočili na kratek izlet doCelja.

Sedaj pa bo počasi čas za kopanje, tako da vam samo na kratko zaželim ne preveč naporno noč.

papa

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.12.2007 18:25:09   
anit28
Pozdravljene mamice!

Tudi sama sem postala mamica 30.10. malemu Urbanu. Ker sem imela PDP 7.11., se štejem kar med novembrke, poleg tega pa sem vas občasno spemljala pri vašem čveku na forumu in se mi zdi, kot da vas že ful poznam.

Za vse imam eno vprašanje. Na prvi posvetovalnici, ki smo jo imeli v četrtek, nas je sestra opozorila na ROTAVIRUS in samo cepljenje proti njemu, cepivo stane približno 140€. Ali se boste ve odločile za to cepljenje in ali poznate to zadevo?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?