Anonimen
|
Jao, men se bo odpelal, jaz imam vsak dan huje s to mularijo! Zdej mi že tri dni zapored tamala od trenutka, ko odpre oči zjutraj, nonstop najeda do nezavesti. Izsljuje, nagaja, tuli, ko Jureta nosim po rokah (kar je itak veliko), se mi obeša na nogo, da jo vlečem za sabo in tuli "mami, pidi" (pridi, v bistvu hoče, da jo v naročje vzamem), in pol sem kot v kakšni burleski z enim tulečim otrokom v naročju, z drugim pa tulečim in bingljajočim z noge. Aja, spat mi pa itak noče noben. Tadva bi bila kar cel dan pokonci. Ulla, a se bo dal kdaj kej s tabo zmenit za kako astrološko karto? Češnca, jaz se pa sploh ne spomnim, da bi ti imela podočnjake. Uf, tale septemberka je pa res divja. Joj, ko se spomnim, ko sem razmišljala kmalu po Špeli, kva bi bla faca, če bi v istem letu še ta drugega rodila. Špela je bila rojena januarja, mene je pa marca pičilo, da bi imela še drugega (prej sem se na vse pretege upirala tej ideji) in sem si rekla, da bi blo najbolj fajn kar takoj zanosit, pa bi decembra rodila še drugega in bi tamaladva skupi v šolo hodila. No, je vseen malo zdrave pameti pretehtalo, da sva počakala še pol leta. Kapica, si že bolje? Baja, ja nekak tak je, da not padeš in furaš, ker nimaš izbire. Sej bo šlo, veš da si sposobna imet dva otroka, kaj zdaj kvasiš? Je pa res, da če meni otroci vsaj ponoči ne bi solidno spali, vprašanje, če bi se odločila tako hitro še za enega. Ali pa tudi. Vedno sem si velika bremena nalagala... Mi je nekak v krvi. A_R, jaz bom vedno trdila, da otrok pri 4 mesecih ne more bit razvajen. Pokaže, kaj rabi. Kako si drugače? O Ajvy, dobrodošla nazaj med žive. Jaz pogrešam kak kofetek. Drug teden? Ronči, ti to sama šivaš? Svaka ti čast! Izak in Ian, čestitke za 5 mesecev! Julij, ja je možno, da fašeš poporodno depresijo pol leta po porodu. He he Freycha, jaz tudi ljubim gospodinjska opravila, odkar imam mularijo. Sem vedno komaj čakala, da je dragi prišel domov, da sem mu uturila Špelo in zdaj še Jureta, jaz pa pucat in pospravljat - me prav sprošča. IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tašonka, kam si se skrila??? Mularija me noro gnjavi in nimam skoraj nič časa zase. Mi smo danes ob 18h na vrat na nos leteli k dežurnemu pediatru z Juretom, ker sva zatipala eno veliko bulico na vratu. No, jaz sem bila prepričana, da ne more bit bezgavka, P mi je pa rekel, da če ne vem, da so bezgavke tudi tam. Sem rekla, da sem mislila, da so samo za ušesi, pa on men prbije, da so še pod pazduho, v dimljah... Pa jst njemu, ja itak da to vem, samo na vratu vem pa samo za une za ušesi. No, skratka, sem se naučila, da imamo v telesu cca. 3000 bezgavk. Skratka, z malim je vse ok, samo v ponedeljek gremo za vsak slučaj še kri dat. No, jaz bom pa zdaj, da ne bom izgubljala časa s spanjem, šla mal TV buljit.
|