Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko .... le nemir ... ta prekleti nemir vsake toliko časa začrviči v našo (ne)iskrenost. To bom še razmislila...zdajle ne vem.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:32:41
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Če smo resnično iskreni, je to samo 1/3 tega, kar v resnici smo, 2/3 zato povzročata nemir. 2/3 sta torej laž...ali kaj? Nikakor ne. Igra, mogoče. Predvsem pa del nas, ki ni čisto naš. Tisti najbolj naš je naš karakter, geni, naša 1/3. Je pa odvisno, kao močna je ta tretjina. Če si zajeban karakter , ta tretjina prevaga, a se vsake toliko časa oglasita ostali dve v obliki nemira. Če prevladata ena ali obe od ostalih dveh tretjin, imaš bolj šibek karakter, a se vsake toliko vseeno oglasi tista prva v obliki nemira. Najbolj idealno je sorazmerno delovanje vseh tretjin - to so zmagovalci ... ampak ... potem bi življenje bilo blazno dolgočasno, se ti ne zdi
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce zavzames stalisce.. da iskrenosti postavis mejo.. potej jo lahko postavis zelo visoko ali pa zelo nizko.. Ne mores biti malo iskren.. do meje... SI ali pa NI SI! Ja, samo tu pomoje še vseeno obstajata dve iskrenosti - do sebe in do drugih. V absolutnem smislu nisi iskren, če nisi iskren do vseh. Lahko pa do sebe si, do drugih pa ne. Do sebe si lahko popolnoma, če se poznaš. Do drugih je fajn uporabiti tudi kakšen občutek :). Kar lahko izključi popolno iskrenost v vsakem trenutku in vsaki situaciji. Ne pa na dolgi rok.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ljudem pač rečeš, da zagovarjaš tezo, da je oče=mati. Pika. Konc. Ne, tega ne zagovarjam. Zanima me samo, zakaj tudi oče ne bi mogel biti dober oče in vzgojitelj? Zakaj se apriori negira njegova vloga? Daj ti to odgovori... za zacetek..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko .... le nemir ... ta prekleti nemir vsake toliko časa začrviči v našo (ne)iskrenost. To bom še razmislila...zdajle ne vem. krasna ideja...
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ker ljudje smo skupek genov, vpliva okolja in časa. Zakaj pa okolje in čas nismo mi? Zakaj so moji samo geni?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ljudem pač rečeš, da zagovarjaš tezo, da je oče=mati. Pika. Konc. Ne, tega ne zagovarjam. Zanima me samo, zakaj tudi oče ne bi mogel biti dober oče in vzgojitelj? Zakaj se apriori negira njegova vloga? Daj ti to odgovori... za zacetek.. Povej ti.....ti si moški. .....da ti ne serviram popolnega odgovora....
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Do drugih je fajn uporabiti tudi kakšen občutek :). Kar lahko izključi popolno iskrenost v vsakem trenutku in vsaki situaciji. Ne pa na dolgi rok. Če uporabljaš občutek do soljudi, je nemogoče biti popolnoma iskren. V bistvu, ko takole razmišljam... saj vsa kvaliteta življenja ni samo v iskrenosti, je tudi v neiskrenosti, ki jo uporabimo, ko imamo občutek do ljudi.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Predvsem pa del nas, ki ni čisto naš. Tisti najbolj naš je naš karakter, geni, naša 1/3. Kaj pa drugi dve tretjini, ki nista čisto naši..kako naši pa sta, če ne čisto? In tisto, kar ni najbolj....zakaj ni naše? In kakšno je ? Samo bolj? Samo je? Kaj pa če si sama tista, ki išče popolnost? Ki hoče samo najbolj? Ki hoče samo čisto? In te "motim",ker sprejem tudi drugačno, ne najboljše in tudi malo umazano?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce zavzames stalisce.. da iskrenosti postavis mejo.. potej jo lahko postavis zelo visoko ali pa zelo nizko.. Ne mores biti malo iskren.. do meje... SI ali pa NI SI! Ja, samo tu pomoje še vseeno obstajata dve iskrenosti - do sebe in do drugih. V absolutnem smislu nisi iskren, če nisi iskren do vseh. Lahko pa do sebe si, do drugih pa ne. To ni mogoce... obstaja samo iskrenost do sebe.. ce si do sebe.. si do drugih tudi.. ce do drugih nisi.. potem to pomeni, da do sebe nisi... tukaj je tezko goljufati..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Do drugih je fajn uporabiti tudi kakšen občutek :). Kar lahko izključi popolno iskrenost v vsakem trenutku in vsaki situaciji. Ne pa na dolgi rok. Če uporabljaš občutek do soljudi, je nemogoče biti popolnoma iskren. V bistvu, ko takole razmišljam... saj vsa kvaliteta življenja ni samo v iskrenosti, je tudi v neiskrenosti, ki jo uporabimo, ko imamo občutek do ljudi. Zaj** je, a ne ?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Do sebe si lahko popolnoma, če se poznaš. Velja tudi obratno. Spoznaš se tako, da si iskren do sebe.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:39:23
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ker ljudje smo skupek genov, vpliva okolja in časa. Zakaj pa okolje in čas nismo mi? Zakaj so moji samo geni? Ker so geni tvoja biološka danost. Kot kriv nos. Štrleča ušesa ... Čas in okolje pa sta bolj ali manj naključna, a zato nič manj naša, pa vendarle ne naša kot neka naravna danost.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Zaj** je, a ne ? Ja, zelo. :)
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Čas in okolje pa sta bolj ali manj naključna, a zato nič manj naša, pa vendarle ne naša kot neka naravna danost. In zakaj bi v meni morala povzročati nemir? Ne razumem.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Zaj** je, a ne ? Ja, zelo. :) Kaj smo danes ugotovili? A smo že kaj?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy To ni mogoce... obstaja samo iskrenost do sebe.. ce si do sebe.. si do drugih tudi.. ce do drugih nisi.. potem to pomeni, da do sebe nisi... tukaj je tezko goljufati.. Jaz mislim drugače. Lahko si iskren do sebe, priznaš sam sebi vse, se vsega zavedaš, si ne mažeš oči... Vendar zaradi občutka do človeka komu kaj tudi zamolčiš.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ljudem pač rečeš, da zagovarjaš tezo, da je oče=mati. Pika. Konc. Ne, tega ne zagovarjam. Zanima me samo, zakaj tudi oče ne bi mogel biti dober oče in vzgojitelj? Zakaj se apriori negira njegova vloga? Daj ti to odgovori... za zacetek.. Povej ti.....ti si moški. .....da ti ne serviram popolnega odgovora.... malo cajta prosim za tole.. ni tok simpl.. ne mors pozabit.. na oceta.. ne mors pozabit na mamo.. biti pravicen do obeh... pri taksni razdalji.. skoraj nemogoce.. Kaj je bolje za otroka? Ne vem.. Nejcko ti zlo dobro pise.. da ta sprevi v razmisljanje.. samo ti pa se moras odlocit.. in si se.. kot si najbolje znala.. in kot se ti je zdelo najbolje.. Kaj je prav? ne vem.... al pa rabim nekaj casa..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Zaj** je, a ne ? Ja, zelo. :) Kaj smo danes ugotovili? A smo že kaj? Meni se zdi, da marsikaj. :) Vsak sam zase ve, kaj je ugotovil. :)
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy To ni mogoce... obstaja samo iskrenost do sebe.. ce si do sebe.. si do drugih tudi.. ce do drugih nisi.. potem to pomeni, da do sebe nisi... tukaj je tezko goljufati.. Jaz mislim drugače. Lahko si iskren do sebe, priznaš sam sebi vse, se vsega zavedaš, si ne mažeš oči... Vendar zaradi občutka do človeka komu kaj tudi zamolčiš. Ce je tako.. da si do sebe.. iskren.. da si ne mazes oci.. potem temu sigurno sledi neka akcija.. Lahko naredis sam akcijo.. in si tiho.. da ne prizadenes drugega.. ne more pa biti vse isto kot prej.. Samo na dolgi rok... s cim drugega bolj prizadanes.. ker si hotel, da ga ne bi... al ker si bil iskren? Vprasaj vse.. ki so to doziveli, da jim je drugi hotel prisparat prizadetost.. duplicirali so jo..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:47:20
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR In te "motim",ker sprejem tudi drugačno, ne najboljše in tudi malo umazano? Sploh ne. Prej obratno. Na nek način ti zavidam. Ker ti si zajeban karakter , torej pri tebi je prevladala prva tretjina. Jaz sem pa bolj šibek karakter, pri meni prevladujeta drugi dve tretjini. Ti imaš "jajca" narediti nekaj, česar si jaz ne bi upala (zaradi imiđa, pa čeprav ob zavesti, da prej škodim kot koristim), ti pa nimaš "jajc" narediti to, kar delam jaz (pod krinko imiđa, pa čeprav ob zavesti, da lahko prej škodiš kot koristiš) A obe imava isti problem. Obema se občasno pojavlja tisti črv, imenovan nemir. Kaj pa, če bi ...
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy da si ne mazes oci.. Ne mažeš jih sebi, lahko jih pa drugemu, ker presodiš, da je zanj tako bolje. Kar ne veš, ne boli.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Obema se občasno pojavlja tisti črv, imenovan nemir. Kaj pa, če bi ... Ne vem, če se mi. In ne vem, če je to dobro ali slabo. Zdaj grem pa spat. Lahko noč, hvala za klepet vsem :)).
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy da si ne mazes oci.. Ne mažeš jih sebi, lahko jih pa drugemu, ker presodiš, da je zanj tako bolje. Kar ne veš, ne boli. Kaj pa na dolgi rok? kaj pa obcutek? drugi ne ve.. cuti pa.. . Kaj pa to, da TI ves.. da drugega vleces za nos? KAJ PA TE NEMIR????????? teoreticno je lahko tko.. kot pravis.. ke ni tega NEMIRA!! ne obcutis ga.. prakticno je mal bl zajeban.. ker NEMIR JE!! to ni majhen problem..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazy, ne se razburjat, pozna oz. zgodnja ura je že :))
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?