Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:07:04
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy ce pa si iskren.. pa tvegas veliko.. ali pa je koncno tako kot je prav?! Kaj bi tvegal? Nemir - ker nikoli ni nobena stvar 100%. Niti naša iskrenost. Ker ljudje smo skupek genov, vpliva okolja in časa. Če smo resnično iskreni, je to samo 1/3 tega, kar v resnici smo, 2/3 zato povzročata nemir.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 meni je prvo da sem lahko sama s sabo.... No, tako. Če s tem, da zamolčiš, lahko živiš sam s sabo, potem zamolčiš. Lahko... v bistvu.. zivis s tem.. samo mal je pod vprasajem kvaliteta..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Če smo resnično iskreni, je to samo 1/3 tega, kar v resnici smo, 2/3 zato povzročata nemir. 2/3 sta torej laž...ali kaj?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 meni je prvo da sem lahko sama s sabo.... No, tako. Če s tem, da zamolčiš, lahko živiš sam s sabo, potem zamolčiš. Kapitalne stvari....a jih lahko zamolčiš? Samo vprašam.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce izberes sam.. in molcis.. kako potem s tem ziveti? Tole mogoče vem..... Težko. Ali pa postaneš dolgočasnež, tudi to je mogoče. ma tega niti robot ne more.. ce ima rad zivljenje...
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Lahko... v bistvu.. zivis s tem.. samo mal je pod vprasajem kvaliteta.. Imaš prav.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Včasih je bolj prijazno kaj zamolčati in ne prizadeti. Včasih je tudi iskrenosti treba postaviti mejo. Pomoje. Mogoče kaj povedati v drugem trenutku? Na drugačen način?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kapitalne stvari....a jih lahko zamolčiš? Samo vprašam. Kaj je zate kapitalna stvar?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Včasih je bolj prijazno kaj zamolčati in ne prizadeti. Včasih je tudi iskrenosti treba postaviti mejo. Pomoje. Mogoče kaj povedati v drugem trenutku? Na drugačen način? Tudi. To je treba presoditi individualno.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kapitalne stvari....a jih lahko zamolčiš? Samo vprašam. Kaj je zate kapitalna stvar? Kar je meni pomembno. Kar je vplivalo na moje življenje. Kar bo posledično vplivalo tudi na tvojega. Nekaj takega, na kratko.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Včasih je bolj prijazno kaj zamolčati in ne prizadeti. Včasih je tudi iskrenosti treba postaviti mejo. Pomoje. To je zlo simpl... se odlocit, da molcis.. ampak lahko tvegas se vec.. Kaj ce nekoc partner to izve od drugje? Kaj mu bos rekla? Da ga nisi hotla prizadet? problem je.. ker vesolje deluje pravicno.. in bo tezilo k pravici..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Včasih je bolj prijazno kaj zamolčati in ne prizadeti. Včasih je tudi iskrenosti treba postaviti mejo. Pomoje. Mogoče kaj povedati v drugem trenutku? Na drugačen način? Tudi. To je treba presoditi individualno. Ja, počasi :) in z občutkom :)
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Kaj ce nekoc partner to izve od drugje? Kaj mu bos rekla? Da ga nisi hotla prizadet? To je fajn pristop. Želim, da izveš od mene.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy problem je.. ker vesolje deluje pravicno.. in bo tezilo k pravici.. To je res. Le kaj me čaka
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce zavzames stalisce.. da iskrenosti postavis mejo.. potej jo lahko postavis zelo visoko ali pa zelo nizko.. Ne mores biti malo iskren.. do meje... SI ali pa NI SI!
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy problem je.. ker vesolje deluje pravicno.. in bo tezilo k pravici.. To je res. Le kaj me čaka kako dolgo se lahko boris s temi nevidnimi silami? v soboto sem bil v DZS.. hotel sem en odg.. in sem odprl eno knjigo.. na eni strani in prebral en stavek.. 'vse dolgove moramo placat.. dlje kot odlasamo.. vecje so obresti' mal me je zaskrbel..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy 'vse dolgove moramo placat.. dlje kot odlasamo.. vecje so obresti' mal me je zaskrbel.. Kaj te skrbi? Ja, tko je to, s knjigami.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:24:48
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko si pa izbrala neko idejo, imiđ, za katero neglede na lastna (momentalna) čustva stojiš, ker imaš tako trden izgovor v primeru, da ljudem tvoja odločitev ni všeč. Katero idejo sem izbrala? Zakaj bi se zgovarjala ljudem? Je tako kot je. Itak s svojimi odločitvami najtežje živiš sam....zakaj bi se drugim izgovarjala? Idejo, da je oče enako mnogo dober starš v ranem obdobju otroka kot mati. Da otrok nikakor v ranem obdobju ne potrebuje 100% (samo ali bolj ali več) matere. Kar imaš v določenem segmentu prav ... v določenem segmentu!!!, zlasti v tistem, kjer je mati izrazita negativka. Mogoče si v nekem prelomnem obdobju začutila, da nisi "popolna" mama, se zavedla lastnih materinskih manjkov ... nisem to, kar bi kot mati "morala" biti. Ne vem, kaj bi ti manjki bili, ker je je to spet od posameznika in njegovih osebnih pogledov in vedenj odvisno, a si začutila, da je bolje, da si otroku samo "vikend" mama in takrat tista 100%, popolna mama, kot cel čas biti nepopolna in se zavedati lastne nepopolosti. Zdaj ti svoje nepopolnosti ni potrebno razlagati. Ljudem pač rečeš, da zagovarjaš tezo, da je oče=mati. Pika. Konc. Tudi če ti ljudje nasprotujejo, imaš ti v roki adut - idejo, imiđ, za katerega si "skrila" svojo odločitev. In predvsem se ti sama ne soočaš z lastno nepopolnostjo vsak dan ... In ti je dobro. In ker ti je dobro, si spet popolna. In ker si spet popolna, verjameš, da je bila odločitev dobra in pravilna. Da je ideja dobra. .... le nemir ... ta prekleti nemir vsake toliko časa začrviči v našo (ne)iskrenost.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj te skrbi? Nic vec..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ljudem pač rečeš, da zagovarjaš tezo, da je oče=mati. Pika. Konc. Ne, tega ne zagovarjam. Zanima me samo, zakaj tudi oče ne bi mogel biti dober oče in vzgojitelj? Zakaj se apriori negira njegova vloga?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko In predvsem se ti sama ne soočaš z lastno nepopolnostjo vsak dan ... In ti je dobro. In ker ti je dobro, si spet popolna. Zakaj pa misliš, da se ne? In od kje ti ta ideja popolnosti
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kapitalne stvari....a jih lahko zamolčiš? Samo vprašam. Kaj je zate kapitalna stvar? Kar je meni pomembno. Kar je vplivalo na moje življenje. Kar bo posledično vplivalo tudi na tvojega. Nekaj takega, na kratko. Lahko zamolčiš. Samo potem smo tu spet pri kvaliteti tvojega življenja.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Včasih je bolj prijazno kaj zamolčati in ne prizadeti. Včasih je tudi iskrenosti treba postaviti mejo. Pomoje. To je zlo simpl... se odlocit, da molcis.. ampak lahko tvegas se vec.. Kaj ce nekoc partner to izve od drugje? Kaj mu bos rekla? Da ga nisi hotla prizadet? problem je.. ker vesolje deluje pravicno.. in bo tezilo k pravici.. To je tveganje, ki ga prevzameš, če se tako odločiš.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko In ker si spet popolna, verjameš, da je bila odločitev dobra in pravilna. Da je ideja dobra. Ko vidim Mičico, lahko presojam o odločitvi. Pa preden vzleti avion.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 1:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce zavzames stalisce.. da iskrenosti postavis mejo.. potej jo lahko postavis zelo visoko ali pa zelo nizko.. Ne mores biti malo iskren.. do meje... SI ali pa NI SI! Ja, samo tu pomoje še vseeno obstajata dve iskrenosti - do sebe in do drugih. V absolutnem smislu nisi iskren, če nisi iskren do vseh. Lahko pa do sebe si, do drugih pa ne.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?