nana35
|
Janey,ne vem,kakor želiš.Jaz sem raje prej oprala in zlikala,ker imamo še veliko dela doma,urejamo dve sobi,za in zraven te še eno-spalnico.Tako,da sem jaz raje opralal in zlikala,pa sem zdaj mirna.Kupila sem tudi kozmetiko in pač vse kar bom potrebovala,saj ne vem če si zasledila,nikoli ne veš...januarčice so začele že rojevati...no upam,da ne bomo,ampak zna se zgoditi. Tudi jaz hodim zraven tega še v šolo in imam 3x na teden nekaj predavanj,pa jutri imam zadnjič MŠ,ampak v šolo bom hodila kolikor bom še lahko.Ti si se pa kar vredu zaposlila,ne vem kako ti znese,če boš pa še vse urejala in prala pa likala....blagor tebi.Moja ni ravno cvetoča,skoz imam kaj,tako da nisem sposobna še kaj več. Teja27,ne vem,če si že kaj sem gor pri mb nosečkah pisala,nisem bila tu od začetka,tako da ne vem,pa kljub temu lepo pozdravljena od mene.Vidim,da si tudi januarka,pa se ne spomnim,da bi čvekala z nami na naši temi?!Ali si?Če nisi,pa se nam lahko vseeno še vedno pridružiš. Vidim,da si tudi ti Vrtnica tukaj!Tudi jaz še nimam kreme za ritko,fiziološke raztop.,krpic,alkohola,ampak to dobim od ene med.sestre,tako,da bom počakala do takrat. Vana je kar lepo ime,ne bi se ga domislila.Midva sva mislila,če bi bila pupa,bi lahko bila Zoja,ampak ker imamo v družini same fante,s tem nisva preveč računala,tako da bo kar .Jaz se za EA nisem dogovarjala z nikomer in tudi se ne mislim,zdaj do pregleda 11.12.še počakam,potem pa se z mojim gin.zmeniva glede tega,če bo res potreben CR,tako da mi EA ne pride v poštev.Bom kar lepo spančkala. Tako,upam,da še katera druga počveka tukaj z nami,lepo bodite in papa.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.11.2007 11:57:46 >