|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.11.2007 21:57:07   
nana35
Ja zgleda da smo res na zimskem spanju,nič se ne dogaja tukaj gori.Sicer jaz tu in tam kaj preverim in prečitam,če katera kaj napiše.Če pa smo toliko lene,da nobena prave teme ne najde.Pa saj bo.

Lepo spančkajte.

:))

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
20.11.2007 23:21:26   
Pandica
Nismo na zimskem spanju samo mene Zala ne spusti za rač. user posted image

Jaz bi rade volje večkrat kaj napisala, pa žal ne gre.

Mi2 pa sva danes imeli prvo posvetovalnico. Zala se je zredila za 670 g in zrastla za 3 cm user posted image Mamica pa je bila pohvaljena, da se samo dojima user posted image

Sma pa dobili kapljice D3. A je res, da jih po teh kapljicah še bolj šravfa? Ker mojo že itak full in me je kr strah kako bo, ko bo dobila prvič te kapljice. Ker me je danes pediatrinja vprašala, če jo fejst črviči, ker mi je rekla, ko ji je tipala trebušček, da se kr čuti user posted image
Revica boga.

Upajmo, da bo ju3 lepo vreme, da boma lahko šli malo na sprehod.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
21.11.2007 8:00:37   
Janey
Dobro jutro mariborčanke. Kako ste kaj?
Mi smo kar dobro...komaj čakamo da pride ta februar. Je sicer še 2 mesca pa pol vstran ampak upamo da bo hitro minilo. Sicer so pa vmes prazniki,ki ponavadi kar zletijo.
Še 2 tedna sem v službi potem grem na bolniško malo. Se že veselim.
Lepo se mejte.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
21.11.2007 10:07:33   
nana35
Pandica,je lepo slišati pohvale,kajne,če si priden??Tudi jaz bom gledala,da se bova samo dojila,to se mi zdi ful pomembno,pa rada bi da sva skupaj in da papca pri mami.
Jaz čas za pisanje že najdem,ampak če se pa tu počasi vse premika in potem ni neke teme na katero bi pisala.

Janey,tudi jaz komaj čakam na januar,malo bližje sem!Ampak bom zaradi posteljice imela skoraj 100% carski rez,bomo rodili že v decembru-po moje.Kaj bo odločil moj gin.bomo pa videli na pregledu 11.12.Komaj čakam,da dobim svojegauser posted image ,potem pa bo res manj časa za računalnik.

Lepo bodite in javite se večkrat!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.11.2007 10:10:31   
Janey
nana kaj pa je s posteljico? Oprosti če si že napisala...ne spremljam redno, ker sem v službi na rač in se samo vsake tolko oglasim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.11.2007 10:11:43   
koala
Jutro!

Ja Pndica, žal ima veliko mamic izkušnje da po AD3 kapljicah sončke še bolj zvija, pediatri pravijo da baje ni povezave, izkušnje pa kolikor jaz vem govorijo drugače, monogo mamic zato poseže po kapljicah D3 ali pa Oleovit.
Bi te pa nekaj vprašala, katero pediatrinjo imata in kakšen je bil prvi vtis?

Ja na tej temi se pa res malo dogaja. Bomo mogle bit bolj pridne.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.11.2007 14:15:52   
Vrtnica79
No, pa se je le malo premaknilo na tej temiuser posted image !

Ja, jaz vsak dan prečekiram če katera kaj napiše. Pa večinoma ni nič . Zato pa ste me danes presenetile.

Pandica, me veseli za tvojo Zalo da tako lepo napredujeuser posted image . Super da dojiš, ni ga boljšega čez to. Tudi jaz sem prvič dojila do 1 leta. Upam, da bo tudi zdaj tako. Veš, pa moja mala ni bila nič bolana- je kar res da je mamino mleko zaščita , je otrok bolj odporen.
Glede onih kapljic pa presodi sama. Tudi če jih ne boš dajala redno nima kaj bit narobe. Kaj pa včasih ko to sploh ni obstajalo, pa so tudi vsi normalno zrastli. Naredi kak ti paše, če boš videla da jo še bolj šraufa pač prenehaj.

Janey, mislim da bo februar kar hitro tukaj. Saj veš, prvo ti novoletni prazniki zdrvijo mimo nas. Pol pa januarja ko da ni. Meni tudi hitro mineva čas, čeprav sem že od maja doma. Sedaj sem že uradno v porodniškiuser posted image .
Kdaj pa so sploh nakazilauser posted image , katerega v mesecu? Prvo nakazilo bi mogla dobit tako decembra, pa me zanima kdaj ga lahko pričakujem?

Nana35, upam da se bo vse dobro razpletlo pri poroduuser posted image !

No, lepo bodite in napišite kajuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.11.2007 20:25:03   
nana35
Janey,posteljico imam preko mat.vratu in po  naravni poti ne gre user posted image na prostost.Morala bi se dvigniti,pa se žal ni.Ampak tudi tako bomo zmogli,verjetno še lažje,pa kasneje z več bolečinami!Ja,sem verjetno že napisala,spomnim se ne,po moje pa sem,ker sem že večkrat.

Vrtnica,hvala,mislim,da bo vse ok,to niti ni tako redek pojav,ginekologi niso bili nad tem nič presenečeni,ko so ugotovili,samo CR so mi napovedali,če bo tako in mislim,da bo,ker se ni nič spremenilo.Sama poznam osebno kar dve z isto težavo ali kako naj to imenujem,tako da verjamem da jih je še veliko več.

Glede nakazil nimam pojma,jaz vem da za paket dobim 15.12.,za drugo pa nimam pojma.Nisi dobila odločbe?Saj tam bi ti moglo pisat.

Lepo noč in pridne bodite.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.11.2007 21:17:24   
Vrtnica79
Ja, za denar od paketa vem. Sem dobila že 15 11. nakazanouser posted image . Mogoče pa res na odločbi piše kdaj je nakazilo za porodniškouser posted image - bom mogla malo podrobneje prebratuser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.11.2007 22:53:23   
Pandica
Ojla punce!

Na hitro se vam javim, ker mala miška že spušča neke glasove iz mamine postelje. Sem se ji izmuznila iz zizike in me je že pogruntala user posted image    Ker ona bi frajerka kar spala z mojo ziziko v ustih. Ona dudica pa sploh ne velja, joj kako jo ven špukne.

Nana35  ja, res je fajn slišat, ko si pohvaljen. Jaz sem si tudi skozi želela, da bom polno dojila. In se mi je želja uresničila. Nič ni lepšega kot se cartati s svojim sončkom in se hkrati hraniti.
Ti samo pridno pristavljaj otročka, saj veš ponudba povpraševanje, v P pa ti bodo itak sestre pomagale user posted image

Vrtnica79 še malo pa boš tut ti cartaja, jupi user posted image   Gre hitro čas, ne?
Joj, danes sem ji dala prvič kapljice D3, katastrofa user posted image   Kako jo je šravfalo bogo revico, da je blo joj. Sploh ne vem, če še jih bom dajala. Par krat še bom probala pa bom videla kakšna bo reakcija. Ker sem že čisto zmešana z temi krči, ne vem več kaj še naj naredim, da bi ji pomagala.
Res je grozno, ko se tako joka pa ji ne morem kaj veliko pomagati.
Kako pa je kaj tvoja prva pupika? Se že veseli sestrce? Že imate vse pripravljeno doma? A voziček imaš Hoco-v? Sem nekje enkrat prebrala, da bi Hocota imela. Kaj pa pravi babica na to, da bo dobila zdaj že drugo vnukinjo? user posted image

Danes sma bili na sprehodu in "morala" sem iti v H&M, da sem nekaj kupila za mojo pupo. Joj, kako imajo lepe stvari. Sem ji vzela en tak full cart kompletek z ono muciko Hello Kitty, babica pa je kupila oblekco, tut z to muciko. Joj, to bo frajerka. Men je ta Hello Kitty tako lepa mucka, da še dobro, da imam punčko, da ji lahko to kupujem, ker, če bi fantka v to oblačila bi malo noro zgledalo, ne?user posted image

Evo, zdaj sem pa natipkala, da me verjetno že klejete.

Lepo bodite in čim bolj mirno noč

Nočko 

Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.11.2007 23:14:17   
Vrtnica79
Ja, Pandica voziček imam Hocko. Če se ne motim tudi ti ,a ne? Moj je rjave barve.
No naša večja pupika tak že komaj čaka da dobimouser posted image . Imam že vse pripravljeno, tak da še samo čakam kdaj me zgrabiuser posted image . Pa tudi babica in ostali že postajajo nestrpni saj bi radi že spet znova razvajaliuser posted image . Tebi pa tak mama dosti pomaga, še dobro da sta tak blizu doma. Veš tudi jaz sem v H&M-mu kupila oni kompletek hello kittyuser posted image , če pa je tak lepi. Pol pa sem si še jaz one copate vzela z motivom te muceuser posted image user posted image .
Kapljice- saj pravim malo še probaj pa boš videla kak bo. Če ne pa ji ne rabiš dajat. Pa tak dojiš in ima od tvojega mleka vso zaščito!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
22.11.2007 9:41:12   
koala
Pandica moji nečakinji je pomagala brinova mast, ji z njo masiraš trebuščka ko se začnejo krči, pa lefaksin kapljice. Od kolegice sinu pa so poamgale tudi vetrovne kapljice od koroških lekarn.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.11.2007 23:13:14   
Pandica
Vrtnica79  ja, jaz tut imam voziček Hoco, model Big Foot, je pa rdeče barve v kombinaciji z oranžno in olivno zeleno, ker je Limited Edition user posted image
Ja, zdaj ji 2 dni nisem dala več onih kapljic in se mi zdi, da je vseeno bilo res malo boljše, da je ni tako fejst zvijalo.
Par dni nazaj sta se najin mami pogovarjali. A ti je povedala mama? Ja, zdaj pa še malo pa boste spet lahko cartali, joj kako bo fajn user posted image

Koala  imam tudi brinovo mast, z njo masiramo trebušček in ni kaj boljše. Sem pa včeraj klicala v Tržič v lekarno Deteljica, ker imajo tam ene kapljice, ki baje pomagajo in jih naročila. Ju3 jih verjetno že dobim, da jih bom lahko sprobala in seveda upam na najboljše. Ker to je neverjetno kaj dela z revico.

Zdaj sem ji dala pred dojenjem avstrijske Babynos in so zgleda mičkeno pomagale, ker še aja. Seveda v mamini postelji user posted image   tam je najboljše
Kako pa se ti kaj počutiš? A veš kaj boš imela? Al bo user posted image  al user posted image  ?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.11.2007 19:00:49   
Pandica
Ja kje pa ste vse danes? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.11.2007 20:29:52   
nana35
Ja,Pandica,tema je bila že skoraj na drugi strani,hvala bogu,da si se vsaj ti zbudila.Izgleda,da tiste ki imate user posted image si vzamete več časa,kot tiste,ki jih še imamo v trebuščkih.Žal.Veš,vse tudi čvekamo na svoji temi in potem ko nekaj napišeš včasih pozabiš,velikokrat pa si prelen.No,vsaj z mano je tako.Zato bom pa danes samo sem napisala,pa šele jutri na svojo temo.

Kaj počnete v teh lepih dnevih?Jaz sem večinoma doma,ker mi ni več do nekih dolgih sprehodov,saj mi trbuh otrdeva po naporih.Pa doma se kako delo najde in potem mi ni več za drugo,ker se ne počutim več tako ok.Upam,da se vsaj ve počutite drugače,ali imate podobne težave?Vrtnica,ti prideš zdaj kmalu na vrsto,mislim,da si kar prva med nami.Upam,da katere ne prehiti...

Pa oglasite se tudi ostale,Čmrlika,Muzika,Koala,Tinča1,JaneyMarusah,annnna, ursyka21, slovenka ,že 35 ,...še katera??

Lepo spančkajte in mislite na svoje user posted image !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
25.11.2007 15:17:50   
Vrtnica79
Ja, res da čvekamo bolj na "svojih" temah. Včasih pa enostavno ni časa se posvetit se vsemu. Nana35, jaz bi itak več na RR sedela ,pa imam že eno lumpo doma in se ji tudi morem malo posvetituser posted image .

Pandica, mi je rekla mama da sta se srečali. Pa ji je tvoja mama pokazala slike od Zale in moja mama reče da jih je nekaj že videlauser posted image . Ni kaj je popularna tvoja Zala!
Pa veš da imama isti vozičekuser posted image user posted image user posted image .

Kje pa ste ostale??????????? Ne se preveč polenit!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
25.11.2007 15:48:24   
Pandica
Vrtnica79  ja, meni je tut takoj mami povedala, da se je pogovarjala z tvojo. Mi2 z Zalo sma ravno zdaj pri mojih, sma šli na kosilo user posted image   Zala pa zdaj spančka. Vsepovsod spi, samo doma ne user posted image
A ti imaš Big Foot model? No, super boma še z enakimi vozički vozičkale, ne? user posted image   In kako se počutiš zdaj, ko že gre h koncu? le glej, da mi pošlješ sms, ko boš rodila, da bom vedela, velja?

Drugače pa je danes tako zaspano vreme. A ni punce? Meni tako oči skupaj lezejo, bi tako zaspala zdaj malo, če bi lahko pa ni več časa za popoldansko spanje odkar je Zala zunaj in ni več v trebuščku user posted image

Zato punce naspite se v nosečnosti kolikor se največ lahko. Ker potem nebo več kvalitetnega spanca naslednjih nekaj let user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1267
25.11.2007 15:54:41   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

A ti imaš Big Foot model? No, super boma še z enakimi vozički vozičkale, ne? user posted image   In kako se počutiš zdaj, ko že gre h koncu? le glej, da mi pošlješ sms, ko boš rodila, da bom vedela, velja?

Ja, imama isti modeluser posted image user posted image - samo druge barve. Moj je rjav.
Moje počutje je bolj tak-tak. Sem že tečna sama sebi. Pa vse me boli, spim itak sede........ Ah bo že. Bi komot šla že zdaj rodit.

Ja, pa pozdravi vse pri vas domauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
25.11.2007 16:00:35   
Pandica
Saj bo. Meni so se tut zadnji dnevi vlekli, sploh tisto, ko sem nosila čez rok. Ampak zdaj pa komaj vidim kako hitro mineva čas. Zala je stara "že" 1 mesec in 11 dni.
Zdaj pa te bom en dan res poklicala, ko boma kaj zunaj, da se dobima, če ne boš šla prej v Rim user posted image

Hvala za pozdrave, jih vračajo vsi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1269
25.11.2007 18:16:38   
koala
Čer mariborčanke!

Evo,d aopravim še svojo dolžnost na tej temiuser posted image .
Ja res se bolj malo dogaja, se mi zdi da je mami Pandica najbolj pridna. Pohvaljena.
Pandica jaz se počutim fenomaenalno, razen malo zgage in občasno bolečega križa (kar pač spada k nosečnosti) ni težav in sem polna energije, včasih se moram kar zavestno nazaj držat ker zadiham pa se fuuuul. Aja, pri nas dobi okrepitve ati. No če ni od morfologije kaj odpadlouser posted image . Pozdravi Alana, pa Zalo pobožaj v mojem imenu, res ima pravo ime.

Nisem vedela

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.11.2007 7:51:20   
Janey
Čao babuške. Kako ste kaj? Evo se oglašamo. Jaz sem spet na čajeku in granobiluuser posted image

bo že bolše...lep dan vam želim

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.11.2007 9:03:15   
koala
Janey pozdravi se hitro.

Nisem vedela

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.11.2007 11:36:51   
petea
Nana35, ni nujno, da rodiš s carskim rezom, če imaš predležečo posteljico. Moja sestra je 4.5 leta nazaj rodila 2. sina po naravni poti, čeprav bi bilo zaradi drugih vzrokov bolje, da bi s carskim rezom (mala, suha punca, velik otrok (4320 g), že prvi porod končan vakumsko ...).

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.11.2007 11:39:21   
petea
Vrtnica79, porodniška je običajno nakazana 13. v mesecu.

Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.11.2007 21:14:33   
Vrtnica79
Petea, hvala za odgovor!user posted image

Kje pa ste ostale??????????

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.