Pandica
|
Ojla punce! Na hitro se vam javim, ker mala miška že spušča neke glasove iz mamine postelje. Sem se ji izmuznila iz zizike in me je že pogruntala Ker ona bi frajerka kar spala z mojo ziziko v ustih. Ona dudica pa sploh ne velja, joj kako jo ven špukne. Nana35 ja, res je fajn slišat, ko si pohvaljen. Jaz sem si tudi skozi želela, da bom polno dojila. In se mi je želja uresničila. Nič ni lepšega kot se cartati s svojim sončkom in se hkrati hraniti. Ti samo pridno pristavljaj otročka, saj veš ponudba povpraševanje, v P pa ti bodo itak sestre pomagale Vrtnica79 še malo pa boš tut ti cartaja, jupi Gre hitro čas, ne? Joj, danes sem ji dala prvič kapljice D3, katastrofa Kako jo je šravfalo bogo revico, da je blo joj. Sploh ne vem, če še jih bom dajala. Par krat še bom probala pa bom videla kakšna bo reakcija. Ker sem že čisto zmešana z temi krči, ne vem več kaj še naj naredim, da bi ji pomagala. Res je grozno, ko se tako joka pa ji ne morem kaj veliko pomagati. Kako pa je kaj tvoja prva pupika? Se že veseli sestrce? Že imate vse pripravljeno doma? A voziček imaš Hoco-v? Sem nekje enkrat prebrala, da bi Hocota imela. Kaj pa pravi babica na to, da bo dobila zdaj že drugo vnukinjo? Danes sma bili na sprehodu in "morala" sem iti v H&M, da sem nekaj kupila za mojo pupo. Joj, kako imajo lepe stvari. Sem ji vzela en tak full cart kompletek z ono muciko Hello Kitty, babica pa je kupila oblekco, tut z to muciko. Joj, to bo frajerka. Men je ta Hello Kitty tako lepa mucka, da še dobro, da imam punčko, da ji lahko to kupujem, ker, če bi fantka v to oblačila bi malo noro zgledalo, ne? Evo, zdaj sem pa natipkala, da me verjetno že klejete. Lepo bodite in čim bolj mirno noč Nočko
|