|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
30.11.2007 8:20:43   
Februarka08
Evo mene... Dobro jutro najprej, čeprav sem že lep čas pokonci... Samo preden se prebiješ skozi vso to čvekanje, rabiš...user posted image
Same klobasice vam hodijo po glavi... No, saj meni tudi, samo jaz jih ne smem jestuser posted image . Bom res še shujšala...user posted image
Že tolk časa user posted image pijem, da je skor že čist mrzla (ja, če vas pa ne dohajam)... Kva bom lepauser posted image , že skor kičasta...user posted image
Morm počakat, da se zbudite, če ne bom mela samogovor tuki goruser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
30.11.2007 8:28:29   
mala_pikica
user posted image Tudi jaz želim vsem dobro jutro!

Pozdravljena med nami Arianna, lepo, da si se nam pridružila.
Za ostale pa vidim, da ste vse dobro razpoložene. Jaz sem imela včeraj pregled pri moji G in mi je delala tudi UZ. Vse je vredu, razen user posted image  je malo manjši, še v mejah normale, ampak bolj na spodnji meji. Noseča sem 31t2d, user posted image  pa tehta približno 1500g. Ponovni UZ imam ponovno čez 3 tedne.
Jaz imam danes še točno 2 meseca do poroda in vstopam v 8 mesecuser posted image . Se je sestra pri G zmotila takoj na začetku pri porodnem terminu 1.2.08, pravi termin pa so mi postavili 30.1.08, ampak sem potem kar tukaj pri vas ostala.

Vidim, da vas ima večina že dosti pripravljeno za prihod user posted image . Jaz sem tudi že nakupila nekaj stvari, ampak oprano in zloženo pa nimam še nič. Zato pa pridno kičim hišo z raznimi božički, imam že adventna venčka, pa božično zvezdo, pa polno svečk po hiši, sedaj pa moram še mojega user posted image  prepričat, da obesi zunaj lučke, pa v Hoferju sem kupila velikega božička, ki pleže po lestvi in komaj čakam, da ga nekje obesi. Lp

Za Andreja: pregled 21.12. 07user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3077
30.11.2007 8:33:27   
vrtnica76
Draga dolenjka,pri meni so tut strašne težave z britjem.Učeri sem si poizkušala s špeglom pomagat, pa senisem skor nič vidlauser posted image .Bo res treba brivca naročituser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
30.11.2007 8:41:23   
vrtnica76
Mala pikica,user posted image za uspešen pregled.Ne se sekirat,našuser posted image jih ima komaj1340g in 30cm.Pa mi je tut rekla,da je še v mejah normale-sam meni se zauser posted image nekam malo zdi.
Ti si pa žečist not padlauser posted image z okraševanjem.Lepo.Kolk si pa dala za Božička,ki pleza po lestvi?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
30.11.2007 8:46:22   
vrtnica76
Februarka,ti praviš, da boš imela čist mrzlo kavico,jest jo pa že tolk časa kuham,da mi bo skor vsa voda povrelauser posted image .Nč, grem skuhat, da se slučajno džezva ne zažgeuser posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
30.11.2007 8:46:26   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

oj, čveke.

Dolenjka, a si ti pol tista huda rdečelaska s fotk mogoče?? user posted image
Maš pa prav glede jote in klobasice....je že v mojem bušiju, čeprav bi bla boljša tista naša jota pa klobasa mojega moža. user posted image

Nič ne vem, ker še nič iz Suzijine kuhinje nisem pojedla user posted image  user posted image  user posted image  Plačat, pol pa informacije user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa base tiče ti pa čist verjamem. Sam base zate pa zame ni sploh user posted image  PIna ma pa tvojo pa še svojo user posted image  babji user posted image  user posted image  user posted image  Ta tut nikol ni z malim zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image

preden rečem dobro jutro morem to pokomentirat.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi zakaj mi nisi prej povedala da prihaja tvoja klobasa dol...user posted image  tako nisem mogla izkoristit delane priložnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa dobro jutro.. Sem hotela najprej vse prebrat pa pol kaj skomentirat, sam me je čist prevzel dolenjkin postuser posted image user posted image

Arianna dobrodošla..Nikar se ne trudi brat za nazaj, ker boš težko prišla na tekoče...TI kar začni z nami čvekat, saj naš boš kmalu spoznala..Smo same fajn babe in dedc tuki gor zbraniuser posted image user posted image user posted image

jaz mam danes ob 10-ih pregled..KEr se vedno čaka mi 2 uri ziher ne uideta..Ko pa pridem nazaj v službo se vam z Ano takoj oglasiva na raport...

Grem sedaj prebrat, kolko ste me še "obrale" včeri zvečeruser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
30.11.2007 8:49:14   
vrtnica76
Pina,opravičeno se ti je lohk ornk kolcaluser posted image So te obrale skor do kostiuser posted image .
Pa dobro opravita na pregledu!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
30.11.2007 8:59:42   
mala_pikica
Ja, vrtnica saj se sploh ne sekiram, ker vem, da so kar velika odstopanja pri UZ meritvah. Glavno je, da mi je rekla da so pretoki dobri, pa posteljica je tudi lepa, pa plodovnice je dovolj. UZ mi je šla delati, ker mi je med pregledom namerila fondus maternice 27 cm, po pravilih pa je vrh maternice skladen s tedni nosečnosti. A vam merijo do kod sega maternica?

Božiček pa je velik nekaj čez meter, stal pa je 14€. Kupil pa ga je user posted image  v Hoferju v Avstriji.
Tudi jaz sem spila kavico s smetano zdaj pa me zgaga pečeuser posted image . lp

Neposredna povezava do sporočila: 3083
30.11.2007 9:02:40   
MetiLu
Babe, včerajšnji čvek je pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
1. Jest se čist nobene ne bojim!! user posted image
2. Moja basa je zaspala že pred osmo zvečer user posted image
3. Bamby, hvala za zagovor glede rozin user posted image user posted image user posted image
4. Glede zbirčnosti so meni dali pravo ime user posted image
5. Dolenjka ...  sej midve se že poznava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar vidim tvoje face, ko pišeš konetarje, tko da ti človk čist nič ne more zamert user posted image user posted image

Lara, jest mam tud kravico št. 62. če bo naš Janez tako pridno naprej rasel in počakal do roka, mu bo ziher že prav user posted image user posted image  Za iz porodnišnice ga bom pa še v kombinezonček stlačila user posted image

Če katero zanima sem na mail dobila eno ponudbo za izdelavo majic za dojenje. Če katero zanima, mi na ZS pošljite maile, da vam posredujem tudi priponke.

Šibam na sestank, da ne bo spet 5 strani za brat čez 1 uro, mal se zadržujte user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3084
30.11.2007 9:04:02   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Pina,opravičeno se ti je lohk ornk kolcaluser posted image So te obrale skor do kostiuser posted image .
Pa dobro opravita na pregledu!

vrtnica sem vidla ja..meni se je pa tolko kolcalo da se še zgag ni hotla poslovit... Vsega sta krivi SUzi in Dolenjka... Še žal jima bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidve oberačice...Včeri se je pina priklopla da vam kaj lepega napiše pa nisem bla sposobna niti prebrat kar ste načvekale... Sem se prvič sezula ob 20-ih zvečer... Sem celo popoldne z Mio okoli letala. Zvečer ni blo nič klobasice..No eno sem v rokah mela sam je kar tam ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3085
30.11.2007 9:05:27   
mala_pikica
Ja, pa še to. Sem zasledila, da mora v večini porodnišnic partner plačati, če hoče biti pri porodu. A je to res? V Mariboru ni potrebno plačati ničesar. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3086
30.11.2007 9:23:14   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Ja, pa še to. Sem zasledila, da mora v večini porodnišnic partner plačati, če hoče biti pri porodu. A je to res? V Mariboru ni potrebno plačati ničesar. Lp

Ja,a niso bogi.Še plačat morajo,da bodo gledal kolk bomo trpeleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3087
30.11.2007 9:26:08   
pina-1
mala_pikica, v Izoli, 4 leta nazaj i blo potrebno plačilo, sedaj pa je baje potrebno plačat cca 20€ - stroški za oblekouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3088
30.11.2007 9:35:00   
mala_pikica
Ja res so bogi. Jaz sem prvič razmišljala, da bi bila sama v porodni, pa je moj vstrajal, da hoče biti zraven. Sem mu pa zabičala, da nima kaj za odspodaj špegati, da mora biti samo pri moji glavi. Pa mi je ful pasalo, da je bil zraven, sem bila bolj mirna. Tako da gre tudi zdaj zraven. Pa ga je že zdaj strah bolj kot mene, je prvič komaj preživeluser posted image .

Vrtnica ti že imaš enega otroka, a že kaj razmišljaš o porodu. Jaz že počasi začenjam razmišljati o porodu in res upam, da bo v drugo lažje. lp

Neposredna povezava do sporočila: 3089
30.11.2007 9:43:04   
mala_pikica
Pina, meni se zdi to nesramno, tolk denarja samo zaradi ene brezvezne halje, groza!

A gleda katera oddajo mein baby, je vsak dan med tednom na RTL programu od 10.30 do 11.00. Meni je to zelo dobra oddaja in res vidiš kako so drugi napredni in kako dobro je poskrbljeno za porodnice. Lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
30.11.2007 9:52:34   
Februarka08
Jest sem pa ravno prejle dobila en paket po pošti od ene mamice, ki je rodila pred 5-imi meseci - sem jo zasledila na enem forumu, ki je prodajala ful lepih cotk za novorojenčka, ker je pač njen user posted image že vse prerasel... In vsega skup za samo 30€. Sem odpirala user posted image kot majhen otrok...user posted image Res so ful lepe cunce, velik jih je dala še za povrh in sm ful vesela. Tko da mam pomoje pajackov in vsega tega too much, kupim lahko samo še nekaj za iz P in to bo to počasi.user posted image user posted image user posted image No, razen pleničk in česa podobnega seveda.
Sem se mogla mal pohvalt (da znam šparatuser posted image ), zdej grem pa šele zajtrkovat... Mi je čudno slabo in mi nič ne pašeuser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3091
30.11.2007 10:08:39   
ŽogiMarogi
Ola!

Jst tudi čakam en paketič od neckermanna, sem naročila nekaj za user posted image , pa me prav zanima kako bo. Pa pri nas so odprli novo otroško trgovino in v decembru je 50% popusta, bo treba skočit mal pogledat.

V MŠ so nam rekli naj ne kupujemo preveč, samo tisto za prvo silo, da ostale pripomočke bomo že sproti kupovale, ko bomo videle kaj zares potrebujemo. Po trgovinaš je že taka gužva se prav pozdna že praznična mrzlica. Midva morva pa še posteljico,... kupit.

Ponoči sem šla najmanj 10x na WC, tako da sm dons ko cunja. Pa še dva dni mi že tako otrdeva buši, da mi prav čudno. user posted image   Pa tudi obrača se res smešno, da zgleda buši prav deformiran, jao smo se prav smejala včeri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3092
30.11.2007 10:16:30   
katka37
Dooooobro jutro!

Nekatere ste včeraj rajši čvekale, jaz pa sem šla na JOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Končno, drugače bi počasi postala že vegetarijanka, absolutno brez mesa in klobas.

mala_pikica, na Ptuju plačajo očetje 10 €. Pa jaz tudi gledam to oddajo. Jaz pa sem si danes prvič zaželela, da bi že videla našega fantina, komaj čakam. Saj mi je lepo, ko je v buščku, ampak zdaj me pa res zanima, kakšen je.

Februarka, dober nakup, vsaj mislim, da sem jaz tudi gledala te cotike, samo imam že toliko svojih, da se mi ni splačalo. Super si se odločilauser posted image .

Tiste, ki imate danes preglede- user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3093
30.11.2007 10:18:08   
itata
helou,
sem včeri imela podvig: iti do zdravnice... matr je trajal pa še zvečer sem mogla za izvide klicat, ampak imam levkocite v urinu kar pomeni vnetje ledvic. sicer rahlo glede na to, da nimam vročine niti me ne peče, ko grem lulat, ampak me sam boli mal ledvica. je rekla zdravnica naj lepo počivam in pridem na kontrolo v torek. da ni pa nobene panike, sam opazovat je treba, da se v kej ne razvije. pijem ursi čaj user posted image
drugač mi pa kar paše bit doma moram priznat. sam mal manj se mi dogaja. tko da na telo dobro vpliva, psihično pa tole glih ni zame, če me razumeteuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
30.11.2007 10:24:14   
katka37
Itata, ogromno tekočine in počivaj. Te razumem, kako ti je, ker si dirkalna ponavadi, tako kot jaz, vedno v pogonu. Vzami si zdaj čas, pa mogoče res kakšna darila izdelaj, mogoče pa kje kakšen kos stene pobarvaj na novo, tako kot grem zdaj jaz delat, da vsaj malo migam in ne tečnarim svojim preveč.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
30.11.2007 10:25:02   
Suzi*
Dan!

Nočna čveka se pokorno javlja, da se je naspala in najedla, zdej pa v nove boje med čveke. user posted image
Dolenjka, poprček, vidim da še mal počiva jezička oz. prste. user posted image user posted image user posted image

Pinči, sem jaz vedla, da ti ne smem prej povedat, da moj pride k tebi, ker bi takoj priliko izkoristla. user posted image user posted image user posted image
Drži se na pregledu, pa pol sporoči kako lepo novičko.

Februarka, bravo za cunjice. user posted image  A ni fino? Jaz komaj čakam, da dobim moje punkle nazaj domov (zdej jih ima ena v izposoji), pa da se spet mal spomnim kako je vse to tinimini. user posted image

Katera ima že danes zagovor diplome? Držim pesti!!!!!user posted image user posted image

Mala pikica...jaz grem tud v drugo rodit. Ti moram povedat, da zaenkrat še niti ne razmišljam o porodu oz. me ga ni nič strah. me pa že mal mori poporodno obdobje, pa če bom spet imela šive, pa bolečine....to mi pa kravžla živčke, priznam. user posted image user posted image  Moram pa zdele mal to oddajo pogledat. Sem jo med prvo nosečnostjo kar gledala....sploh porode....ampak moj ni bil pol tako grozen, ker ga ne opazuješ od daleč. user posted image

...pa kako lep sonček je danes zunaj. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
30.11.2007 10:26:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Dooooobro jutro!

Nekatere ste včeraj rajši čvekale, jaz pa sem šla na JOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Končno, drugače bi počasi postala že vegetarijanka, absolutno brez mesa in klobas.

NE RAJŠI ČVEKALE, ampak klobase ni blo sploh doma, pa smo dolgčas preganjale. user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
30.11.2007 10:30:07   
katka37
Suzi, no ja, nekdo pa se mora enkrat tudi mene usmiliti, ve ste tako in tako bile v prednosti s kolabasami.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
30.11.2007 10:51:55   
Suzi*
Spet se cmerim ob tej oddaji Main Baby...kako lepo je videt, ko prvič vidijo in stisnejo svoje detece.... user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
30.11.2007 10:53:48   
vrtnica76
Mala pikica,ja,že kar razmišljam in si močno želim,da bo vse šlo po naravni poti in,da me ne bodo preveč omamili.V prvo se sploh ne spomnim dobro,kaj se je dogajalo.Vem pa,da bom najbrž tokrat odklonila masko,ker me je dobesedno dušilo in nisem mogla dihat tako kot je treba.Želim si tudi, da ne bi bila šivana.So se mi šivčki tako počasi celili, da se je še babica zgrozila, kome je ob obisku tam spodaj pogledala.Posledice šivov pa sem občutila še do predkratkim(posebej ob menstuacijah)-no ja, ene osemmesecev nazajuser posted image .Iz mojih ust v božja ušesauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?