tinaaja
|
Zabika, jaz sem sicer s kartico placala, tko da ni bilo gotovine vmes. Ampak popolnoma drugacna zgodba z dostavo - gospod fuuul prijazen, je reku, da ce sem doma, sem rekla, da ja, on da je za ovinkom, da lahko kar dol pridem. pa sem mu tud rekla, da imam majhno puncko, da ce bi lahko gor prisel in je rekel, da brez problema In je bil ful prijazen Kocke sem sla iskat - ja kul so Bo dobila verjetno za bozic ce ji bodo vsec, bom pa se une z zivalmi kupila. V eurospinu imajo samo te - 10€ sem pa cist fuc... od vsega pridelala glavovbol valda, k se prevec sekiram. no in sem sla k nasi P, so rekli naj pride in so mi vzeli izvide in je prisla sestra ven, da naj ju3 poklicem, da imajo danes preveliko guzvo danes imamo sluzbeno zabavo - glede na pocutje bom zelo verjetno ostala doma se sploh ne pocutim za druzbo, sem sita se sama sebe ... ju3 klicem CSD, P in pridobim cim vec info... itak bo vse OK, ta mala se razvija super, ampak vseeno sem sita tega, da ne vem, kje sem. meni je ornk pomembno, da vem, a bom sla v sluzbo feb ali maja in kako naprej glede brininega zdravstvenega stanja - cepljen planer pac res ne maram stanja nevednosti ...