|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
29.11.2007 15:31:41   
pocka
encijan, načeloma v testeninah ni jajc, drugače pa to gor piše in so tudi narisana. Jaz sem jedla pašto, ko sem bila na tej dieti.

Sem dala danes Taji v juhico eno ful dobro paštico od Barille. So taki čisto čisto drobni koščki,kot bi špagete na zelo drobne koščke narezal. Skratka super zadeva.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
29.11.2007 15:34:47   
pocka
sibil - držim pesti,da najdeš varstvo in se tale zadeva s službo reši tako kot si želiš

A ja,sem šla brat malo tja k ostalim kjer tista marija pomagaj (al neki tazga) teži, jao meni no, pa ta folk je res šel v k..., ima ludih....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
29.11.2007 15:50:51   
Dajadada
Iza - 0 zobkov
Živa - 0 zobkov
Jernej še brez zobkov
Špela - 2 zobka
Svit - 2 zobka (zdej ocitno cakamo okle k tok casa ven lezejo)
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Diti - 2 zobka
Žiga (sezam) - 3 zobke
Nejc - 3 zobki 
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov
Maks (Kr_enamami) - 6 zobkov
Žiga (K_a_t_i) - 6 zobkov

Punce danes ste zamudile njami, njami muffine iz Žabikine domače kuhinje. Zgleda da ste ta glavne jedke falile, ker sem jaz prišla na svoj račun in to ornk...rajš ne povem kok jih je pristalo v meniuser posted image . Žabika, hvala.

Kati, a ti pa kar januarčice vabiš, k smo marčevke tok zgodi pobegnile iz koloseja?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
29.11.2007 16:35:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

dan!

Najprej Katiuser posted image (tole je pa že kot mehiškauser posted image ): klicala BC ob devetih, mi je rekla naj pokličem po drugi uri in sem jim povedala svoje, no pol so me pa ONI klicali ob dveh, da vreče so prišle, ampak si morš mislt v pinki barvi jo pa slučajno niuser posted image . Je pa našla eno lepo temno modro, fajn kosmato, glih ta pravo za 8 mesecev starega otročka in še super paše na pinki vozuser posted image user posted image user posted image user posted image  Jo bo dala na stran, da jo pogledam, če res tko paše.user posted image

Men je šefica lepo povedala - da za Spiderja ni prišla nobena vreča user posted image . So pa prišle Mutsijeve... Pa priporočam, da greš z vozičkom in z Izo. Namreč - men une vreče v BC niso potegnile na ta voziček, ker se mi je zdel, da bi Žiga lahko mel max 20cm dolge noge za v vse user posted image

Zdej grem pa brat... Sva z Žigom iz doooooooolgega sprehoda (se je zbudil ob 14h, pa jst sem skor celo vrečko scanja po previjalni polila user posted image . Se mi zdi, da je blo enih 3dl...

Žabika - men je tooooooooook žal za muffine user posted image . Ju3?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
29.11.2007 17:36:09   
Žabika
dskubin: super slikce tvojih čmrljev, pa super komentarji!

didakta: tudi mi imamo njihove knjige, samo o dostavi pa ne bi. Včeraj je pozvonil na domofon ob 8:15 in zahteval, da pridem dol po paket in da naj imam točno denarja. In ker nisem imela točno, je samo reku, da pride jutri in da naj točno naštimam. No danes pa me je zbudil ob 7:50! Itak, da sem pozabila da pride in da naj imam denar, ampak sem na hitro pomislila in ugotovila, da se bo izšlo. Se javim in ga prosim, če lahko pride gor, ker imam majhnega otroka. In on da ne, da potem nej pa kar sama na Letališko pridem iskat, ampak da je on že drugič tuki, pa bla, bla, bla. Popustim in rečem, da pridem. Seveda nisem mogla jit v pižami in z gnezdom na glavi, ampak sem res hitela. Pa ni minilo dve minuti, ko se je tip obesil na zvonec. Valda se nisem javla, ampak samo odšla dol. In pridem dol in njega nikjer. Pa stopim malo levo in ga vidim že 50 m stran. Sledila je jutranja rekreacija in na srečo sem ga ujela, mu povedala ta svoje in dobila paket. Zdej moram pa še enkrat naročit, ker to sem izkoristila rojstnodnevno ponudbo in dobila kjigo po polovični ceni, zdej moram pa še mal darilca nabavit.
Imajo pa super kartonke in tudi različne pravljice.
Link: http://www.didakta.si/e-knjigarna/otroske_knjige/

martinčkanje: joj kok jst to pogrešam!

tinaaja: vse bo ok! Pomeni se s P! Kako so pa kocke? So ok?

erna: verjetno že vihti škarje!

kati: a ti misliš, da bi jaz danes spet pekla??? O ne to pa ne! Lahko pa zdele prideš po enega, ki ga imam sicer namen zvečer pojest, ampak ti ga odstopim. Jutri ni pa nič z mano. Dan je že poln! Pa bravo za dobre mere. Ti pa res ne rabiš fitnesa.

Iza - 0 zobkov
Živa - 0 zobkov
Jernej - 0 zobkov
Hana Re - 1 zobek
Špela - 2 zobka
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Diti - 2 zobka
Žiga (sezam) - 3 zobke
Nejc - 3 zobki
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.11.2007 18:34:45   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Ke si pa to najdla?!

Krasna zgodba z dostavno službo user posted image . Za muffin sem pa misla, da si jih mal več nardila pa da je še kak ostal...user posted image

Tinaaja, glavno, da je Brina OK! Res zoprno, da nimaš pojma pri čem si, ampak boljš tako kot obratno user posted image . A si raziskala Tuš?

Žiga je bo spet ravnokar zaspal user posted image ... In to 1,5 ure pred "spanjem" user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.11.2007 18:38:41   
tinaaja
Zabika, jaz sem sicer s kartico placala, tko da ni bilo gotovine vmes. Ampak popolnoma drugacna zgodba z dostavo - gospod fuuul prijazen, je reku, da ce sem doma, sem rekla, da ja, on da je za ovinkom, da lahko kar dol pridem. pa sem mu tud rekla, da imam majhno puncko, da ce bi lahko gor prisel in je rekel, da brez problema user posted image In je bil ful prijazen user posted image Kocke sem sla iskat - ja kul so user posted image Bo dobila verjetno za bozic user posted image ce ji bodo vsec, bom pa se une z zivalmi kupila.
V eurospinu imajo samo te - 10€ user posted image
user posted image

sem pa cist fuc... od vsega pridelala glavovbol user posted image valda, k se prevec sekiram. no in sem sla k nasi P, so rekli naj pride in so mi vzeli izvide in je prisla sestra ven, da naj ju3 poklicem, da imajo danes preveliko guzvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes imamo sluzbeno zabavo - glede na pocutje bom zelo verjetno ostala doma user posted image se sploh ne pocutim za druzbo, sem sita se sama sebe ...

ju3 klicem CSD, P in pridobim cim vec info... itak bo vse OK, ta mala se razvija super, ampak vseeno sem sita tega, da ne vem, kje sem. meni je ornk pomembno, da vem, a bom sla v sluzbo feb ali maja in kako naprej glede brininega zdravstvenega stanja - cepljen planer pac user posted image res ne maram stanja nevednosti ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.11.2007 18:40:05   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Sezam upam, da ulovite urin in da Žiga pridno popapca tako mnjami malico!

Urin uspešno ulovili po 15 min user posted image  Kok je to pri fant bolj enostavno user posted image user posted image  Kri tudi dali, za izvide sem se pa zmenil, da jurtri pokličem (naša P ni več delala in sem srečala sestro in se zmenili, da mi ni treba čakat izvidov in jih jutri prinesti k njej, ampak jih bo ona vzela v laboratoriju in jaz sam pokličem) user posted image  
Malica, ...... dans pa ni njegov dan za jest. Ne vem kaj mu je. Sadja sva uspela le par žličk user posted image , kosila pa malo več. Skoz dela brrrr brrrrr user posted image . Ne vem kaj mu je user posted image  Bomo vidl kaj bo zdele z  večerjo

Kati - user posted image user posted image  za mere. Res pravi korenjak. Naš je kar 2 kg lažji, pa samo dober cm manjši user posted image

tinajaa - user posted image user posted image user posted image user posted image  boš vidla, da se boš po pogovoru z vašo P bolje počutila

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.11.2007 18:58:58   
draja
No, Živa tudi že 15 minut spi - mi je zaspala pokonci med igro diči diči diča urno na konjičauser posted image . Je šla spat brez kopanja, pižame in večerje. Nimam pojma a je zaspala za noč al še ne.

Drugače pa Tinaaja meni se tudi trga trenutno. Prejle je Živa po 6-ih žličkah mlečne kašice od Milupe dobila polno izpuščajev po ličkih in bradici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa kaaaaakooooooo hudiča?????? Imamo ja vse izvide negativneuser posted image . ma meni gre kar na jok. Res. Spet ne vem pri čem sem. a lahko jem mlečne stvari al ne. A jih lahko Živa.
Rešuje me edino upanje, da je samo na te Milupine mlečne stvari kaj alergičnauser posted image . A je to možno?????

Zjutraj je pojedla 3 žličke jogurta in je bilo bpuser posted image

Mah, men se trga od te negotovosti, ugibanj, strahu, da bo kakšna huda reakcija,če jaz ali ona kaj pojevauser posted image

cv105 user posted image user posted image user posted image  za dedka

ostale pa brez zamere, sem zdajle čist na tleh

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.11.2007 19:29:43   
K_a_t_i
Sister, I can see you user posted image . Kako je Luka?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.11.2007 19:34:07   
K_a_t_i
Prejle je Živa po 6-ih žličkah mlečne kašice od Milupe dobila polno izpuščajev po ličkih in bradici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Katero si ji dala? user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.11.2007 19:44:40   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Prejle je Živa po 6-ih žličkah mlečne kašice od Milupe dobila polno izpuščajev po ličkih in bradici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

riževo user posted image  kao najbolj neproblematičnauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.11.2007 19:49:54   
urla
Žabika - jest tut mafine, PROSIIIMMMMM. Sej bi prišla, pa kaj ko imam še vedno oba za vratom doma. Dons še Katja začela kašlat, pa moj ma vročino. Ma za popi****. No hvala bogu mam jutri fešto v službi in že komaj čakam, za nekaj urni odklop.

Kati - upam, da si lulanje pospravila user posted image .

Tinaaja - z Brino bo vse OK, si pa predstavljam tvojo jezo, ko prideš k P pa te malo šetkajo.

Draja - pa kdaj se bodo nehale težave z Živo. Skor ne morem verjet, da bi bilo v kašici kaj takega.

Erna - kako je bilo na šihtu? Jest tut čez mesec dni štartam. Ma moram reč, da po eni strani že komaj čakam, ker se mi zadnji mesec dogaja to, da je dan isti dnevu. Pa pomoje je to zaradi te dolgeeee bolezni v naši familiji.

dskubin
- kakšna faconarja sta tamala.

Dajadada - dej Nejca k men pripelj, mi itak že ob 6 ustajamo.

Anja - kako je z Elo?

Smo pa danes dobili še en zob (sedaj imamo obe enki spodaj in enko in dvojko zgoraj). Bomo zgleda tut luknje filal kot pri dskubin.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.11.2007 19:51:41   
pocka
draja - meni je dr iz alergološke rekla naj zeelooo počasi uvajam,naj še kar nekaj časa dajem samo skuto (navadno) in navadne jogurte. Sem vparašala kako je glede teh kašic,ki vsebujejo adapt. mleko,pa je rekla,da naj ji zaenkrat ne dajem teh zadev. Torej ostajamo na milupa in alnatura z mojim mlekom. Aja, pa riževo mleko jerekla,da jilahko probam dat s polento ali čim podobnim. user posted image user posted image user posted image za Živo

A so vsi user posted image pri 9. mesecih morali dati urin, meni je P dala samo napotnico za dat kri in nič drugega.user posted image Dejansko Taji ni še nikoli nihče "pregledal" urina...zdaj pa ne vem ali je to OK ali ne?

tinaaja - saj bo vse ok z Brino,nič sekirat. Pa ti kar pejdi na službeno fešto, ti bo sigurno pasalo malo se skulirat.

Mi imamo pa če dva tedna službeno fešto, pa sem se odločila,da grem,če ne bo kaj vmes prišlo. Se pa samo malo bojim,da bom morala kmalu nazaj pridet, ker se Taja zadnje dni zbuja že okoli 23.30 in hoče zizo, pol je pa do jutra mir.user posted image Ma, bomo videli,mogoče pa zamenja ure do takrat.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Ke si pa to najdla?!

to sva pa midve z dskubin napisali user posted image

no pa še nekaj za gušte http://www.design-kiste.de/xtcommerce/index.php/manufacturers_id/10/page/1

.... je moj iz službe prišel,grem pizzo pečt...ja je treba mal za kilce poskrbetuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.11.2007 20:12:08   
K_a_t_i

riževo user posted image  kao najbolj neproblematičnauser posted image

Samo misel... A si vidla, da vsebuje sojin lecitin?

pocka - prav mi je, ko pa ves dan nisem mela časa vsega prebrat user posted image . Grem zdej...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.11.2007 20:13:47   
draja
Pocka hm, zanimivo, nam je pa rekla, da kar lepo počasi vse tele mlečne zadevice, če bodo izvidi negativni. in smo šli reeeees zelo počasi, saj je zdaj en teden jedla po par žličk te kašice + dvakrat po tri mini mini žličke jogurta

je pa živa ravno trikrat zapored bruhala v loku - je neslo vsaj pol metra stran od najuuser posted image . grozno za videt. na tleh je pol kvadratnega metra velika luža - rižolino + moje mlekouser posted image .
možno da je bruhala tudi zaradi tega ker je ob 16-ih pojedla ogromne količine jabolka in marelice (oboje sicer že davno uvedeno). ne vem. ugibam. jo je kar napelo. jutri pokličemo P, pa da vidimo če je ona kaj bolj pametna kot jazuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.11.2007 20:14:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
A so vsi user posted image pri 9. mesecih morali dati urin, meni je P dala samo napotnico za dat kri in nič drugega.user posted image Dejansko Taji ni še nikoli nihče "pregledal" urina...zdaj pa ne vem ali je to OK ali ne?

Brez skrbi! To je isto kot z zobarjem - nekateri ja, drugi ne... V Zasavju recimo, jemljejo samo kri.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.11.2007 20:14:56   
Žabika
pocka: super skrbiš za gušte. Ful lepe stvari!

žurke: mi imamo pa jutri službeno! Komaj čakam in niti pomislim ne, da ne bi šla. Sej sem že prejšnji vikend uspešno 2x manjkala zvečer doma. Tam okoli polnoči se odpravim domov, ampak sej imam dosti. No zjutraj ugotovim, da je bilo itak preveč, ker sem čist nenaspana. Ja ni več tistega, da bi zjutraj pa pač malo potegnil. Ja takle mamo zdej!user posted image

tinaaja: ja pol je ta moj dostavljalec res nekaj posebnega. Zgleda da je že dva dni zapored na levo nogo vstal. Bi mu mogla Anja kakšen nasvet dat! user posted image

urla: joj, joj, a še ni konec pri vas? Veliko pikapok vam pošiljam, mafini pa žal ne gredo takole po postih. Upam, da se bomo še kdaj vidli.user posted image

draja: mogoče poskusi kašico od druge firme. Mogoče je osnova drugo mleko? Npr. Hipp???

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.11.2007 20:19:17   
skačica
joj, draja, pa kaj je zdaj to spet s tvojo malo pupiko? user posted image user posted image user posted image user posted image  za malo miško.

Midve z Izo sva skopani, Iza poje še večerjo potem pa okrog devetih v posteljo.
Jutri greva v CE, se zbere en kup marčevkuser posted image . Pa mal bi mogla za vreče pogledat, ampak itak da v CE ni nič pametnega in bo treba v LJ.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 20:51:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.11.2007 21:11:23   
malecka_mateja

Iza - 0 zobkov
Živa - 0 zobkov
Jernej še brez zobkov
Špela - 2 zobka
Tjaša - 2 zobka
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Diti - 2 zobka
Žiga (sezam) - 3 zobke
Nejc - 3 zobki 
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov

naša pa plaziuser posted image user posted image user posted image marička sm hitri!amapk že pa skoraj hodi se že spusti in kak korak lai dva nardi pol pa se vrže na rit ali na kolene!joj miška mala!

čestitke vsem slavljenčkom!
user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom!

lepo in mirno nočko!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.11.2007 21:22:16   
erna14
no sam tole lahko recem,pocutim se kot da sem cel dan kopala jarke, a sm dost povedala.gotova,fertik,crknjena izmozgana.joj sej vse lepo in prov sam sem se pa res na garala.no tale ministrca k je pa na pop-u kaj je ze tale za druzino se je pa pr nas zdele zvecer frizirala.grem spaaatttt dons sem celo pomislna da bi kar spet zanosilauser posted image user posted image

tinaaja,draja-upam da se tole pr vama ustima,ker zdaj je pa ze mal prevec.boge reveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .enga lubija posiljam brini in zivi.
cv105-user posted image user posted image user posted image  povej dediju da drzimo pesti zanj.srecno

punce res ne morm vec pisat bom jutr

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.11.2007 21:43:14   
malecka_mateja
plis pomoč!
rabim par iger gremo v soboto na rojstni dan praznuejta pa kar oba!par!

pa njej smo kupili penis kozarec njemu pa ko se ženska slači pa bi rabla kaj naj zraven povem??kaka ideja??plissssss!

lepo prosim!hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.11.2007 21:44:26   
Anonimen
Iza - 0 zobkov
Živa - 0 zobkov
Jernej še brez zobkov
Špela - 2 zobka
Tjaša - 2 zobka
Žan - 2 zobka
Maks (cv105) - 2 zobka
Diti - 2 zobka
Žiga (sezam) - 3 zobke
Jure (jjasna) - 3 zobki
Nejc - 3 zobki
Bor - 4 zobki
Žiga (erna14) - 4 zobki
Taja - 5 zobkov

Tko, pofočakal sem naše trenutno število zobkov - spodnej enke in zgornja desna dvojkica. Čakamo pa še zg. enke in še levo zg. dvojko.
Imam kar malo časa za RR, saj imam pestre dneve. Pazim še od moževe sestrične 4-letnega sina, saj je bila njena (od moža sestrična) mami zelo bolna, doma pa kmetija in od nje živijo... včeraj je umrla... in včeraj je imela moja tašča roj. dan...
Ob Juretu in 4-letniku pa mi ne znese narediti skoraj nič zase. Večeri, ko gre Jure spat so pa od naju z možem, ker je že tko cele dneve v službi...
Včeraj sva tudi imela pregled. Tehtamo 9kg in smo veliki 74cm. Naslednji pregled imamo ob 1. letu, ampak nam niso nič delali Denver testa, ki naj bi ga naredili pri 9-ih mesecih.

Ko se stanje normalizira, si bom vzela malo več časa za vas in RR.

Lp

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.11.2007 21:52:51   
K_a_t_i
Anja, a proslavljate?!
GO ANJA, GO ANJA, GO ANJA!!! JELKO RABTE ŠE user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.