|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
29.11.2007 8:22:16   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jutro

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

sem pa full zalostna ker ga ne bom vidla po 3 ure na danuser posted image user posted image

Dej no pretiravat! user posted image  Sori... sem mogla user posted image

prvo moram tole.user posted image .no vsak ve svoje in vsak dela po svoje,meni je osebno zelo tezko,ker ga bom full pogresala,pa obcutek imam kot da noben ne bo znal tako dobr zanga poskrbet kot to storim jaz,pa ce prav vem da se motim,vendar moji glavi to ni jasno.zanimivo je pa to da ko grem v trgovino mi ni problema tamalga pustit tud 2-3 ur
e,samo razlika je v temu ker to je obcasno,tole zaradi sluzbe bo vsakodnevno.toleazim se samo z tem da ga prepuscam ociju,babi,dediju.......tako da toliko o tem.te bom vprasala pol cez 2 mescauser posted image ,ja ljudje smo si razlicni

Erna jaz te štekam v nulo,ampak povem ti z iskušenj,da se boš hitr navadlauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.11.2007 8:23:21   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

didakta

Daj bodi tok dobra pa pripopaj link za kere knjigice greuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.11.2007 8:27:54   
dskubin
erna, sej mislim, da te vse razumemo (še posebej une, k mamo že izkušnje s tem, druge pa bodo zdej zdej v tvoji vlogi). Vsaki bo težko, ko bo šla delat, pa čeprav bo to pr 11ih mescih, pr 1 letu al pa še kasneje. Takrat misliš enako, mislim, si kr delamo ene utvare, da brez nas ne gre. Zgleda, da je to nekje v ženskih genih zapisano, k mojmu se npr. ne zdi nč tazga user posted image Aja, pa vseeno je mal lažje, če ga pustiš pr domačih, kot pa tistim, k bojo otroke peljal kr k enim neznancem (v vrtec, varstvo,...). To je za vsakega starša (no, še posebej za mamico) ful velika prelomnica in za večino težka, tažka, ker je tudi stresna, ker zelo malo otrok ne dela problemov v začetku (mislim za vrtec, pa to). Verjem, da se bo imel tvoj prestolonaslednik čist fajn, pa ti si boš glavo malo spucala, pa nabrala novih moči zase in zanj. No, sej nam boš sama povedla čez par dni.

Evo, sem tolk časa pisala, da me je Anja prehitela, point je pa isti. Sprosti se, uživaj v delu, uči se in pol hit domov po objemčke.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.11.2007 8:36:48 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
29.11.2007 8:31:05   
*sonchek*
Jutro...

Zjutraj je bil na RTV SLO 1 v  Oddaji Dobro jutro prispevek z našega čofotanja - mislim, da bo dopoldne še ponovitev user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
29.11.2007 8:33:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

didakta

Daj bodi tok dobra pa pripopaj link za kere knjigice greuser posted image

zs...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
29.11.2007 8:36:43   
dskubin
Diti pa ma tudi rada knjigice, ampak samo za jest.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
29.11.2007 8:37:18   
dskubin
evo dokaz: (v vseh položajih, ni važno kaka knjigica, boljš, da ni kartonka, ker te ne gre odgrizt pa žvečit)

user posted image

user posted image

Včeraj je Draž prinesel eno plavo gmoto v roki in rekel, lej, očka, čingum (ne vem, od kod ve, da čigumi tko zgleda). Pa me moj vpraša, da kje ga je dobil (nimamo doma, Draž jih še ne je), pol pa boljš pogledamo, pa je Diti tko prežvečla eno reklamo, da je res zgledalo, kot žvečilni user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.11.2007 8:53:13 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
29.11.2007 8:40:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Diti pa ma tudi rada knjigice, ampak samo za jest.

vsaj nekaj ji pol tekne user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
29.11.2007 8:45:29   
Barči78
Erna - še ena k te po svoje čist razume, ker sem to že dala skozi.  Ti povem, da prve dni v službi se sploh nisem mogla zbrati, skoz sem mislila na Nejo, a je, a spi, a je pridna,..... ni da ni, kakšna služba, no ja, pa še noseča sem bla, verjetno še tolk težja situacija, da bi se zbrala 100 %.
Je pa res, se navadiš, bo otrok še tolk bolj vesel, ko boš prišla domov, vidim kako je, ko pride očka domov, kaj pa mamica, ki se cel dopoldan s tabo ukvarja?????

No tako, stanovanje se mi sveti, sem vsa podla spolirala, zdej pa nobenga not ne spustim user posted image

dskubin - ful luštne slikica, kolk jih je lepo gledat, zdej ko že mali tako fino koracajo, se mi pa sploh zdi, da se starejši rajše z njimi igrajo. Ful sta luštkana.

kr-enamami - joj, kolk zobkov mate že, verjetno že fajn ugrizne. No, mi imamo dva.

No, naša dva se pa takole igrata, dokler Žan Neji ne vzame flomastra user posted image
user posted image

Zdej se je pa Žani zbudil, grem se z njim dajat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
29.11.2007 8:46:19   
cv105
jutro

noč ... srednja žalost ... od štirih naprej sva spala skupaj ... in je bilo bolje ... čudežno user posted image

drgač pa uživajte dan ... kjerkoli že ... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.11.2007 9:07:41   
K_a_t_i
Jutro!
Moram na brzino, je tamal že buden...
Dskubin, odlične slikce! Naš se tud rad v takem škafu vozi. Sam šofer nam manjka user posted image .

toleazim se samo z tem da ga prepuscam ociju,babi,dediju.......tako da toliko o tem.te bom vprasala pol cez 2 mescauser posted image ,ja ljudje smo si razlicni

Ma ja - sej to je men un ta "čuden del" - ker veš, da bo samo 3 urce in to pri tebi dragih ljudeh. Če bi ga dala za 9-10 ur v vrtec... Ja, takrat bojo pa men tud šle solziceuser posted image .
No, ti srčno želim, da ti bo v službi všeč!!!

Joj, moram šibat. Se vidmo pol!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
29.11.2007 9:19:43   
draja
Jutro!

O naši noči ne bi, sem se že naveličala jamratuser posted image .

Pikca hvala za kavico!

Dskubin fuuuuul lepe fotke in krasna sončka na njih. Joj, res, zelo, zelo lepa otročička imaš.

Kr_enamami bravo zobati Maks!

Erna srečno danes in itak veš, da sem s tabo in navijam zate! user posted image

Tinaaja sej veš, da mene tud firbec matra katere knjigice študira Brinauser posted image .

Dejmo mal primerjat naše nasmeške - vipište se na:

Seznam marčevskih zobkov:

Živa, 0 zobkov user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
29.11.2007 9:23:04   
Barči78

Evo našo nagajivko, pa kako ji je ˝nelodn˝

http://www.youtube.com/watch?v=_e89osVg1Hk

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
29.11.2007 9:23:23   
A-N-J-A

Živa, 0 zobkov
Bor,4 zobki

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
29.11.2007 9:28:33   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Živa, 0 zobkov user posted image
Maks 2 zobka user posted image

Draja, a veš, kako pravi moja stara mama ... pozneje, ko zrastejo zobki, lepši in bolj trdni so user posted image user posted image user posted image  ... jaz upam, da bo pri nas tako

.. drgač pa sem vam zamolčala eno svojo neumnost od včeraj iz LJ ... avto sm kawslna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... zdej pa čakam zavarovalničarja user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pleh itak ampak .... se ni za sekirat user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
29.11.2007 9:29:03   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

toleazim se samo z tem da ga prepuscam ociju,babi,dediju.......tako da toliko o tem.te bom vprasala pol cez 2 mescauser posted image ,ja ljudje smo si razlicni

Ma ja - sej to je men un ta "čuden del" - ker veš, da bo samo 3 urce in to pri tebi dragih ljudeh. Če bi ga dala za 9-10 ur v vrtec... Ja, takrat bojo pa men tud šle solziceuser posted image .
No, ti srčno želim, da ti bo v službi všeč!

hvala,ma no saj itak bomo to fazo jokanja vec ali maj vsi skozi dal,raje pa ne pomislm kako bo takrat ja k bo 9 ur v vrtcu,pa jaz v sluzbi popoldan.ojojojojojuser posted image user posted image

punce uzivajte v koloseju,tusu......jaz bi prsla pa mam dons domatok dela,najvec sama sabouser posted image

hvala vsem k me razumete itd,user posted image
draja-jaz sem tud te jogurte kupila,bomo vidl kako se bodo obnesel,ker on eno zlico ga poje ostalo moram pa jazuser posted image
tinaaja-jaz sem tud sla tole z kaplcam brat,ma dej no je pa res ena klobasauser posted image user posted image
dskubin-user posted image user posted image user posted image  ta je bla dobrauser posted image user posted image kaj se vse ne spomnejo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.11.2007 9:52:35   
Barči78

Živa, 0 zobkov
Bor,4 zobki
Žan, 2 zobka

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
29.11.2007 9:53:12   
Barči78
Lahko pa še zraven napišemo, kdaj so dobili prvi zobek (če so ga že)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
29.11.2007 9:54:38   
Barči78

Živa, 0 zobkov
Bor,4 zobki
Žan, 2 zobka - 8m 11d

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 9:55:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
29.11.2007 9:58:20   
tinaaja
Eurospin ima clemmy - juhuhu hvala dskubin user posted image
grem najprej v tusa se pogldat, ce imajo une zivalce, drugace pa pol direkt v eurospin v akcijo.. pa eurospin ime silikonske modele za  peko ful ugodne, ce katero zanima

http://www.eurospin.it/img/home/2007/24B/sl/eurospin_web_sl.pdf

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.11.2007 9:58:22   
K_a_t_i
Živa, 0 zobkov
Bor,4 zobki
Žan, 2 zobka
Maks 2 zobka
Maks Kr_ena 6 zobkov
Žiga od K_a_t_i - 6 zobkov

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
29.11.2007 10:03:45   
Naomi
jutro,

a ma nas otrok volcjo lakoto? user posted image ...mislm nocno volcjo? user posted image ...sej ok, 4x se je zbudu, pa 4x za jest...sem prve 2x nasga poslala, pa se je do hlipanja spravu mulc...se pol k se je dojil je hlipu...pa ce to ni izsiljevanje...user posted image ...jebes pentleyevo, nima jes tok casa ponoc user posted image ...upam, da se do 3 leta k bo su u vrtec odstav...tut ponoc user posted image
erna...tut mi2 s Svitkom ti zeliva commanj skrbnih uric, sploh zdej na zacetku, pol bos pa pomoje vesela, da loh mal odklops...Zigc se bo pa itak mel najbols...k druge zna pa na drug nacin izsiljevat...in pol so otroc skoz srecni user posted image user posted image
...knjigice grem jest zdej na knjizni sejem kupit...ker je veeeeeeeeelika ponudba vsako leto...in se komaj cakala, da bomtut jest loh otroske z namenom kupvala- za mojga otrocicka...jupiiiiiiiiiiii ( ceprov ene dve , tri ma pa jih zna ze na pamet, nic vec zanimive- tko da bo doborodsla sprememba)...sicer pa kwa se naumo u rt zbasal temu mulcu...k je tooooooook stvari na svetu...in pol se igra z uno folijo al kva je to, plastika od bomboniere user posted image user posted image
...tudi nas je dons un posteljni vrtiljak do vrgu...je bil nekam smuljivo tiho k se je zbudu, pa eni cudn zvoki...sem not stopila, pa nasmesek tak, k bi ga jes mela, ce bi sobo spucu user posted image user posted image
cv105...a ga nis dos kawsnla, da bi mela razlog za novga- ne znas se it user posted image user posted image

no, lepo bodte- u koloseju sem away user posted image - bom raj soncek izkoristila k je tok lepo...ze tko smo zdej manj zunaj...

papa pa zdraveeeeee ostanteeeeeeeee...pa skorci tut user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
29.11.2007 10:05:34   
Naomi
Živa, 0 zobkov
Bor,4 zobki
Žan, 2 zobka
Maks 2 zobka
Maks Kr_ena 6 zobkov
Svit- 2 zobka ( zdej ocitno cakamo okle k tok casa ven lezejo) user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
29.11.2007 10:12:56   
erna14
Živa, 0 zobkov
Bor,4 zobki
Žan, 2 zobka
Maks 2 zobka
Maks Kr_ena 6 zobkov
Svit- 2 zobka ( zdej ocitno cakamo okle k tok casa ven lezejo) user posted image
ziga od erna14-4 zobki

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.