|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
30.11.2007 9:28:01   
draja
Thaiss ojej bogi Matiauser posted image . Držim pesti, da prehlad hitro mine!

Pa hvala za čestitkeuser posted image . Imamo vedno dilemo, kdaj praznovati 30. ali 1., kadar mesec nima 31 dni. Pol pa jaz ponavadi vztrajam, da praznujemo 1. v mesecu, da je en dan več mičkena pupikauser posted image .

Meaa upam, da ti uspe dragega prepričat za voziček. A to se gre za tisto marelo? se opravičujem, ampak ko sem enkrat kupila voziček se nisem več poglabljala v druge. imam to srečo, da sem ponavadi zadovoljna s svojim prvotnim izborom stvari in pol se ne oziram več okrog.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.11.2007 9:31:13   
thaiss
Draja da ne bo dilem praznujte 30ga in 1ga v mescuuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.11.2007 10:12:26   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Draja da ne bo dilem praznujte 30ga in 1ga v mescuuser posted image

user posted image user posted image  super ideja user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.11.2007 10:13:46   
Pikca
Hvala, da ste me spomnile, da ima Jernejček danes mini RDuser posted image , sem še včeraj razlagala, da je 7 mes. star... me je pa pol mal streznilo, k so me sodelavci spraševali kdaj nazaj pridem - to bo že čez 3 mesece! Drugač smo se pa super imeli s sodelavci včeraj, doma so se pa tud v redu pošimali, tamal je celo pil moj mlek po flaški (se pravi da ZNA po flaški pit - samo ne, če je not čaj).

se še kaj oglasim kasneje...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.11.2007 10:16:44   
Pikca
ja seveda,

čestitke in poljubčka Živi!user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.11.2007 10:50:34   
A-N-J-A
meaa-kakšne barve pa sploh še majouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.11.2007 11:01:02   
Pikca
bugaboo bee - a ima katera še link od predstavitve tega vozička - mislim, da ga je enkrat Žabika prilimala, pa ne najdem... sem sodelavcu obljubila...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.11.2007 11:05:16   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

bugaboo bee - a ima katera še link od predstavitve tega vozička - mislim, da ga je enkrat Žabika prilimala, pa ne najdem... sem sodelavcu obljubila...
Na Bušiju poglej

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.11.2007 11:29:20   
erna14
thaiss-user posted image bozcek matia,sam vseen ce se boji,mu probaj dat not cimvec fizioloske.joj boscekuser posted image user posted image user posted image ,

joj pozabla vseeeeeee najjjjjjjjj ziva in jernejcek

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.11.2007 11:30:17   
Naomi
kwa?? user posted image user posted image     evritink andr kontrol ??

mi smo zaspal, pol pa ze oci pride dam...je meu teren u KG in bo hmal doma...jupiijaja...pol pa po nakupih igrac...sam ne za Svitolinota, ampak za njegovo sestricno k bo 6 prestkov stara in za Svitovi prijateljici, ki ju3 praznujeta 1 in 4 leta...in gremo na tojtico user posted image ...
...bajdvej...bi kera kej iz vita centra...naklo...ksne pripomocke...bom skocila ju3 dop tja...evo dam link...sam ne mi ksnih airex tavelkih blazin narocat ;)...user posted image user posted image
http://www.vitacenter.si/sl/Otroski_program/

no, tkole...lep dan pa se tipkujemo user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
   [Brisano sporočilo]
30.11.2007 11:40:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.11.2007 12:04:19   
erna14
mea-aha 3 ure,mislm tko bom mogoce kak dan pavzirala vsaj zdej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.11.2007 12:20:03   
sezam
Čestitke Jernejček in Živa

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.11.2007 12:33:39   
K_a_t_i
Ku, kuc!

A se pride kera h nam igrat? Ji pomirkam otročka, če mi zdrgne kuhno in kopalnico user posted image . Skačica, men se zdi, da si ti najbolj navita za glancanje. user posted image  user posted image  user posted image  Pa še Iza bo lohk Žiga kake motorične spretnosti naučila user posted image .

Thaiss, pikapoke za Matia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti sploh ne zavidam nalivanja fiziološke user posted image .
Draja, zadnjič je tkoooo smrdelo po eni barvi v Mercatorju, da nisem čist ziher, če je novo nujno tud zdravju bolj prijazno. Je pa sigurno lepo na oko user posted image .
Anja, mater ste dolgočaaaaaasni user posted image . Dej no, prpni slikce s kapco in rutko user posted image .
Meaa - men se je zelo vtisnil v spomin en rek, ki sem ga slišala nekje v 5. razredu: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni." Se vedno, ko se kej nategnem in kupim potem 2krat spomnim nanj...

Noč - med 2 in 3 smo mel veselico, ker so se nekateri (nebomzdejomenjalakdodaneboužaljen) odločli, da ne bi več spali. Sam mamic to ni blo najbolj všeč pa je udarla po mizi (kao) user posted image . Pol je pa spal do 8:30.

Jedli bomo pa neki kar naj bi bla rižota sam je meso še čist trd pa mam feeling, da bo ratu ajmuht z rižem user posted image .

Naomi, jst sem z največjim veseljem pregledala kaj je tanajvečje iz Vitacentra, sam sem ugotovila, da vseen ne rabmo, tko da - hvala. Drgač pa - tvoja mami je navajena več mini fantkov na kupu. Kwa če še jst en dan našga prpelem, da bo večje veselje user posted image . Ker jst bi šla tud mal u šoping user posted image .

A sem še kej pozabla? Ah, brez zamere, če sem - sam me tko po glav trka, da še težje kot ponavadi mislim user posted image . Pa, pa.

ps. Tinaana, jst nisem več skregana s tabo. Lohka komot kej napišeš... NO, pol ko navš več mela mačka od včerajšnjega žura user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.11.2007 13:15:35   
K_a_t_i
Pojedli smo rižoto - Žiga mamino, mami pa Žigov spasiran poc user posted image . Ne miksam več!!!! Zdaj pa na sončka. Jupiiiiiii

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.11.2007 14:47:21   
maja2
Ja, rižota je bla vedno tvoja šibka točka...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.11.2007 15:55:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: maja2

Ja, rižota je bla vedno tvoja šibka točka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sister, ne zezaj! user posted image  K drugač bomo vsi pršli v nedeljo h vam na kosilo. Pa da vidimo kuharco. user posted image

By the way - KJE PA STE VSE?!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu maja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.11.2007 16:29:42   
tinaaja
Davčna uprava poziva zavezance za dohodnino, naj do konca januarja oddajo vloge za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane člane.

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20071130_3111451.php

http://www.durs.gov.si/si/splosno/novice/novica/article/1658/5372/?cHash=7259849439

vloga: http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

vec kasneje...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.11.2007 17:26:14   
Dajadada
Meaa, tist posnetek, hahauser posted image user posted image user posted image . Pa a to res prodajajo za tamaučke, jaoooo. Ne morš verjamt.
A pol si se zapalila na bugsterja? A si ga že kupila?

Sezam, taledva zajčka sta mi pa user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.11.2007 18:49:07   
Sibil_
Hočete videt v živo kaj vas pričaka v otroški sobi, če je triletnik sam noter in je 10 minut tišine?

No, to je pričakalo naju, ko sva jedla in je bil Patrik sam v sobi...user posted image

user posted image

user posted image

Pa še moja dva sončka, ko Patrik spleza k Lukasu zjutraj...user posted image

user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.11.2007 19:41:11   
K_a_t_i
Sibil, priden Patrik je bil user posted image . user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.11.2007 19:59:41   
erna14
sibill-user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti povem kaj je od mozevega sodelavca tamav naredu,cel tv mu je popisal z alkoholnim flomastromuser posted image user posted image

no kje ste pa zdej vse,jaz sem bla dons pridna sem si vzela delavno pavzo tko da danes sem bila 100% gospodinja. sva sama doma,ati je sov na pir,tamavcek spi,jaz pa z celim pekacem mafinov in goro palacink zuram pred kompjuterjemuser posted image user posted image

no pa eno uspavanko za lahko noc

Svetlo sonce se je skrilo, vse na svetu potihnilo,
vse odeva tiha noč, da zaspati nam je moč.
Ptičice  in vsa družina,
vse počitka željno je, tiha noč zaziblje vse.
Moja glavca je zaspana, moja posteljca postlana,
ljubi angel varuh moj, varuj mene ti nocoj

no ce ne bo palila ta po tej bodo zih zaspaluser posted image

Vo šumička zajače, ripa skoka zajače,
cup cup cup, ripa skoka zajače.
Zajče to se krije, nesa kada spije,
cup cup cup, nesa kada spije.
Detence kje spije, nema da se krije,
cup, cup, cup, nema da se krije

prevoda ne vemuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 30.11.2007 20:00:14 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.11.2007 20:21:38   
Naomi
...kam ga greste pa dons kej zurat??...jes sem litrco namiznega kupla, pol pa za lublanco pol pa nekam densat stara ej user posted image user posted image ...
...sam se minic si zlikam, nohtke nalakiram, stiklone mam ze spolirane, rdeco sminko nanizam..in akcija...user posted image
...drgac mi je ful en redar usec user posted image user posted image , bomo vidl kaj bo ...
...no fajn se mejte, se mogoce s ksno srecmo...

...oh ja...sweet sixteen- sam u drugi opravi user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.11.2007 20:44:13   
Dajadada
hehe naomi, mi smo pa grajca za lublanco cukal, pa pol litra fante, ki je zmer ostalauser posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.11.2007 20:48:59   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

hehe naomi, mi smo pa grajca za lublanco cukal, pa pol litra fante, ki je zmer ostalauser posted image  

ccc, zgrozena user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.