|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
28.11.2007 21:53:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Joj moram vam povedati, da sem se danes tehtala in imam že + 4,5 kg. user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa zdajle ne upam tehtati, ker sem ravnokar požrla abnormalno porcijo špagetov in pol gajbice klementin user posted image  Mi je že rahlo user posted image  user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.11.2007 22:58:25   
Skye
Ravno pogledala dve epizodi CSI Miami..mi je ful všeč ta serijauser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa bo počasi čas, da se spravim spat, drugače bodo jutri zjutraj problemi vstatuser posted image
Mojemu navihancu je ime Skye (sem si izposodila njegovo ime za nick), pasme Cairn terier. Na tej slikici je že precej poraščen....drugače ima frizurco bolj šikuser posted image user posted image

Punce želim vam sladke sanje in se slišimo jutri

Nočko
Skye

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.11.2007 7:18:46   
Estrella*
Jutro user posted image !

Evo mene , nespečke. Danes ko sem frej pa že rogovilim na vse zgodaj. Vsaki eno kavico user posted image , da se zbudite v čudovito mrzlo jutro.
Punce prave face ste na slikah! Res pohvalno, da ste se opogumile in pokazale. Tudi jaz sem imela o vseh drugačno predstavo, razen o Kodrani, ker me je njen nick napeljeval na eno temno kodrolaskouser posted image .

Aurora28: jaz sploh ne zberem poguma, da bi stopila na vago. Me čaka naslednjo sredo tako, da do takrat živim v iluziji  +1kg( na xKg novonanešene podlageuser posted image user posted image ) Ti pridem delat družbo v sredo....Merila sem O in se je povečal iz 92 na 95cm....

Skye: Kar se tiče bušija. Počakaj še kakšen slab mesec....potem ne boš več tako user posted image . Kolegica je bila okoli 20t kot balon(imela je user posted image user posted image )
Najča: dobrodošla 61-tica na forumu! Ne strpno čakamo na jutrišnje novičke iz GP. Pa še eno user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.11.2007 7:28:33   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (morfo: 14.12.). NS:user posted image , MORFO: Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´), 1. user posted image , (GP:12.12.), (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2. user posted image (morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3. (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:    ,Trbovlje
( O:101cm, +4,5Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´),, 2. (morfo: 20.12.), NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image   (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
(GP:12.12.)NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
 NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +2Kg)       

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image   Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (GP:11.12.)NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:29.11)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +4kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) (GP:12.12.), NS:user posted image , MORFO: , Postojna
user posted image  najča (82´), (GP:30.11.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  (GP:03.12), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1. (GP: 24.12.) , NS: , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 78 cm /+7 cm/; +1,5kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006             

28.Maj 2008

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,(GP:06.12.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:11.12. ) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+3kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image , MORFO: ,Novo Mesto
user posted image   martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image    , MORFO:    , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:29.11) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, -1kg )   

SKUPA NAS JE 61 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.11.2007 7:35:11   
Estrella*
Danes čakamo na novičke od narava in držimo pestke za        
user posted image user posted image 80Kaja ter Špelin@user posted image user posted image
Veliko ssreče in čimpej potešite naše firbčke!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.11.2007 7:48:04   
modrooka
Punce, dobro jutro!

Hvala za user posted image ! Tudi jaz držim pesti za vse, ki imate danes preglede.

Jaz sem vredu. Malo me je začela nespečnost dajati user posted image . Ampak, drugače pa kar bo.

Vidim, da zbirate tudi podatke, koliko se je katera do sedaj zredila. Jaz sem se 3,5 kg.

Nič, laufam delat, da me šef ne bo za ušesa. user posted image  Lepo se imejte!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.11.2007 8:03:13   
aurora28
Dobro jutro! user posted image
Najprej malce dela, da se seznamček popravi in sicer današnji obseg meri 140 cm, torej sem šla gor oziroma okrog user posted image user posted image že +3 cm.
Sem šla še enkrat pogledat slike in vse ste take fine in luškane. user posted image user posted image user posted image
Rada bi pa še videla kakšne so Taula, pa Modrooka, Čmrlika in še kakšno...

Včeraj se mi je po obrazu spustila nekakšna alergija, zgledalo je kot, da me je kaj oplazilo in mi naredilo majcene rdeče napihnjene hribčke user posted image , sploh nevem od česa, je pa še nekaj, kljub intenzivnemu mazanju prsi so se mi pojavile strije na prsih. Prsi so pa tudi zrastle in sem iz prejšnjega obsega in košarice 75 B, prešaltala na 80C. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.11.2007 8:09:03   
modrooka
Aurora,

kje pa mate tele slikice? Očitno sem nekaj spregledala... user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil modrooka -- 29.11.2007 8:15:03 >

Lep dan!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.11.2007 8:19:50   
Estrella*
Aurora28; si me tako nasmejala!!!!140cmuser posted image user posted image user posted image , saj vem, da si mislila104, kajne?

Glede alergije...meni so se začele spuščati po rokah neke drobne pikice, srbeče za po p... sicer jih ni veliko....upam, da ni od hrane in da je prehodnega značaja user posted image

Zgleda, da so se začele nabirat "ta nosečniške tegobice". Dober znakuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.11.2007 8:23:39   
Estrella*
modrooka: slikice so v albumih http://www.ringaraja.net/albumi.asp
Aurorin je javen, ostali imajo geslo. Moje je andyasja, KOdrana pošlje po zs, za Špelin in Skye pokukaj kakšno stran nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.11.2007 8:26:14   
TamaraJ
kodrana... U know user posted image user posted image

spelin@...Lepe punce ste
aurora...tudi jaz sem si te drugače predstavljala. Niti približno s krajšimi lasmiuser posted image . Luštni ste in paše vama dojenček. Zeeelooo!

teodoral... no, moja predstava o tebi je bila pa kar blizuuser posted image . Sinko pa zelo simpatičen izgleda. Moj mali na slikcah izgleda kot angelček (No, sej načeloma je fejst fant). Je pa zelo, zelo nagajiv in ponavadi slabo sliši user posted image user posted image

Skye... Kakšnega luštkanega kuštravčka imaš!!

Anitka... Ker imaš angelčka v avatarju sem se te res popolnoma drugače zamišljala user posted image . Ja, a tisto je kroki??? Pa na Kubo bi šla tudi jaz rada...mogoče čez nekaj let. Hope so!

Naty... včeraj sem peljala mimo vaju, ko sta se vračala s psičko domov. Malo pred vajino hišo. Srebrn golf. Pa se mi je žurilo po mami na bus, po drugi strani pa nisem vedela ali naj ustavim pa rečem: O vidva! pa bi me najbrž čudno gledalauser posted image user posted image . Sicer pa se danes zmenim z mami, kdaj lahko pustim Timija pri njej in se dobive. Kako si jutri s časom?

najča...dobrodošla med nami!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.11.2007 8:34:08   
Anitka
JUtro čvekice!

Jaz sem pa daens tudi malce doma, pa v LJ gremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ na sliki držim mladega aligatorčka. Je imel zvezan gobček, sicer si ga ne bi upala kar tako prijetiuser posted image user posted image user posted image Sem že tako ali tako zbirala pogum, da bi ga prijela. Sicer pa na tistih slikah gledam precej drugače, ker sem takrat še imela precej krajše lase. Bpm vkratkem dala gor še kakšno letošnjo iz Kenije in pa seveda z bušijem, ki bo najaktualnejšauser posted image user posted image user posted image

Majča dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A bomo lovile 70-ico?user posted image user posted image user posted image Lahko se zgodi, kaj pravite?

Teodoral imam eno prošnjo, če boš danes še kaj urejala seznamček. Pri meni sta nenako izpadla znak za nosečko in pri NS darilce oz. paketek. A mi ju prosim pripopaš? Veš saj bi sama, a sem trenutno na enem drugem računalniku, ki ima linux in je te zadevščine malce težje urejat. Hvala ti.

user posted image user posted image user posted image user posted image za fotke, vse ste lepe.

Dobro pravite današnje GP.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.11.2007 8:36:23   
TamaraJ
Aja, pa slikce grem poiskat   bom kaj našla in vam sporočim. Doma nisem imela časa in sem nekaj na hitro na DVD vrgla in grem zdaj raziskovatuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.11.2007 8:40:29   
Anitka
TamaraJ ma sliki bolj user posted image zgledam, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja lansko leto sva bila n Kubi in je bilo super, letos v Keniji pa še bolj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.11.2007 8:44:56   
TamaraJ
Joj, jaz bi tudi malo potovala... Ko sva bila sama, sva bila brez denarja (vsaj vsote, ki bi bila dovolj za kam potovati), potem sva hišo adaptirala, zdaj je Timi še malo majhen in moj postavlja firmo na zeleno vejo (matr, kok je to v tej državi težko. Grrr), ... Tako, da bo moj čas potovanja še prišel-upamuser posted image . Mi je pa zaenkrat že to dovolj, da gremo za 14 dni na Hvar, ker imava skoz tok stroškov, da še dobr, da za morje ostane.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.11.2007 8:46:08   
TamaraJ
sliki si pa OK user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.11.2007 8:51:21   
modrooka
Evo punce,

slikica je gor. Katera želi geslo, naj mi sporoči na zs in ji pošljem.

Lp

Lep dan!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.11.2007 9:11:35   
aurora28
Teodoral ja mislila sem 104 cm in ne 140 cm, matr mi seka, bi človek reku, ja to pa je posledica prehitrega vstajanja user posted image user posted image user posted image . Meni je alergija trajala samo včeraj in imam na sumu čokolado Milka z lešniki, ker ko sem jo popoldan začela jest so se mi kar naenkrat spustili rdeči napihnjenci po obrazu. user posted image

Aja TamaraJ sem pozabila povedati, da tvoj sinček pa zgleda pravi mali navihanec, pa še ti skodrani laseki mu pridejo prav lepo do izraza.

Zdajle sem se tolk smejala, ko sva z mojim skupaj zajtrkovala in je po radiju igrala pesem od Oliverja D.  Vjeruj v ljubav in je moj dragi zraven pel, hec pa ta, da je še psica začela zraven tuliti. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa nevem kaj to pomeni, da moj lepo poje ali .... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.11.2007 9:20:12   
Naty*
Jutro! Ful dobr, da ste objavle slikice, vse ste superuser posted image , pa kužki pa otročki, pa vse! Ampak morm tud js rečt, da sm si čist vse razen kodrane drugače predstavljala user posted image . Sej ne vem zakaj je to tko, ampak se mi zdi, da si avtomatsko pri imenu ali nicku kr mormo eno osebo predstavljat user posted image .

No js sm tud dala v album eno slikco od naju z mojo kužko na Veliki Planini. Sicer sm še čist jutranja na njej user posted image , ampak naj bo... geslo je planina.

TamaraJ verjetn mi res ne bi blo takoj jasno kdo si user posted image ...ampak mogoče bi mi uštekalo čez neki časa. A pol si me vidla v uni moji opravi za kužko šetat...na sebe dam vse kar je možno dat, da me ne zebe user posted image user posted image . Drugače bi pa jutri šlo. Zvečer imava sicer z user posted image  ene plane, čez dan mam pa čas. Ti kr sporoči, ko boš vedela user posted image .

modrooka js bi mela geslo. Sm firbec pa me za vse zanima kake ste user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.11.2007 9:24:13   
Skye
Jutro punce...uh imate že energije nadvse zgodajuser posted image

Tko jaz sem že svojo dozo user posted image spila, pojedla dva krofa zdaj sem pa ready za delo.

narava, 80Kaja ter Špelin@, ........držim pesti za dobre novičke user posted image user posted image user posted image

Najča dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Punce jaz pa sploh več ne upam stopiti na tehtnico....me je kar groza kolk mi bo pokazala...nazadnje sem se vagala prejšni teden in glede na to koliko dnevno spravim vase...uhhhhhuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Evo punce,

slikica je gor. Katera želi geslo, naj mi sporoči na zs in ji pošljem.

Meni pleaseeuser posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.11.2007 9:30:11   
Naty*
modrooka men pa noče tvojga albuma odpret, ker "član ne želi razkriti svojega profila"??!!

Hm....grem še enkrat probat...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.11.2007 9:31:53   
Naty*
Eh se vid, da sm blond user posted image . Sm že našla...fajna si...pa ful maš luštno frizurco user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.11.2007 9:38:03   
aurora28
Modrooka in Naty super sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty boljš da mene ne bi videla kakšna sem ko gremo zjutraj ob 6.30 uri na sprehod s psičko, me sploh ne bi prepoznala user posted image user posted image user posted image , se tako zabakadiram, kapo nabijem in očala, da sploh kaj vidim. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.11.2007 9:38:32   
modrooka
No, me veseli, da ti je uspelo user posted image .

Ve ste tut vse ful luštne!!! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.11.2007 9:39:57   
Skye
Modrooka lepa frizurca...zdaj si me spomnila kakšno katastrofo imam jaz na glavi...moram že nujno pod škarjeuser posted image user posted image
A to si bila na poroki, ko si tko lepo zrihtana in punca v ozadju tud?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?