|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
28.11.2007 15:18:58   
80kaja
hvala Vam za user posted image  pikepoke.... poročam jutri.
imejte se lepo...pobožajte bušije.
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.11.2007 15:26:39   
špelin@
Evo mene nazaj user posted image

No, ko ste ravno pri izgledu: posebej za firbce je v moji mapi en album z imenom "Jaz + 2", kjer lahko vidite mene in moji dve piki user posted image  Geslo je do nadaljnega: tribabe user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.11.2007 15:32:31   
80kaja
iiii Špelin@, kok ste luštne :-)user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.11.2007 15:32:39   
kodrana
špelin luštne tri babeuser posted image

bom jst tud dala slikco gor. bom najdla primerno.
sam tista, ki o hotla geslo, ga ji bom dala prek zs.. to pa, zato k so vohuni tu gor.. res, brez zajebancije.

zdajle je moj prišel. bova pojužnala. pol sprehodek. pol pa počivanje.
lepo se mejte.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.11.2007 15:36:04   
Taula
Kolk ste luštne bejbike.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.11.2007 15:41:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
bom jst tud dala slikco gor. bom najdla primerno.
sam tista, ki o hotla geslo, ga ji bom dala prek zs.. to pa, zato k so vohuni tu gor.. res, brez zajebancije.

Na srečo (ali tudi ne user posted imageuser posted image  sem določenim ljudem pod svojim nickom že tudi osebno preveč poznana in sem se izpadov, napadov ipd. že navadila. Pa saj pravim: moje geslo velja do nadaljnjega user posted image user posted image

Se pa priporočam za tvoje geslo na ZS - ko boš dala slikico v album, seveda user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.11.2007 15:44:20   
Estrella*
Špelin@: user posted image  Krasne punce. Moram priznat, da sem se te čist drugač predstavljala. Nekam visoka mi deluješ?

Kodrana: Tukaj je še en firbec, ki bi rad videl kako slikco. Torej sem kandidat za geslo.

Tudi jaz se bom potrudila in objavila kakšno fotko. Če se slučajno srečamo v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.11.2007 15:46:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Nekam visoka mi deluješ?

Saj tudi sem user posted image  175 cm

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.11.2007 15:46:32   
Naty*
Ja punce dejte slikce gor, da ne boste sam ve vedle, kaka sm js user posted image user posted image ! No kodrana mogoče si te pa še vseen prav predstavljam, bomo vidli user posted image . TamaraJ tebe bom pa itak baje kmal vidla ane user posted image .

Drugač je pa Taula prav povedala, kupla sm jo v Popku v PTC Diamant. Js sm tud vidla, da se da naročit, ampak sm precej zbirčna pa rada vse probam najprejuser posted image . Pa še zarad številke nisem vedela, a mam še isto, al bo treba kej prilagajat. No pa je še ista, pa še povštrček mi je dala prodajalka, da sem vidla, kako bo pol zgledalo user posted image . Ker če tale majčka ni oprijeta po moje ne pride tolk fajn. Pa še na zalogi je niso mel, tko da mi je kr včeraj natisnila napis gor na tisto, ki sem jo zbrala. Tud mojmu je ful všeč, sam cena ga je mejčken šokiralauser posted image .

kodrana men je občasno še zmer slabo. Prejle sem pojedla tisto mejhno pakiranje medenih srčkov....no pa je šlo že vse ven. Tko da zdele delam (na željo lubija) prebranac, ampak mi je še zmer mal čudno v želodcu. Ne vem, če bom lahko kej jedlauser posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.11.2007 15:50:13   
Naty*
špelin@ pa ste res luštne!user posted image  Ampak glede na to, da sva (ble) sokrajanke, mi nisi nč znana.

kodrana sej veš...geslo!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.11.2007 16:02:08   
Taula
Kodrana..jaz bi tudi prosila geslo. Hvala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.11.2007 18:30:14   
kodrana
evo, sem naložila par slikic. da boste mal vidle..še mene. da en bo predstave o krhkem suhem dekletuuser posted image . geslo, upam, da sem vsem poslale, ki ste hotle.
zdaj pa večerjat.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.11.2007 19:05:25   
aurora28
Špelin super tri babe ste user posted image user posted image user posted image . Naty in tvoja Pridem maja je superca in lep bušek user posted image .

Kodrana meni tudi pošlji geslo, please.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.11.2007 19:05:49   
Estrella*
Viellen Dank für die Beschreibung BPD und CRL, wofon deine Kentnisse? Bist du medizinisch ausgebildet?

Katina: Ja, das wäre toll, aber leider stimmt nicht. Als ich schön früher gesagt habe, bin ich kemikerin.

V službi še vedno nisem povedala, bom naslednji teden. Se še pripravljam, kako bom to izpeljala. Kor sem že prej povedala, pričakujem prej ko ne negativno reakcijo. Bodo že preživeli.....meni ura tikataka, njim ne.

Sesil- super! Kje zaboga so še take prodajalke? Jaz bi tudi rabila nove modrčke za dojenje. Prejšnje sem povlekla iz omare in so mi pemajhniuser posted image . Torej še en strošek....

KOdrana- dober tek, upam, da si se do sitega najedla. Prej si spraševala za tlak. Jaz ga imam 110-120/70. Upam, da tak ostane. Moja mama je imela visoki tlak in je prebolela možgansko kap. Tudi mene skrbi, da ga ne fašem....
Slikice so fenomenalne! Sicer ne vem kje imaš tisti špehec okoli pasuuser posted image . Ta tretja mi je najbolj všečuser posted image , oba z možekom zgledata super.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.11.2007 19:22:17   
aurora28
Jaz sem tudi dala v album Mi trije sliki, na prvi sva z mojim možem in najino krščenko, na drugi pa sem jaz z najino psičko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.11.2007 20:07:37   
Anitka
Oj čvekiceuser posted image user posted image

GoYa welcome in the club. A veš, da sem čakala le kdaj se nam pridružiš še tule.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja seznamček ureja večinoma Teodoral, jaz pa včasih malce vskočim.

Punce a vas lahko prosim za gesla na ZS - tiste, ki imate zaklenjene albume? Plizzzzzzzzzzzzzz. Jaz še sicer nimam nosečniškega albuma, ga bom pa dodala. Lahko pa pogledate zaenkrat le še lanske fotke s Kube.

Aja še za lažjo predstavo o meni: visoka 164 cm, kg pred zanositvijo 51 (sem bolj med preklamiuser posted image )user posted image ) Srednje dolgi lasje...

Vsem en lep pozdrav in se beremo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.11.2007 20:25:13   
Skye
Punce prav lušne slikice. Špelin@ tvoji dve princeski sta zelo cuteuser posted image

Aurora lušna ta tvoja psička....jaz imam tud  psa, ki sliši na ime Skye (kakšno naključje)user posted image user posted image   in bi ga ta tvoja psička pojedla za malco, ker je med tamajhnimiuser posted image user posted image

No prav veseli me, da nisem edina med ta "visokimi"...tud jaz sem kar velika  - 176 cm.  Začela z 60 kg, zdaj sem že na 63user posted image

Tud jaz se priporočam za geslo za albumčke...sem tud en velik firbecuser posted image

Bom pa tud jaz dala kakšno mojo slikco gor...sam naj mal pogledam na kateri sem najlepša...čeprav to bo težko, glede na to da me fotoaparat nima preveč raduser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.11.2007 20:38:49   
Anitka
Hej Skye tudi jaz sem malce skregana s fotoaparatom user posted image user posted image user posted image user posted image , a se ne bomo sekirale - nosečnice so itak najlepše.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.11.2007 20:49:57   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hej Skye tudi jaz sem malce skregana s fotoaparatom user posted image user posted image user posted image user posted image , a se ne bomo sekirale - nosečnice so itak najlepše.user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image

No eno slikco sem dala gor (z mojim psičkom), sam na tej še nisem srečka user posted image ...tko da nisem še tko lepauser posted image user posted image user posted image
Geslo pa je terier

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.11.2007 20:55:06   
Estrella*
No, končno mi je uspelo; katera želi pofirbcat so 3 fotke pod geslom:andyasja
Sinek, kužika in moja malenkost. Fotogenična ravno nisem tako, da veste; v resnici boljš zgledamuser posted image
Sedaj šibam pofirbcat Skye- in albumček....

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.11.2007 21:00:23   
Skye
Teodoral oba , tvoj sinek in tvoj psiček sta tko zlata...kar za pojestuser posted image

Buši imaš tud že prav luškan...moj se lahko skrije pred tvojim...ti kar zavidam.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.11.2007 21:06:33   
Estrella*
Skye. ravno sem pokukala v tvoj album. Ful si fotogenična. Kako je pa tvoji kepici ime? Ga imaš že dolgo časa?
Kar se tiče trebuha....no comment Pravim, da sem že kot sodček vina...
Aurora28: tebe sem si popolnoma zgrešeno predstavljala. S črnimi dolgimi lasmiuser posted image Ne vem od kod mi ta ideja...Krasno krščenko imaš! Dee Dee pa tako resno gleda...prava fina dama.

No sedaj pa grem malo v horizontalo.............

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.11.2007 21:08:34   
najča
Pozdravljene majčice!
še jaz(82) in maliuser posted image  bi se vam pridružila na forumu oz. na seznamu....user posted image
user posted image se nama bo pridružil 20.5. Komaj čakam petek, imam PG, da vidim, kolk smo zrasli. Mer še ne vem(bom tudi jaz naknadno sporočila), imam pa +1kg.
Skratka, vsem user posted image želim veliko sreče in užitkov na poti do maja...user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.11.2007 21:13:40   
aurora28
Kodrana super parček sta s svojim user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Teodoral tvoji so pa tolk šikani, pa psiček tak nežno gleda user posted image . Lepe slike.
Skye šikana si. user posted image Moram priznati, da si nobeno od vas nisem predstavljala kako zgleda, zdaj pa vidim po slikah, da ste same fejst ženske, ups user posted image . user posted image user posted image user posted image

Joj moram vam povedati, da sem se danes tehtala in imam že + 4,5 kg. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 28.11.2007 21:14:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.11.2007 21:51:35   
špelin@
Čer user posted image

najča, welcome user posted image user posted image

Sem si vzela čas in pregledala vse vaše fotke - priznam, da sem vse "falila", edino kodrano sem si kar pravilno predstavljala user posted image

Čisto vse ste prave mačke user posted image

teodoral, zakaj tako otožno gledaš? Človeka kar prilepiš na sliko, ko poskuša dognati, kaj za vraga razmišljaš user posted image  Si pa izredno podobna eni moji kolegici! Tvoj sinko je en pravi cuker user posted image

Anitka, kaj za enega kuščarja pa na fotki držiš v rokah??

aurora28, takole bosta pa zgledala vidva z user posted image  prihodnje leto user posted image  Z enim luštkanim user posted image  v objemu user posted image

Vsi vaši kosmatinci so čudoviti - Skye, tvoj je pa taka faca, da se ga kar ne morem nagledati user posted image

Zdaj čakam še na Taulo user posted image  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?