|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
28.11.2007 11:47:23   
NiLe
Ketrin, tile oreščki so namesto pralnega praška ali gela.
Tukaj je link: http://www.hiskadobrot.com/orescki.html, jaz jih kupujem v trgovini Kalček, na Trubarjevi.

Ideja za hitro kosilo: testenine s tuno, piščanji file v omaki + njoki, rižota ... Mi bomo danes imeli  piš. file s šampijoni v omaki, široke rezance in berivko.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.11.2007 12:05:24   
Ketrin
Hvala NiLe! Tole je blo pa pravo razsvetlenje zame.... Ko mutava sem prav bulila tja v ekrat, ko sem brala... Svašta. Pa res nisem vedela, da to obstaja! user posted image user posted image  Pa pereš ti samo otroške stvari s tem, ali kar vse? Oz. ne uporabljaš več praška?

Hvala za idejo! Bom tudi jaz naredila takole kosilo, ker pa sva včeraj imela makarončke, bomo danes papali riži biži, ostalo pa po tvoji ideji! user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.11.2007 12:18:03   
Jelcy
Punce vse tiste, ki zanimajo Peg Perego vozicki, naj gredo do Italije, ker so res bistveno cenejsi...sem sama sla pogledat...Pliko P3- vozicek, avtosedez in kosara stane 490€ pa mi trgovka v Baby centru ni verjela...na vec mestih, tudi tam nihajo cene ampak se vedno pride 530€ (najdrazji primer).
Chiccotovi vozicki so sicer drazji (v Italiji) vsaj najnovejsi model je 580€, starejsi so cenejsi...Camovi pa le 320€ in so full lepi, sploh pa letosnje barve.

Tiste ki kupujete preko interneta lahko pogledate na www.bimbiweb.it imajo zeloo pocenti chiccotove vozicke-nove!!

Big mama sem iz Kopra...me poznas?user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.11.2007 12:51:40   
Ketrin
Ja, res so ceneje v Italiji. Tudi Chicco S3 je cenejši. Ampak PP Skate pa še nimajo v ita trgovinah na zalogi. Ga moraš naročit, tako kot pri nas. Ker v sami proizvodnji PP ne sfolgajo naročilom... Tko da PP Skate ni kar tako za dobit niti v naših, niti v ITA trgovinah. Razen če imaš prav srečo in dobiš komplet in barvo, ki ti ustreza....

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.11.2007 12:52:37   
lepa posadka
Tile oreščki - koliko pa ta zadeva stane? Je veliko dražje od navadnih praškov? Sliši se super.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.11.2007 13:10:23   
zokica
tako, juhica se mi počasi kuhauser posted image , ostalo imam že vse pripravljeno, tako, da okrog dveh dokončam ob treh pa pride moj user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes bo svinjska juhica z rezanci, rižota in mehka solata. Za jutri pa še ne vem.user posted image  Zdaj, ko sem doma, ker sem na bolniški, sploh več ne vem, kaj naj kuhamuser posted image  čisto sem že brez idej!!!user posted image  Kaj pa bo jutri na vašem jedilniku?

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.11.2007 13:10:55   
zolika
ojla deklice aprilske...sem kr nekaj časa potrebovala, da sem vas vse prebrala...ste pridne, madonca! user posted image

Kaj se likanja malih stavri zadeva - sem sama mnenja, da ni dobro preveč komplicirat in modrovat - preizkusiš to in ono in vidiš kaj ti najbolj usteza in seveda user posted image ...tako,da...NE KOMPLICIRAJMO!!!!

Drugače pa sem danes želela obleči nosečniške hlače...pa še nisem za njih...izgledam grooooooooooooozno v njih - ampak me hlače počasi že stiskajo...tako,da...grem danes v C&A ali H&M po kako trenerko z širokim pasom...pa majico v C&A z nogicami....user posted image

Nič...še eno uro dela - pol pa šoooooooooping!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.11.2007 13:42:50   
katka28
Pri nas smo tudi danes jedli juhico, rizoto in pesino solato pa posladek pa vanilijev puding
Moj je skos doma z menoj- dela od doma zato ni treba cakati, da kdo pride domov ampak ga imam na razpolaga 24 ur na dan.

Shoping moram tudi jaz opraviti, rabim se ene nosecniske hlace ( dalahko dam ene prati druge pa nosim ) in kaksno majcko saj so mi vse prekratke se mi trebuh vecka iz dneva v dan. In koliko so ze kaj vasi obsegi busijev?

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.11.2007 13:51:15   
Ketrin
Madona Zokica, ti že za jutrišnji jedilnik sprašuješ! Jaz sem se komaj za dane odločila.... ufff, kje je še jutri! user posted image user posted image user posted image

Zolika s popolnoma strinjam s tabo glede kompliciranja.... Jaz sem že po naravi bolj praktik in improvizatork kot komplikator.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.11.2007 14:07:12   
sinskaT
Čaw bejbe!

Danes se spet bolj zunaj zadržujem, ko pa imamo tak sonce. kar pokam od energije (hura za drugo trimesečje!!! Res je bolj energično). Pa zato ne morem vsem sledit in debatirat.
V glavnem, sem sanjala same vozičke pa ultrazvok, ki je pokazal punčkico..svašta, sem čisto v Babylandu : )
Jelcy - če boš še kaj po Italiji hodila, prosim prosim poglej za voziček Bebe Confort, High trek, kakšne so cene po trgovinah. Po netu vem, da so dosti ceneje kot pri nas, me pa zanima kako je če kupiš direkt, ne virtualno.

Linea negra- pri meni ne duha ne sluha, pa tudi popi je še kar fajn not, se ni nič izbočil.

Brce - no zdaj pa tudi naš/a  fuzbaler/ka kar krepko seka tam not, tudi danes ponoč je imel žurko, sem se kar zbudila in mi je šlo na smeh, lepo.

Nile in Roberta hvala za pojasnilo za oreške user posted image .

Tosja - a si kaj fajnega vidla v Pikapolonci? Pa frizura, zadovoljna?

In pa še jedilnik: Včeraj piščančji koščki v marinadi (čebula, paprika, bučke..), zraven pa kuskus in veliko domače solate, poobedek cela milka user posted image .
danes pa delam čufte v omaki, pa pirejček z veliko masla mlac mlac, pa spet solata z jajčki, sladica bo pa sladoled z breskvami in smetano (ja kaj, baje je treba dosti sadja pojest a ne user posted image ). Mi je fajn, če pišete jedilnike, dobim kakšno idejo, ker mam včasih prav temo v glavi in sem brez idej. Pa toliko dobrih jedi...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.11.2007 14:24:15   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image bravo čvekice, ste se pa razpisale... user posted image
Jaz sem danes uuuuuuuživala 100/uro user posted image
Frizerka me je tak lepo pocartkala z novo barvo, mal sva špice skrajšali...Sem takoooo lepa user posted image user posted image user posted image
Pol pa sem še v mesto odrajžala...
Pikapolonica me je danes razočarala. Mi je BC dost boljši! Za nečakinjo sem kupila dudo. Sem ji obljubila, da jo Miklavž prinese...
Pa v H&M sem šla kukat... user posted image
Sem pa najbolj vesela, ker sem v MK kupila nekaj za našega user posted image
Kot koledar...Naš dojenček - prvo leto... user posted image
Za vsak mesec so not igre, rime, pesmi. pa posebni namigi:nega, igrače, pomembne preiskave... Koledar je zasnovala mama treh otrok user posted image user posted image user posted image

Ko sem prišla domov sem si zaželela še sonca. Eno uro sem se potepala pod Pohorjem. Ta svež zrak mi je dal spet energije... tako, da grem kuhat.
NiLe - naše kosilo bo podobno! user posted image Le brez šampinjonov.

Še na hitro eno uspavanko iz koledarja:

Ajčka tutajčka, ajčka,
naša cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka,
cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka, ajčka
naša cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka,
cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka.

user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.11.2007 14:45:00   
katka28
Ja to uspavanko se je pa tezko naucit user posted image

A si predstavljate, da bomo cez nekaj mesecev same zvenele kot pokvarjene plosce z uspavankami in pesmicami, ki si jih bomo zmisljevale.....user posted image

Tosja lepo, da ves, da se moramo tudi nosecnice razvajati in si privoscis malo sprememb. Tudi sama razmisljam o frizerju. Sem bila nazadnje 1 mesec nazajpri njemu, ko sem se postrigla cisto na kratko ( priprave na narascaj ), pa bo spet treba malo konjice pobrat..... Madonca mi v nosecnosti lasje rastejo kot bi jih gnojila user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
28.11.2007 15:31:29   
barby78
Ojla punce!
Jz sem pa danes mal na firmo skočla pogledat moje punce in sem se kar začvekala.Ja,moram priznat,da jih kar pogrešam,kolk smo včasih enih pizd...j naredle.Smo se res od srca nasmejale.Včasih je kar katera morala zapustit delovno mesto,da ji ni slučajno ušlo v hlačkeuser posted image .

Jelcy mene pa zanima v katerih trgovinah v ITA si gledala peg perego vozičke.A maš slušajno naslov kake njihove strani,da bi se dalo mal pogledat?

Tosja user posted image  za čudovito razvajanje same sebe: Jaz sem že tud ful potrebna frizerja,pa nekako ne uspem do njega prit.Sam bo treba.Prazniki so pred vrati in res ne morem tako zgledat.

Se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.11.2007 15:58:51   
Jo@n
Tosja, v BC je komplet 860 EUR, v Italiji ga pod 690 na spletu nisem našla. Vzela sva pa 3 mesece rabljenega za 450. Je kot nov.

Aja, še to: HURA, brcike... Vsaj mislim tako user posted image user posted image , da je tisto valovanje v trebuhu mala pikica...

Lp, pobožajte bušije!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.11.2007 17:01:40   
Jelcy
Barby PP sem gledala v PRENATAL trgovini v stari Gorici...tam stane 490€ in so mi dali katalog tu je link od virtualnega kataloga http://www.prenatal.it/news/guida-puericultura-autunno-inverno-2007-2008.htm sicer men ga ne odpre oz je potrebno dolgo cakati. V Udinah v centru Sorelle Ramonda so bli lanski modeli 490€ nove barve pa 520 ali 530€, je pa tudi v Trstu prenatal trgovina...vse vozicke je potrebno narocit imajo tudi njihove, ki so sicer isti kot Cam-ovi vendar je napis prenatal gor (cenejsi), PP, bebe confort (ampak ne vem cene), Quinny, nekaj malega od Inglesine in Graco.

Nasproti trgovine PRENATAL v stari Gorici se nahaja trgovina De Bortoli tam imajo le Camove vozicke. V Udinah pa je veliiiikaaa trgovina Chiccolandia in imajo ve izdelke od chiccota, vkljucno z vozicki. Je pa tudi v Trstu Chiccova trgovina. Modeli so isti kot povsod, le narocit jih je treba in se v povprecju caka najvec do meseca dni.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.11.2007 19:32:24   
tosja

Ajčka tutajčka, ajčka,
naša cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka,
cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka, ajčka
naša cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka,
cipka nese jajčka,
ajčka tutajčka.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem jo dvakrat prebrala, pa si še melodijo izmislila user posted image
...poklicna deformacija, pač user posted image

Danes sem napolnila 21t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.11.2007 19:33:58   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tosja, v BC je komplet 860 EUR, v Italiji ga pod 690 na spletu nisem našla. Vzela sva pa 3 mesece rabljenega za 450. Je kot nov.
user posted image hvala! user posted image
Aja, še to: HURA, brcike... Vsaj mislim tako user posted image user posted image , da je tisto valovanje v trebuhu mala pikica...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za prve brcike!!!
Lp, pobožajte bušije!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.11.2007 20:36:27   
barby78
jelcy,hvala za posredovane podatke,ampak žal na tej strani nisem našla nobenega PP.Bom še poskušala.

Se čujemo;LP user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.11.2007 20:45:59   
zolika
oj moja dekleta...

moram povedat da sem se vrnila iz nakupovanja nazaj....torej - sem kr malce razočarana - se opazi da so pred vrati skoraj da že razprodaje in da zelo malo nove robe dobivajo  - bolj kot ne so prebrane stvari za dobit. Sem bila v C&A v MB in sem kr malo razočarana tako nad nosečniško kot otroško ponudbo...sicer sem si nabavila 3 majice...ampak ok...pričakovala sem več - se mi zdi da ima CE več..nevem...Kaj pa se H&Ma zadeva...sem iskala navadne trenerka hlače z širokim pasom...imajo jih ja...ampak največjo št. L - ampak jaz rabim XL - da imam še kaj placa in rezerve...pa NIČ!user posted image  Bo že...ker nosečniških hlač z elatiko še ne morem nosit...moj trebuh še ni tako velik, da bi jih gor držal...tako,da...se tlačim še v moje stare...ki so bile kupljene malo večje...da še nekako gre...mam ko sedim odprte...ko hodim je OK! Tako,da...

Nič...grem še malo na obisk k prijateljem...na čvek!

user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.11.2007 20:59:08   
tosja
barby - a iščeš voziček? user posted image

zolika
- jaz sem trenerko dobila v H&M - sicer v Avstriji.
In to že pred user posted image . Ima pa tak fajn širok pas, ki si ga zdaj "zvijem" user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.11.2007 21:00:15   
Tanja555
Pozdravljene! Po dolgem času se spet oglašam, čeprav redno berem kaj se vam dogajauser posted image !
Rada bi le sporočila veselo novico, da sem bila danes na morfologiji in je bilo super!!!user posted image  
Moj user posted image je težek že 430g!!! Pogledali smo srček, ledvička, želodček, popkovnico, očke, izmerili stegnenico, obseg glavice in trebuščka, pregledali prstke na rokicah in nogicah in že skoraj vzeli mere podplatov za nakup prvih adidaskovuser posted image , poslušali smo srček (140 utripov na min), skratka vse je tako kot mora bituser posted image . Tudi spol sva videla, sam sva se z dragim odločila, da naj bo to najina mala skrivnostuser posted image  . Je bil pa user posted image  skoz živahen in me veselo brcaluser posted image .
Dobila sem tudi napotnico za ponovni pregled za toksoplazmozo.

Tosja: naslednji pregled imam 8.1.2008. Prosim, če vpišeš na seznamček! Hvala ti!!!

Vidim, da ste že pridne in se zanimate za nakup vozička in ostalih stvari. Midva bova verjetno kupila kar takega kot ga ima kolegica (pozabla sem katere znamke jeuser posted image ), da ga lahko sama nesem po stopnicah in da se čisto enostavno zloži v avto.

Vsem en lep pozdravuser posted image

PS: Do sedaj sem "pridelala" 6,7 kguser posted image !

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.11.2007 21:48:54   
NiLe
Čeeer,

malo prej sem prišla s telovadbe - bilo je super (resnično srečna: pa kje si se ti skrila??? ni te na RR, ni te na telovadi user posted image ).  No, pa me je mlajša hči pričakala budna in sem morala k njej, da jo malo pocartam in uspavam. Sedaj pa me grabi lakota - sem si zaželela čokolešnik, mnjamiii.

Se ful strinjam, da si pišemo naše jedilnike, tako lažje dobim(o) kakšno idejo in na koncu bomo vsi zadovoljni.

Lepa posadka: tile oreški so različno pakirani ... za začetek jih kupi 1/2 kg, da jih sprobaš. Jaz sem kupila  2 kg pakungo in sem jo imela za ohoho časa ... pride pa okoli 10 EUR, ampak jih pri pranju uporabiš 5-6 oreškov, pa še to jih lahko uporabiš 2-3x. Perilo nima nobenega vonja, vse se lepo opere, če pa želiš, da perilo diši, pa dodaš  kakšno eterično olje (jaz imam rdečo pomarančo in pa orhidejo in perilo sanjsko diši). Drugače ti pa v teh trgovinah vse lepo razložijo.

Šibam pod tuš in v posteljo brati knjigo user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.11.2007 7:26:45   
simvir
Dobro jutro punce!

Danes je pa res mrzlo. Pri nas je bilo -6°Cuser posted image . Še dobro, da se doma vsedem v garažo in tudi v službi parkiram v garažo. Mi sploh ni treba na mraz (no razen ko oddamo tamalega pri tašči0user posted image ).

Tanja user posted image za pregled, a ti nam tudi ne boš zaupala spola. Sej veš me smo ful firbčne user posted image user posted image user posted image

Trenirka - jaz sem si tudi kakšen mesec nazaj kupila trenirko (sp. del) v H&M v Lj s širokim pasom, so imeli le še večje št., ampak ta vikend sem jo že lahko oblekla in je super. Sigurno jo bom nosila do konca user posted image .

Se mi zdi, da sem včeraj popoldne zasledila Resnično srečno na RR. Se pa res nič ne oglasi. Daj sporoči vsaj, da je vse okuser posted image .

Kosila
- zdaj ko sem v službi skuham kaj na hitro, ali pa kakšne zmrznjene stvari vzamem iz skrinje. Ker jaz ko pridem iz službe sem lačna in ne morem čakat, da bi se kosilo kuhalo 1 urouser posted image . Mi je pa všeč, da napišete kaj kuhate, ker včasih res zmanjka idej.

Lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
29.11.2007 8:00:34   
tasyo
Pozdravček, punce!

Včeraj sem malo štrajkala, pa sem imela potem sedaj kar nekaj za prebrat...
Tosja, super, da si se šla razvajat - jaz grem pa jutri k frizerju, mogoče pa potem kar lepo naprej v Ljubljano - če bom mojga nahecala.. Ampak to ne bi smel bit prevelik problem, ker rabi čevlje pa jopo pa hlače... Pri nas je ponavadi tako, da greva eksplicitno v šoping zame, ker mi česa res primanjkuje (trenutno ugotavljam, da bom morala zamenjati nekaj spodnjih hlačk, ker so tolk neumne višine, da niso ne pod in ne na trebuhu, pol se mi pa vihajo...), na koncu pa pridemo domov z goro zadev za dragega, jaz pa izvisim...user posted image  Ampak tokrat pa sigurno ne bom, ker bom pa za pikolinota kaj izbrala, če zame ne bo nič. Tiste ki bolj šopingirate - a majo kje kaj luštnih majčk? S hlačami sem opremljena, puloverje tudi imam, ampak prav bi mi pa prišla kakšna tanjša majčka, glede na to, da mi je skos vroče in sem vrtoglava. Se priporočam za nasvet, kam pogledat!

Tanja - user posted image  za morfologijo - pa dej nam vsaj namigni, kaj boste imeli. Mater, če boste tako nadaljevale, nam tele morfologije ne bodo nič odkrile...

Jo@n - user posted image user posted image user posted image  za brcike! Pa si jh tudi ti dočakala!

Tako - predem grem zajtrkovat, vam bom zaupala še današnje predvideno kosilo- skutni štruklji in velika skleda solate, jutri pa segedin golaž ali pa jota.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
29.11.2007 8:45:13   
barby78
Morgen aprilčice!
Brr,kakšen mraz je zunaj.Sem imela avto čist zmrznjen,Ko sem tamalega peljala v šolo.V soboto pa zabava v McDonald`s-u user posted image !Tamali že komaj čaka,a kaj ko je kar nekaj povabljenih zbolelouser posted image .Ja,nič ne moreš.Mene že spet ta kašelj muči.Upam,da bodo čaj in vitamini pomagali,drugač bo pa treba k zdravniku.

Tosja,ja res iščem voziček,sam mislim da bo bolš še mal počakat,kmalu bodo znižanja in se bo po moje tud bolj splačalo.No,drugač pa tak na gotovino dajo že itak neki popusta.Ne vem zakaj sem se tak zagrela?! Verjetno zato,ker s tistim vozičkom,ki sem ga našla prek oglasa ni blo nič in sem bila kar mal užaljenauser posted image .

Aja, za kosilo bo pa pri nas golaš in testenine,pa skleda solate!

Lepo se imejte,se še čujemo.
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......