neni
|
Včeraj se nisem nič javljala, pa smo dočakali 301.nadaljevanje. Zdej ga mormo pa zapolnit s čvekom. Pia, tudi jaz močno stiskam pestke zate. Naj ti Bog povrne zdravje, da boš uživala s svojo družinico. Pa vse punce tukaj te imamo rade. Če kej rabiš al pa če bi se rada potožila, veš kje nas najdeš. Tudi na privat! ANitka, ti boš še debelinka ratala, upam, da si boš danes omislila kakšne dobre, frajerske nosečniške hlače. Joj, zdej se mi zdi, da ste vse noseče, samo jaz ne več. Bi kar še mal trebuh imela (sem že mal pozabila, kako sem stokala) No, upam, da ga bom v tem življenju imela vsaj še enkrat. Bety, tudi mene je kar naprej glodalo dejstvo, da je moj otrok IVF-ovec. Da nebi bilo kaj narobe zato. In sem si vedno predstavljala Goyino punčko in Klarisinega fantiča. Ker sta prekrasna otroka in kar pokata od zdravja. Sedaj ko imam tudi sama Rešev izdelek doma lahko povem, da so ti otroci ravno tako zdravi, kot naravno spočeti. Če je kaj narobe, pride do splava že v zgodnjih tednih. Narava poskrbi, da ne preživijo. In kar prav je tako (to lahko rečem sedaj, ko imam malega, ko se mi je to dogajalo nisem tako mislila) Je pa res, da sem prepričana, da se Piki sploh ni treba sekirat, ker je naravno zanosila in se itak ne bi niti oplodilo jajčece, če ne bi bilo vse v redu. Pa še tisto grozno potovanje je preživel tako da je že zdaj pravi borec. S.d., navijam zate, naj ti bo porod lep in dvojna nagrada še lepša. Pa z B-jčkom da bo vse v redu. Pa firbčne babe tukaj da bi čimprej izvedele. Bomo spet cel dan čekirale . Če bi se dalo, bi se kar v porodno zgnetle, da bi izvedele iz prve roke. Ostale nosečke, ki greste proti koncu, uživajte še zadnje tedne. Upam, da bo danes lepo vreme, nas bo ati peljal v gostilno na kosilo (z vozičkom seveda) lp mami Neni & Lukec, ki spi v vozičku zraven
|