Isabellabina
|
Dobro jutro Jaz sem bila malo bolna in se nisem nič oglašala sedaj pa vidim da v enem dnevu ful zamudim. Likanje otroškega perila-Jaz sem vse likala ,sploh tisto kar je prišlo direkt na kožo do šestega meseca(tako mi je svetovala babica pri prvem otroku in tako sem delala za vse naslednje) linea negra-ne vem ,jaz tudi v sedanji nosečnosti nimam te črte.Ne vem zakaj se nekaterim sploh pojavi ta črta. Trebuh-obupno raste in tud jaz ne vem kako bom zdržala do aprila ,saj imam že sedaj takega kot da bi bla v osmem mesecu.Sem bla v soboto v mercatorju pa mi je prodajalka ,ki mi je stregla salamo rekla "ja tole bo pa že kmalu"!Me vsak vpraša ,če bodo dvojčki,NORO! Priprava oblačil-Ja včeraj sem šla na podstrešje in pregledala kaj sploh še imam ,in bom mogla kar nekaj stvari še kupit(pajacke)teh imam samo nekaj ,ker sem jih posodila znanki pa sem ji rekla ,da ne rabi vračat ,ker da mi smo pri četrtem zaključili in da jih lahko tudi stran vrže ,če jih ne bo spravla.Sedaj bom mogla pa še kakšnega dokupit-bom imela vsaj razlog da bom imela nekaj novo.Ja oddala sem pa ravno vsa oblačila za fantka ,za punčko imam ,samo kaj ko bomo pa fanta imeli!Zvlekla sem tudi košaro dol in jo bom malo prešpricala z vodo ,da gre prah stran pa da se lepo v miru posuši.Pajackov pa še ne bom prala ,tam v mesecu januarju ali februarju nič prej. Vozički-ma so tako dobri ,da bi si tudi jaz novega omislila ,samo ne smem ,ker je moj rekel ,da je ta še-dober,(no sej mu res nič ne manjka)Imam tistega enih prvih od Peg perega ,ki so imeli košaro in velika kolesa(sedaj je star že 14 let)ampak je ko nov ,saj sem ga vsakič uporabljala samo prve štiri do pet mesecev potem pa sem imela športni voziček(ne vem katere znamke je) Glede sexa-ko mi zapaše je tudi noro ,samo nisem vedno pripravljena ampak ,ko pa dragi začne je pa noro saj sedaj ni treba nič pazit. Jelcy-mene zanima od kod si!(če ni skrivnost) Brcike-očitno bo naš fantiček priden ,saj je tako miren in tud približno ni tak razgrajač kot naš najmlajši fante ,ki je tako razgrajal ,da me je v treebuhu ful bolelo ,pa še danes je stalno natempiran ,nikoli nima zadosti,ima energije za vse štiri otroke skupi.Tudi G mi je rekla ,da bo verjetno bolj umirjen in da ni nič narobe z njim ,ker ga tako malo čutim imam pa tudi precej povečano maternico in ima malček dovolj prostora . Strije-grozno,te se mi že zdaj delajo na novo in pa stare se odpirajo tako da bom na koncu vsa marogasta,pa tud na prsih se mi že delajo ,pa kljub temu ne morem temu ubežat pa čeprav se mažem s kremo in bebi oljem že cel mesce,očitno imam takšno kožo,da ne pomaga nič. No malo sem se razpisala ,sedaj pa grem telovadit! Lepo se imejte v dnevu ,ki je pred nami!
|