Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 19:05:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
OK, Kati! Zmenjeno! Ce bo pa slabo vreme, pa Pod vodo v CP ane
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 19:06:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaka ima pa ZOBEK!!! Š**** je, bela je, kuka spodaj desno ven in ob dotiku z nohtom je ful trda. Tako da pomoje se ne motim Bomo videli, kako se bo naprej razvijalo...
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 19:46:47
|
|
|
|
mentos
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 GH Manca je danes prvič poskusila korenček in ji ni bil preveč všeč, je samo ven pljuvala. Bomo videli, če bo jutri kaj bolj šel v slast. tudi mi smo probali s korenčkom, ji ni všeč, kar na bruhanje ji gre. Me pa zanima ali so vaši tudi jezik ven dajali, naša sploh ne zna jest po žlički. Nekje sem prebrala, da če jezik daje ven, še ni pripravljen na GH. Če ji dam za polizat, pa gre. Usta pa drži čist skupaj, da ne morem z žličko sploh zraven. se grem kopat s Hano
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 20:18:42
|
|
|
|
nky 23
|
nikical za prvi zobek
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 20:19:31
|
|
|
|
nky 23
|
Usta pa drži čist skupaj, da ne morem z žličko sploh zraven. poskusi s čim drugim in če bo odziv isti še verjetno res ni pripravljena na GH
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 20:40:05
|
|
|
|
Drnula
|
mi smo tudi danes probali korenček pa nam ni bil všeč pa smo potem še kašico pa samo par žličk se je hotla na vsak način dojit ... zdaj spančka že skoraj uro Še dobro, ker greva jutri ob pol osmih že od doma.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 20:48:11
|
|
|
|
nky 23
|
in kam jo šibata tako zgodaj zjutraj?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 20:53:18
|
|
|
|
N _ B
|
Kljub temu, da priporočajo, da začneš z zelenjavo, sem jaz kar s sadjem. Kot pri Niki. Jakova prva hrana razen mleka je bila banana in sicer sem mu jo dala s prstom. Prvič se je srečal z drugim okusom. Že s tem je imel dost dela, da bi mu še z žličko težila . Potem sva postopoma začela z žličko. Tud on je rabil par dni, da je osvojil, pa še sedaj, če mu kaj ni dobro (npr. cvetača) ali pa ko je sit spodriva žličko z jezičkom. banana jabolko (kuhano): mu je bilo prekislo in sem dodala malo banane korenček in krompir: samo korenček je bil , ker je bil prepust. Naslednji dan sem mu dala par kock krompirja in razredčila s 30 ml Novalaca. Potem je bilo njami. bučke in krompir:njami cvetača in krompir: včeraj je dobil prvič in ni bil ravno najbolj navdušen Zelenjavne kašice jaz razredčim z Novalacom, da gredo lažje dol. Vsak teden ima le en nov okus. Drugače kombiniram s hrano, ki jo je že sprejel. Sva na 2 obrokih goste hrane. Dopoldan (okoli 11-ih) zelenjavna oz. sadna kašica (po obroku dobi še moje mleko) in pred spanjem dobi mlečno kašico.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:02:53
|
|
|
|
KT
|
Kar se GH tiče - jest tudi tko kot N & B - a morva mi2 vse enako delat, ane
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:06:30
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kar se GH tiče - jest tudi tko kot N & B - a morva mi2 vse enako delat, ane Zakaj že?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:15:26
|
|
|
|
Drnula
|
po majstra, da ga pripeljem k hiški naredit zaključna dela na strehi ... dostava na dom . Se najdejo tud taki - ga pa dobro poznam in vem da naredi ziher dobro in poceni, sam prevažat ga moram kot šolarčka
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:16:06
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Kar se GH tiče - jest tudi tko kot N & B - a morva mi2 vse enako delat, ane Zakaj že? Že zakaj?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:20:24
|
|
|
|
Drnula
|
Neci je bila banana tudi zelo všeč, sem ji malo svojega mleka primešala. Včeraj zvčer je pomlaskala kar velik obrok kašice, danes pa ni hotela nič gostega. Ja in danes se je pokakala šele zvečer čisto čisto malo, sicer se vsak dan ogromno in skoraj obvezno zutraj .... pa smo na gh šele četrti dan ... morda je kriva včerajšnja banana?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:22:41
|
|
|
|
N _ B
|
drnula: banana zapira, če je preveč zrela ali pa postana. Drugače je pa prve dva tedna Jaka tudi bolj poredko kakal (na 1,5 dneva).
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:23:15
|
|
|
|
KT
|
Drnula - banane so strup za kakanje, naša pikica se je tko matrala, da sem mislila, da bo dušo spustila . Tko je bla smešna, po drugi strani se mi je pa seveda tako smilila, ker nisem več vedela kako ji pomagat. Ampak potem, ko prešaltaš na kaj drugega je ponavadi po kakem dnevu, dveh takoj bolje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:26:28
|
|
|
|
nky 23
|
jaz grem počasi ajat. lepo in mirno nočk vsem!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:30:09
|
|
|
|
Drnula
|
Hm - upam da ne bo jutri čez plenice, ko bova skoz na terenu. V autu je v tem času res ne bi slačila.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:30:41
|
|
|
|
KT
|
nky23 kam boš zdej hodila, v spalnici že vse poznaš
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:35:40
|
|
|
|
N _ B
|
Jest imam en problem. Ponoči, ko se Jaka zbudi za jest in ga vzamem k sebi v posteljo, obvezno zraven zaspim. Mali cukrček se potem stisne k meni in spiva do naslednjega obroka, ko mu le odmaknem majico in spet zaspim. Tako sedaj nekje od enih in do jutra spi pri meni. Saj včasih se predramim in vem, da ga moram prestavit v posteljico, ampak sem tolk komirana, da se mi ne da vstat. A še katera zaspi zraven?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:45:22
|
|
|
|
mentos
|
evo, mi smo pa danes doživeli ful lepo presenečenje. Hana je uživala v banji z mano, sem ji kupila 3 račke in se je veselo igrala. Ko pa smo jo vzeli ven, jaz sem se pa še stuširala do konca in namilila, me je prav fajn opazovala in se iz vsega srca smejala. Prav naglas.Iz vsega srca smejala se je le 3- krat do sedaj. Naš je fajn snemov, tako, da ko utegne, in če mi rata vam pošljem filmček. Zdaj je popapcala 180 mlečne kašice in zaspala, tako da nismo nič kupčkal. Tudi ati je že v miže, samo jaz še strašim tu. Bi rada gledala kmetijo, če prej ne zaspim. Sem se odločila, da ji jutri skuham jabolček in malo banance, da vidim, če bo kaj raje papcala. A vi ko kuhate jabolček, dodate kaj sladkorja. Sej vem oz. se mi zdi, da ne, vendar naša mama pravi, daj ji malo cukra pa boš vidla, da bo rada jedla. Kva pa vem, stara šola. kmetija, lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:46:22
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: mentos Sem se odločila, da ji jutri skuham jabolček in malo banance, da vidim, če bo kaj raje papcala. A vi ko kuhate jabolček, dodate kaj sladkorja. Sej vem oz. se mi zdi, da ne, vendar naša mama pravi, daj ji malo cukra pa boš vidla, da bo rada jedla. Kva pa vem, stara šola. Ne. Zato mu dam banano. IZVIRNO SPOROČILO: mentos N&B škoda, da me nisi pocukala, ko si me vidla. Bi te prav rada spoznala. Veš, tolk 100%, da si ti nisem bila. To sem bila, ko sem prebrala tukaj gor, da ste bili v M. na kavi. Pa še mudilo se nama je z Niko. Sva v bistvu šli v lekarno po mleko za Jaka in po kinder jajčka za Niko. Jaka je bil še ful bogi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:53:01
|
|
|
|
ANDREJA 75
|
ČAO!!!Moram vam sporočit da je danes naš Maj dobil dva zobka spodaj -obadva sta danes prikukala ven.Tako da imata sedaj obadva vsak po dva zobka!!!!!
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 21:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
A še katera zaspi zraven? oj oj Ja jest . Ampak se poskušam tega odvadit, ker so lahko resne posledice - beri kasneje: gužva v postelji . Kako ste pa kej drugač? No jaz sem malo tisto Marijo preverla - ma da bi jo tako brc.... nekam. Ja Marija sploh se ne prikaži več k nam , druge so te pa tud že nagnale. In če ima kdo cajta ne pretek ga imaš ti, ker očitno prebereš vse teme na RR in potem spuščaš neumesne izjave. No ko ste glih o hrani debatirale. Midve imava 3 obroke GH. Zjutraj vedno sadje - kuhano jabolko, hruška, banana, to sem zaenkrat kombinirala. Bom pa probala še kivi ki ste ga omenjale, pa katero sadje naj ji še dam in kakšnega? Popoldne dobi zelenjavo - korenje, koleraba, krompir, to so bile razne kombinacije. Včeraj in danes pa sem ji popoldan dala korenček z jabolkom pa ji je bil zelo všeč. Moram še bučke poskusit. Kaj še kej drugega naj ji dam in s čim naj pripravim, da ji bo teknilo. Do sedaj sem čisto malo posolila in dala malo margarine da je jedla. Zvečer pa dobi rižolino - zdaj ji dajem Hippa, nočna kašica (ampak očitno ni nasitna, ker se ponoči večkrat zbudi ) Vmes jo še dojim, čeprav se mi zdi da zelo malo poje. Pri meni je zjutraj okrog poldne in nato še pozno popoldne. Imava tam nekje 6 obrokov. Zdej pa še malo papirje urejam, potem pa grem najbrž kar v vodoravno pozicijo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 22:00:02
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica A še katera zaspi zraven? oj oj Ja jest . Ampak se poskušam tega odvadit, ker so lahko resne posledice - beri kasneje: gužva v postelji . Ma jest to vsak večer rečem, da ga moram ponoči res premaknit, ampak mi ne rata. Kivi: jaz mu ga še ne bom dala. Od sadja mu bom raje kaj primešala k jabolku (suhe slive, marelice, višnje, borovnice). Ko kuhaš jabolko enostavno nekaj primešaš zraven, da ni vedno isti okus.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?