|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
28.11.2007 14:56:16   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: marija pomagaj

kk ste glupe k da bi ve pa use ble dohtarce kr neki pametujete

Kje pa piše, da nismo? Vsak zase je najboljši dohtar. Tako kot si ti zase.
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.11.2007 14:56:26   
Kati81
Kje pa piše, da nismo. Vsak je zase najboljši dohtar. Tako kot ti zase.

N&B bravo, super napisano!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.11.2007 14:57:49   
nky 23
po eni strani je pa škoda čas  tratit za to marijo pomagaj a ne.
Kako ste kaj ?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.11.2007 15:01:06   
Padme
Evo midva sva bila danes spet v LJ pri meni v službi na kavici in kolk je to fajn, k ti otroka vzamejo, so vse raznežijo, ti umiru spiješ kavico in ti ga preden greš domov komaj vrnejo....user posted image .

Zdej je šel pa Jaka spat in danes sva se po dolgem časa trudila za ta njegov spanec kar ene 15 minut, to je že slab znak in bo ziher slabo spaluser posted image , upam da ne bo tečka zaradi cepljenja ....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.11.2007 15:05:37   
Padme
Če smo spet pri GH, mi je danse P svetovala da naj jeva kivi, ker je baje daleč najboljši sadež z največ vitamini in na sploh najbolj zdrav. Pa sem imela pomisleke glede "koščic" in je rekla, da ni panike če jih poje ker so majhne, mehke in mehčajo blato - za to je tudi dobro če ga je. Pa me zanima če je katera že poskusila dati kivi in  kako - nič "kuhanega", kar "takega" ...user posted image ?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.11.2007 15:07:19   
Padme
Midva se vam ob petkih ne moreva pridružiti na klepetu in user posted image , ker imava dopoldan telovadbo!user posted image Tako, da če se boste kdaj zmenile za kakšen drug dan pa se vam rade volje pridruživa user posted image !

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.11.2007 15:08:07   
Padme
Jst kr mal sama čvekam ....user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.11.2007 15:08:31   
nky 23
ne man je rekla naj s kivijem počakam, pa saj ne vem več bom delala po svoje, je pa najbolje da ga ponudiš.mo dopoldan da vidimo kakšna bo reakcija...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.11.2007 15:09:01   
nky 23
js sem tudi tukaj

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.11.2007 15:10:40   
Padme
Aaaa, še neki sem se spomnila za vse tiste k gledat Kmetijo - sem včeraj mal vohunila pri avgustovkahuser posted image in prebrala, da bodo na koncu ostala sama dekleta (o tem je pisala ena k dobavlja pijačo ostali ekipi na bližnji kmečki turizem), pa da se bodo v studijo preselili, al neki takega, ...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.11.2007 15:12:27   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

ne man je rekla naj s kivijem počakam, pa saj ne vem več bom delala po svoje, je pa najbolje da ga ponudiš.mo dopoldan da vidimo kakšna bo reakcija...

Kivi JA, citrusi NE. Čeprav mu jst včasih mal pomarančke stisnem v jabolko ali banano, pa ni blo nič....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.11.2007 15:14:41   
nky 23
saj ne vem več kako je s tem res, vem sa da je rekla naj s kivijem in jagodami še počakam..., jaz mu tudi dajem čaj, ki vsebuje malček pomaranče pa je blo vse ok

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.11.2007 15:18:06   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

saj ne vem več kako je s tem res, vem sa da je rekla naj s kivijem in jagodami še počakam...,

Sej smo vse prišle do enakega zaključka: delaj tako, kot sama najbolj znaš in veš in pa "poslušaj" svojega otroka, pa nimaš kaj zuser posted image ....user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.11.2007 15:22:03   
nky 23
točno tako Padmeuser posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 414
28.11.2007 15:50:24   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

N&B je kupila ene plenice v dmju če se prav spomnim Alana, al nekaj takega, pa me  zanima če so ok. N&B poročaj ko sprobate. Pri nas so se dobro obnesle!
A sta z Nikico zmerle omaro? Zmerle! - krasne ideje ima nikical, veš, komaj čakam, da dobim omaro, pa da skrijem vse te cevi in metle, ki jih itak noben ne uporablja user posted image

Ja v petek se dobimo, a spet Pod Vodo? Jaz bi kar ob 10.30, mi je bolj všeč ura! Pa še ostale povejte! Kaj pa če bo sonček - a gremo v Čolnarno, sej potem smo lahko tudi notr na kavici, če bo zunaj premrzlo. Pa tortice - a veš ti kakšne imajo - zeeeeelllooo dobre user posted image

Grem Kaji za jest prpravt!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 415
28.11.2007 16:01:31   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

N&B je kupila ene plenice v dmju če se prav spomnim Alana, al nekaj takega, pa me  zanima če so ok. N&B poročaj ko sprobate. Pri nas so se dobro obnesle!

Kati: so uredu. Od DM Babylove se razlikujejo po tem, da spredaj v pasu ni elastike, vendar so za cm višje. In mehkejše so tudi. Zaenkrat so ok.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.11.2007 16:51:43   
januška78
Dober dan,

Midve sva pa danes imeli na obisku eno od avgustovk s svojim sončkom. Je bilo prav fino malo poklepetat in videt pol mlajšega otročka.

Padme sem tudi jaz malo vohunila pri avgustovkah in ujela kaj se bo menda dogajalo na kmetiji.

Tudi jaz sem kupila plenice Alana in so se zaenkrat dobro obnesle, tako da sedaj malo kombiniram Pampers Activ fit in baby dry ter DM babylove in Alana.

GH Manca je danes prvič poskusila korenček in ji ni bil preveč všeč, je samo ven pljuvala. Bomo videli, če bo jutri kaj bolj šel v slast.

Pa še en majhen komentar na Marijo pomagaj: Meni se taki ljudje po eni strani prav smilijo. Žalostno, da morajo uporabiti tak način, da pritegnejo pozornost.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.11.2007 16:53:53   
januška78

Kaj so vam patronažne rekle glede jogurtov in skute? Moji kolegici je rekla da do 1 leta nič, naša jih pa že sedaj je!

Meni je patronažna rekla, da naj začnem po 7 mesecu.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.11.2007 17:04:04   
FLASK_A
Ojla, po dolgem času se spet malo javljam.... Včeraj smo imeli družinski dan, je ati prišel prej domov, pol smo šli k zobarju, pol pa na potep. Zvečer smo samo popadali v posteljo.

KT, a mi reklamo delašuser posted image  Barvo, kar tako naprejuser posted image  Hecam se... Sej pri tebi v stanovaju je samo par malenkosti za zrihtat, mal dnarja za odšet (itak za vsako stvaruser posted image ), pa bo perfect, ane KT.user posted image user posted image user posted image

Ja tale Marička je pa kar uletela tuki not, pa še slovensko ne zna preveč dobrouser posted image user posted image user posted image  Sem se kar namatrala, da sem zakapirala kar je hotla povedatuser posted image user posted image  No, drugega ji pa jaz nimam za reč.

Jogurti, skuta- polnomastno (3.5%maščobe) jim lahko dajemo po 6.mesecu. Tako je meni rekla patronažna. Nevem, jaz ga bom kar začela uvajat- kot ti Kati. ne mislim čakat neki do 1 leta starostiuser posted image  Polnih 6 mesecev- dobi kislo smetano v pireuser posted image user posted image user posted image  Me prav zanima koliko bom popljuvana z Jakove straniuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.11.2007 17:06:25   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

GH Manca je danes prvič poskusila korenček in ji ni bil preveč všeč, je samo ven pljuvala. Bomo videli, če bo jutri kaj bolj šel v slast.

Tudi pri nas prvikrat korenček ni bil ravno "omiljena" hrana user posted image , ko pa sem dodala malo Milupinih riževih kosmičev ali krompirček, pa je bla čist druga pesem.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.11.2007 17:12:24   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Tudi pri nas prvikrat korenček ni bil ravno "omiljena" hrana user posted image , ko pa sem dodala malo Milupinih riževih kosmičev ali krompirček, pa je bla čist druga pesem.

Hvala KT za nasvet. Sem tudi jaz že danes dala zraven malo riževih kosmičev, pa ni bilo nič boljše. S krompirčkom bom pa še probala, pa bomo videli.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.11.2007 17:17:25   
Kati81
Nikical hvala za full dober štrudl, njami,... Drugič ga speč pa ga s sabo prnes na srečanje.

KT ja čolnarna je super ideja sam če ne bo dežja. O in vem kak majo dobre tortice tam, sem jih že ene parkrat sprobala, sam jezi me ker voda ti pripada sam pri kavi, če pa vzameš tortico, brez kave ti pa ne pripada. Halooo!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.11.2007 17:54:09   
FLASK_A
Ni kej Kati, samo da ti je bil všečuser posted image user posted image user posted image

Čolnarna je fina ideja- a ima katera idejo kam avto počituser posted image  Bi pa šla na tortico njam njam... Tale z vodo je pa nora- ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.11.2007 18:35:08   
Kati81
Ej se bomo dobile pa boš šla za mano z avtom, vem za full dobr plac za parkirat pa glih lepo se sprehodiš do čolnarne. OK?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 424
28.11.2007 18:50:09   
zabica26
Zdej sm pa zmedena...je bil sneg napovedan za petek, zdej pa že topleje...hm user posted image
meni mesto sicer ne ustreza najbolj, bolj bi mi BTC, ampak bom vidla... bi pa rada pršla mal čvekat... pa pogledat kaj dogaja v Ljubljani...

sicer bi se pa enkrat lahko dobile v Qlandii v Kranju, da vidmo kaj ponujajo user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?