|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
28.11.2007 13:21:51   
julci
O ti boga srotika,telefon pa rajš ahti da bomo mi zvedle novičke,kerpokvarjen telefon nam pa res nekoristi.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
28.11.2007 13:31:44   
majrim
jojjjjjjjjjjjjjjjjj,ke lepo...daj neliuser posted image user posted image user posted image
arriana...jaz sem z obale...user posted image ...s temi puncami tle se še nismo dobile,ampak enkrat se bo treba zmenit...user posted image ...smo pa se primorke dobile...vsaj tiste,ki smo rodile tam junij,julij..pa vsak dan več nas je...saj je tudi forum južna primorska...ampak tle je fajn družba...je ni nikjer take!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
28.11.2007 13:36:56   
natasaom
ej,nč se ni zgodl v 5 tih minutahuser posted image .razen,da sem zakurla-v peči

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
28.11.2007 13:42:34   
natasaom
...ampak tle je fajn družba...je ni nikjer take!!
[/quote]

user posted image  annede?! 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
28.11.2007 13:45:01   
makala
Upam, da se bomo res enkrat dobile me konzervice. Ma sej Slovenija je tko majhna, se bomo že nekje dobile na sredin. Sploh si ne mormo mislt, kok si bomo mele za povedat. Se že veselim.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
28.11.2007 13:47:10   
trixi
ojej rožice, sem mislila da če sem doma da bom lahko mal več čvekala, pa vidim da mi še zmanjkuje čas.

No, kot prvo dajmo neli, eno lepo zdravo štručkico, joj, ku lepo dišijo teli tamikeni, pa kako so lepi, ko so še vsi pomečkani, ma, sem padla v šentimentuser posted image

No, mislim, da smo bili mi zjutri najbolj zgodnji in smo kuhali, samo ne kafe pač pa vročino. Jaz več ne vem, kaj naj naredim, če ne bo do jutri občutno boljše gremo do dohtarce, pika.

Aja, pozdravljene vse tanove, anede, da je pri nas najbolj fajn čvekatuser posted image , znamo skupi jokat, tolažit, se smejat. Ma ja, kako je že tista- la galina vekija fa un bon brodouser posted image . Tiste k znate italijansko ne me kregat, kako pišem, majrim ti pa prevediuser posted image . Aja, majrim, kaj ta tvoj nick, kaj je to tvoje tapravo ime okoli obrnjeno? No, v vsakem primeru me vedno znova spomne na mojo taščo.

Grem še malo okoli na RR poferbcat pa pridem nazaj

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
28.11.2007 13:52:31   
hanna1
makala,imaš  ZS.

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
28.11.2007 14:03:09   
hanna1
pozdravljena ARIANNA L.05user posted image

Pa naj bo en lep pozdravček na morje,majrim se ti je že oglasila inuser posted image user posted image user posted image za novo user posted image

ZS....greš desno zgoraj ti piše MOJA RINGARAJA...klikneš in se ti odpre okence kjer piše moji albumi...in tudi zasebna sporočila..tam spet klikneš in se ti odpre polje z zasebnimi sporočili-prejetimi.Če si sprejela ZS ti kaže tako puščico na polje MOJA RINGARAJA in ko ga klikneš,piše Zasebna sporočila z rdečo

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
28.11.2007 14:04:47   
hanna1
Pa si hitr not,če stisneš napačen knof user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
28.11.2007 14:07:39   
hanna1
nalimane tu gor..natasaom,julci,hanna,...najbolj radovedne in v skrbehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
28.11.2007 14:11:52   
natasaom
user posted image user posted image  ja no,midve sva same doma do nedelje!moram izkoristit gužvouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
28.11.2007 14:16:35   
majrim
"stara kokoš,dober golaž""....tako nas imenuje trixiuser posted image user posted image user posted image ....hehe,kar je res je res...ja,imam narobe obrnjeno imeuser posted image  - nisem imela fantazije,pa sem kar to dala...a je od hudiča tašča??user posted image
...kaj v porodni še vedno nič novega???user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
28.11.2007 14:53:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

"stara kokoš,dober golaž""....tako nas imenuje trixiuser posted image user posted image user posted image .Stara kura,dobra supa ali tvrdo mesouser posted image user posted image user posted image
...kaj v porodni še vedno nič novega???user posted image Jaz tud čakam na novičkeuser posted image

No  natasaom,kje je zdaj taglavni poročevalec.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
28.11.2007 14:53:51   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  že spi pri mamici!!!!! obe sta ok,več mi pove kasneje!
nelli jest kr jokam!!!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
28.11.2007 15:01:03   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...zdej pa samo še jočem,ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...ko se spomnem,kako je blo pred 5 meseci...se je že bližala ura...
user posted image UŽIVAJ OB SVOJEM ANGELČKU!!!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
28.11.2007 15:26:03   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  že spi pri mamici!!!!! obe sta ok,več mi pove kasneje!
nelli jest kr jokam!!!!!!    neli,krasna si,zdravi bodita...ajoj,kako lepoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEŽA VSE NAJNAJ ZA 5 MESECEVuser posted image   

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 28.11.2007 15:29:39 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
28.11.2007 15:43:58   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

viator a gremo na kofi še pred novim letom??

JAAAAA, JEST SEM ZA!!!

BRAVO NELI!!!!!! Joj, men tud kar mal solzice tečejo...sem se tud na tole prvo cartanje spomnila z mojimi tremi punčkami...če to ni neki najlepšega na svetu. Samo da je za njo, pa da sta OK - sem full srečna. In seveda dobrodošla na tem svetu mala princeskauser posted image .

Vse naj naj tudi NEŽI in mamici za dopolnjenih 5 mesecev!!!!! user posted image Kako hitro rastejo tele naše pupe.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
28.11.2007 15:57:09   
majrim
user posted image zhvala punce...tečem dokončat kosilo,dragi prihaja!!user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
28.11.2007 16:10:29   
natasaom
majrim-da ne boš kej zažgalauser posted image user posted image user posted image
viator zmenen-a še kera?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
28.11.2007 16:46:15   
pikica36
hay ho!!! bravo neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiii, kk ji je fajn!!! js bi tud cartala majhno štručko ko tk fajn dišijouser posted image vauu se kr topim.
sam kaj ko sem morm kr hitro postavit na realna tla in nehat sanjat , ker mam še kup reči za nardit.
samo sem danes nekam , kaj js vem kako.. depresivna ali kaj, brez volje brez energije, kr neki mi gre na jok, pa sploh nimam  vzroka....
mah, samo jamram , sem sama sebe sita

lp

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
28.11.2007 16:59:14   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
samo sem danes nekam , kaj js vem kako.. depresivna ali kaj, brez volje brez energije, kr neki mi gre na jok, pa sploh nimam  vzroka....
mah, samo jamram , sem sama sebe sita  ..dej no pikica,sej bo zato tud prišel pravi trenutek..jaz ti fuuuuul privoščim,da se ti ena od tvojih želja izpolni,jaz sem bila čist obupana,da mi ni namenjeno,pa sem na koncu ugotovila,da je narava tako porihtala,da se bolš ne bi moglo izit.Je pa tudi res,da nismo ljudje vsak dan dobre volje in včasih pride tud kak dan,ko bi blo bolje,da ga ne bi bilo.Mogoče je pa ravno zato naslednji dan toliko lepši,ko se človek pobereš in se ga lahko toliko bolj iz srca razveseliš..sebe..drugih okrog tebe...vseh majhnih nepomembnih stvari....za dežjem VEDNO posije sonce - TUDI ZATE user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
28.11.2007 17:01:01   
julci
Ni ga lepšega na svetu,
kot mamica postati ,
princesko svojo zlato z mlekecem sladkati.
Draga NELI iskrene čestitke.
user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
28.11.2007 17:01:50   
Vilma
Jaaaa Neli že pestva svojo Nataško! user posted image  user posted image  user posted image  Tudi jaz jokam, me kar zalije, si ne morem pomagat. user posted image
Čestitam vsem, pa da bosta obe princeski čim prej doma pri svojih dveh fantih. user posted image

Če se menite za srečanje pred novim letom - JAZ SEM TAKOJ ZA! user posted image  Sam datum določimo, pa akcija! Glede na to, da smo iz različnih koncev, bi bila mogoče Ljubljana najboljša izbira, kaj pravite? Malo me edino skrbijo Korošice, ker je res daleč. Ima katera še kak predlog?

Pikica kaj pa je? Tako si žalostna, pa nisi povedala zakaj? Saj veš, da smo konzerve tukaj v dobrem in slabem. Ti kar pojamrej, ti bo takoj bolje. Hana bo kaj lepega napisala, ostale tudi, no jaz se bom tudi potrudila. user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
28.11.2007 17:05:16   
natasaom
pikica-tud midve bova še dihale pa pritiskaleuser posted image .jest moram še mojmu možgane-al kaj ma že v glavi-oprat,ti pa se sprostit pa mirni in pogostouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa bo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
28.11.2007 17:07:45   
Anonimen

NELLI - ČESTITKE!!!!!user posted image

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?