Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca78 Pozdravljene junijke 08! Mislim, da je čas, da se tudi oglasim, ker vas že dalj časa berem. Raje čvekam kot tipkam, zato se na RR malo oglašam. Torej: Sem 3. noseča, PDP je 29.6.2008, stara sem 29 let(aprila bom 30), 2. pregled in NS imam 19.12., zaenkrat je samo en plod. Doma sem na Ptuju in bom tu tudi rodila. Sem mamica dvema navihanima fantoma; Matic(23.2.2002), Nejc(2.1.2005). Sem diplomirana sanitarna inž., zaposlena, in sem Matica rodila "že" v času absolventa in nato čisto brez problema diplomirala. Zato tiste, ki ste se odločile za materinstvo "zelo " mlade, ne se bat. Po novem tudi delodajalci, razen izkoriščevalcev, spoznavajo, da so pač ženske tiste, ki rojevajo in to pač ima svojo ceno. Kar se pa tiče moje nosečnosti, je pa čisto drugače kot 1. in 2.; slabo mi je popoldne in zvečer, tudi meni se kar naprej spahuje in vetrovi, je kar neprijetno včasih, sem zelo zaspana, na trenutke sitna,..Prsi so me nehale boleti. Trebuh se mi pa že hoče poznati, a mislim, da je to le napihnjenost, ker zjutraj je pa pol manjši. Sem se pa razširila v pasu, že pogledujem za nosečniškimi hlačami, sedaj pa nosim krila, da me hlače ne "grizejo" čez trebuh. Za nosečnost še nisva povedala, razen mojemu sodelavcu čez mizo, ker je bil v nevarnosti, ko mi je bilo slabo. Imava namen po NS, če bo vse O.K.. Povedala bova najprej velikima bratcema, ki si dojenčka zelo želita in na sprehodih "prešnofata" vsak voziček in vsakega dojenčka, potem bosta pa onadva to sporočila sorodnikom-upam samo, da koga od presenečenja- še en otrok!?! , ne bo zapustilo zdravje . Lahko pa da bo do takrat že katera jasnovidna babica posumila v nosečnost Sedaj sem pa nadoknadla za dva meseca nazaj ! Sem napletla za en šal. Lep pozdrav! Dobrodošla.
|