|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
26.11.2007 14:52:34   
lonapo
oj,dober dan!
Kako ste? Kako slabosti, a je že kaj boljše?Danes sem za spremembo uredu, sm samo zjutraj 1 x bruhala, potem sem se pa uredu počutla; apetit se mi je povečal, samo jedla bi še!
Čez vikend sem zvlekla ven  nosečniške hlače, ki sem jih kupila pred tremi leti v Kepci in sem takrat dala zanje 18.000 sit (katastrofa)(v bistvu so kavbojke); kolegica si je kupila žametke z elastičnim pasom v Benetonu in so bile 50 eur.
Ostale štacune pa so še Buši , La vie (včasih so bili v ta velkem BC v Lj.); pa še khmuser posted image , se počasi neha

Nosečniških majic si pa nikoli nisem kupovala, sem rajši kupila eno št. večjo majčko; ker ga ni dnarja, da bi v Kepci dala za eno navadno majco 15 čukov. Odpade!

Rabim ene dvoje hlače še, samo se mi še ne sanja kje jih bom kupila!

Lep dan, moram nekaj pojest!

Lonapo

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.11.2007 14:56:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

A katera ve, koliko je normalno, da otroku bije srce? Meni je na nuhalni izmeril 153 utripov na minuto. Ve pa vse pišete o večjih cifrah, pa me zdej mal skrbi - a je mali samo len in ne miga dost, da bi se mu utrip povišal?? No, sicer če je po men, je to čist verjetno user posted image

Normalno je od 110 - 170 user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.11.2007 15:13:51   
Kaja08
Špelin@, hvala...si me kar pomirila! lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.11.2007 15:17:34   
beyba
Manjši ko  je hitreje bije srček, več ko si noseča počasneje bo bil. Je pa vse uredu.Jst sem noseča 11 t. Začela bom dvanajstega in otročku bije srček okrog 170* na minuto, kasneje mu bo počasneje pri rojstvu mislim da mu samo še okrog 100 bipov/min. Naj me katera popravi če se motim....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.11.2007 15:20:52   
špelin@
Re: ctg Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 21.11.2007 19:18

utrip pri plodu ima nekakšno dinamiko in je takoj, ko se pojavi pri okrog 5/6 tednih, nekako pri okrog 80 do 100/min, potem se dvuguje nekje do 10. tedna, ko je med 140 in 180/min ter nato spet upada ter je okrog PDP pri 120 do 160/min. Kot vidite so razponi večji od povprečnih sprememb, poleg tega je utrip tudi odraz vznemirjenosti in se tudi v nekaj minutah lahko spremeni za nekaj 10 utripov navzgor ali navzdol, kar je povsem normalno za uravnavanje pretoka krvi skozi tkiva. Verjetno veste, da se nam utrip stalno spreminja in da srce ne dela kot metronom brez odstopanj? No, če še ne veste, pa naj bo to novo spoznanje.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.11.2007 15:21:37   
beyba
Aja kar se nosečniških hlač tiče, jst jih bom naročila v Quelle , kjer so od 15-50E vzela bom troje-navadne iz jesrsija cena okrog 15E, olivno zelene in kavbojke, pa nekaj bombažnih nosečniških majčk, pa bo vse skupaj 115E. Naročala bom danes, tako da takoj ko dobim, vam napišem kake so, model, kvaliteta... Če pa ne bojo uredu ih bom pa itak nazaj poslala pa šla v trgovino kam kupit. Vam sporočim....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.11.2007 15:39:10   
*Mojca*
Vidim, da nisem edina zaspanka, ki je btw ravnokar ustala user posted image

Punce a naredimo en skupinski izleti in shopping v Celje user posted image ? Očitno imamo vse, ki živimo v Lj, podoben problem. Jaz lahko peljem 3 user posted image

Aja pa da vam poročam še o svojih nosečniških prebliskih glede hrane. Včeraj sem hrepenela po čipsu, danes sem si v sparu privoščila pohan sir. Jaooo kam to pelje. Če bo šlo tako naprej, bom na koncu v Celje lahko peljala samo sebe user posted image
Pa pomarančno Cedevito non stop pijem...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 26.11.2007 15:42:25 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
27.11.2007 5:16:37   
Eva2008
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Pa Kanta bi si lahko tiker popravla, ker ji kaže, da bo dobila user posted image user posted image  čez 1600 in še nekaj dni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo ugotovila sama.user posted image

user posted image user posted image  A sem jaz mogoče slepa kot kura? Ker mi piše še 199 dni in ne nekaj čez tisoč dni. To bi pa bilo čakanja. Bi bila potem slonica, ki morajo res dolgo čakati na svoje user posted image . user posted image

Jaz pa hodim lulat zelo pogosto. Včasih kar na eno uro. A se že vsem pozna buši? Meni še čisto nič. Jaz bi ga pa vsem pokazala.

A je katera zasledila, če kje prodajajo majčke z napisi PRIHAJAVA JUNIJA? Vem, da običajno piše prihajam..., da bi pisalo prihajava pa še nisem našla. Si bom kar takšno majčko kupila, da bodo vedeli.

Grem počasi delat.

Fragola vse naj naj.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
27.11.2007 7:46:50   
Kaja08

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 46 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.
user posted image  petra13

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: 27.11. / +3kg     
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: 29.11. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image ) 2.user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Ta teden imajo preglede:

27.11. - adeja 
28.11. - Taly (P) 
28.11. - lunca14 (P)
29.11. - Taly (NS)
29.11. - špelin@  (P)
29.11. - sasa.vracko (NS)
29.11. - *Mojca*  (NS)
29.11. - alea01 (NS)
30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
27.11.2007 7:50:26   
Kaja08
Dooobro jutro, punce! Kako kaj? Jaz sem v redu, edino na živce mi gre, ker so se moje nove, lepe nosečniške hlače v pranju malo skrčile in so zdej mal kratke - jih skoz dol vlečem. Jih bom dons kar še enkrat oprala in jih mokre mal nategnila!!! Komi čakam, da domov pridem, ker mi grejo rahlo na živce! Pa šele v službo sem prišla user posted image
Drugače je pa vse ok. Lačna sem še vedno samo dopoldne (še sreča, da mi zvečer sploh ne paše jest), trebuh se mi že kar pozna - mi je fotr zanč reku, da sem bajsa user posted image
kanta, majice PIRHAJAM... sem videla v Popku - so jih imeli vedno v izložbi, ko je bila štacuna še pri Magistratu. se splača it pogledat, ker mogoče jih imajo pa tudi v dvojnini!

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
27.11.2007 8:01:25   
lidijajenko
jutro user posted image  joj ste zgodne.. jz še ob pol sedmih komaj oči odprem.
Jz sm tudi nosečniške hlače zvlekla in jih že nosim.
Koliko se vam pa trebušček pozna?

lp vsem

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
27.11.2007 8:10:37   
Kaja08
Ja meni se trebuh že tolk pozna, da ga ne morem več skrit - tud če imam kakšen pulover ali jopo oblečeno, že nekaj ven gleda user posted image  No, ampak pol še tolk bolj s ponosom okol hodm user posted image
Me pa še nekaj zanima - a vas še joškice bolijo? Mene so neki nehale, pa ne vem, če je to normalno?? Sem pa včeraj, ko sem se tuširala, opazila, da imam grozno poudarjene žile - madona, se vidjo modre črte, kot da bi jih narisala!

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
27.11.2007 8:19:13   
Bety upa
Dobro jutro!

Kanta.....Imaš trakec, ki vodoravno beleži tedne nosečnosti in dneve. Na njemu danes piše še 201 dan do konca. Potem se prikaže še sivi pravokotnik, ki pravi, da imaš še 1600 pa še nekaj dni do konca. Zbriši vse in ponovno si ustvari trakce, pa bo.

Mene nosečniški koledar na Ringaraja malo živcira, pa ne vem točno zakaj. Kaže, da sem v 10.tednu in to ni isto ali si 9 tednov in en dan ali pa točno 10 tednov. Niso ga naredili ravno strokovno. Tuji linki to vleiko boljše prikažejo.

Jaz sem zadnja v juniju in vedno moram sebe somniti, da mene vaše izkušnje šele čakajo. Lačna sem, lačna sem in.....rada jem. Če ne, pa mi je slabo. In ko pojem, sem samo za horizontalo, ker mi je tudi slabo in tišči me v trebuhu. Pa še ta kislina, presneta, ki se podaja gor in gor.....

Mene že vsi čudno gledajo. Joške so kot pri stari teti povečane in obešene. Trebuh rabi več prostora in nosim samo trenerko brez pasa. Samo trebuh je mehak in ne vem od koga je tako napihnjen. Od hrane verjetno. Prebavo pa imam redno in brez pritoževanja. Včasih edino pridejo neznosni vetrovi.

A ve imate tudi povečano željo po spolnosti, kot piše naš ringaraja koledar? Jaz sem zaenkrat normalna in ne opazim spremembe.

Imejte lep dan, ker sonček čudovite sveti.....

LP

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
27.11.2007 8:24:01   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Majčke prihajam junija lahko naročite pri eni punci, ki sodeluje na mamini čvekalnici. Sem že kontaktirala z njo, samo še potrdit moram naročilo.user posted image

Bom pogledala na mail, da vidim njen naslov. user posted image

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
27.11.2007 8:28:19   
Anonimen
http://nosecnice.moj-album.com/album/7558043/

Evo, tukaj je njen mail. Sam da ne bomo vse v istih hodile naokrog. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
27.11.2007 8:30:34   
alea01
Jutro punce!

Jaz se zmeri bruham. Ja kdaj bo konec??? No, vceraj nisem bruh in sem imela ful energije, pa sem mislila, da je ze za mano. Narobe!!! 
Punce, jaz sem pa zatipala trdo bulico na spodnji levi strani. Taka bunkica je. Ne vem, ali naj delam paniko ali kaj. V cetrtek na pregledu me je G pretipala in je rekla da je vse OK. Ne verjamem, da bi mi to zraslo cez noc. Ne bom panicarila. V cetrtek imam NS in bo ze G povedal, kaj je ta hudic. Upam, da ni kaj resnega. Otekla bezgavka ni. Boli me ne.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
27.11.2007 8:33:01   
beyba
Jst zaenkrat v uspem skriti trebušček, tako, da v službi niso še nič posumili. Je pa kar izbočen že. Zaenkart mam samo kaubojke za nosit, sem si pa kupla nov plašček v novem C&A v kranju. Iz pliša podložen. Ful mehak in topel. Čakam da mi pošlejo hlače iz quelleja- da vidim kake so. Tut mene so joške nehale bolet in so ratali temni kolobarji okrog bredavic in full se plave oziroma skoraj vijolčne žile poznajo.Bolet je pa nehalo....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
27.11.2007 8:36:58   
Anonimen
Joške so pa tud mene nehale bolet že kakšen teden nazaj. Pa sem bila v skrbeh, da ni kaj narobe, pa pravijo, da je to normalno. Da potem spet začnejo vret čez nekaj časa.user posted image  Jao jao.

Eh trebušček: jaz ga mam pa res konkretnega. V 2 tednih je že razlika. Ker sem po naravi zelo suha, se mi valda kar boči in boči. Kaj šele bo. Ponavadi ko ležiš, tisti trebuh kar izgine, no zadj je pri meni že takrat ven.user posted image
Ma, saj smo ga komaj čakale. user posted image user posted image user posted image

No, pridne bodite, pa se še kaj tipkamo.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
27.11.2007 8:40:46   
beyba
Želja po sexu men ni narasla ampak je splahnela. Trenutno je moj bolj bogi, ker to delava sam 1x na teden. Sam če se že tako na počutiš najbolje(slabosti ,utrujenost...) ti potem ne paše še po nekom skakat. Pa še parkrat me je po sexu bolel spodnji del trebuha. Zdej se stanje počasi izboljšuje sam več ogrevanja rabim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
27.11.2007 8:45:17   
Anonimen
Jutro.Jaz pa ne skrivam več, ker ne mormuser posted image . Me vse hlače tko tiščijo, da je za pop... Pri nas tistih Leny hlač nimajo, tko da nism zvedla cene.
Mene tud manj bolijo, predvidevam, da je to normalno. Me pa zanima, če še katero dajejo vetrovi, kr pogosto?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
27.11.2007 8:50:09   
Anonimen
Sex- moj bi rekel, kaj je že to? Sej vem, da je bogi, ampak jst ne morm, če mi je slabo. Naj ga pobruham?user posted image
In me razume, vsaj pravi tako. user posted image  Sicer pa pravijo, da je bolje ne sexat, kot pa le iz občutka, da moraš. Jaz upam, da bodo slabosti zdaj kmalu minile, da bova lahko tudi midva malouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
27.11.2007 9:16:57   
beyba
Nikol v življenju nisem ne 'rigala ' in ne 'prdela' (malo po domačeuser posted image user posted image user posted image user posted image ), med nosečnostjo pa to delam ko tanajhujši pijanec. Obe stvari zelo pogosto in zelo naglas. Če pa zadržujem mi je pa slabo oz. me vse boli po trebuhu. Tako da najprej zdravje potem koltura. Še vedno se pa trudim to diskretno naredit na samskem mestu. Je pa res da nima pa vonja ne ena in ne druga stvar....

UPAM da se kmalu neha....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
27.11.2007 9:24:40   
cv3rklic4
beyba - ko si bila v Kranju v C&A - a si slučajno videla kakšne nosečniške cunje - predvsem hlače?
Dobro jutro tudi vsem ostalim user posted image .
Papa.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
27.11.2007 9:39:40   
beyba
Na žalost ne.Šla sem skozi police pa zdej a dejansko nimajo, ali pa sem pač spregledala. samo nosečniške stvari majo navadno blizu otroške konfekcije, med žensko in otroško. In tukaj tega ni. Bom pa naslednjič mal bolj gledala.....Ker sem šla z namenom da si kupim plašček, da me v bušija ne bo zeblo, zdej ko so hlače bolj diol, pa široke majice, potem pa malo piha na bušija in plašček ga bo zaščitil-upam

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
27.11.2007 9:43:45   
Kaja08
A katera kej telovad oz. hod na kakšne nosečniške telovadbe? Jaz bom v ponedeljek na pregeldu vprašala svojo G, če že lahk kaj migam, ker mi je takrat, ko sem krvavela, prepovedala (še posebej kolesarjenje). Sam zdej pa pomoje že lahko, samo bom raje za vsak slučaj vprašala.
Kaj pa maziljenje trebuha in joškic z oljem proti strijam? Že prakticirate?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?