|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.11.2007 7:54:13   
petrinja
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Se vidima med vrati v Sunny-ju, grem s sodelavko na step.

a na stepu si bla??? jaz pa na attacku user posted image

jaz pa na latinuuser posted image user posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
27.11.2007 8:44:26   
Putka
Jutro!
Rjuhe so ostale suhe! Začetek dober. Bravo Vesnauser posted image

No, suhe, dokler ni Katja z zavitka robčkov tist lepilni trak dol požrla, pa se ji je zaletelo in je posteljo pobruhalauser posted image . Tolk sem se ustrašila, se je neki davila in kašljala, pol je bilo ok, pa spet ponovila. In je dragi tist rumen košček zagledal, ga je imela v ustih. Sem si oddahnila.

Kaya, Bodyattack . Svaka čast, sva s sodelavko enkrat zašle, k je bil tnz poln. In sva mislili, da je ala tae-bo, potem sva pa komaj do konca zdržali. In enkrat zadnjič je bilo not vsaj 20 babnic, taka gužvauser posted image . Zdaj moraš pa nujno na Vič prit, da te bom naslednjič prepoznala v Sunny-ju.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
27.11.2007 8:44:57   
ancka1
Kva smo pridne...jaz pa na TNZ. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.11.2007 8:45:59   
Putka
Tejč, kako ste? Smo vaju včeraj pogrešali na plavanju! Je Ajša že boljša? Se nič ne javiš, ali ste čist bolni, ali uživaš v kakih toplicah?

Jej, Eca pa na sončku in v topli vodi..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.11.2007 8:51:38   
felicia
Ja jaz sem bila včeraj na njama telovadbi doma z glavo v hladilnikuuser posted image  tako se bom res v red spravla!

se vidimo jutri a ne  va kar velkem številu.

Putka- bravo za suho postlo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.11.2007 9:02:41   
felicia
aja Matevž vse naj za že 7 mesecev!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
27.11.2007 10:26:35   
Majchi
Uf, a je že krog naokrog prišel? Matevžek, vse naj, najuser posted image !!! Kako rastemo vsi po vrstiuser posted image .

Putka, bravo za suhe rjuhe!

Tejč, kako je pri vas? Je včeraj mala divja Maša res manjkalauser posted image .

Punce, vse, ki pridno hodite na telovadbo: Bravo, dobre ste! Jaz pa bolj tko telovadim kot Feliškauser posted image .

Lex, nosečka naša, kje se potepaš? Te ne pustimo kar tko k julijkam, veš?

Šibam krompirčka skuhat. Bomo danes s tem probali. Korenja tud jaz videt več ne morem, pa ga samo kuham. Kaj bi šele bilo, če bi ga mogla jest tko kot Lana.
Aja, pa spet je celo noč spala. Zgleda bo res spet obdobje parih tednov, ko bo spančkalauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
27.11.2007 10:34:44   
felicia
bravo za nočno spanje!

mi še vedno spimo na tretjine se zbudi ob polnoči za jest pa pol ob treh za čaj pa pol ob petih za dudo pa mojo roko, ki visi v njegovi postli in ga boža! Jao ga bom razvadla!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
27.11.2007 12:00:16   
BAMBINA_
Anže in Lana vse najlepše za pol svečke. In vse naj naj Matevžu že za sedem mesecev! user posted image

Ja, Griša je tudi pravi gurman. Ko je, dobesedno pri vsaki žlički zadovoljno zavzdihne user posted image . Je pa npr. danes za zajtrk pojedel pol breskve in eno jabolko, za osilo bom skuhala eno bučko in en korenček ter zmešala z eno žlico riževe kašice in 30 ml mleka. To potem zadostuje za štiri ali celo pet ur. Drugače pa tudi jaz nikoli ne merim, koliko ml poje, pripravim mu za en njegov krožniček in poje kolikor mu pač odgovarja.
Ampak kako pa naša mašina štrajka zadnje čase user posted image Sva se z mojim zmenila, da si bova letos za božička kupila LCD, ampak bo očitno treba mašino. Jaz sicer delam v računalniški firmi, ki distribuira IBM oz. PCjev del je že pred časom prevzel Lenovo in dobim vso opremo po 5% na dilersko ceno, ampak me vseeno pride ceneje, če vzamem kakšen no-name po redni ceni. Moram malo pošnofati po netu..

Čauči!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
27.11.2007 13:36:13   
tejč
Živjo,
Ajšo mam skoz domauser posted image . Sicer je že ok, sam noče jestuser posted image . Z Mašo se mal igrajo, pa kozlarije delajo, pa mamici nagajajo. Ravno pred spanjem je Ajšpa nardila tako štalo, jaoi, jao, kaj nas še vse čaka pr teh babah.user posted image
Ne vem več, kje se me glava drži.
Upam, da bomo jutri uspele pridet.

KOmaj čakam, da mam doma spet (samo) eno, to pa je luksuz!user posted image
gLEDE hrane pa Maša nikakor ne poje toliko kot Lana, Majchi. MAdona, me je skor kap! 2dcl goste hrane?!user posted image
Ne vem, al jaz delam tok gosto al zakaj noče naša pojest več kot 80 ml. No, tako kot Anže ima rada rižolino, druge pa še preizkušamo. Prav navdušena je bila samo nad enim Hipp lončkom, drugače pa...ne vem. Danes je pojedla 60 ml cvetače-prav rada je odpirala usta. Bomo vidli. Jutri se bo pa spet zmrdvala. Tko je to pr nas.user posted image

ŽAl nisem mogla na plavanje-Ajša bi nardila rastur.user posted image
JAz sem pa vsa hripava, ker sem včeraj popoldne dolgo zunaj po mrzlem in vetrovnem letala.user posted image

Evo, konc frejcajta.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
27.11.2007 13:53:00   
lex
Matevž vse najboljše za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sej se ne dam kar tako odgnatuser posted image user posted image user posted image , vam bom še kar težilauser posted image . Naša pupa bi pa samo sadje jedla, tega zmaže tud polno šalico za kakav - okoli 200ml, kaj druga pa ne gre dol. No zvečer poješe kašico, jih imam od Alete in so zgleda ful dobre.sedaj imava neko polnozrnato z jabolkom, prej sva pa imeli riž. Te poje tud 150-180ml zvečer čez pol ure pa flaš čez ene 120-150ml mleka, a glejo miš je ob 2h že budna in lačna!!!!!!!!!

Punce za jutri ne obljubim nič več, ker moj ne gre v LJ, jaz bom pa vidla kako se bom zjutraj počutla, ker dans mi je ok, včeri mi je bilo pa cel dan slabo za znoret.

A veste, da morem tu in na nosečkah orng pogledat, ker sem zadnjič tam majčice odprla, tu pa julijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

p.s. Vesna bravo za suho posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
27.11.2007 14:40:02   
iwa
Punce, jest ne vem spet user posted image kako bo za jutri. Včeraj sem namreč izvedla da bi bila ena možnost za službo zame naslednjo jesen. In zdaj smo seveda že v iskanju vrtca in rihtanju mojega statusa oz.diplomeuser posted image tko da mamo noro gužvo. Cele dopoldneve letava okoli. Ni še nič sigurno zbiram pa informacije. Tko da res ne vem koliko bom imela s tem opravka tudi jutr. MOgoče prideva z zamudo in upam da nama rata. vam sporočim če bo pop kaka spremembauser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
27.11.2007 14:57:31   
kaya2007
ni mi imamo kot zanalašč jutri pregled pri pediatru ob 10h...je pa to precej blizu špara, tko da bom mogoče mojga prepričala, da vas vsaj pozdravim. kdaj ste tam?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
27.11.2007 15:38:18   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

ni mi imamo kot zanalašč jutri pregled pri pediatru ob 10h...je pa to precej blizu špara, tko da bom mogoče mojga prepričala, da vas vsaj pozdravim. kdaj ste tam?

Kaya, je že bilo napisano. Tam bomo od 10.30 dalje. Tudi če tvojega ne moreš prepričat, ga pa odpelji nazaj v službo al kamorkoli že gre, in pridi sama s Kajo. As simple as thatuser posted image . Jaz vem, da mojga že ne bi mogla prepričat, da gre pogledat tok bab na kupu. Čim manj kompliciraj. Pridi, ko boš pač lahko, saj tudi po par ur visimouser posted image .

Aja, tudi Cappy in Petrazg prideta. Na plavanju sta me prosile, naj povem, ker obe nekaj net zeza.

Iwa, pridita vsaj za kakšno urco, potem pa gasa dalje.

Midve z Lano sva se dons tud potepale. Sva se dobile še z dvema lušnima mamicama v MC Domžale, potem sem jo v previjalnici previla in je šla lepo z mano se slikat za vozniško, ki mi bo potekla, potem pa sva šle še na Upravno enoto novo naredit, da se bova še naprej lahko z avtom okrog potepaleuser posted image .

Kar se GH tiče mi je včeraj cel dan štrajkala. Zvečer je potem pojedla rižolino s 120 ml mojega mleka (precej manj kot en dan prej).
Danes sem ji pa skuhala krompir, pa je skoraj bruhala. In ker se nama je že tok mudilo na pjačko, sem ji Frutek odprla (breskev) in je zmazala skoraj vseh 190 g. Mal je pustila. Očitno je pridna za jest, ampak pač ne pri zelenjavi. Bom jutri spet probala, ampak s cvetačo. Za back up bo pa preizkušeno jabolko.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
27.11.2007 15:52:38   
felicia
Majchi- pri nas je krompir rad pojedel sam se mu je ustvljalo, ker je tako pocast ko ga spasiraš in brez kake zelenjave dodatne, bolj sočne, mu gre ful težko po grlu in zgleda kot bi se davil. Tako da mu sedaj kuham krompirček z drugo zelenjavco.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
27.11.2007 15:56:51   
Majchi
Evo Feliška, misli mi bereš. Sem glih to hotla vprašat, kako naj ji zakumufliram krompir, da ga bo vsaj konkretno probala. Sam od zelenjave sem samo korenček probala, pa ga tud ne obožuje preveč. Prvi dan ga je fuuul pojedla, drugi dan pa skoraj nič. A kakšno sadje pa krompir pa ne gre skup, a? Korenček npr. sem ji skušala približat skupaj z jabolkom.

Drugače pa sem ji pire razredčila s svojim mlekom, tko da ni bil tok gost. Je pa res, da je bil neslan, brez masla in pa kisle smetane, torej nič zabeljen pire.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
27.11.2007 16:01:37   
indy
Oj!
En lep pozdravček.
Da se malo javim in na hitro prečekiram kaj se dogaja.
Ja jaz sem v obupnem stanju, danes vsaj vročine nimam več, da pa o bolečem grlu ne govorim, pa glava, pa celo telo me boli, kot bi me valjar povozil. In ful se bojim, da se ne bi Mark nalezel kaj od mene.Tako da sem čim dalj od njega kolikor se da.Zdajle ga je moja mami peljala na en dolg sprehod, ki bo obema koristil jst pa počivam, oz. sem na rr.user posted image
Aja pa že v torek sem dobila user posted image , prvo po porodu, ampak še kar traja.user posted image A je to normalno al kaj je zdaj to?Ponavadi sem mela 6 dni, zdaj pa še nič ne kaže na upad.user posted image
Ravno sedaj ko tukaj berem rr, me je moj šef polikcal in mi povedal da službena novoletna zabava odpade, ker je njegova mami dobila diagnozo ;rak na pljučih in v glavi tumorji.Zelo pozen stadij.user posted image user posted image Čist sem v šoku.
Potem sem jaz ratala takoj zdrava, ko sem dobila tako informacijo.

Mala Lana ti pa si prava paparica.Moj Mark zelenjave sploh ne mara, banane pa kaki pa jabolko to pa gre.Tako da bravo, si zelooooo pridkana a ne mami Majchi?user posted image
Nič zdaj pa grem res malo počivat predno se Mark vrne, ker potem je itak cel žur.
Aja  jutri naju ne bo na kavico, razen če bo šel Mark sam pogledat ostale majčke in majčice.user posted image Pa drugič, uživajte in lepo se naklepetajte, sam da ne boste dežja napravile.user posted image

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
27.11.2007 16:16:10   
Putka
user posted image Vesna celo paniko naredila, ko smo inhalator prižgali, ker je glasen. Zdaj bo cel teden rabila, da ga sploh sproba.

Katja pa je že velik boljši jedec, je danes lep obrok sadja pojedla, za kosilo pa cvetačo s korenčkom. No, še vedno ne 200ml, ampak sem zadovoljna. Tudi usta čedalje lepše odpira, včasih je samo jezik ven porivala.

Za jutri sem zmenjena za avto, s Katjo prideva ob 10.30.

Majchi, jaz sem imela kot otrok zelo rada jabolčno čežano in pire krompir, tako da to lahko skupaj zmiksaš. Saj krompir sam po sebi nima nekega močnega okusa, ga lahko povsod daš zraven.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
27.11.2007 16:44:28   
rogljicek
Ponosna mamica se javlja, da Reya že kak korak naredi na kolenčkih, prav previdno da eno roko naprej, pa nogo... potem pa počiva, ker jo tolk zmatra. user posted image

Majci, Reya sploh ne mara krompirja in ji ga tudi ne silim, saj itak nima nekih blaznih vrednosti. sem ji pa tud probala ga zmešat z jabolčkom, ampak ji je šlo na bruhanje.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
27.11.2007 19:20:06   
iwa
Ja pa bom res za kratko uspela priletet, verjetno okrog 11.30, pa upam da bote še tamuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
27.11.2007 20:34:13   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Ja pa bom res za kratko uspela priletet, verjetno okrog 11.30, pa upam da bote še tamuser posted image

Se ni za bat user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
27.11.2007 20:38:42   
rožica81
rogljiček, trpotčev sirup se dobi brez recepta. A je Reya že kaj bolje? Super, da že takole mašira po vseh štirih user posted image  Počasi, pa bo. Naš pa samo nazaj leze user posted image

Danes sva Naceta peljala na cepljenje, pa ne vem, kakšno je tole cepivo, ker je bil mali čist hiperaktiven user posted image  Sicer je pa v celem dnevu pojedel eno žličko bučk in 3 žličke grisolina (plus dojenje). Pa končno smo dočakali prve zloge a-ta ta ta dadadadada user posted image  Kolk je hecen.

Zdej grem pa malo Paparico prelistat, če bom našla kak dober recept za jutrišnje Nacetovo kosilo.

Lep večer in pozdrav user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
27.11.2007 21:15:31   
Putka
Mi smo imeli pa katastrofalen zaključek dnevauser posted image . Z Vesno sva se zmenili za 10 vdihov, ker noče niti pod razno ihalirat, jo je strahuser posted image OK, počasi, 10 vdihov, pa bo potem risanko gledala. Še slušalke je dobila, ker je kompresor res malce glasen. In še maske na obraz ni dala, ne in ne. No, sem jo v kopalnico nagnala, pač brez risanke in spat. Sledilo je pol ure histerije in hlipanja in jokanja, šele zdaj se je umirila. Podočnjake je dobila in bo do konca tedna kar doma.

Za jutri jo bo oči čuval, tisti dve uri bosta že zdržala, ko se bosta mami in Katja potepali. Jo bom pa izsiljevala z inhalacijami, drugače ne bo risank, pa plesnih uric, obiskov.. Malo grdo, ampak nagrado je treba zaslužit.

No, k sreči je mala bolj pridna. Je skoraj celo Hippovo kašico z borovnicami zmazala. Najprej sem ji pa zdrob z vanilijo naredila, pa se je po eni žlički skoraj zadavilauser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.11.2007 21:39:33   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse sem spisala, pa me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

se vidimo jutri....

ln

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.11.2007 23:24:30   
kaya2007
zanimivo, kaja ima pa full rada pire krompir, ga zmešam z njenim mlekom...pa zdaj ji dam zraven še kakšno zelenjavo ali piščanca. ampak krompir ima najraje user posted image  sem zadnjič kupila nek bio krompir in je bil kot čigumi, sem vse stran vrgla user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.