|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
27.11.2007 18:45:53   
maja24
Tassi super,no zej jih pa lepo grej še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
27.11.2007 18:49:53   
Stormy
Bravo Tassi, to je pa super. Zdej bomo pa skupaj trepetale!

Lahko noč.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 18:51:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tassi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
27.11.2007 18:53:43   
barbarela77
no pa še moje poročilo z današnjega transfera
od 10 se jih je oplodilo 7, od tega smo dobili 4 čudovite blastociste, eno smo vstavili, tri pa dali zamrznit user posted image user posted image user posted image .
zdaj se pa začne 14 dnevno čakanje kaj bo. skratka upam na najboljše, to želim tudi vsem drugim ki so imele ET in se selim med trepetalke do nadaljnega

lep večer še naprej, jaz pa grem nazaj na kavč počivat

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 18:53:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
27.11.2007 18:59:50   
maja24
Rebeca jest sm čist živci nakonc,pol pa če kšno slabo novico preberm sm še slabi tok da sm razmišlala da bi naredla time off pa ne gre.Me pa tut že rt boli ker tok sedim pred rač.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3731
27.11.2007 19:03:26   
Abra
Miiiislmmm, _rebeca_ zdej sem se pa spet tko režala user posted image user posted image user posted image user posted image a ti veš, da sem dva dni po punkciji in me ful boli, če se orang režim. Da ga med punkcijo kličeš user posted image user posted image user posted image user posted image morta pa vidva ziher neki met, k ti čist zmer dvigne, naj bo ponoč al pa na punkciji user posted image user posted image je tvoj že kej ljubosumen user posted image una pa ni hotla z mize vstat, ta ziher ni z RR, me smo vse natrenirane, da je treba z mize letet user posted image user posted image user posted image

Rabim pa zdej neodvisno šlogarco, se javiš? user posted image

tassi1 in barbarela77 user posted image user posted image pridno čuvajta user posted image user posted image user posted image

Sayuri nam je pa ušla, kajne? Res je železna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
27.11.2007 19:13:27   
kajsica
Punce eno vprašanje. V četrtek imam test na GK v LJ. Zanima me kam moram sploh to it?! In kaj rabim s seboj, ker so mi napisale sestre, da moram imeti veljavno napotnico od G?

Meni ni nič jasno?!

Prosim sporočite mi! Hvala

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
27.11.2007 19:41:33   
arneja
Kajsica, to bo prvi vnukec in ne bi bil, prav user posted image ? In ko v četrtek ugledaš še en plusek, hitro sporoči, prav user posted image ? Špikam se res, prav vesela zraven pa nisem user posted image . Imam zdaj celo dve miceni modrici, sem očitno žilco zadela, ampak hitro injekcijo umaknila, ker me je malo zabolelo - zato sta fleksa verjetno čisto mala user posted image .

Sulfinija, pa kaj imate novo WC školjko, da si tako rada blizu nje user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
27.11.2007 19:46:52   
kikaa
tejka**- Jaz sem šla v 1. ivf postopek avgusta in sem mislila, da je pa to zdaj to... ampak zdaj vem, da sem pričakovala preveč, zdaj si vzamem za naslednič v zakup, da je malo možnosti. V glavnem, ne pričakovat preveč, da ni razočaranje preveliko, po drugi strani pa naredi vse, kar je v tvoji moči in z upanjem naprej. Upati moraš, pričakovat preveč pa ne. Baje je statistično in po raziskavah samo okrog 25% možnosti, da uspe. Meni je to zelo malo...
Drugače pa, če si zamudila predavanje, greš lahko na naslednje komurkoli, ne rabiš čakat, da je na vrsti tvoj ginekolog - saj misliš to tista predavanja na GK Lj, a ne?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
27.11.2007 19:58:24   
Stormy
Kajsica, mislim, da moraš iti na oddelek III, tja k sestram. Če si imela v LJ postopek, boš vedela, kje vzemajo kri (tam, kjer so ti dali ketonal injekcijo). Glede napotnice pa tut men ni vse čist jasno. Sestra mi takrat ni nič napotnice omenjala, na listu pa piše, da jo moramo imeti s sabo. Najboljš, da jutri zjutraj pokličeš sestre in jih vprašaš.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
27.11.2007 20:04:04   
cukica
Ja napotnico za test moraš imeti v Lj.,men jo je napisala kar moja osebna ginekologinja ampak je itak nisem rabila,ker sem dobila m.

Držim pesti za čim več nosečk in seveda tudi za vse ostale.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
27.11.2007 20:07:51   
sonček500
No tudi jaz sem dobila svoji dve pikici. Dve najlepši so mi vstavil ostale pa so dali zamrznit. Anpak nisem najboljše, ker še imam vedno napet trebuh od punkcije oz. me boli. Jezi me ta bolečina!!!!!!!!!
vsem ostalim ET in tudi drugim , ki čakate na user posted image ,pa želim da se vam čim prej posreči.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
27.11.2007 20:15:57   
arneja
Jaz spet pivo pijem user posted image . Prejle sem pa svoje otroke na sprehod peljala - dokler so še samo foliklčki, so moji otroci, ko bodo pa zarodki, bodo pa najini otroci user posted image . Je pa moj rekel, ko sem mu povedala, koliko naj bi bilo foliklov, da če mislim celo fuzbal ekipo naenkrat na svet spraviti user posted image .

Sayuri, mu pa pokaži enkrat jezik, me prav zanima, kako bi reagiral user posted image . Pa da te je zaradi priimkov nadiral - ko se mu mudi, očitno teži zaradi vsega user posted image . Zakaj mu pa ni sestra kartoteke poiskala, pa ne bi imel nič problemov user posted image . Joj, bogve zakaj bo mene nahrulil user posted image . Glede rezultata pa najbolj, da mu sms pošlješ, ker to pa nima časa, da bi odgovor, v katerem bi te nadiral, napisal user posted image . Sayuri, strah pa preženi stran, ker ni dvoma, da bosta user posted image . Sankanje je pa meni hudo zabavno user posted image . Aviona se ti pa res ni treba bati user posted image .

Amelia, imaš prav, da bi o zamrznenčkih lahko vedno poslali pošto - če so ali če jih ni. Bi bilo dobro kakšni sestri predlagati, Rešu raje ne, če hočemo ostati žive user posted image .

Abra, kaj Sayuri zafrkavaš user posted image ? Železna lady, pa vodo odpret, da jo bo lulat začelo tiščat user posted image . Daj še kuglo malo vzemi, pa nam kaj lepega našlogaj user posted image .

Sayuri, kdaj boš res jutri delala test? Mene pa cel dan ne bo, tako da glej, da me zvečer vso utrujeno razveseliš z user posted image .

Stormy, še tri dni, pa ti bo jasno, da si srečka user posted image .

M.L.B.K - pri vseh potovanja žal ne zadoščajo. Morda bi se pa res splačalo še enkrat v Afriko za malo več časa, človek nikoli ne ve user posted image .

Mismis, žal mi je, da je user posted image  prišla, ampak z vztrajnostjo se doseže vse user posted image .

Tassi, dvojna user posted image  user posted image user posted image ! Midva sva se zdaj tudi odločila, da vstaviva dva zarodka user posted image . Barbarela, tebi pa čestitke, ker si enojna user posted image user posted image .

Rebeca, ti pa Reškota kar za dealerja sumiš user posted image ?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.11.2007 20:16:16   
konina
user posted image  Pozdravljene nove trepetalke. lepo grejte svoje pikice in naj se vam uresniči želja ter se čez 14 dni pokaže en ogromen +. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 20:16:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.11.2007 20:20:43   
arneja
Kikaa, sva se ravno danes s Karmen pogovarjali, da tudi pri parih, kje je vse čisto ok, redkokateri zanosi v prvo. Zanosijo pa recimo 6. mesec. Isto velja za nas, ni tako velika verjetnost, da bomo kar v prvo zanosile, v šestih postopkih bi pa sigurno. Večkrat ko se gremo zadevo, več možnosti je. In enkrat nam bo sigurno uspelo user posted image .

Sonček, bravo tudi za tvoji dve pikici user posted image user posted image . Saj bolečine bodo šle kmalu stran, ostalo ti bo pa najlepše - dva user posted image user posted image .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 20:26:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3743
27.11.2007 20:34:48   
Abra
oo, sonček500 se je tudi javla user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image lepo ju grej! bolečine bojo pa tut slejkoprej minile user posted image

Arneja, ma moram malo Sayuri hecat, veš kdaj sem ji že našlogala user posted image še v postopku ni bla, zdaj me pa ne uboga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lulat sem pa na koncu jaz morala it user posted image
Pa dobro opravi jutri na UZ, držim pesti za frnikule user posted image

_rebeca_ poskusi no user posted image kdo bo pol meni šlogal user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.11.2007 20:47:13   
kajsica
Joj punce vidim, da vas je ful velik novih trepetalk. Nič bat, čimmnaj komplicirat, pa čim manj se opazovati. Saj vem da je to težko, ampak zamotite se s čim.

sonček500, kar ne sekiraj se zaradi napetega trebuščka, jaz sem imela takšnega, da nisem na sebe spravila ničesar razen trenerke, ki je na vrvice, no sedaj je ta napihnjenost malo izginila.

Pa saj bo, držim pesti za vse špikarke, tiste ki imate punkcije in trepetalke.

Ker je moj odpotoval službeno za 3 tedne, sem šla kar k mamici in se ji pustila pedenat. Ja je bilo prav luštno, pa še čas mi je minil in zamotla me je.

Priznam pa da sem imela ponoči tudi take krče, da sem se prebujala zaradi njih in potem šibala na wc, da preverim stanje, mene skoz rahlo špika, kot da bi hotela user posted image  prit. Ampak kot sem že rekla CB je bil + in sedaj še čakam na uradni test, ki ga imam v četrtek, da mi to potrdijo. Upam.

Punce, neki mi še povejte, kako dolgo trajajo ti krči spodaj, ki so tako kot da bi bilo vsak čas......prsi pa na dotik......uuuuuuuuuuu.............bolijo........Včeraj in danes po kosilu pa mi je bilo nekam slabo, sam za to je pa še prehitro?!

Arneja, kaj te briga za majhne borovničke, če veš da te na koncu čaka najlepši zaklad. Ti sam pridno pikaj in držimo pesti zate. Kdaj pa imaš prvi UZ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.11.2007 20:55:25   
arneja
Rebeca, a mu jutri rečem: "Po koliko imate pa Rebecine  user posted image ?" user posted image user posted image user posted image .

Abra, saj prav, da si Sayuri hecala, smo se še ostale fino nasmejale zraven user posted image . Hvala za pestke za jutri, sem čisto optimistična user posted image .

Kajsica, koliko dni si bila ti na bolniški? Jutri imam že prvi UZ user posted image . Prsi pa prav, da bolijo user posted image . Moj pa že ves čas sprašuje, kdaj bodo moje že kaj večje user posted image . Pa menda se to šele po punkciji ali ET-ju zgodi, ne?

Dobro spite, se grem še malo crkljat user posted image . Jutri pa ob 5-h auf user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.11.2007 21:06:35   
kajsica
Arneja, meni je moja zdravnica hotela dati bolniško že tedaj ko sem se šele špikat začela. Drugače pa jo imam od dneva punkcije dalje in ne grem nazaj do testa, potem pa bomo itak videli kako in kaj naprej. Žal imam takšno službo, ki je veliko živčne napetosti, poleg tega pa včasih moram tudi kakšno stvar pridvignit malo težje, pa sem si rekla da ne bom nič reskirala. Tako da sebi potem ne bi imela kaj z očitati.

Ker sem imela hiperstimulacijo, mi je tudi sestra na GK rekla (oni priporočajo 3 dni bolniške po ET), da naj se raje s svojo osebno zdravnico dogovorim in da naj mi da bolniško do testa. Tako, jaz sem doma in počiuvam in uživam, je pa res, da če dle časa sedim, me začne kar špikat tam spodaj in grem rajše ležat.

Jutri pa le sporoči kako in kaj bo, da vidimo kako pridna kokoška si.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.11.2007 21:08:55   
kajsica
Aja pa še to, ja prsi pa res ne rabim večjih kot jih že imam, ker potem pa res ne bom več nobenega modrca dobila več kje zase in si bom morala šiviljo za to poiskati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz jih kar odstopim kateri za dve številki če jih želi imeti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.11.2007 21:11:08   
jadrnica
bilka -  nimam besed.................... ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    naj te pokonci žene misel, da enkrat bomo tudi me vse zibale, čeprav je meni sedaj po 2 dne menstruacije še vedno težko , ampka gre počasi. stisnita se s srčkom pa vama bo bolje....pa glavo pokonci, imaš vsaj zmrznjenčke, jaz še teh nisme pridelala  user posted image tako da se bom februarja veselo špikala..   sulfinija  - ti pa šic –šic stran slabe misli, ti si to rundo nosečka, tako da držim pesti zateuser posted image   ANA_P – bravo za pikico, pa tolk zmrznjenčkovuser posted image pikovit-jao t aReš pa res namori sceno. no pa saj januar bo en dva tri tu, pa še veseli december je tu, ti bo hitreje minilo.   Me pa zanima, ali se mora pri Rešku drugi postopek plačat ali kaj ? Sva drugače bila v prvem postoku na koncesiji, ker imava oba tam napotnico. Kakšne so vaše izkušnje? Moram malo naprej mislit, da ne bo Miklavž vse zapraviluser posted image user posted image   kajsica – jaz držim pestke zate, zihr si nosečka.user posted image user posted image   tejka – dobrodošlauser posted image user posted image - predlagam, danas malo bereš, pa boš videla, da se da vse preživeti, če ne smo pa me tu, da se potolažimo, držim pesti zate   sayuri – a tebi je tudi glede dveh priimkov teživ, ker jaz samo enega uporabljam – je reku :mora bit tako kot ste zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image , da vas bomo prav vodili...za jutri pa držim pestke zate, itak se mi zdiš nosečka, tako da ti že sedaj čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image ker do zvečer ne bom mogla na RR.   tassi – lepo grej svoj epikice bravouser posted image user posted image maja – ti še malo tu čekiraš, no lepo od tebe, kako pa si kak, se dobro počutiš pa rebeca isto, kako sta kaj nosečki ?a vidve hodita lepo v službico , ali so vajukar na bolniško poslali?   barbarela77 – bravo user posted image user posted image user posted image , super tudi ti lepo grej svio pikico.   abra - una pa ni hotla z mize vstat, ta ziher ni z RR, me smo vse natrenirane, da je treba z mize letet -  tole je pa mene čsit do konca narežal ..zakon tale brzina pr reškotu seka do konca ni kaj. a si drgač ok, punkcija pa to?   arneja – ti pa se lepo špikaj , pa čimmanj modric, pa ne se sekirat zarad njih, saj ne greš na plažo pa da ne boš od piva preveč zadeta.....   ampak rešk kar nima nič zmrznjenčkov , a ni  to malo čudno?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.11.2007 21:12:46   
maja24
KAJSICA če jih maš viška jih loh mal men daš.user posted image Jest sm bl pr ta mejhnih no ja ne tok mejhnihuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.