arneja
|
Jaz spet pivo pijem . Prejle sem pa svoje otroke na sprehod peljala - dokler so še samo foliklčki, so moji otroci, ko bodo pa zarodki, bodo pa najini otroci . Je pa moj rekel, ko sem mu povedala, koliko naj bi bilo foliklov, da če mislim celo fuzbal ekipo naenkrat na svet spraviti . Sayuri, mu pa pokaži enkrat jezik, me prav zanima, kako bi reagiral . Pa da te je zaradi priimkov nadiral - ko se mu mudi, očitno teži zaradi vsega . Zakaj mu pa ni sestra kartoteke poiskala, pa ne bi imel nič problemov . Joj, bogve zakaj bo mene nahrulil . Glede rezultata pa najbolj, da mu sms pošlješ, ker to pa nima časa, da bi odgovor, v katerem bi te nadiral, napisal . Sayuri, strah pa preženi stran, ker ni dvoma, da bosta . Sankanje je pa meni hudo zabavno . Aviona se ti pa res ni treba bati . Amelia, imaš prav, da bi o zamrznenčkih lahko vedno poslali pošto - če so ali če jih ni. Bi bilo dobro kakšni sestri predlagati, Rešu raje ne, če hočemo ostati žive . Abra, kaj Sayuri zafrkavaš ? Železna lady, pa vodo odpret, da jo bo lulat začelo tiščat . Daj še kuglo malo vzemi, pa nam kaj lepega našlogaj . Sayuri, kdaj boš res jutri delala test? Mene pa cel dan ne bo, tako da glej, da me zvečer vso utrujeno razveseliš z . Stormy, še tri dni, pa ti bo jasno, da si srečka . M.L.B.K - pri vseh potovanja žal ne zadoščajo. Morda bi se pa res splačalo še enkrat v Afriko za malo več časa, človek nikoli ne ve . Mismis, žal mi je, da je prišla, ampak z vztrajnostjo se doseže vse . Tassi, dvojna ! Midva sva se zdaj tudi odločila, da vstaviva dva zarodka . Barbarela, tebi pa čestitke, ker si enojna . Rebeca, ti pa Reškota kar za dealerja sumiš ?