|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
27.11.2007 13:56:16   
san
nasy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela zate

florc dobrodošla med namiuser posted image

čestitke za uspešno morfologijo dadicauser posted image

upam, da nisem katero izpustila.... aja maryy super, da nimaš cukrauser posted image , pa za evo 78 tudi držim pesti da bo ok rezultat, se pravi neg.

no spet ste tolk napisale, da sproti pozabim, kaj vse sem hotela odgovorituser posted image

glede dud, jaz sem kupila samo eno, pa še to se zdej ne spomnim ali je bila od aventa ali nuka. hči je sploh ni imela, sin pa do 6 meseca, ko je dobil prvi zob, potem sem mu jo odvzela.

hemeroidi so meni kar sami izginili v roku enega tedna do 10 dniuser posted image - upam, da me ne obišče kakšen ”Stanco” ponovno

obseg mojega trebuha je 98 cm, pa se mi zdi, da zgledam širša, ker se širim v vse smeri naokrog, ne samo naprej. ma glavno da je dete ok. sem pa v prvi nosečnosti rodila z manj obsega kot ga imam sedajuser posted image . čakajoča ti verjetno nosiš otročka čisto spredaj, zato je verjetno tvoj trebušček večji, meni je prav lep - tak ta prav, kot mora bit. jaz sem bila v prvi nosečnosti kar malo zafrustrirana, ker ni bilo kaj videt, pa še vsi so me hecal zaradi tega, zdej sem pa tako ponosna nanj, čeprav je res malček motečuser posted image , pa nič hudega.

verjetno sem pol pozabila napisat, no ko se spomnim nadaljujemuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
27.11.2007 16:59:39   
perp
Mi cel dopoldne ni internet delal v službi. Prov pogrešala sem vas. No, jaz sem klicala v Domžale pa se mi ni nihče javil, potem sem klicala kar v Postojno in so me - ne moreš verjeti - naročili za drug petek 07.12. Ful hitr in superca. Ker je ob 13.30 bo še moj lahko šel z mano. Kumi čakam. Bomo mogoče videli ali imamo user posted image  ali imamo user posted image . Čeprav meni se kar zdi, da bo user posted image . Sploh, ker so sedaj fantki od vseh marčevk krepko v vodstvu.
Čestitke vsem za dobre rezultate in dobrodošlica novim.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.11.2007 17:30:01   
Čakajoča
Pravkar so me klicali iz Graza, da je sobica že gotova. Ne morem verjet - so rekli, da je za čakat od 8-10 tednov. Čakala pa sva točno 17 dni. SUPERuser posted image user posted image user posted image

Tko, da greva ta teden po sobico za Nika! Sicer je še ne bova sestavila, ker jo morava na novo pobrvat in nalepit borduro, ki bo steno razdelila na 2 dela. Spodnji del pa bo pralen, da se bo dalo obrsisat, če bo kaj počečkal. To ima vse možek preko, ker je malar.

Kaj vsebote šle ne 3D. Moj user posted image  pa pravi, da ne bova šla, da je škoda denarja in da bova tako videla kakšen bo, ko bo prišel ven. Jaz pa bi tako šla. Mogoče pa ima po malem prav.

Lepo se imejte!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.11.2007 18:17:38   
*medica*
pozdravljene čveke...
no spet me ni bilo gor par dni pa ste cel roman napisale...čvekice...no priznam da sem vas tudi jest pogrešla..nekako se vam najboj in najrajš izpovem...no vam moram povedat da sem se sinoči tako zjokala..poanta pa je v tem da smo imeli v firmi neko večerjo in sva z mojim šla ker sva pač oba v isti sva šla skupi...in celo noč je potekalo vse super pilo se je jedlo se je plesalo ..no jest pila nisem user posted image ..sem pa veliko pojedlauser posted image user posted image user posted image ...no važn vse je bilo zelo super in pri koncu nas ostane cc.10 ljudi in pač prosimo še za en narezek tam nekje ob pol dveh zjutraj in ga seveda tudi dobimo..tatarski biftek, pršut, zaska, suha klobasa..sir..itd..no in jest normalno sebi namažem mal biftka..in me moj ful tko čudn pogleda in mi namigne naj ne jem...jest vsa šok..še ene par bab ke je blo okol tud reče pač da ni dobr da bi to jedla ..in bla bla...ok jest neham in podegnem surlo do podna..važn ko pa pridemo domov pa najprej napizdim svojga k me je tko pogledal in da sem pojedla samo dva koščka..sej ne bo nič narobe..jooooj punce ko me je napizdil...dobesedno..kaj si mislim ...kako lahko nekaj delam pa vem da ni dobr kako sem lahko pojedla to čeprav vem da mi lahko škoduje in da ni priporočeno jest a se mu res nisem mogla upret..čist sem bla aut..zaspala nisem do petih in sem prejokala ker sem se počutila tako neodgovorno in neresno..sploh vam ne znam opisat očutkov...pol sem vstala ob 9 in mal pospravljala, moj je še spal..vsa sem bla zabuhla pa glava me je bolela..vsa zamorjena..pa moj vstane pa mi reče ..ne se jezat name..ampak jest še zj kuham mulo sreča da dela popoldne..

upam da vas nisem zamorila s tem...ampak tako mi je hudo..cel cajt razmišlam kaj če mi bo res kaj naškodovalo to malo kar sem pojedla...user posted image aja pa najprej so mi vse babe tm govorile naj zj jem vse kar mi paše da pa poj nebom smela nekaj časa ko bom dojila ..pol so me pa kritizirale..sploh ne vem kaj naj si mislim..res

no zaželim se dobrodošlico parim novim in čestitke tiste za dobro opravljeno morf...nasy tudi tebi čestitke ker nimaš diabetisa..jest mam test v petek..upam da bo tudi pri meni tako kot pri tebi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.11.2007 18:25:01   
mergetka
Ojla, jaz tud ne grem na 3D...
V bistvu sem mela že dost preiskav in sem zdaj čistuser posted image , da je vse ok.

Tko da bom rajši kaj kupila za user posted image za ta $, ker nimam še nič. No, razen vozeka, ki je včeri prišel in sem ga zdaj 2 dni preučevala user posted image . Morm rečt, da mi je tko všeč... ja itak. Sej, ko se za enega odločiš in daš tolk keša, ti skor mora bit všeč, razen če ma res kako ful slabo stran.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.11.2007 18:27:58   
perp
*medica* ne se sekirati. Tudi jaz imam občasno tako pregnjavico. Sem napimer nekaj pojedla (morski sadeži, tiramisu, rok jogurta je bil potečen en dan, jetrca ....), potem pa nekje preberem, da je to ful škodljivo in celo paniko zaženem. Pa me vsi okoli mirijo, da se v majhnih količinah res ne škoduje. Pa se pomirim, pa me čez nekaj dni spet nekaj napade .... Uglavnem ne se sekirat, bodi raje pozitivna, ker absolutno je res to, da takrat ko se ful zasikiramo, pa jokamo, pa tuhtamo, pa se obremenjujejo, še več škode naredimo za tamaučka kot pa ko smo dejansko nekaj "škodljivega" pojedli. Bodimo pozitivne in itak, da bomo vse imele zdrave otročičke.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.11.2007 18:29:05   
perp
margetka katerii voziček si pa kupila?

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.11.2007 18:31:35   
mergetka
Peg perego gt3. Ful sem happy!

Moj user posted image   se mi pa reži...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.11.2007 18:34:27   
perp
o, ful dobr. Katere barve si pa vzela? trikolesnik?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.11.2007 18:36:28   
mergetka
Ja trikolesnik je, bom probala dat sliko gor. Sem bolj frišna, pa se še učim, kako se kaj naredi.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.11.2007 18:49:33   
mergetka
Ne znam drugače, kot tako:

http://www.soncek.si/inc/image/type;item;size;large;name;$$A_EA3974E2_3mont$20GT3ok.jpg

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.11.2007 18:51:47   
*medica*
perp moram rečt da sem se mal pomirila..ampak se nakako potolažim če kaj takega pojem ..sej ni v velikih količinah..bolj so me prizadela besede mojega dragega...to me je bl spravlo s tira..ampak sej se bom že pomirila..user posted image

mergetka...tudi jest mam v planu kupit GT3...ampak čakam na kako akcijo upam da bo kak € ceneje..user posted image mam pa v planu vzet rdečga s kombinacijo sive..

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.11.2007 18:59:11   
mergetka
medica, jaz sem ga dobila 100 € ceneje (na soncek.si), sam sem vzela lanski model.
Mi (nama) je bla barva všeč (toffe), čeprav je rdeč 2008 tud lep user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.11.2007 20:29:41   
san
medica ne se sekirat preveč... sej verjetno se vsaka od nas mal pregreši. meni je zadnjič tako pašteta zapasala, pa sem si jo s takim užitkom en košček s kruhom privoščila. je pa čisto logično, da tvojega moža skrbi za vajinega otročka, zato moraš bit vesela, ne huda. bolj hudo bi bilo, če bi mu bilo vseeno.

perp in eva 78 krasna trebuščka imatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.11.2007 21:41:18   
jagoga
Ursi84, eno vprašanje zate, pri tvojem spisku želiš, da se piše kraj bivanja ali kje nameravamo  oz. planiramo porod?
Vsem novim dobrodošle in vsem za dobre izvide  čestitke.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.11.2007 7:11:24   
florc
Evo danes sem pa prva jaz. Dobro jutro vsem. Včeraj na morfologiji se je naš user posted image mal boljše videl, samo še vedno kleči v na dnu maternice in sicer v moji medenici. Tako da nismo mogli zmeriti njegove dolžine niti teže. A lahko katera da gor mal mere od svoje morfologije, da mal vidim kaj in kako je pri vas. No spol se ni videl in sej v bistvu mi je vseeno. Na NS so rekli da bo punčka, samo temu jaz ne verjamem ravno, sedaj se je pa obakrat na morfologiji skrival in se ni nič videlo.
Drugače moram napisati za seznam še tele podatke: 26 let, Kranj, 1 noseča, PDP 26.3.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.11.2007 7:27:42   
Katiandi
*medica* ne se sekirat, moški so pač moški in kadar gre za njihove potomce, je treba v rokavicah z njimi delat. Mene tudi moti, da kaj ne smem, medtem ko se vsi drugi tako veselo bašejo, potem ti še pa s polnimi usti predavajo, da to ni dobr za user posted image .  Mene je tudi včeraj moj nadru, ko sem mal pomagala drve zlagat, pa sem hotla eno drvo vržt in je bil čist penav. Js se tolažim s tem, da včasih so morale ženske vse delat, brez izgovorov, pa so vseeno rodile zdrave otroke.
Drugače pa jaz tudi ne bom šla n 3D, ker sva bol na tesnem z denarjem, in bom raje dala to vsoto za lupinico. Itak me ginekologinja na vsakem pregledu pregleda z ultrazvokom, tako da sem na tekočem.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.11.2007 8:32:25   
Dinki
Dobro jutro user posted image , kako ste danes kaj?
Jaz sem v redi, grem danes po službi še kri in vodo dat, sem še dolžna od morfologije.

Medica, čist razumem kaj se ti je pripetilo in verjami, da se vsaki od nas to dogaja - na tak ali podoben način. Tudi jaz razumem tvojega moža, vendar menim, da bi bilo lepše če bi ti to rekel na samem in ne pred vsemi. Že tko smo vse čist občutljive in nas normalno pol take stvari čist iztirijo. Se pa tudi jaz pregrešim; pojem kakšen kos paštete, tudi kakšen kos suhe salame,...pa še zmeraj verjamem, da bo vse OK. Drž se in verjami, čez tri dni boš že vse pozabila user posted image

Mergetka, zelo lep voziček si kupila user posted image .

Tudi jaz sem preverila slikice od Perp in Eva78 in imata zelo lepe trebuščke user posted image . Kar ne morem verjeti, da smo že take lepe nosečnice user posted image .

Florc, jaz sem imela morfologijo relativno zgodaj, v 20. tednu in takrat je imel tamalček 300g, velik 20 cm. Verjetno ti bo kakšna, ki je imela kasneje morfologijo, dala bolj uporabne podatke.

Punce, sem vas hotela vprašat, ker mislim, da o tem še nismo nikoli....a se je katera od vas odločila, da bo rodila z epiduralno? Vse okoli mene me to sprašujejo....jaz sem se odločila za naraven porod, ne želim imeti epiduralne...pa ve?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.11.2007 9:00:01   
Azzurra
Glede hrane, medica, se pomenita z dragim, povej mu to, kar si povedala nam. sklenita dogovor do konca nosečnosti in bosta oba bolj mirna. jaz sem recimo toksoplazmozo prebolela in se za določene stvari lahko tudi ne sekiram več, določene stvari bom pač jedla po porodu, je pa res, da tej naši možeki imajo vedno kaj na zalogi za pripomnit. Moj recimo je suh in se ga nobena hrana ne prime, čeprav ne poje glih malo, jaz pa se logično pazim. že tako sem zanosila relativno hitro po prvi nosečnosti, od katere mi je ostala kakšna kilca, zdaj pa sem se zredila v 26 tednih 4 kg. Moj se jezi name, češ da stradam otroka user posted image  Pa ja, kaj še....
In potem me zvečer "muči" in mi prinaša razne Bountyje in kekse in mi jih daje k ustom kot otroku, jaz pa se upiram in včasih res malo manjka, da zgubim živce. In kako se jezi, ko nočem jest kakšnega mesa!!! Jaz nisem preveč za meso, on pa me gleda kot marsovca. user posted image user posted image user posted image

Dinki, jaz bom kar po pravici povedala, čeprav so okoli tega še vedno predsodki. Prvič sem rodila z epiduralno in mi je bila super izkušnja. Saj to je naraven porod, le boli ne. Tekočina (anestetik), ki ga prejmeš v kateter, vstavljen v hrbet, ti izteka v ta kanalček, kjer so živci,  in ne v kri, torej do otroka ne pride. Moj Liam je imel apgar 10 10 10. Jaz sem si takrat rekla, če bo šlo brez, bom rodila brez. No, pa ni bilo tako enostavno, porod so mi sprožili, takrat sem bila že 2 cm odprta. Ko sem dobila redne popadke na 1 minuto in sem jih cca 5 ur predihavala in je že kar precej bolelo, sem bila prepričana, da ko me bo babica pregledala, da bo rekla "zdej bomo pa rodili"....ja, je prišla babica in mi je rekla "odprti ste 3 cm"....no, takrat sem rekla, da naj pokličejo tistega strica z injekcijo...
Potem pa sem se odpirala kot rožica, bolelo me ni prav nič, popadke sem lepo čutila. Te tudi preveri babica, ti reče, da povej kdaj prihaja popadek in tako sem napovedovala kdaj prihaja popadek, kdaj je vrhunec in kdaj popadek popušča. Jaz sem zelo lepo čutila vse. Na koncu ti pa itak izklopijo epiduralno, ker takrat ko pritiskaš jo v bistvu ne rabiš več.
Tako, to je moja izkušnja, za tiste, ki razmišljajo o epiduralni. Jaz bom tudi tokrat podpisala izjavo in če ne bo šlo nič hitreje, bom tudi tokrat prosila zanjo.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.11.2007 9:15:05   
ek76
Medica ne sekitaj se glede hrane, sploh če so paštete, salame, mlačni izdelki kupljeni v trgovinah, tremično obdelani in pregledani. Problem je pri doma izdelanih paštetah,... Moja svakinja je zdravnica zelo občutljiva glede hrane in je rekla, da se to lahko je. Ker jaz ne jem medu niti marmelade in jem pašteto normalno skoraj vsako jutro med tednom. Res pa je, da sem toksoplazmo že prebolela.
Epiduralna jez razmišljam o naravnem porodu pa mi vsi govorijo, naj raje z epiduralno pa v Brežicah mislim, da je sedaj tudi zastonj. Bomo videli kako se bo odvijalo.

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.11.2007 9:29:36   
Katiandi
Sej me pa res ne vemo kaj bi rade user posted image  - bogi naši moški! Ene smo jezne, če nas lubiji opozarjajo, da je treba manj in zdravo jest, druge pa silijo, da naj več jedo. Karkoli naredijo naši user posted image , ni prav.
Čeprav se meni zdi, da je Azzurra bolj osamljen primer, kar se hrane tiče.user posted image
Kaj pa drugače jeste za zajtrk, če ne (kdaj pa kdaj) paštete? Meni en jogurt ali pa kakšno sadje ne zaleže za dovolj dolgo, že kmalu zatem začnem stikat po hladilniku.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.11.2007 9:34:48   
lucalu
Dobro mrzlo jutro punce!
Danes smo malo bolj pozni, to pa zato, ker nismo ponoči nič spali in smo zdaj malo potegnili... user posted image
No, včeraj smo opravili dolgo pričakovani 3D UZ, in moram vam povedati, da sem super zadovoljna! Moram še pogruntati kako se slikice s CD-ja naložijo gor in vam javim, ko mi uspe!
Drugače je to super natančen pregled vsega... imamo obe ledvički, ki delata, srčkov utrip je 143... želodček dela, mehurček tudi... pa obrazek smo vidli, ampak je skozi cel pregled držal eno rokico ob ali na njem... očke so vredu, je bila vidna leča, kar baje pomeni, da že vidi... nimamo zajčje ustnice, hrbtenica je vredu, aorta tudi, skratka NORO! Tiste, ki ste svoje otročičke videle v 3D varianti že na morfologiji, itak veste kako to zgleda... Aja! Težki smo 804 g... v glavnem, G je rekla, da je vse v najlepšem redu, trebušček ni premajhen... ima pa otročiček medenično lego, mogoče se zato ne pozna še toliko. Pa nobenega dvoma ni več - 100% je fantek (smo videli lulčeka in obe jajčki). user posted image
Toliko od naju za zdaj. Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.11.2007 9:39:44   
Azzurra
user posted image user posted image user posted image
Ja, moj točno ve, da mi piha na dušo, ko mi "teži" naj jem več. Po pravici - pred leti sem bila precej bolj okrogla, potem pa sem močno shujšala in od takrat dalje sem se res ful pazila s hrano. V prvi nosečnosti se mi zdi, da sem bila več lačna kot sita, pa sem vseeno pridelala kar lep kupček kilogramčkov. Ker sem zdaj štartala z "viškom", se nekako pazim vsaj v teh začetnih mesecih. Ops....pa saj niso več tako začetni....imam še 3 mesece do konca user posted image  (sem se odločla, da bom rodila 28.2. namreč user posted image user posted image user posted image ) Je pa res, da sem v prvi nosečnosti največ nabrala ravno na koncu in celo po porodu (v stilu: dobro jej in boš imela veliko mleka - preverjeno NE DRŽI...), tako da se mi verjetno tudi tokrat obeta eksplozija user posted image

Zjutraj se zbudim lačna, pojem kaj malega za zajtrk in potem se počutim, kot da bi pojedla 2 pici. na splošno se po vseh obrokih počutim presita, tudi če ne jem dosti. Danes sem jedla jogurt  Activia in med oblačenjem sebe in Liama sem spila belo kavo. Drugače jaz kdaj pa kdaj jem pašteto, jem tudi majonezo, tudi salame, tudi gorgonzolo na pici, tudi morske sadeže.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.11.2007 9:42:55   
Azzurra
lucalu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.11.2007 9:56:01   
Dinki
Lucalu, čestitke user posted image  za uspešen pregled. Upam, da ti rata kake slikice napopat.

Azzurra, tudi jaz jem vse...sem prej pozabila, da si tud majonezo kdaj privoščim, pa tud gorgonzolo....uglavnem, menim, da je vse v redu, če ne pretiravamo s tem. Sem te hotela Azzurra še nekaj vprašati glede 3D pregleda v Postojni...sej je lahko partner z mano notri na pregledu, ne? Sem pozabila to vprašat včeraj.

Drugače pa jaz od kar sem user posted image  zmeraj zajtrkujem (prej nisem nikoli). Jem pa kosmiče s sadnim jogurtom ali pa corn flakes z mlekom in medom (mljasssk user posted image )....tko zgledajo zmeri moji zajtrki...nikoli pa ne jem kej na kruhu, ker jem že mal čez 6. in se mi zmer neki mudi zjutri user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......