|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.11.2007 10:16:08   
lucalu
Dinki partner je lahko s tabo, tako kot na morfologiji... no ja za Postojno ti bo Azzurra povedala, ampak kolikor sem jaz razumela, je povsod enako.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.11.2007 10:22:56   
Azzurra
Ja, ja, Dinki, partner je lahko poleg, seveda. Tudi CD dobiš kar tam, imajo oni že take luštne CD-jčke, roza pa modre z otroškim motivom in sem gor ti zapeče filmček. 
Prvič sem sicer bila sama, vendar jutri gre moj zraven. Poročam najkasneje v petek kako je bilo.
Bom prosila pa tudi še za drugo mnenje glede te naše Rh senzibilizacije (ta naša nesrečna protitelesa...), upam, da mi bo kaj povedal. To mi je zdaj bistvo - ponovna morfologija ter informacije kako naprej s to našo situacijo.

Lucalu, kake slikce se ne bomo branile, pa hitro, da vidimo tega vašega fantička! user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.11.2007 11:00:18   
marita
dobr dan punce, vidim da pridno čvekate. Zdj smo spet pri hrani user posted image , jaz nimam nobenega posebnega apetita zaenkrat, čakam pa naval. Sem v 27t in imam +5kg, kar se mi zdi kar ok. Res pa je da so še celi 3 meseci pred nami, pa da vidimo kako bo na koncu.
Za EA se vsaka posebej odloča, mislim da je pač od vsake odvisno h kakšnemu načinu poroda se nagiba. V prvo sem si rekla, da probam rodit naravno, pa da vidim kaj je to za en hudič od poroda. Pa je šlo kr dobr skoz, v drugo računam isto. Sem kar optimistična. So me pa zelooo zdelali šivi, o tem sploh ne bi razlagala. Porod sam pa je bil ok. Mislim, če imate možnost dobit EA brezplačno, pol pač podpiši tisto izjavo in potem med samim dogajanjem vidiš al gre dobr skoz al ne. Načeloma se poroda ne bojim, tud mene vsi sprašujejo kje bom rodila, v prvo sem v Kranju, sedaj sem bližje Jesenicam. Ne vem, pojma nimam, mi je čisto vseeno kje, otrok mora it itak ven. G. imam v kranju in če me bo poslala rodit iz pregleda (tako je bilo v prvo), bom pač šla, če me bo pa doma kaj prehitelo pa na Jesenice.
Lepo čvekajte naprej, jaz grem pa na sprehod.user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.11.2007 11:09:31   
eva78
Pozdravljene spet po kratkem času. Sem vas komaj prebrala- je super, ker toliko napišete.

Florc- pozdravljena med nami!!! Glede kg- jaz sem jih nabrala 10 kg. K sreči še nisem bila nič kregana pri ginekologinji. Ampak mislim,da sem kar fenomen glede pridobivanjA KG.Vidim,da ste ostale bolj pridne.

Dinki, hvala za pohvalo glede bušija. Ni še glih velik ne? Mi je danes glih sodelavka rekla, da nimam velikega bušija.user posted image  Ampak dokler je vse OK,se ne bom sekirala. Se bomo čez mesec zopet slikale, da vidimo,kaj bo naredlo z nami?!

Lucalu, srečnica,da si že bila na 3d. Superca,da je vse ok. A da je že mali tolk težek?! Sem misla,da še niso pri teh tednih taki- še malo pa bo kila!!!!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.11.2007 11:35:02   
Čakajoča
Florc tukaj so mere našega Nika (22t2d):

GV/TT/BDP    54 mm
AC                174 mm
FL

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.11.2007 11:44:31   
Čakajoča
Se opravičujem!

Nadaljujem...

FL    38 mm
To je vse od mer! Teža je bila okoli 500g.

To je to! Upam, da sem ti kaj pomagala!

Moram vam pa tudi jaz priznat, da si kdaj pa kdaj privoščim pašteto, pa še marsikaj v zvezi s tem, kar ne bi smela.

Kar sem user posted image  tiče in to kar ne bi smele, imam srečko, ker moj ni tako strog. Pravi mi, da naj jem tisto, ker mi paše. Ko sva bila na NS, je še posebej vpršal, kaj lahko žena je; zanimalo naju je še posebej, kaj pravi o majonezi, pa je rekla, da če je kupljena, je OK. Domača pa raje ne. Kupljena je vseeno predelana.

Mene pa križ izdaja. Me vsak dan tako boli, da mi tečejo krokodilje solze. Vedno na enem in istem mestu in to je v ledvenem predelu. Me začne kar pečt in ne več bolet. Sem omenila na zadnjem pregledu moji G to bolečino, vendar še takrat ni bilo tako hudo. pa je rekla, da je nosečniška drža malo drugačna in me zaradi tega tako boli. Mislite, da je to normalno?

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.11.2007 12:20:09   
Azzurra
Tudi mene že 2 dni boli križ, že kak teden pa tudi medenica. zjutraj recimo se zbudim vsa trda in ko stopim na noge, vidim vse zvezde.
v službi me pa tudi ne šparajo, pa gor pa dol me šeta čisto vsak študent, tako da na koncu delovnika zna bit, da sem kar "razmontirana".

Morfologija v 19tednov5 dni:

BP 46
HC 169
FL 32
AC 144

UZ 25tednov 5 dni:
BP 66
AC 217
FL 50
OPT 940 gramov

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.11.2007 12:42:57   
Dinki
Azzurra, Lucalu, hvala za odgovore glede 3D pregleda. Se ga tud jaz prav veselim pa čeprav ni prav nič poceni tale zadeva....vas je kar nekaj včeraj napisalo, da je škoda denarja. Sej se kr strinjam, sam jaz sem se odločila, da bo to darilo zame - sama sebi na moj dan user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.11.2007 12:59:14   
lina10
Medica ne se sekirat zaradi dveh grižljajev ne bo nič narobe pa tudi odvisno je kako je pripravljen samo verjemi mi , da zaradi dveh grižljajev otroku nisi storila nič slabega in tudi ne sebi.
Ne se sekirat zaradi tega misli na kaj lepega in dobrega in kaj vse te še čaka in boš na to čisto pozabila.user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.11.2007 13:33:31   
ribica85
Pozdravljene souser posted image !

Tudi meni se zdi ta 3D ultrazvok zeelo drag - jst grem k Pušenjaku in stane 80€.
sam sva se pa oba zuser posted image odločila da bi ga rada vidla še enkrat, ker na morfologiji je bil tako živahen da nismo skoraj nič vidl.pa dobr je tut to k na tem pregledu dobiš filmčk pa slikceuser posted image . aja kolk časa pa traja?
a je kera bla pri Pušenjaku in kakšne so izkušnje?

lepo nosečkajte še naprejuser posted image

p.s. dodajam še za seznam: 22,8let; Dob pri Domžalah

našuser posted image bo pa Kristjan

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.11.2007 13:48:28   
Dinki
Ribica85, tud jst sem se najprej naročila v Dravljah kjer pregled stane 80€, potem se se pa odločila za Postojno, kjer je cena 3D UZ kar 30€ ceneje. Cene so zlo različne....Je pa draga stvar v vsakem primeru, to ni kej za rečt, sam mal smo pa tud me bodoče mamice neučakane in padamo na te skomercializirane zadeve (z izjemo posameznih primerov - zdravstvenih). No, zagotovo gre vsaka user posted image nasmejana iz takega pregleda....
Drugače je pa Pušenjak itak stručko, tko da maš dobrega izbranega user posted image

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.11.2007 13:56:46   
*medica*
pozdravljene souser posted image ..
najprej hvala vsem na otlažbi in nasvetih..zdej sva se pomenila..in je zaenkat cool..pač več ne bom jedla tega dokler ne bom pač smelauser posted image ..ja naši moški so včasih prav preveč zaščitniški..mislim da je katiandi napisala, da pa so ženske vse včasih delale pa so rodile zdrave otroke..kaj so pa tudi vse jedle...hmmm..ampak nevihta je že mimo in sedaj je pač ok..bom že zdržala..nimam kej..

3D UZ ..jest bi šla tud  rada ..vendar mam malo stisko s financami in rabim za vse dugo denar...no zadovoljna sem že s tem da mi moja G naredi na vsakem pregledu UZ in dobim slikco..no v petek moram na test za cuker pa v ponedeljek k svoji na pregled ..komaj čakam..

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.11.2007 14:05:42   
andrej77
ja res, prov dobro da nas mate... le kaj bi brez nas

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.11.2007 14:10:14   
eva78
Andrej 77 - lepo pozdravljen! Si pa eden redkih, ki klepetaš na ženskem forumu. Kdaj maš PDP?!user posted image

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.11.2007 14:13:00   
Dinki
ja res, prov dobro da nas mate... le kaj bi brez nas

V tem primeru, ki ga imamo sedaj - jedle vse brez zadržkov in slabe vesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.11.2007 14:34:22   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Andrej 77 - lepo pozdravljen! Si pa eden redkih, ki klepetaš na ženskem forumu. Kdaj maš PDP?!user posted image

Andrej77 paše k Nasy. Sam d boš vedla.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.11.2007 15:19:03   
Nasy
user posted image dulči, hvala, da si objasnlauser posted image je res, to je moj dragi..kaj bi jst brez njega zdej, ko sem na mirovanju, gre mi po mandarine, k dohtarju gre po bolniški list, včasih še RR prečekira namest meneuser posted image Hvala srce!
user posted image
Kako so vaši bušiti, se kaj premikajo? Mene je bilo zdej ene dva dni kr malo strah, da ni kaj narobe, ker je bil mali čist miren. Ma danes je bilo miganja za cel maratonuser posted image mi je kr trebuh sem pa tja premikalouser posted image
Jaz ne grem na 3d, ker sva tudi bolj na tesnem pa še zobke si rihtam, ker so mi začeli razpadat. Sem upala, da bo počakalo do drugega leta pa je zobar kr pohitel in se smejal, da bom šla že lepa z zobki v porodnišnico.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.11.2007 15:52:18   
eva78
Nasy, se ti opravičujem in tvojemu dragemu! Sem že mislila,da se je kter moški malo pohecal, ker toliko komentiramo o naših dragih. Pa sem se htela še jaz malo pohecat z njim.

Brez zamere dulcinea!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.11.2007 15:58:30   
perp
user posted image user posted image HA, samo ta je bila res dobra. user posted image user posted image
Ja tudi moj malček je zadnje dva dni bolj miren. Zgleda da noče mamici preveč nagajati (ha ha), ker imam tolk dela v službi.
Punce, kaj pa ve kaj delate. A imate stresno službo, ste skoz na nogah ali imate ta priviligij, da lahko sedite (čeprav mene v sedečem položaju blazno križ boli)? Jaz delam računovodska/knjigovodska in kadrovska dela. Pa mal sem tajnice, pa mal sem deklica za vse. Ampak je luštno. Stresno zna pa še kar biti. Lih konec leta nas spet čaka ena inventura, pa vse tko kaže, da se ji ne bom mogla izogniti.
Ko sem včeraj  klicala v Postojno sem vprašala, če je partner lahko zraven, pa je rekla da seveda.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.11.2007 16:19:46   
Nasy
eva, nič hudega, dej nehej se opravičevat, mene si nasmejalauser posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.11.2007 16:21:51   
Nasy
Ej, ženskice, se bo kera vpisala v materinsko šolo? Midva bova šla v LJ, začne 3.12., konča se pa 20.12.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.11.2007 16:55:23   
max81
ojla, bejbe kako ste...jest sm ok, danes sva z malo izkoristile po dolgem času topel in sončen dan, madona je pasal it mal na sončka...je blo tko fajn, da je po 5 minutah zaspala v vozuuser posted image user posted image , pol sva pa pršle dam, mal pojedle in evo mala spet spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no jest sem pa mal pospravla..moj je na šiht kot vsak dan popoldanuser posted image user posted image user posted image , dobr da je vikend frajjjjj in upamo na lepo vreme, da bomo lahko po dolgem času spet lahko kam šli

jest mam ginekologa v ponedeljek, v materinsko pa to rajžo ne bova šla...sej sem bila dobro leto nazaj, kaj čem spet tm delat k itak nič novega ne bom slišalauser posted image

lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.11.2007 16:58:10   
*BellaLuna*
Midva greva tut v ponedeljek v MŠ v Lj. Komaj čakam.

Drugače je pa tut moj dragi ful zaščitniški - pa ne kar se tiče hrane, ampak aktivnosti. Mi skoz teži, da morm več počivat (mu je G naročila), pa zadnjič ko je bilo mokro, mi je na sprehodu spodrsnilo in sem malo padla po tleh in je takoj paniko zagnal, če mi ni slučajno odtekla voda user posted image

Drugače sem imela pa v petek pregled, kjer smo potrdili, da čakamo fantka (na MF je bila popkovina med nogami, pa se G ni upala 100% potrdit). Pridelala sem +8 kg, pa me je G pomirila, da je to povsem normalno, ker itak pridobivam na vodi in ne na maščevju (sej pozna se mi res ne). Mi je pa ful smešno, ko berem koliko pojejo druge nosečnice, pa se nič ne zredijo, jaz pa nimam nobenega apetita, pa grejo kilce kar gor.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.11.2007 17:17:07   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

moj PDP? veš ne vem, pa tud zdravniki ne vedo... samo glede na to, da sem že par let v šestem mesecu (to vem sedaj)user posted image user posted image ... res nebi vedel

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.11.2007 17:48:40   
Katy13
Pozdravljene!
Sem kar nekaj časa potrebovala, da sem vse prebrala kar ste napisale danes. Sem šla v Mb raznašat ankete (za magistrsko) in sem šele sedaj vas utegnila prebrati. user posted image

Glede hrane je tako, da če je okužena (s toksoplazmozo) je čisto vseeno koliko je poješ, ali en grižljaj ali 1 kg, se okužiš s toksoplazmozo. Tako, da se ne tolažit s tem, da niste veliko pojedle. Ne vem zakaj ne bi smele občasno zajtrkovati paštete, saj to ni surovo meso in je predelano. Strinjam se, da ni dobro pretiravat, ampak to velja za vsako stvar. Meni osebno se ni problem odpovedati stvarem, ki se naj ne bi jedle med nosečnostjo, ker vem, da je to dobro za otroka. Sama ne jem bifteka, pršuta, suhih in polsuhih salam, majoneze in ne pijem kave (te sicer nisem že prej), kapučino sem si pa privoščila prejšnji teden prvega (sem ga pogosto pila pred user posted image ). Medica ne misli, da je to letelo nate, ampak sem povedala vsem. Tudi razumem, da je tebe prizadelo obnašanje tvojega user posted image .

Sama na 3D UZ ne bom šla, ker sem imela sedaj morfologijo in sem svojega user posted image  videla tudi v 3D. Se mi pa zdi, da ne bi izvedela ničesar novega na tem pregledu in še kar precej bi plačala za njega.

Sama še nisem nič razmišlajala o načinu poroda, vendar se bo počasi potrebno odločit. V šolo za starše bova midva šla januarja.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......